A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg félreolvastam.
Bocs, tekintsd az egész vitát tárgytalannak 😞

ui: nagyon nagy szükségem lenne néhány korsó sörre, mert egyre indiszponáltabb leszek és hülyülök 😞 És amúgy is igénylem ma de nagyon!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
ez igaz, de huszonegynéhány játék még nem késztet arra, hogy rohanjak az electro world-be PS2-ért.....

Riszpekk

Nincs stabíl piaca és egy jó darabig nem is lesz!

So cry me a fuckin river, bitch!

FREAK
szerintem te félreolvastál valamit

idézem:

"PC-n megvannak a japán rpg-k, csak japánon kívül senkit nem érdekelnek hálistennek 😄D"

ha szerinted ez nem tény, és a pc-s japán rpg-nek stabil piaca van európában, akkor elismerem, hogy hülye vagyok

Riszpekk

És ramza jött azzal hogy neki tetszenek a j-rpg-j és erre mondtad fel hogy soroljon fel ami eddig megjelent stb stb...

Más: most ebbõl miért kell ilyen nagy szart kavarni: van akinek nem tetszik van akinek igen, ettõl függetlenûl mind a 2 ember...

"azért nem hiszem, hogy meggyõzõ mennyiségû ilyen játékot tudsz felsorolni"
Ezt írtad te, ez a szöveg vonatkozott az RPGkre, ezért soroltam fel...

FREAK
bocsi, de olvass vissza mielõtt beszólsz

én ezt írtam:

"Jók a konzolos játékok is, de az eredeti véleményem csak erõsödött : nem elég komolyak, játéktermi fílingjük van, és nagyon korlátoltak, már ami a játékmenetet illeti."

erre jött ramza, és kou felsorolása, eredetileg szó nem volt rpg-rõl

Riszpekk

Folytatva a gondolatot: én megértem és elfogadom, hogy nem szereted ezeket a játékokat, én ugyanígy nem vagyok vevõ bizonyos stílusokra (egyébként pont mi ketten vagyunk azok, akiknek az ízlésében közös halmazt nagyítóval se nagyon lehet találni, de ez most nem ide tarztozik).
A baj nem ezzel van, hanem azzal a hozzáállással, hogy ha eléggé utálunk valamit és megpróbálunk tudomást sem venni róla, akkor az megszûnik létezni. Mert csak erre tudok következtetni arról, hogy szerinted ezek a játéko európában, amerikában senkit nem érdekelnek. Valószínûleg mélyen tudod, hogy kurvára nem így van (sõt...), de valamiért ez fáj. Miért?
Én soha életemben nem találkoztam élõben olyan játékossal, aki életében három percnél többet töltött valamelyik szimulátorral. Akkor kijelenthetem, hogy "ezek a világon néhány tucat emberen kívül senkit nem érdekelnek szerencsére"? No ugye.
Szal ha jogosan rámszólsz (még ha visszafogottan is), hogy vegyek vissza, akkor cserébe arra érlek, hogy vigyázz a súlyosabb (és nem kevésbé igaztalan) kijelentésekkel. Arról nem is beszélve, hogy hallottad már azt, hogy a fõnököd pl. abba az embertípusba tartozik, akit érdekelnek a japán dolgok? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Most tényleg idióta, vagy ??? A KONZOLOS RPG-krõl volt már szó és Kou ennek megfelelõen term. ezeket sorolta fel !

Azért nem hinném, hogy PC-n sokkal bõvebb lenne a lista, ellenben annál több a szemét e téren !

Fõképpen, hogy ott is "csak" folytatások vannak...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nézd Freak, sajnálom, ha soknak találod amit írtam, de ilyen mértékû baromságot azért ritkán lehet hallani még csõlátású pécések szájából is.

Amúgy pedig két szálat viszel párhuzamosan, amibõl csak az egyiket tartom baromságnbak, úgyhogy ne keverjük a dolgokat. Valóban nincs pécén túl sok japán rpg, de mikor állítottam én ilyet? Ez kipipálva, vélenyünk egyezik.
De az, hogy a japán játékok japánon kívül senkit nem érdekelnek, az egy meglehetõsen...hmmmm...érdekes kijelentés volt. Komolyan gondoltad?

