A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mielõtt nekem ugranának néhányan: sajnos volt már példa szar ps2-es heroes játékra.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Milyen heroes 4? Ugye nem akarod azt mondani, hogy kiadják ps2-re?
Mi a ****-nak? Tipikusan az a játék, ami tökéletesen meg lett csinálva pc-n, majd csinálnak a végén belõle valami arcade szart 😞
Könyörgöm, ne!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

D0C
Viszont a COD egész jó...

D0C
Cloud! Egy kicsit sem szeretnék beleszólni a cikkedbe, de szerintem egy átlagvásárló átlaganyukát a legkevésbé érdekel holmi gigaflopsok, unalmas gigabájtok és érthetetlen mips értékek. Ha már a konzoltörténelemrõl akarsz írni, hatásosabb lehet, hogy hogyan jutottunk el a 2D-s grafikától a mostani 3D-sig, ezt szemléltethetnéd képekkel.
Ez csak egy szerény javaslat lenne.

majd kérek review-t róla 😊
az ign-en olvasottak szerint ez lesz a köv. szerzeményem (vagy a heroes 4, ha kijön addigra 😊

Nem tudom, valahogy eszebe jutott ez a szó, én sem tudom honnan 😊 Miért, ismerõs valahonnan, emlékeztet valamire? 😊

De azért mint "konzolos fasz", megnyugtatásul közlöm: az 5-ik pont ma a Suikoden 3-al megváltozni készül

az akilor szörnyû lenne, a hideg kiráz tõle. honnan szedted? 😄DD

Tényleg nem érdemes, de valahogy péntek délután hazamenetel elõtt mindig szeretek egy kicsit flémelni. Olyan jól elõkészíti a hétvégét 😊

D0C
A helyedben nem mélyednék bele az értelmi szint témába, lehet, érne még meglepetés....

1. Egyáltalán nem vagyok büszke a nickemre, már lecseréltem volna ezerszer, de a szokás miatt megtartom. Egészen más kérdés, ha valaki valamilyen formában elkezdi azt használni - az felidegesít. Én sem kezdek el Boycheap, akilor vagy hasonmló neveken irogatni egyik pillanatról a másikra.
2. Az szintén felidegesít, ha valaki nem vállalja a véleményét a hagyományos nickjével -> ha jól sejtem te sem most vagy itt elõszõr, van neked rendes regisztrált neved.
3. Én is voltam fasz, írtam pl. a polfórumba más nickkel, de megbántam, elnézést kértem, bunkó viselkedés, többet nem csinálom. Esetleg gumiszobában 😊
4. Az értelmi szintemrõl ha nem haragszol nem te vagy hivatott nyilatkozni.
5. Július-augusztus óta összesen kb. 5 órát volt bekapcsolva a konzolom, míg a pc-m gyakorlatilag hetek óta az otthoni szabadidõm kb. 95%-át veszi el.

öcsém vett pc-t 😊
na kíváncsi vagyok egy-két pc-s gyöngyszemre. de komolyan 😊))
kérdezte is tõlem, hogy hol lenne jó helyen. rávágtam: nálam 😊))

ehh, ne kapd fel a vizet, nem érdemes

LOL!
Azért nagyon kiváncsi lennék, hogy mi(k) is a regisztrált nick-e(ei)d.
Gondolom te vagy az, aki naponta 30 féle néven beszól itt nagyokat ebben a topikban.
Beteg fasz. Bocs, de jobb szó nincs rád. Polfórumos terror kéne ide is...

Nyugi cheap, ez csak egy fasszopó kis unreg köcsög, aki valamilyen okból a ramza nick megfordításában éli ki magát.
Szeretettel küldöm neki ezt a kis képet:

duc
Senki nem tudja biztosan, de régi legendák szerint -amit már csak éltes korú, megfáradt, sokat látott öreg cyberpunkok mormolnak félve egymás között GT3 köridõk cserélgetése közben- a 2002-es Nagy Apokalipszist megelõzte az akkor még mûködõ internetet alapjaiban megrengetõ Nagy Elcsipesedés. Nem sokan hisznek nekik, az új nemzedék csak nevet rajtuk. Õk pedig az ifjakban csalódottan, de intõn súgják: A Cheap-ek még most is köztünk járnak...
😄DDDDDDD

So cry me a fuckin river, bitch!

