A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
2 nagy problémacsoport aggaszt:

1 - A sok szemét digitális trükk. Ha 1978-ban meg tudták úgy csinálni a Csillagok Háborúját, hogy egy hibát sem látok benne és TÖKÉLETESEK az ûrcsaták (annyira, hogy azóta sem sikerült EGYETLEN sci-fi-ben sem túlszárnyalni azokat; gondolj csak a Halálcsillag elleni támadásra), akkor most miért nemtudnak maketteket/bábokat/színészeket használni túlnyomó részben?

1/a - Mindenki szídta az Episode I-et a digitális szereplõk miatt. Elfogadták. Még több van az Episode II-ben. