A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te genya, megnézted a Shenmue The Moviet?

So cry me a fuckin river, bitch!

Sir Quno Jedi
Sennheiser-t lehet sok helyen kapni, de érdemes a hivatalos képviselettõl venni, mert egyrészt olcsóbb, másrészt minden cumót kiegészítõt megvehetsz késõbb ott és a gari is sokkal reliábilisabb !

ÉS ne feledd az árakat nézve, hogy egy ilyen füles 15-20 évig füles minimum (ez tapasztalat), csak a párnákat kell rajta néhanapján cserélni (gyárira term.)!

Még arra figyelj, hogy mennyi a kihallatszó hangerõ (fõleg nyitottaknál), mert ha az asszony fekszik melletted, nem biztos, hogy bírni fogja :-))) !

Meg azé ha valakinek bevillantod, hogy Sennheiser-ed van még a PS2-ödhöz is, ha ért hozzá majd mereszt nagy szemeket ! :-)))))) Szerény elegancia, magas minõség, jó áron !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jaja, az Xesnél több frémrét prob van sztem mint a ps2-snél

Laza
most ugye csak viccelsz?!
ezeket a cimeket felecsed el.. 😊

maszkalos?! nem tudom mit tudsz felhozni egy J&D es egy Rachet & Clanx paros ellen, de nem azokat, az biztos.. 😊

verekedos gamek?!
ugye most nem akarod, hogy felsoroljam az osszes PS2eset... 😊

sprotjatek?!
PS2n csak focisbol 2003-as jelzovel tobb van, mint amenyit Xen fel tudsz sorolni osszesen.. 😄

na mindegy, te tudod... de azokban a kategoriakban, melyeket emlitettel egyertelmuen a PS2 a nyerobb... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JackSlater
Ezért mondtam,hogy vesse össze a két forumot.....itt 98% PS2-es ott 100 Xbox-os kb 1:1

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

D0C
tessék...😊))

Err, ha NFS kell neki akkor PS2, Xre roszabb lett, bár az se olyan rosz, de akkor inkább Ps2, a Hérri Péter pedig Xen jobb

D0C
Az nfs jobb ps2-n! ...és ez nem elfogultság, kérdezz meg egy x-est..

Pontosan, de a pogó az néha kell, fõleg ha nem pogóztál már egy egészségeset, hmm kb 2 hónapja😊

narumon
Igen ezt mondtam hogy megpróbálom elintézni hogy ott legyen mindkét gép és próbálja ki. De neki az hogy MGS2 meg Mortal Kombat nem mond semmit. Csak annyit mondott hogy legyen NFS HP2, meg Harry pottyer.. dehát ez mindkettõre van.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

duc
Nem is az a pogóállat banda, és ez nem feltétlenül hátrány... A zene bejön, ez a lényeg.
Ha a játék választékban gondolkodsz akkor PS2,
ha abban hogy egyszerûbben csak egy új konzolt amibe új vibnyót építhetsz feltöltheted a gammákat rá akkor egyértelmû a box, de én aszondom, menj el a barátnõddel megnézni a két gépet élõben, és döntsön õ...

D0C
Legelelõször is add a kezébe az xbox kontrollert, lehet, hogy már itt eldõl a kérdés.... nem fér el a kezében.

D0C
Legelelõször is add a kezébe az xbox kontrollert, lehet, hogy már itt eldõl a kérdés.... nem fér el a kezében.

Sir Quno Jedi
Nem tudom mi a gondod (mégha érted is poént). Egy szóval sem állítottam, hoyg az X-el bármi probléma lenne, ÉN kizárólag a PS2-rõl beszéltem ! :-)))

Egy Harely-s is szereti a mociját, hiába mutatsz neki ötször erõsebb, négyszer olcsóbb és tíszer gyorsabb masinákat, mert az NEM Harley ! Teljesen más felülni rá és aki már ült rajta tudja, hogy azt az érzést semmilyen versenybike nem adja vissza. Ilyen a PS2 számunkra most, szeretjük és élvezzük az érzést amit nyújtanak azok a gammák amiket a mi kis (lehet már öreg és kehes) "Harley"-nkra fejlesztenek ! :-)))) Ha majd lesz méltó utódja (nevezzék azt bárminek és gyártsa bárki), akkor lehet, hogy átnyergelünk arra is, term. tiszetelettel megõrizve a nagy öreget !