Sir Quno Jedi
Olcsón add az életed 3 !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Abbsyx csaka fél 3 a jó?

duc
Bolygónkat egy idegen, eddig nem látott méretekben szaporodó életforma inváziója fenyegeti, támadnak a Cheap-ek. Mindenki húzódjon biztos helyre, és SEMMI esetre se használjon internetet, ahol már minden olcsó...
Na megjöttem bazze

cheap-féle ámokfutás...
😊))

CHEAPBOY
Aze nem 30 centi az, s ne irogass kalapald ossze a PCmet😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
😄DDDDD
Te letra bazzeg😄DD

CHEAPBOY
Ok😄

CHEAPBOY
Ennyire feltuno nem lennek ha ket embert alakitanek egyszerre nem gondolod?😊

LOOOOL vagy bazze!.

CHEAPBOY
Okes.

Jo szenvedest😊

CHEAPBOY
ez van ember.. sajnalom.

CHEAPBOY
Hat jo, akarod kuldjek rolunk kepet?😊

Hulye.

duc
bazze, befestem a memokártyámat pokemon-pink színûre, meg rajzolok rá apró pici mucsut nagy fülekkel, az jó lesz??? 😄DD Jó, legyen jövõ hét péntek.
Dzsini
akkor regulázd meg a névrokonod 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CHEAPBOY
S nem nyitottam manapsag uj topicot.

CHEAPBOY
Cheapman nyomatja a HW forumba a dolgokat?😄D

CHEAPBOY
En a regi sajat konzolos topicomban tekerek😊

Amit ide beirok neha az nem zavaro vagy igen?

Efreet
cheapboy, cheapman:

hirdetgetni ott van a hirdetésrészleg, topicokat NE nyitogassatok.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

CHEAPBOY
Otthon vagy CSIPPMen?

CHEAPBOY
Te is szallj be a GT3 versenybe ugyis lesz nalad hetvegen PIStI Gt3ma, meg az en tre masinam...
a feltetelek lennt adottak.
Te nem jatekot kapsz (azzal ugyse kezdesz semmit😊.😊

CHEAPBOY
Egy Zsolt nevu buzitol, aki egesz nap cask le akar szopni de hat ne engedhetem...😊

Sajnalom😄

CHEAPBOY
Takarodsz😊)

Valami megoldas kell😊

CHEAPBOY
Megkerdezzuk lelkes forumosokat ki adna kolcson Csippnek egy jelkepes osszeget kamattal, 3 honapra?😊

CHEAPBOY
Nem jott be bazzzzze😞(

hulyesegnek tart ket gepet😊

Faszooooom😊

CHEAPBOY
kuuuurvaaaaaaa szad😊

CHEAPBOY
naja legyen jovo het pentek estig (23:00)
Addig ha nincs jobb mint az enyim (amit nem kozlok😛) akkor nincs nyeremeny senkinek sem😛

CHEAPBOY
eleg ha smsben irod😊

Meddig tartson? 1 het?

CHEAPBOY
300000

cloudff7
Még esetleg a PS1 polygonjainak számát is kérhetném 😊)
cloudff7
Okesz, aszem ez tényleg jobb adat. 😊 Danke
CHEAPBOY
Szamit majd a vegen hogy a Denso lett e a masodik vagy sem-ugye egy NSXet sokkal jobban lehet alazni😊). (emiatt nezzuk az ossz versenyidotartamot is)

CHEAPBOY
majd elfelejtettem: automata sebvalto😊

CHEAPBOY
Ok, de barki aki hajlamot erez ra hogy nyomna a pedalt (lehetoleg joyokkal, most kormany nem jatszik😛) .
Koszontem😊

Jah Kek szinu memokartyak mentett allasait nem fogadjuk el😊)