A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyre több konzolos van..egyre több konzol amez...egyre több konzol.. már sony handheld is lesz és a telefonok is átmennek handheldbe) egyre jobb többet tudó konzolok...eljö az idp mikor már nem lesz olyan hogy pc-n jobb játszani mint konzolom..ert mindegyiken lesz multiplayer..letölthetõ dolgok stb...ennyire nem lehettek vakok...
az csak a mennyiség..minõségben a konzol gémek elmaradnak
Nincs mirõl vitatkozni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Látjátok nem kellett volna elüldözni PC-seket:-)))
Sztem max 1-2 nap kérdése és megérjük hogy már elsö oldalról is lekerül a Topic. Annyi rengeteg vita után szegénynek befellegzett.
Béke poraira:-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
van még abból a használt gc-bõl 28-ért (fekete)? elraknál nekem egyet?

So cry me a fuckin river, bitch!
So cry me a fuckin river, bitch!
mind a kettõ egy csoda...
Ezzel nem mondasz hülyeséget!!
shõõõõõõõõõt van akkumulátoros kocsi is..:))))
Meg van olyan is ami Nitro Metanollal megy..:)))
sokvan,de azt ne jelentsük ki hogy minden kocsi benzinnel megy..:)
Mellesleg az hogy a japán autók hasonlítanak meg eu meg mittomén...A gond ott kezdõpdik hogy a nagy ász japán verdákat nem kapod meg európában..:)
Suprából sem kapsz olyat amit japóknál,skyline-t nemis kapsz,stbstb...
Mellesleg azt a 13-15 litert max autópályán mûveled tartós sebességnél városban csak pislogsz...ha városban eszik 13-15 litert akkor biza téllleg vagy nagyon átqrtak vagy nagyon kamálsz,de egy v8 biza nemilyen keveset eszik városban:)
Ennyit a haverom scorpiója eszik a maga 6hengeres motorjával..:)
mi nem hihetö? a fogyasztás? én még ezt is soknak tartom
hol élsz ember? a corvettem 13-15 -öt litert zabál hosszu távon
nemmondom ha odatolok neki kiir 85 liter pillanatnyi fogyasztást, de minden kocsi benzinnel megy és a nagy gyoprsuláshoz sok kakao kell
hol élsz ember? a corvettem 13-15 -öt litert zabál hosszu távon
nemmondom ha odatolok neki kiir 85 liter pillanatnyi fogyasztást, de minden kocsi benzinnel megy és a nagy gyoprsuláshoz sok kakao kell
Ha itthon is kb. 230-ért kapnál négy litert benzint és annyit keresnél, mint átlag amerikai polgár (bár nem tudom te mennyit keresel), akkor téged sem érdekelne a fogyasztás.
Egy átlag amerikai nem érzi jól magát a bõrében, ha 3000 köbcentinél kevesebb duruzsol a kocsijában. Dacára annak, hogy szerencsétlen úgyse nagyon tudja kihasználni, mert 70 mérföld a sebességhatár és elég keményen ellenõrzik is. :)
Meg az amerikai kocsik általábban masszívabbak és ezért nagyobb motor is kell a súlytöbblet megmozdításához.
amugy ROHADTUL nem igaz hogy az eu kocsik japcsisodnak az irto nagy faszság... sõt..épphogy az amcsi autoknak értelmes designjük mert azok japcsisodnak!!!! elég meglesni az amcsi concepteket!!! full olyanok mint a japcsi conceptek...amugy fogyasztás amcsi autonál? nemtom nálam a 30 liter zabálás nem egészséges....
ha megnézed az eu, japán autokat kezdenek mind egyformák lenni
semmi érdekes forma , eredeti ötlet, csak abban különböznek hogy ez az iv 2 centivel nagyobb, a lámpa kicsit kerekebb
hát menjenek a faszba
viszont ha corvettel kimegyek az utcára mindenki les mint barom
De egy masszív corvette-hez képest az.
Amúgy nekem nincs bajom a német kocsikkal. Jó minõségûek, meg minden, csak nem tetszenek. Egyszerûen hányingerem van már a sok Golf-tól, már a fáról is azok potyognak. Merci & BMW meg sose tetszett, csúnyák. Illetve az új mercik már tetszenek voltaképp, de az édeskevés!
Japán autókról megvan a véleményem, de nem írom, le mert sokak felszisszennének, ha elolvasnák. ;D
Amcsi kocsik meg, hát, nekem azok tetszenek, gyorsulás, fogyasztás, mindent félretéve. Ez az én véleményem, de miért is kéne meggyõznie bárkinek is az ellenkezõjérõl és bemesélnie, hogy a német/japán/akármilyen autók jobbak? Mert jobban gyorsul? Mert kevesebbet fogyaszt? Ki nem szarja le, hogy jobban gyorsul, meg kevesebbet fogyaszt, ha nekem nem tetszik? Nya, ez van, további jó vitát, viszlát! :)