A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És még valami, a félreértés elkerülése végett (mondjuk annak nagyon örültem, hogy nem sértõdtél meg, mert nem bántó szándékkal írtam amit írtam) - a cikkel magával semmi bajom nem volt (és így elismerem, hogy lent hülyén foglamaztam), csak az utolsó néhány bekezdés és az értékelõ olvastán emelkedett meg a szemöldököm 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Akkor én lehetek nagyon béna, de én bizony jól eljátszogattam 40-60 perceket pályánként vele.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Saját magadhoz és a Konzolhoz képest nem tetszett a cikk, úgyhogy azért gáz még messze-messze nincs 😊
Amúgy a többiben igazad van, tényleg szubjektív dolgok -> de azért bántott a két pécés fps- istenség lealázása, na! 😊
Na písz, nem akarok Csomi lenni 😄DDDD - akirõl már a bevezetõben is írnak 😊)))

Szia Jon ez most fontos😊
a fönök mikor jön haza?

So cry me a fuckin river, bitch!

Jah, NOLFban meg 1 pálya 5-15 perc, semmi nagy bejárható helyszín, tök kötött az egész (olvasd el Dzson cikkét a konzolban róla). 😊)
😊

"elúlt idõk egyik leggyengébb cikke volt 😞"

Sajnálom, hogy csalódást okoztam. Másnak meg tetszik... igazodjon ki rajtatok az ember. 😊)

Half-Life és NOLF mint unalmas fps-ek -> LOL

Half lifét meguntam a 20. pálya után. Erõltetett és vontatott. De egy PC-s haveromnak ugyanez volt a véleménye.

Egér-support mint "apró" hiányosság -> LOL

Én is imádom az egeret, de egy konzolon egyelõre ez még apró hiánynak számít, mivel a dudék 5%-a tartana rá igényt (felmérés).

10 pont -> ha Freak teszteli max. 8-8,5 pont 😊

Mert Freak PC és így Xbox párti is. 😊) Így egy PS2 game szerintem -2 ponttal indul nála. 😊) (Bocs kolléga, ha nem így van).
Illetve két nap múlva leszek 😊

És két napja voltam egy éves 😊

3000!!!

Állítólag ha kikapcsolod az élsimítást, akkor jobban fut 😊

Ezen ne múljék, tessék:

Hát ezt tényleg nem kellett volna 😞

bravet
Cheap otthon vagy most?
bravet
ehh kiirtottam mindenkit a battlefield serverrol ...egyedul is maradtam...
hú vazze ez nagyon komolyan hangzik 😊))

CHEAPBOY
az hogy fizetni kene, basztatjak nekem is a csoromet, ha pentekig nincs zse mar 18000ftot kernek...
es nem en szeretnem kifizetni a kesedelmet ...
abban egyeztem meg veled s a hitelezokkel is hogy november elso hete....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
helloka all!!😊 mizujs itten??
CHEAPBOY
Nem csak az hogy MO.n...😊

CHEAPBOY
Nem orulok hogy ezt megosztottad velunk bazze.....

CHEAPBOY
jaja van benne multi meghozza uj modusokkal.
Xboxra miert is lenne jobb dolog atirni?😄D

szerintem van benne 4-játékos osztott képernyõs mód, az se rossz, ha nincs más 😊

off:
bocsi de muszáj leírnom: szal, itt megy a vasút az irodánktól 150 m-re. fél tíz felé egy mozdony elcsapott egy mondeo-t, ami a 300 m-rel feljebb próbált átkelni! vazz, úgy összetört, mint a sz.r... a mentõ mindenesetre üresen ment el innen, de az utána jövõ fekete kocsi már nem... 😞
on és bocs, de tényleg nem mindennap látni ilyet...

bravet
Szerintem hatalmas hiba GC-re atirni egy olyan kaliberu jatekot,mint a Jedi Outcast,a lenyege a multy total kimarad,MO-n eselyed nem lesz multyban nyomatni...senki sem fog fizetni erte...
a deus ex-ben is van...
egyébként nem értem, miért nem támogatja több játék: egy usb egér+bill együtt fele annyi, mint egy joypad...