Amit Narumon írt aszerint egészen biztos, hogy sosem tudna megbecsülni egy IGAZI konzolt, ezért azt nem is ajánlja egyetlen épeszû, jóérzésû konzolrajongó sem ! Nem hiányzanak a "klubba" szájhúzós új tagok...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

AZ emberek se annyira, voltám már Picsa és Pittbull koncerten és hát megkell mondjam az hangya fing volt😊

Narumon: mit akarsz, most de õszintén,
ha fiolmek lejátszására használnád inkább akkor egyértelmû az Xbox, ha inkább platform gammákkal játszanál, na ez már jó érv a ps2 mellett, mert vannak nagyon jókps2re, Xre is mint pl a Blinx, de itt most azt kell nézned hogy mi mire jelenik meg, sok gamma többsége multiplatform, szal te döntsd el, én személy szerint aszondom vegyél 1 gépet, bármelyiket, legyél türelmes 1 hónapig, ha nem vát be eladod, és veszel egy másik gépet...

duc
A zenekarok nem is 😊))))))
D0C
Ha nem meglepetésnek akarod a konzolt, akkor miért nem hagyod, hogy a barátnõd döntsön? Mutasd meg neki, milyen játékokat várhat az egyikre és milyeneket a másikra és válasszon õ.
Nincs akkora árkülönbség a kettõ között, hogy ez domináljon...

narumon
Ezzel egyetértek de nehogymár nekem azé japán rpgt kelljen várnom! Nekem a konzol annyi hogy ne kelljen semmit csinálni csak inditani a gamét és kész, én ugyis maradok a stratégiánál pcn, legfeljebb néha arcbavágom a kedvesemet egy WWF gaméban 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

aabyssx
Én (nagyrészt) PC-vel dolgozok, otthon is van, de vérig vagyok sértve, ha valaki PC-snek szólít. >😄

www.youtube.com/aabyssx

Kb. annyira mint ez...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

D0C
Talán nem véletlenül van több ps2-es.... ez már felér egy szavazással...
Az xperiencen pedig csak boxosok vannak, az mennyire lesz objektív?

Na megnéztem néhány Sennheiser-t, kurva gyönyörûek (na nem mintha ez lenne a legfõbb szempont, de akkor is 😊 -> lehet is õket kapni átlagos helyeken, vagy kb. öt szakbolt forgalmazza az egész országban?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Én is pÉcÉs vónék, de konzolokkal kapcsolatban mégis konzolos :-)))

TELJESEN mások az elvárások a konzolokkal szemben egy régi konzolmandrónál pláne, mint a PC-kel ill. PC gammákkal szemben !

Ez így igenis más kategória ! Vannak (szinte)kizárólag konzolos mûfajok és egy régi konzolfan másmilyen gammákat vár és azokkal kapcsolatban mások az elvárásai, ennyi ! Pl. a japán cégek ezzel teljesen tisztában vannak, más a célközönség, mások az igénynek, mások a gammák.

JackSlater
"Nekem személy szerint nem hiányzik egy "újabb" elégedetlen PS2 tulaj, aki napestig itt ócsárolná a gépet, mindössze mert nem képes értékelni azt ! Amit megszelidítesz azért felelõsséggel tartozol, nos ez a PS2-re is igaz, ha megveszed, akkor szeretned és ápolnod kell !"
Ekkora dumát....jót röhögtem az biztos,te nem véletlenül Lorenzó vagy a VV-bõl??

