A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
Megölniiiiiii, kibelezniiiii a Fíkeeeet!

JackSlater
crash...akart ismét lenni,miért írok én chrash-t mindig???

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

FREAK
azt, hogy milyen éles a kép, mennyire határozott a színmélység, mennyire tûz a tûz, stb...

bazeee, most néztem meg boxon az unreal championship intróját, ez valami brutál JÓÓÓÓ!!

Riszpekk

JackSlater
Nem azt mondtam,hogy ezek a legszebb játékok,csak van egy demo CD-m PS2 höz azon van a chrash,és a baldur,és ezeket tudtam összehasonlítani a Box-os megfelelõjükkel.A Baldurben,nem a játék gyorsabb,rosszúl fogalmaztam,mert 60:60 fps mind a két gépen,csak a játékmente gyorsabb PS2 õn...pl:gyorsabban futnak jóval a patkányok az elsõ pályán....érdekes.Az Onimusha 2 rõl már sok jót hallotam,biztos szép,de még nem láttam.Tényleg "pixeles" az NTSC-s Need6 PS2 õn,és a PAL os meg nem?

aabyssx
Te mit értesz képminõség alatt?

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
isten ments, hálistennek a 3 hónapos kényszerszünet alatt teljesen leszakadtam a témáról..... a választás elõtt még volt valami alapja a vitának, de miután a kérdés eldõlt már nem sok értelme van anyázgatni....

a drogtémában meg épp elégszer hallgattam végig bölcs, vallásos, családos magyarok szakértõ elõadásait, nem hiányzik ez nekem....

amíg õk görcsölnek, én tekerek egyet, és dobok nekik egy puszit 😄DD

PÍSZ JU MADAFAKAZ 😄DD

Riszpekk

Tudom. Mint ínyencnek, ajánlom figyelmedbe a polfórum új drogtörvény topikját. Olvasása közben visítani szabad! (bár nem kötelezõ)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
azért tényleg szebb a BOX képe, ezt hiába tagadod..... a PS2-t az akkori konzolokhoz képest csinálták szépre, az XBOX referenciája meg az aktuális csúcs PC-s képminõség volt, szóval van némi különbség

de hogy a PS2 gyorsabb az tény

Riszpekk

aabyssx
PAL szabvány esetében nagyobb a vertikális felbontás (az alacsonyabb a framerate-ért cserébe).
(A backup, vagy eredeti ua., csak ha csippes vagy, akkor könnyen összejöhet, hogy NTSC cucc ér el hozzád.)

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
hidd el, könnyben ázik a párnám minden éjjel emiatt.......

Riszpekk

Laza
"Bárki bármit mond jobb az Xbox képe mint a PS2-é!!Megnéztem a Chrast,és a Baldurt PS2 õn,és X-en RGB vel,és az X-nek jobb a képe jóval,jobbak a texturák,de a PS2-es Baldur gyorsabb...."

ja, ha nalad ez jelenti a 'kepminoseget', akkor bocs.. 😊
lesd meg az Onimusat, vagy Blood2ot pl.. 😊
(a gep alap jelkimenete kaki)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

FREAK
szerintem amúgy szar az egész.....

NFS 1 korának legnagyobb játéka volt, a 2 hozta a színvonalat, 3 lúzer volt, 4 gyenge próbálkozás a visszakapaszkodásra, 5 olyan semmilyen, 6 meg valami irtózatos tré hulladék...........

Riszpekk

Késõ. Már útban van a kivégzõosztag.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ne felejtsd el, hogy te csak egy drogos lúzer vagy nála 😄

Billentyûzettel, ami tudom, hogy nem ideális, de szvsz az eddigi részei billentyûzetrõl is jól iányíthatóak voltak. Ez nem. Kacsabalett.

Hát...az oké, hogy a hivatalos pal-demót teszteltem ps2-n, nem a teljest, de alig hiszem, hogy a véglegesben gyökeres különbség lenne ehhez képest. De rendben, megnézem majd a teljeset is.
Igazság szerint ha nem a pécés után néztem volna meg, akkor lehet, hogy nem tûnne annyira csúnyának 😞

FREAK
mit gondoltál, atomfizikus?? 😄DDDDDDDD

Riszpekk

FREAK
hihi, én tudom, ki vagy 😄D

Riszpekk

FREAK
hát sírok baze, mert a konzolos rendõr lenihilezett....