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

duc
Akkor úgy vagy vele, mint én a paprikapálinkával szombaton... a 3 bejött a 4 nem. 😊))
duc
Az lehet, hogy mindben volt, de az UT-ban el lett k.rva az egérsupp. A Q3-ban tökéletes volt, nem tudom, hogy lehetett azt kontrollerrel nyomni... Van egy haverom, az is azzal nyomja DC-n a Q3-at, nem gyönge szinten, viszont csak a saját kontrollerével, ami úgy szorul, mint az állat. az én kontrolleremmel meg nem tud játszani. Lehet, hogy csak megszokás kérdése.
CHEAPBOY

Nem, nem amiatt nem tetszik.!

A 3 bejott a 4 nem.
Na erre varrjal gombot.

Laza
nem mondtam, hogy rossz lenne azzal, de igy is jatszhato... 😊
(pl en 1 evig szinte minden este DCn nyomultam a Q3-mmal neten... controllerrel... a billt csak chatre hasznaltam... es jol nyomtam az egeresek ellen is😊

csak azt nem ertem, hogy ha DCn minden FPSben alap volt a eger+bill tamogatas, PS2n ezt miert nem hasznositjak (eddig csaka RF2ben lattam😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nem mondtam, hogy rossz lenne azzal, de igy is jatszhato... 😊
(pl en 1 evig szinte minden este DCn nyomultam a Q3-mmal neten... controllerrel... a billt csak chatre hasznaltam... es jol nyomtam az egeresek ellen is😊

csak azt nem ertem, hogy ha DCn minden FPSben alap volt a eger+bill tamogatas, PS2n ezt miert nem hasznositjak (eddig csaka RF2ben lattam😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

duc
Ezt is alig viszi el a vas. Csak kell egy nagyobb proci. Hálózati lehetõségekrõl mit hallottál? modokat lehet majd hozzá írni? van egy-két pálytervem.... Team Deathmatch a Chessboard pályán, vagy Bombing Run azon a skótkockáson.... bazz, a lehetõségek határtalanok 😄DDDDDD
duc
Ja, és tökéletes egér+bill support is van benne 😊))
Állítólag a második részben továbbfejlesztik az AI-t 😄

duc
Ne má... most fedeztem fel az élményt, amit nyújtott nekem a stuff... Egy világ omlott most össze. Bár jobb is, ha nem játszok vele, nagyon szaggat, meg sokat swappol vinyóról a nagyfelb. textúrák miatt...
Sokat kell gondolkodni benne?

CHEAPBOY
pfffffffffff LOOOOOOLLL!!!!

Aáááá nem is, csak annyi hogy nem szeretem en azt a gamet..😊

Bar ketsegkivul jo.

CHEAPBOY
pfffffffffff LOOOOOOLLL!!!!

Aáááá nem is, csak annyi hogy nem szeretem en azt a gamet..😊

Bar ketsegkivul jo.

Az aknakeresõ nem idei játék

CHEAPBOY

Heroes 4

CHEAPBOY
Na halljuk, halljuk!😊)

duc
Aknakeresõ? 😊)))
És arra gondoltál már, hogy ezek a játékok még jobbak lennének bill+egér párossal?

CHEAPBOY
Fonok, Colin3ban erdekeltsegeid vannak é?

Hát kinek mi jön be jobban. Ha megírnám, hogy nálam idén mi az elsõ pécén, szeritem körberöhögne a teljes fórum "pécésestül, konzolosostul" 😊

CHEAPBOY
mire van a cucc?

duc
Szerintem fps-t egér meg billentyûzet nélkül játszani halál. Csak felidegelem magam, világ életemben egérrel nyomtam, megszoktam. UT,Q3,CS. Sztem PC-re írjanak csak fps-t meg stratégiát, oszt jóvan. Konzolra meg az összes többit 😊)) VAGY, csináljanak normális egér+bill supportot, az a hülye konzolos talán nem képes kezelni, vagy mit gondolnak???
CHEAPBOY
akkor melyik a legjobb?

Norbi2K
Hi!

MTV music generator 2vel szenvedek, nem tudtok valami használati utasitást hozzá, valami segitséget mit hogyan kell csinálni? thx

CSOCSO
nahmeglestedmán???szeddlazösszeset!!!😊))) amásodikrész garantáltanmegabaszakirály😊