A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy õ

vagy õ😊

So cry me a fuckin river, bitch!

sztem legyen rendes tok:
netes videók alatt: trailerek, reklámok, stb stb

aabyssx
DVD melléklet tök jó és NE legyen normális tok, mer' még drágább lesz!
BTW nem csak net-es video-kat látsz.

www.youtube.com/aabyssx

A Decemberi számra egy BMX XXXes borító legyen, mondjuk vmelyik hölgyeménnyel az elõtárben, Cenzúra mentesen;]

szvsz, a dvd hülyeség, de ha már lesz dvd melléklet, akkor már normális tok is legyen mellé, ne ilyen Playtimeos ezt vágd ki szenny...
bár nekem tök mindegy engem nem érint a dvd, inkább azokat akiknek nincs net elérhetõségük, meg kedvük leszedni a videókat

duc
Megvárja, hogy legyen a címlap mögött egy DVD is 😊))))))))
Martin576
Csináltam direkt neked egy címlapot és még egy "Isten vagy Martin" köszönettel sem dobsz meg? 😄

aabyssx
Megint ment mél. 😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Vettem a fáradságot, letöltöttem és megnéztem a logo-dat képkockánként. Vazeee...

www.youtube.com/aabyssx

duc
Most, hogy valaki kórházba juttatta, nehezebben mennek az ügyek... 😊)))))))))))
'reggelt!

Cheap, nyolc napja van nálad a gépem, nem kéne lassan valaminek történnie? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jó reggelt😊

Nagyon jól tetted!
Nem lehetne ilyenkor utólag kiírni, hogy az unregek mögött melyik valós nick rejtõzik? (mint a polfórumban)
Azt hiszem egy kicsit visszaszorulna a bunkó stílus itt is.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

REggelt!
Mit latok valaki ugy hitte en unregelek mikor szidok valamit(valakit). Tevedes! En mindig vallalom, ha szidni kell barmit(kit). Jo kis vita ment itt kar, hogy nem voltam. Version kicsit megint hulyeseget beszelt, de hat ezt mar megszokhattuk. Mostanaban PC-n teszteltem egy ket cuccot, mert Mario Sunshine-ban meg mindig hianyzik 6 napfenyecske es most mar kezd duhiteni, de hat igy szep az elet. Sajnos Starfox-rol meg erdemben nem tudok vitatkozni, de holnap mar meglesz es majd utana adj bele mindent 😊). Bar Martinek ertekelese kicsit elvette a kedvem, de hat azert en bizom benne. Melyik jobb gep vitaba mar nem is megyek bele, de sajnos az megint erzekelheto, hogy nintendora kezd egyre lassabban csordogalni a jatekaradat. Aradat! Alig par darab, es ez aggaszto. Bazze japanoknal 199$ az Xbox 2 jatekkal. A rohadt eletbe. Ha itt is annyi lenne siman vennek egyet. Inkabb ezen kene hozongenunk, hogy nalunk itt kozepen olyan jol keresunk, hogy siman megtehetjuk, hogy a csoro nyugatiakhoz kepest min 20 % dragabban vegyunk minden konzolos es elektronikai cuccot. De azert, hogy oruljetek kozlom veletek, mar csak 3 hangfal kell es meglesz nekem kozep-europa legjobban felszerelt jatekbarlangja
Laalee
kicsit belenyirbaltam... foleg az unregeket nemkimeltem😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Reggelt all

mohus
"Mit képzelnek ezek magukról, 7.5öt adni a Doshinnak, "

akkor nézd meg az MP értékelést is😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Dehogy is!!!!Nem adnám el soha(max 2004 vége fele...) Van nálam 3Box abból adok 1et.Holnap,ha megjön az új tv,akkor nyomok egy képet(csötörtök) a szobámról,elég nagy játékbarlang lett mostmár.Pc,X,PS2,2 Sony Tv,erõsítõ,4 hangfal...stb...stb.😊 Nehogy azt higyjétek kamuzok."

azért néha mással is foglalkozol mint videójátékokkal?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nekem is lényegtelen..de akkor is, ennek nem tartom túl sok értelmét

CHEAPBOY
na sorold azt a mindenkit?
max a Te kis maganvilagod tartja , ami a monitorod s Te kozted van?😄DD ejjel nappal😄DD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Hat ha ot bejuttatjatok mellem akkor o onnan mar csak nejlonzacsiban fog tavozni..
Nem turom meg magam mellett!!

