A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe, holnap tudzs fizetni?😊

So cry me a fuckin river, bitch!

hehe, holnap tudzs fizetni?😊

Ugy látom márciustol lesz érdemes GC-t venni, akkor jönnek ki azok A játékok, amiért megéri GC-t venni

Sir Quno Jedi
Szójj Verzsünnek, azt majd megírja neked ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gondolom nagy haragot hozok most a fejemre, de szerintem az e havi 576 konzol pocsék, friss játékok, igénytelen leirások, a csipis féle Gc-s leirások nagyon szárazak

Laza
most talaltam a neten 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
csak a te kedvedert a versenyzonek.. 😊

Akkora paraszt, hogy ostorral váltja a csatornát
Akkora paraszt vagy, hogy a playstationon is disznóölést játszol.
Akkora paraszt vagy,hogy a déli harangszó csak 1/2-kor ér le hozzád.
Akkora paraszt vagy, hogy ha leesne a göncölszekér, te azt is megraknád trágyával
Akkora paraszt vagy, hogy folyik a kukorica a zsebedbõl.
Akkora paraszt, hogy a hétvégi búcsúban bicskával eszi a vattacukrot, és szívószállal szívja a szalonnát.
Akora paraszt, hogy két kézzel eszi a nápolyit!
Akkora paraszt, hogy a körme alatt két hold föld van.
Akkora paraszt vagy, hogy még a buszon is tojással fizetsz!
Akkora paraszt vagy, hogy beleharapsz a villamosba, mert azt hiszed, hogy törökméz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
mailboxra irj pls. Freemail szar.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

DivX player mikor lesz ps2-re?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
Kikre gondolsz parasztok alatt?😊

CHEAPBOY
Kikre gondolsz parasztok alatt?😊

Check mail!

Nemrég kipróbáltam a PS2 VCD player progiját és f*szán megy. Igaz még nem tökéletes, de legalább mûködik, az egyetlen nagyobb hátránya az, hogy 1 cd csak 71 perces lehet (hiába raksz be 80/700mb), a másik dolog pedig a hangformátum, mivel az sajna csak Wav lehet ami sajna kicsit sok helyet foglal el, többet mint a betömörített video. Vicces!!
A lejátszóhoz mellékelve van egy file amiben leírják, hogy hogyan is kell csinálni, de a video filnál azért lehet szórakozni. Azzal játszottam én is és kb. 25 percet (egy jo kis anime részt) egész jó minõségben lehet betömni pss file, csak a hang ne lenne wav és többet is lehetne, remélem azért majd megoldják a srácok a dolgot!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

;]]]]

CHEAPBOY
5re ott legy kulonben a fejedet szedem

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nya vanm Splinter Cellem, de még nem próbáltam ki😊

CHEAPBOY
Persze csak vicc volt... holnapra kesz ha minden igaz.

Nya vanm Splinter Cellem, de még nem próbáltam ki😊

JackSlater
Hi all.Látom megint alkottak egyesek....mondtam én hogy sok a PARASZT mostanság....paraszt

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Laza
de nem sertodtel meg, ugye?! mert meg elkolbaszolok a vilag vegere szegyenedben... 😄

Aha

CHEAPBOY
Uristen a geped.... 😞(((((((

CHEAPBOY
Es megusztam!!

😄

elõször is, VESZED LE A LOGÓM?😊
Lesz te genya;]

Laza
na, levettem a 'Kou jelmezt', mert mar kezdett atragadni a 'depresszio' 😄DDD

elõször is, VESZED LE A LOGÓM?😊
Lesz te genya;]