Narumon:Szerintem nem volt bölcs dolog,itt feszegetni a PS2 Vs. Xbox dolgot,mert itt a keménymag PS2-es,+van 1-2 kósza X-es(mint én!),tehát nem nagyon fogsz objektív véleményeket hallani....menj el a WWW.Xperience.hu -ra ott van egy csomó X-es,és vesd össze mindkét forumban látottakat,és utánna dönts.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

aabyssx
Ne félj, 15-ért majdnem ugyanazt kapod, mint 50-ért. 😉 Próbáld ki, mielõtt megveszed. Nézd meg a freq. tartományt, a dinamikát meg úgyis hallod. Játékhoz 10-ért tökéleteset kapsz.
A Sennheiser szerintem is OK.

www.youtube.com/aabyssx

narumon
Jaja.. fõleg mivel gondolom valamennyire mindenki pcs ha máshol nem hát a munkahelyén.

Köszönöm szépen a füllhallgató-tanácsokat, mondjuk SQJ árai egy kicsit megijesztettek 😊 A 15 még elférne, de az 50 soknak tûnik, persze jól belegondolva hosszú távú befektetés. Köszi!

Off:
Továbbra is azt gondolom, hogy a konzolos-pécés megnevezések, csoportosítások kísértetiesen emlékeztetnek a nyolcvanas évekbeli ahá-s vs. bros-os vs. depeche-es beskatulyázásra, mind értelemben, mind komolyságban.
ON

narumon
"Érdekes, hogy nekem sosem voltak hasonló igényeim egy konzollal szemben, az indoklásod meglehetõsen laikusnak hat konzol területen "

Hát azért szerintem van néhány dolog amit egy konzolnak tudnia kell a többi csak extra. Az asztali dvdt is ugy vettem hogy vannak minimum dolgok amiket tudnia kell; DVD-R, SVCD, mp3 kezelés a többi csak extra. DE az extrák elbillenthetik a mérleget egy másik géprõl...

Sir Quno Jedi
Mondjuk nem árt tesztelni egy fülest, mielõtt megveszed ! Attól, hogy jó hangja van még nem biztos, hogy hosszú távon nem fog nagyon fárasztani, hiszen neked játékra kell és nem arra, hogy végighallgatsz egy-egy albumot !

AKG-t ,vagy Sennheiser-t ajánlok az alsó középkategóriában, de készülj fel, hogy ezek 15 és 50 között vannak jobb esetben is !

narumon
"Mivel EGYÉRTELMÛEN jobb választás a PS2 egy konzolosnak, ezért önnek, Narumon AZT nem ajánlom ! :-)))"

Mhm egy konzolosnak minek mégegy konzol? 😊

narumon
"Szóval nagyon gyakran csak éjszaka van idõm játszani, akkor, amikor már az egész család alszik. Mivel eléggé fontos számomra a jó hang, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki ajánlani valami nagyon jó fülhallgatót? Az érdekelne, hogy egyáltalán fülhallgatók közt is van-e akkora minõségbeli különbség, vagy szinte teljesen mindegy, hogy mit használ az ember?"

Iszonyatosan nagy különbségek vannak fülesek között, és a pénztárca a kulcs.
Nekem most az olcsóbb kategóriában jól bevállt maxell HPT-2000 van ez olyan 4500+FA. Szerintem elég korrekt természetesen zárt.