CHEAPBOY
Szerintem az szep hogy ilyen bazinagy tajak vannak benne, de ugy egyebkent nem szep... soot.. SFA na az mar valami😊 Szvsz a Jak jobban nezett ki s nez is ki.

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDD

Gyorsan felepulos tipus vagyok..😊

CHEAPBOY
"The makers of Final Fantasy and Dragon Quest become one."

Remelem uj marketing, stb... S nem csak PS2 onlyi fejlesztesek..... habar nekem tokmindegy...😊

CHEAPBOY
"Japanese RPG giants Square and Enix announced today (11/26, Tokyo) a merger which will see the two companies operate as one starting April 1, 2003 (the start of the next business term). The resulting company will be known (at least for the time being -- see below) as Square Enix."

Na ehhez ki mit szol???

CHEAPBOY
R&C es a WRC2 nagy nagy kakik. Inkabb jak es Colin 3.. (igaz az van Xen is)
A Ratchet szerintem egy nagyon bugyuta letisztult egyszeru szamomra unszimpatikus univerzumban jatszodo game....

fujjj nagyon tre.

CHEAPBOY
Remelem nem ream gondoltalL? Egesz nap nem volt netem.... szal mar itt bukta van😄

CHEAPBOY
na olvassa vissza a halal ami itt ma tortent😊)

most untam bele😊

CHEAPBOY
Most nezem csak most nezem...😞(( nem vot neth😊

CHEAPBOY
NEM rohogunk!!!
😊))

CSOCSO
király😊))
Dzsini
GC... Eternal Darkness : Sanity's Requiem.... nagybuli 😊 párszor sikerült rendesen megijesztenie, és igencsak jó ötletek vannak benne.... és nagyon-nagyon szép

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Laza
nehanyan azthiszik, hogy az... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
termeszetesen szo sincs cinizmusrol... az csak ugy jott a 'mondokaba'... 😄
de a GCs tabor reszerol ez az allando 'Istenites' nem keves embernek szurja a szemet, folleg, hogy nincs ertelmes magyarazat, csak habokos jovobelatas... 😊
(es megjegyeznem itt azt is, hogy nekem van GCm is, bar ritkan kapcsolom be😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Azt mondjuk nem értem, hogy miért baj az, hogyha valaki kijelenti, hogy neki jobban tetszik a MP mint a Konzol, elvégre ez itt nem egy Konzol rajongói klub (ha burkoltan igen akkor sorry 😊. Nem értem miért kell egybõl ennyire leszolni , meg szórakozni szegénnyel, no mind1.
Szinvonal rulz!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

"MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAH HAHAHAHAHAHAHA"
Honnan is olyan ismerös ez a nevetés?hmmm...

Tetszik ,komolyan 😊 De lassan tényleg ideje lépni 😊

CSOCSO
tícsuk ki az unregeket!!
CSOCSO
rólam ne feltételezzünk már ilyeneket..
Még 1 dolog:Martin téged is csiplek ,de (és gondolom mivel munkatársak voltattok ezt ugyanugy tudod) a Vári Zoliék se ma kezdték a szakmát és ott ök is irják a cikkeket, van már egy "kis" tapasztalatuk, igy azért nem szégyen hogy (szerintem!) jobbak az irásaik

D0C
Bazz, megvakulok!

Ez isten😊

FREAK
huh, advanced 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Viszont az ilyet se értem ,miért nem regelsz egy nicket és vállalod saját hozzászolásaid?

te csak magadba nagyitod fel másik hozzástzolásait, a cinizmus meg egy olyan dolog hogy csak akkor hatásos ha jokor használod és nem egy folytában

FREAK
nézzétek sokáig a logómat, 4-5 perc múlva láthatóvá válik a rejtett üzenet 😄D

Riszpekk

Martin576
Kinyírni mind! 😉

Laza
de tobb, mint a 'semmi' 😄

Laza
ez most nekem szolt?! mar tenyleg nem tudom.. 😊

ki, en alazom porig a GCt?!
egy rossz szavam nem volt a geppel kapcsolatosan... a te, es hozzad hasonlok Isteni megnyilvanulasat csillapitottam Ordogi eszkozokkel, cinizmussal... inkabb a 'hosoknek' szol e fama, s nem az eszkoznek, mejrol zengnek odat mama..... bruhahahhaaaa...

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A DVD vel még behozhatjátok öket ,mert az elég szerényre sikeredett