A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D0C
Bah.. :/

FREAK
persze, ismered a jelmondatomat: "mindent a bátor unreg fórumozókért!"

😄D

Riszpekk

aabyssx
...csak nem tényleg marketinges vagy? 😉

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Tényleg?

FREAK
oks, jövõ hónaptól abbahagyom, remélem így megfelel neked

Riszpekk

FREAK
LOL Colin 3 😊)))))))))))))))

na hagyjuk ezt a témát, mert kezdem azt hinni, ti még nem vezettetek autót 😄DD

bazeg, még a 10 százalékos 30 megás LFS is körberöhögi a GT3-at fizikában 😄DDD

na téma off, nincs erre idõm

Riszpekk

D0C
Játsz vele és megtudod, mielött lehülyézel valakit. Van olyan pálya, ami tele van belogó növényekkel és sziklákkal, meg is hülyülnél, ha mindenben elakadna.

aabyssx
"Ez nem "baki", hanem direkt van így, hogy a szerencsétlen delikvens ne akadjon bele másodpercenként minden tereptárgyba. "

Te biztos, hogy ~hülye~ marketinges vagy. :|

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Persze, hogy a j&d ugrik be neked elsõre, ugyanaz az engine továbbfejlesztve....

Csak azt nem értem miért kell mindenkinek az élethûség, ha arra vagyom akkor megyek és teszek egy kört a verdával és ott aztán van szimuláció!!
Az arcade gamek talán még élvezetesebbek mint azok amelyekben azért kell izgulnod, hogy egy-egy kanyart mien jól veszel be.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

D0C
Mivan, neked is bejött a r&c? 😊))) Szegény cheap, eléggé egydül maradt a fikázásával.

"Szokásos baki, hogy a karakter kezében lévõ tárgy belelóg a falba. Ez itt is megvan, de egyéb gubancot eddig nem találtam."

Ez nem "baki", hanem direkt van így, hogy a szerencsétlen delikvens ne akadjon bele másodpercenként minden tereptárgyba.

aabyssx
BTW a Colin 3-at is élethûnek nevezik.

(Nem csak burnout van konzolra...)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
- Hozzáteszem, hogy ha a GT3-ban simulation gumikat használsz + kormány, akkor már az is nagyon jó tud lenni.
- F355-höz nincs mit hozzátenni, mer' mindenki csak úgy emlegeti, hogy A Szimulátor.
- PC-n mi?

www.youtube.com/aabyssx

A pc talán nem?? Egyedül a Grand Prix az ami kicsit is szimuláció volt amgy meg semmi más nincs rajta.

FREAK
hát ilyen szintû végigjátszós autós csak egy van, Sega GT, de az trágya

de szimulációban a konzolok a béka segge alól is csak fényjelekkel kommunikálnak.....

az F355-öt még nem láttam, de hallottam hírét még a DC-s verziónak

Riszpekk

aabyssx
Jaj Frikkk, ne szórakozzál már, hogy még ~autósban~ is annyira penge a PC! Az írásaidból lassan rá kell jönnöm, hogy én nem is vagyok elfogult. :|
BTW ha tényleg komoly kell akkor próbáld ki az F355-öt.

www.youtube.com/aabyssx

Hát ja. 😊)))

aabyssx
Én egy lemezzel nem csinálok mást, mint kiveszem a tokból és be a meghajtóba, vagy fordítva.
És érdekes módon nem lesz összezsírozva, és nem lesz összekarcolva, nincs rajta csoki maradék vagy akármi. :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
mégtöbb Kengo 2.

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
na itt egy komoly japán csávó, otthon ez is biztos a Final-t gyûri 😊)))))

KOMOLY JAPÁN CSÁVÓ

Riszpekk

Na ja, ha kellõképpen vigyáz rá akkor nem eshet baja, én se nagyon értem. Miért nem tudnak rá vigyázni egyes emberek, utána meg höbörögnek ha nem megy valami.

aabyssx
Hozzáteszem, hogy nekem még nem nagyon karcolódott CD-m, vagy DVD-m amióta csak használom õket. És nem értem, hogy mi a túrót csinálhatnak emberek, hogy olyan szar állapotra hozzák ezeket az adathordozókat?!?

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
"PC-re a játékok még mindig a 32 bites alapokon és a CD lemezen nyugszanak...ez a vicces"

ez ugyanannyira vicces, mint a PS2 200 MHz-e.... amíg PC-n szebb egy 32 bites játék, és 50x akkor terepet kezel, addig felõlem lehet 8 bites is

Riszpekk

FREAK
hát valami komollyal, de ha a GT3 jött be, arcade is van bõven....