Én? Mondtam hogy itt a posta 1 köpésre...

CHEAPBOY
nem.
De holnap reggel fel fogom..... csodbe juttacc bazze😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

3 van, vagyis 2 mert a Grandia nem lett nagy durranás..japán stílusu RPGk PC is dominálnak, csak inkább ázsiában, rengeteg van, és van köztük 1-2 igazán nagy dobás, csak igazság, hogy PC-re nincs igény, amit megértek és ezért nem is vitatkozom ez ellen

FREAK
kezdesz pyrexesedni, asszem itt kiszállok

de azért kíváncsi lennék hány világszerte ismert PC-s japán rpg-t ismersz......

Riszpekk

trendek szokások, na azért azt nem mondanám hogy nincsenek...

"japánon kívül senkit nem érdekelnek hálistennek 😄D"

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

Úgy õszintén: ezeket a poénokat a szerkesztõségben is szoktad nyomni?

Nah hát azok a japán rpg-k PC-re
FFek és Grandia, meg egy csom kis olyan mait kóreaiak fejlesztenek, lehhet hogy lenne érdeklõdés csak ugye számukra nem dominál az amcsi és európai piac

FREAK
minden elvakultságot félretéve, azért azt ismerjétek el, hogy a konzol világban a japánok dominálnak, és ha fejreálltok se lesz másképp, vagyis vagy elfogadja az ember és átszokik a szusira, vagy marad a hamburgernél, de ez csupán ízlés kérdése

a tény az, hogy a konzolos játékok a japán nyomás miatt ugyanabba az irányba mutatnak, PC-n meg szabad a vásár, mindenki azt csinál, amit akar, nincsenek trendek, szokások

Riszpekk

FREAK
ne is mondd, mert amíg azok hiányoznak a konzolokról, addig PC-n megvannak a japán rpg-k, csak japánon kívül senkit nem érdekelnek hálistennek 😄D

Riszpekk

FREAK
a SWAT 3 felett már eljárt az idõ, de ha errõl akarsz beszélgetni, van erre külön topik

és nem igaz, hogy PC-re csak ez van

PC-re MINDEN van, persze nem egyenlõ arányban, de minden olyan megvan, ami konzolra is, fordítva már nem igaz

én is tiszteletben tartom mindenki véleményét és ízlését, szóval részemrõl nincs flém

Riszpekk

Bakker, ennyire nem lehet elvakult.
Nem érzed, hogy a pécés játékok ugyanúgy megcéloznak egy bizonyos réteget, és bizonyos játékok pedig pont pécén nincsenek?
Ennyi erõvel én is mondhatom, hogy ki a faszomnak kellenek szimulátorok és taktikai fps-ek, de mégsem mondom 😊

a PSXes RPG 90%ban azt csinálsz amit akarsz, nem muszály arra menni mindig amerre kell, kiba sok mellék kûldetés

Feladtad?😊

aabyssx
"a konzolos játékok megcéloznak egy bizonyos réteget, a többi meg leszarva..."

Szerencsére engem gyakran megcéloznak. 😉

"katonai/taktikai fps"
PC-re meg szinte csak ez van (és mindegyik ugyanaz). Max a SWAT3 ér valamit...

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Itt vagyok.😊

3 év alatt, de figyelj, PC-s vagy amit tiszteletben is tartom nem anyázok, de komolyan, pontosan ez van amit mondasz, bizonyos réteg, nem vetem el a PC-t mert igen arra is vannak jók

CHEAPBOY
Jo kis szobad van nem mondom...😊)

CHEAPBOY
Nem a GC vagyok, s KOu is ugy latja hogy a Jak szebb... a palyak fantaziadussaga hat .....

Szerintem szar game.
Es mint irtam szerintem.
Nem kell rogton lerohanni... s miert csak GC lehetek ha valaki szid egy PS2es jatekot az mar csak elvetemult hulye lehet???

Nem inkabb akkor mar a PS2es az elvetemult rajongo?😊)

PSX:
Alundra
Alundra 2
Arc the Lad Collection
Azure Dreams
Breath of Fire III
Breath of Fire IV
Chocobo's Dungeon 2
Chrono Cross
Chrono Trigger
Dragon Warrior VII
Brigandine
Final Fantasyk
Front Mission 3
FF Tactics
Grandia
Saga Frontier 1 - 2
Suikoden 1 - 2
Vandal Hearts 1 - 2
Guardian's Crusade
Hoshigami: Ruining Blue Earth
Jade Cocoon
Kartia
Koudelka
Ogre Battle
Lunar 2: Eternal Blue
Legend of Mana
Legend of Dragoon
Lunar: Silver Star Story
Monster Rancher 2
Persona (lenyomtam király ighaaz japán)
Persona 2: Eternal Punishment
Rhapsody
Saiyuki
RPG Maker
Shadow Madness
Star Ocean: Second Story
Tactics Ogre
Threads of Fate
Vagrant Story
Torneko: The Last Hope
Tales of Destiny II
Tales of Destiny
Tales of Phantasia (japán only)
Valkyrie Profile
Wild ARMs
Wild ARMs 2
Xenogears

Oldalra néztem az RPGimhez

Mondjuk ennek a fele szemét 😊
A másik fele pedig igazgyöngy.

FREAK
ennyi?? 3 év alatt??

na hagyjuk, ez vicces..... mellesleg ha jól sejtem, ezek 90% RPG, ahol eleve nem azt csinálod, amit akarsz, hanem amit megengednek

hol vannak a szimulátorok?? a katonai/taktikai fps-es, amikben több négyzetkilóméteres terep áll a rendelkezésedre??

tényleg nem érdemes belemenni, mert úgyis az jön ki, hogy a konzolos játékok megcéloznak egy bizonyos réteget, a többi meg leszarva...

Riszpekk

PS2:

Grandia 2
Grandia Xtreme
Jade Coccon 2
Shadow Hearts
Final Fantasy X
Breath Of Fire V (igen megjelent japánban)
Ephemeral Phantasia
Suikoden III
Wild Arms 3
Kingdom Hearts
Xenogears (japán)
Dark Cloud
Dual Hearts
Evergrace
Eternal Ring
Forever Kingdom
Harvest Moon: Save the Homeland
Monster Rancher 3
Okage: Shadow King
Orphen
Ring of Red (taktikai RPG de japán stílus)

Szerintem ne akarjál belemenni Kou. Semmi értelme, hogy ki legyen írva ide 80 cím, amibõl Freak nem ismer egyet sem.
Nemde?

Jajj, ne csináld már, kb. huszat sorolok fel fejbõl, még ötvenet ha utánanézek és még mindig marad egy csomó, amivel a többiek kiegészítenek...
(mondjuk 80%-a biztosan psx-es, nem véletlenül tartom a mai napig überkonzolnak).
Ha ez nem meggyõzõ mennyiség, akkor azért még annyit mögé lehet tenni, hogy ezeknek a játékideje általában 50 óránál kezdõdik rossz esetben és 150-200 körül áll meg - elég tartalmas szórakozást tud nyújtani, ha valaki szereti a stílust.
A meggyõzõdésedet pedig nem fogom soha megingatni (mint ahogy te sem pl. SQJ-ét 😊 -> ez úgy gondolom, hogy így természetes. Az emberek meghallgatják egymást (jó esetben), aztán hajtogatják tovább a saját mondókájukat...

FREAK
bármi, ami konzol, ha biztos vagy benne, hogy bele akarsz menni

Riszpekk

Olyan kell ami megjelent? Csak PS2re vagy vissza mehetek a PSXes korszakra is?

FREAK
azért nem hiszem, hogy meggyõzõ mennyiségû ilyen játékot tudsz felsorolni

Final Fantasy összes része 1-nek számít! 😄D

mellesleg ettõl sem ingott meg a meggyõzõdésem, ugyanis nekem teljesen mindegy, hogy arcade vagy játéktermi, vagy manga, vagy csak simán japán....