Riszpekk

JackSlater
Hi all.Majd szétrobbanok!!!!!
2 napig szedtem a rohadt Mortal-t X-re,lejön lesfv-zem a melóban,nagyon fasza,no crc.Go home,pia kaja bekészít,telefon kikapcs,vinyó bedug,kitömörítés és.....CRC!!!!!😞( SFV ben minden ok,de a winrar nem tömöríti ki....ILYET!!!

Kou:neked már megvan,te ki tudtad tömöríteni simán a rar okat?

CHEAPBOY
Mit bruhuhhuhu??

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Hjaajj😊 elfelejtettem azt megnezni hogy kell, delutanra igerem a java fel lesz torve😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

FREAK
te Ali, volt már olyan pillanat az életedben, amikor embernek érezted magad, és nem parancsra cselekedtél????

Riszpekk

FREAK
bbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrühühühûûûûûûûûûûûûûûûûûûûû

Riszpekk

Sajnállak. Nihil.
Laza
jo...
valtozatos a jatekmenet (szoval nem olyan, mint az FFX, hogy csak szaladsz elore😊, a harcrendszer mar az elso reszbol ismeros 'combo' alapu... a grafika atlagos, de nem csunya...
nekem bejott.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ne bántsátok a szegény zsírtáltost. 😊
FREAK
ez túl nagy dicséret lenne 😄

Riszpekk

Martin576
"család, hazaszeretet, vallás, HURKA 😊))"

😄

FREAK
mivel irányítottad?

Riszpekk

Igen, a Pal-os kicsit sem pixeles, sõt az egyik legszebb PS2 autós game.

"Jon/Dzson szerint jó, habár szvsz õ a konzol legkevésbé szigorú tesztelõje 😊"

Szerintem meg Jon a Konzol egyik legmegbízhatóbb tesztelõje, nekem legalábbis eddig 99%-ban bejöttek az értékelései (najó, a Timesplittert egy kicsit túlértékelte, de csak egy kicsit).
Jon-nál jobban még egy fanatikus Xboxos sem tudja jobban lehúzni az adott játékot, ha az rászolgált. 😊)

FREAK
LOL

család, hazaszeretet, vallás, csurka 😊))

szolgálunk, és félünk 😄DD

Riszpekk

Nem.
De miért, az ntsc backup-ban nagyok a pixelek, a palos eredetiben pedig nincsenek?

aabyssx
"de komolyan, akkora pixelek vannak benne mint a ház"

Nem NTSC backup-pal próbáltad véletlenül?

www.youtube.com/aabyssx

Alien!
Má én is várom....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

😊) LOL

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

köcsög ign csak 3.8-at adott erre a csodára
Nem tudják ezek mi a jó játék 😊

Oké, neked is köszi, próbálgatjuk majd akkor mindkettõt, valamelyik csak összejön!

Martin576
Nem...

De a nyomva tartott reset elengedésére kidobja a tálcát, nem?

Oké, megpróbálom, köszi!

Martin576
Másik, hogy CD-berak, nyomva tartott resettel indít, "Sony Computer..." megjelenésekor elenged...

Ma végre lehull a lepel a PS2 media playerrõl, remélem nem kamu az egész mert akkor nagyon mérges leszek. 😊

Próbáltad már úgy hogy 2x resetels mikor psx gamet raksz be? 1 reset után mikor a zöld bigyo elõször villan fel, ujra resetet nyomsz és utána megy, legalábbis nállam. 😊)

Ja, és egy kérdés: tegnap végre Cheap megmûttette a gépemet, minden szép és jó, de psx-es (írt) cd-ket nem visz. Ez természetes, vagy van valami külön technikája ennek? Tud valaki segíteni?

Csak hogy beinduljon a jó kis napi flémparti:
tegnap egymás után kipróbáltam a pécés és a ps2-es Need for speedet. Nagyon felemásak az érzéseim.
PC: meseszép grafika, jó nagy gépigény, nagyon nehezen irányítható kocsik
PS2: psx-es grafika (de komolyan, akkora pixelek vannak benne mint a ház!), nagyon-nagyon finom irányítás!
Miért nem lehet egyszer az életben úgy megcsinálni egy multiplatformos játékot, hogy a jó grafika jó játszhatósággal párosuljon és a jó játszhatóság jó grafikával? :I

cloudff7
Remélem nem az FFX-2 képekre mondtad hogy "sok szemét" !? 😊)
Azért kell, mert az a fórum ilyen, ezt meg kell szokni, nem tudom minek kell ezen ennyire kiakadni!

Adi
JÓ REGGELT MAGYARORSZÁG!!!!!!!!! Most megyek le nézzek vmi kutyát!!Kira!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01