A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So cry me a fuckin river, bitch!
ÉS ne feledd az árakat nézve, hogy egy ilyen füles 15-20 évig füles minimum (ez tapasztalat), csak a párnákat kell rajta néhanapján cserélni (gyárira term.)!
Még arra figyelj, hogy mennyi a kihallatszó hangerõ (fõleg nyitottaknál), mert ha az asszony fekszik melletted, nem biztos, hogy bírni fogja :-))) !
Meg azé ha valakinek bevillantod, hogy Sennheiser-ed van még a PS2-ödhöz is, ha ért hozzá majd mereszt nagy szemeket ! :-)))))) Szerény elegancia, magas minõség, jó áron !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezeket a cimeket felecsed el.. 😊
maszkalos?! nem tudom mit tudsz felhozni egy J&D es egy Rachet & Clanx paros ellen, de nem azokat, az biztos.. 😊
verekedos gamek?!
ugye most nem akarod, hogy felsoroljam az osszes PS2eset... 😊
sprotjatek?!
PS2n csak focisbol 2003-as jelzovel tobb van, mint amenyit Xen fel tudsz sorolni osszesen.. 😄
na mindegy, te tudod... de azokban a kategoriakban, melyeket emlitettel egyertelmuen a PS2 a nyerobb... 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ha abban hogy egyszerûbben csak egy új konzolt amibe új vibnyót építhetsz feltöltheted a gammákat rá akkor egyértelmû a box, de én aszondom, menj el a barátnõddel megnézni a két gépet élõben, és döntsön õ...

Egy Harely-s is szereti a mociját, hiába mutatsz neki ötször erõsebb, négyszer olcsóbb és tíszer gyorsabb masinákat, mert az NEM Harley ! Teljesen más felülni rá és aki már ült rajta tudja, hogy azt az érzést semmilyen versenybike nem adja vissza. Ilyen a PS2 számunkra most, szeretjük és élvezzük az érzést amit nyújtanak azok a gammák amiket a mi kis (lehet már öreg és kehes) "Harley"-nkra fejlesztenek ! :-)))) Ha majd lesz méltó utódja (nevezzék azt bárminek és gyártsa bárki), akkor lehet, hogy átnyergelünk arra is, term. tiszetelettel megõrizve a nagy öreget !
Amit Narumon írt aszerint egészen biztos, hogy sosem tudna megbecsülni egy IGAZI konzolt, ezért azt nem is ajánlja egyetlen épeszû, jóérzésû konzolrajongó sem ! Nem hiányzanak a "klubba" szájhúzós új tagok...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ha fiolmek lejátszására használnád inkább akkor egyértelmû az Xbox, ha inkább platform gammákkal játszanál, na ez már jó érv a ps2 mellett, mert vannak nagyon jókps2re, Xre is mint pl a Blinx, de itt most azt kell nézned hogy mi mire jelenik meg, sok gamma többsége multiplatform, szal te döntsd el, én személy szerint aszondom vegyél 1 gépet, bármelyiket, legyél türelmes 1 hónapig, ha nem vát be eladod, és veszel egy másik gépet...
Nincs akkora árkülönbség a kettõ között, hogy ez domináljon...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
www.youtube.com/aabyssx
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az xperiencen pedig csak boxosok vannak, az mennyire lesz objektív?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
TELJESEN mások az elvárások a konzolokkal szemben egy régi konzolmandrónál pláne, mint a PC-kel ill. PC gammákkal szemben !
Ez így igenis más kategória ! Vannak (szinte)kizárólag konzolos mûfajok és egy régi konzolfan másmilyen gammákat vár és azokkal kapcsolatban mások az elvárásai, ennyi ! Pl. a japán cégek ezzel teljesen tisztában vannak, más a célközönség, mások az igénynek, mások a gammák.
Ekkora dumát....jót röhögtem az biztos,te nem véletlenül Lorenzó vagy a VV-bõl??
Narumon:Szerintem nem volt bölcs dolog,itt feszegetni a PS2 Vs. Xbox dolgot,mert itt a keménymag PS2-es,+van 1-2 kósza X-es(mint én!),tehát nem nagyon fogsz objektív véleményeket hallani....menj el a WWW.Xperience.hu -ra ott van egy csomó X-es,és vesd össze mindkét forumban látottakat,és utánna dönts.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
A Sennheiser szerintem is OK.
www.youtube.com/aabyssx
Továbbra is azt gondolom, hogy a konzolos-pécés megnevezések, csoportosítások kísértetiesen emlékeztetnek a nyolcvanas évekbeli ahá-s vs. bros-os vs. depeche-es beskatulyázásra, mind értelemben, mind komolyságban.
ON
Hát azért szerintem van néhány dolog amit egy konzolnak tudnia kell a többi csak extra. Az asztali dvdt is ugy vettem hogy vannak minimum dolgok amiket tudnia kell; DVD-R, SVCD, mp3 kezelés a többi csak extra. DE az extrák elbillenthetik a mérleget egy másik géprõl...
AKG-t ,vagy Sennheiser-t ajánlok az alsó középkategóriában, de készülj fel, hogy ezek 15 és 50 között vannak jobb esetben is !
Mhm egy konzolosnak minek mégegy konzol? 😊
Iszonyatosan nagy különbségek vannak fülesek között, és a pénztárca a kulcs.
Nekem most az olcsóbb kategóriában jól bevállt maxell HPT-2000 van ez olyan 4500+FA. Szerintem elég korrekt természetesen zárt.
Persze, csak ürügy, hogy a barátnõjének, semmi pénzért be nem vallaná, hogy magának"
Tõled nem is vártam mást 😊))
Vegyél csak nyugodtan X-et, mert a szöveged alapján echte PC-s vagy és a vételezendõ masinára sem konzolként tekintesz és a vele szemben támasztott igényeid sem egy konzolos igényei, tehát neked NEM jó választás a PS2, maradj csak a jól bevállt kaptafánál, MS inside ! :-)))
Érdekes, hogy nekem sosem voltak hasonló igényeim egy konzollal szemben, az indoklásod meglehetõsen laikusnak hat konzol területen (mint állítod az is vagy), mégis tényként állítasz dolgokat, de sebaj, csak akkor kár kérdezni ! :-))) Vegyél azt amit akarsz...
Nekem személy szerint nem hiányzik egy "újabb" elégedetlen PS2 tulaj, aki napestig itt ócsárolná a gépet, mindössze mert nem képes értékelni azt ! Amit megszelidítesz azért felelõsséggel tartozol, nos ez a PS2-re is igaz, ha megveszed, akkor szeretned és ápolnod kell !
Szóval nagyon gyakran csak éjszaka van idõm játszani, akkor, amikor már az egész család alszik. Mivel eléggé fontos számomra a jó hang, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki ajánlani valami nagyon jó fülhallgatót? Az érdekelne, hogy egyáltalán fülhallgatók közt is van-e akkora minõségbeli különbség, vagy szinte teljesen mindegy, hogy mit használ az ember?
Persze, csak ürügy, hogy a barátnõjének, semmi pénzért be nem vallaná, hogy magának...

Pedig azok nem dúrvák
😄DDDDD
Mi kell a PS2-höz:
PS2 ! :-))) (ez nem opcionális)
DualShock 2 kontroller (ez kell)
scart-os PAL TV (ez sem opcionális)
surround/DD/DTS hi-fi cucc (ez nem árt)
RGB pro kábel (e nélkül kár is belevágni)
chip (opcionális)
memkártya (lényeges, ha nem akarsz megõrülni)
+1 DualShock 2 kontroller (a páros játékokhoz, de opcionális)
PS2 gammák (opcionális, ámde ajánlott)
áram (220V a PAL-oshoz)
kábelek hegyekben (jó ha van)