Riszpekk

Huncutok 😄

mohus
" A DVD tamogatom en is, sot 2 is lehet benne (egy picike GC-s dvd is) en ugy is lopom az ujsagot"

minek a GC-s DVD?...mert az országban 15 embernek van?
olyan kell csinálni, ami sok embernek van és egy sima DVD lejátszó elég szép számmal akad...a TV alatt és a PC-kben is

ez olyan mintha te minidisken akarod a Beatles-t megvenni és hallgatni...ezek az ökrök meg csak CD-t MP-t és Kazettát adnak😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

N a szal a géeddel az van hogy becseréltük 3 super nintendóra és importáltunk Chrono Triggert és FF/ot 😊

Most mi van?😊

"Jók a konzolos játékok is, de az eredeti véleményem csak erõsödött : nem elég komolyak, játéktermi fílingjük van, és nagyon korlátoltak, már ami a játékmenetet illeti.

Vannak kivételek, de NEM ezeket hívják tipikus konzolos játéknak."

Azt hiszem telejsen felesleges itt most vitába kezdeni, de nem bírom ki 😞
Számomra a konzolos játék elsõsorban a jó kis japán rpg-ket jelenti (azt hiszem nem mondtam újdonságot).
Ezek legfõbb ismérve, hogy meglehetõsen komolyak, a legkevésbé sincs játéktermi fílingjük, és olyan mértékben korlátlanok játékmenetben a pécés játákokhoz képest, hogy azok sírva lapítanak a sarokban.

mohus
kou...szerintem meg jó ez a MP DVD elsõre...

a trailerek igazi PC-s minõségûek😊még a 640*480-as TV is szaggatnak és pixelesek és torz a hang...arról nem is beszélve hogy a képernyõ harmadában futnak....

akkor lenne jó ha minden trailer DVD minõségû lenne és nem ilyen netes szar...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Szega Csomi..
"De azert, hogy oruljetek kozlom veletek, mar csak 3 hangfal kell es meglesz nekem kozep-europa legjobban felszerelt jatekbarlangja "

nagyon örölünk....de ez nálad csak 3 hangfalon múlt?
pedig az olcsóbb, mint mondjuk egy HDTV...

aabyssx
Igazán lehetnél megértõbb is. Képzeld el, hogy milyen nehéz lehet neki tolókocsival és állig gipszben ügyintézni. 😉

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
mindez persze PC-s szemszögbõl, természetesen tudom, hogy a konzolosok nem értenek ezzel egyet

na de ezért vagyok én PC-s, és ezért vagy te konzolos.....

Riszpekk

FREAK
"az utóbbi idõben ez v.hogy mindig a konzol javára dõlt el"

most mondhatnám, hogy MUHAHAHAHAA, de inkább megkérdezem, hogy ezt hogy érted?? Ugyanis Martinnak hála minél több konzol gémmel hoz össze a sors, annál inkább értékelem a "gagyi, bugos, peccses" PC-s játékokat, amikben fél éve elkezdtem kételkedni. Jók a konzolos játékok is, de az eredeti véleményem csak erõsödött : nem elég komolyak, játéktermi fílingjük van, és nagyon korlátoltak, már ami a játékmenetet illeti.

Vannak kivételek, de NEM ezeket hívják tipikus konzolos játéknak.

Riszpekk

Nagyszerû!
Üzenem neki, hogy legkésõbb holnapra ne csak elméletben legyen meg, hanem gyakorlatban is!
De komolyan, fogy a türelem 😞

Sir Quno Jedi
Nos ez a PC vs. Konzol vita bennem is lezajlik nap mint nap. Konzol VAGY PC, de az utóbbi idõben ez v.hogy mindig a konzol javára dõlt el. Mióta itt a Wild Arms 3 teljesen felborult az életritmusom ! :-))) Az egyetlen dolog ami PC-n egyelõre tartja magát nálam (a multin kívül term.) az a Haegemonia, de már most látszik, hogy ez tiszavirágéletû tündöklés lesz :-(((, rövid is, kicsit bénus is egy öreg stratégának... Na mind1, majd a Starfleet 3 multiban, már megvannak rá az emberek :-)))

(és itt pihizik a Suikoden 3, a Legaia 2, Kingdom Hearts , Onimusha 2, Grandia X stb.-stb., azthiszem ez nehéz idõszak lesz a kis PC erõmûvemnek :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
de