Laza
szerinted serto volt?! akkor en kerek elnezes... 😄

Kou szojja hozza valamit, lessz meg Shenmue Movie ebbol?! 😄DD

baze frankó emberek járnak ide, szétk.rják a topikot 😞

mohus
"SZVSZ objektív pontozás játék témában nem létezik. Én sokkal inkább értékelem azokat a teszteket, amikor a tesztelõ elõbb leírja a témához való hozzáállását és egy teljesen szubjektív (saját érzéseire/tapasztalataira alapuló) véleményt ír. Ez legalább õszinte lesz, az olvasó tudni fogja hova tenni (ismerve a tesztelõt) az eredményt és nem keletkeznek mindenféle spekulált ökörségek különbözõ (elképzelt) nézõpontokból.
Itt hiba igazán csak akkor jöhet, ha a játék olyan tesztelõhöz kerül, akinek egyáltalán nem fekszik a téma (és csak ezér' is lehúzza, vagy csak nem értésbõl félrepontozza, mer' írni ugye kell valamit).
De ha a megfelelõ ember kapja, akkor felfedezheti benne AZT a valamit, amit a fejlesztõk tényleg szerettek volna megvalósítani és tényleg a HANGULATOT tudja értékelni (nem pedig csak a csillógó grafikát, meg az amúgy teljesen közönséges, de DTS-ben szóló hangot)."

ezzel teljesen egyetértek...én sem az értékelést nézem a végén, hanem elolvasom a cikket

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Oké, ti tudjátok 😊

Laza
Kou ugyis tudja, hogy pojjen... ezert megbocsatolja nekem... (remelem😊

bravet
😊))))))))))))
mohus
"itt az XBOX, ezzel belövik a "fegyvert", és megteremtik a MS jelenlétét a konzolpiacon, de NEM ezzel akarnak profitálni

1-2 év, és jön a következõ masina, amit már a meglévõ tapasztalataik alapján készítenek el, és dobnak piacra, annak már nem szabad veszteségesnek lennie

ajánlom, hogy nézzetek körül marketing, üzleti tervezés témában, mert elég naiv ez a hozzáállás, hogy "ha egy év alatt nem taposták földbe az uralkodó konzolnagyhatalmat, akkor semmi esélyük"

a sony-nál nagyobb cégek (akkori viszonylatban) is kerültek csõdközelbe a MS közremûködése által, ezt ne felejtsük el"

teljesen igazad van...ha a box kettõ játékai minõsége és stb láttán az ember álla leesik és lesz warez rá és a gép sem lesz marha drága....én megveszem😊 természetesen minden konzol megjelenése után meg kell várni a bûvös egy évet....addigra kikristályosodik a helyzete, támogatottsága, játékok stb😊))))

de lehet elõre is filozofálni is...
emlékszem sok GC-és úgy várta itt a május 3-át mint a megváltó dátumot ennyi játék annyi játék stb
...most meg úgy kell rajtuk behajtani a játékok árát😊))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Szar a freemail:
82868552
ez az ICQm gyere ide itt elmondod

Cheap te csöcs, mi si az ICQ-d?😊

bravet
de szar ez a freemail mostanaban
CHEAPBOY
Na lehet meguszom azt a nagy nagy szopast.

bravet
cheap jossz egy kicsit ICQ-ra?
bravet
ehhhhh
CHEAPBOY
KOu mar hivott ki a fene is vagy Te?😊)

bravet
nah elment
bravet
ehh en a koukonzolra kuldtem na akkor elkudom a konzolaciora...😊
[email protected]
ide küldj😊

melyiket?

bravet
he kou neezd meg az emailodat...
mohus
"whatever..... a PS2 unalmas, a GC örök második, az XBOX meg kurva nehéz, nagyjából ennyi a véleményem"

mitõl unalmas a ps2? nem jelennek meg rá új játékok...
számomra mostanság elég jól bejöttek: NFSHP2, FIFA2003, PES2, Colin 3, Vice City

te most mivel játszol?ha játszol?

aabyssx
Ennyire azér' ne nevess már'!!! >😞

www.youtube.com/aabyssx

Mert Laza sztem szívott abbol a kis ganjáhból ami a hétvégi buli óüta maradt;>

Nem volt ez egy kicsit kurva erõs?

kiszídja A Depit?
Azt megütöm de most full komolyan!