Sir Quno Jedi
IGEN, van ! Fontos, hogy ha nem akarsz meggizdulni akkor valami nature sound-os cumót vegyél (AKG-nek, Sennheiser-nek is van pl.), mert az nem öli le annyira a dobhártyád és kristálytiszta, alacsony torzítású hangot eredményez. Nekem pl. AKG-m (félnyitott) is van, meg Phillipsem (mindkettõ igen anagyméretû füles :-))), de persze az AKG az Isten ! Igazságszerint én egy Sennheiser fülesre pályázom, lehetõleg nyitottra (tesztelni volt alkalmam egy párat jó hosszan, hát mit ne mondjak, de kiborító a különbség !). A nyitott/félnyitott fülesek lényege, hogy nem zárja le a füled és a membrán közti teret, így nem tépi az agyad egész álló nap, nem fáradsz és a várható halláskárosodás is lényegesen alacsonyabb.

narumon
"El se hiszem.... narumon konzolt akar venni..!
Persze, csak ürügy, hogy a barátnõjének, semmi pénzért be nem vallaná, hogy magának"

Tõled nem is vártam mást 😊))

Sir Quno Jedi
Mivel EGYÉRTELMÛEN jobb választás a PS2 egy konzolosnak, ezért önnek, Narumon AZT nem ajánlom ! :-)))

Vegyél csak nyugodtan X-et, mert a szöveged alapján echte PC-s vagy és a vételezendõ masinára sem konzolként tekintesz és a vele szemben támasztott igényeid sem egy konzolos igényei, tehát neked NEM jó választás a PS2, maradj csak a jól bevállt kaptafánál, MS inside ! :-)))

Érdekes, hogy nekem sosem voltak hasonló igényeim egy konzollal szemben, az indoklásod meglehetõsen laikusnak hat konzol területen (mint állítod az is vagy), mégis tényként állítasz dolgokat, de sebaj, csak akkor kár kérdezni ! :-))) Vegyél azt amit akarsz...

Nekem személy szerint nem hiányzik egy "újabb" elégedetlen PS2 tulaj, aki napestig itt ócsárolná a gépet, mindössze mert nem képes értékelni azt ! Amit megszelidítesz azért felelõsséggel tartozol, nos ez a PS2-re is igaz, ha megveszed, akkor szeretned és ápolnod kell !

Most lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek, de mindegy, megpróbálom 😊
Szóval nagyon gyakran csak éjszaka van idõm játszani, akkor, amikor már az egész család alszik. Mivel eléggé fontos számomra a jó hang, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki ajánlani valami nagyon jó fülhallgatót? Az érdekelne, hogy egyáltalán fülhallgatók közt is van-e akkora minõségbeli különbség, vagy szinte teljesen mindegy, hogy mit használ az ember?

D0C
El se hiszem.... narumon konzolt akar venni..!
Persze, csak ürügy, hogy a barátnõjének, semmi pénzért be nem vallaná, hogy magának...

Oks😊
Pedig azok nem dúrvák

duc
Rózsaszín pitbull, meg vmi punk
"PS2 gammák (opcionális, ámde ajánlott)"

😄DDDDD

duc
ha screenshot érdekel, akkor www.gamescreenshots.com
Ez jó eséllyel így van 😊

milyen koncert volt?

Total Video Games
Gamespot

Most ezek jutottak eszembe.

Sir Quno Jedi
Memkártyából csak a SONY-t érdemes (hogyhogynem) venni !

Mi kell a PS2-höz:
PS2 ! :-))) (ez nem opcionális)
DualShock 2 kontroller (ez kell)
scart-os PAL TV (ez sem opcionális)
surround/DD/DTS hi-fi cucc (ez nem árt)
RGB pro kábel (e nélkül kár is belevágni)
chip (opcionális)
memkártya (lényeges, ha nem akarsz megõrülni)
+1 DualShock 2 kontroller (a páros játékokhoz, de opcionális)
PS2 gammák (opcionális, ámde ajánlott)
áram (220V a PAL-oshoz)
kábelek hegyekben (jó ha van)

duc
Állat. Egyszer egy ilyenrõl azért kellett kórházba vinnünk a havert (a buli közepén, suxxxxx) mert szarrá ment a könyökizülete. De addig pörgés volt...
narumon
Mondjatok már IGN helyett egy hasonlo lapot nem tok nézelõdni...

Mondjuk ez egy elég köcsög húzás volt a MS-tól...