Riszpekk

Honnan szedted?

So cry me a fuckin river, bitch!

Amúgy a félreértés elkerülése végett: ez nem horror-anime, hanem horrorfilm.
Ha a fele igaz annak a sok jónak, amit hallottam róla, akkor meg leszek elégedve.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ott a pont 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mohus
Jack...
"Hi.Ha a PS2 õm ,nem nagyon szereti a karcos CD ket,de a DVD filmeket pöcre lejátsza,akkor még jónak számít a fej? 4000-es gép nem R-es....."

az enyém viszi 1 éves, de már nem lát cd-ket, mert nem rakok bele...csak DVD-t rakok bele

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
Ha minden igaz, akkor a Kengo 2-t Sword of the Samurai-nak fogják hívni EU-ban és kb. 1-2 hónap múlva jön.

Mellesleg a középsõ ember halott (még akkor is, ha csak ketten vennék ~körül~), de nagyon kiváncsi vagyok.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Visszaolvastam és ugyanúgy "beszólnék" :-))) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mohus
Szega Freak!
"PC-re MINDEN van, persze nem egyenlõ arányban, de minden olyan megvan, ami konzolra is, fordítva már nem igaz"

hát ja vegyük csak a búnyosokat😊

és ha már mosolyogni akarunk...PC-re a játékok még mindig a 32 bites alapokon és a CD lemezen nyugszanak...ez a vicces

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Még én is csak belenéztem, így nem igazán tudok sokat mondani róla. Valami videokazi körül bonyolódik a történet, de gondolom te ezt jobban tudod. 😊)))

Nem ismerem, mesélj róla kicsit😊

mohus
ja ezt Freak tõl kérdezem

Csak nem a Ring (Ringu)?? 😊

mohus
"Jók a konzolos játékok is, de az eredeti véleményem csak erõsödött : nem elég komolyak, játéktermi fílingjük van, és nagyon korlátoltak, már ami a játékmenetet illeti."

akkor súgd már meg nekem PC-n mi a tökkel autókázzak?

Atcom
Hi!

Rachet & Clank. Hm! Szóval tegnap este sikerült elmerülnöm eme játék világában, ami annyira magával ragadott, hogy még a Bajnokok Ligája mérkõzésrõl is megfeletkeztem. :-)
Egyszerûen szuper ez a játék! Most éppen ott tartok, hogy meg kell nyernem egy versenyt és az elsõ helyért járó díjjal visszakocogni egy pofához. Itt hagyott el az erõ! :-)
Hiába mondtam, hogy "még ezt az egy folyosót végigjárom aztán vége", egyszerûen nem tudtam abbahagyni.
A környezet és a mozgások csodálatosan ki vannak dolgozva. Az irányítás és kamerakezelés hibátlan.
A textúrahibák, amelyek a demó változatban voltak javítva lettek (a tréningezõs helyen volt jópár), persze egy két baki azért akad a grafika terén, de ez semmit nem von le a játékélménybõl. "Szokásos" baki, hogy a karakter kezében lévõ tárgy belelóg a falba. Ez itt is megvan, de egyéb gubancot eddig nem találtam.
A felszerelések nagyon tetszenek. Fõleg az a vákumos kütyü! Ötletesek!
A készítõk szerintem sok Impossible Mission-t és Star Warst nézhettek, mert néhány helyen a zene nagyon hasonlított az IM-ben lévõre, valamint az átvezetõ animációknál sokszor egy SW képsor ugrott be a látottakról... :-)))) És persze Jak and Daxter mellett sem mehettek el csukott szemmel fejlesztõk, mert egy-egy megszerzett tárgynak kísértetiesen hasonló módon örül Rachet, mint Jak. :-)
Egy szó, mint száz! Számomra az R&C egy zseniális játék, igazi gyöngyszem!!! :-)))))

Bye!
aabyssx
Aha.

www.youtube.com/aabyssx

Amúgy épp most szedtem le egy japán horrort, majd este rád gondolok ha nézem

oks😊

Estére igen, azt mondta Olcsófiú.

Megvan már a géped?

Kinyírtam az összeset, úgyhogy jöhetsz, tiszta a terep 😄

4 részem van, kell?

aabyssx
Kou! GITS SAC?

www.youtube.com/aabyssx

Hát ez nagyon jóóóó!!!! 😊))))))))))))))) LOL

This man is about to start a war😊

Persze most tünt el mindenki

Akinek van rá sebessége no meg timeja az suedje le ezt: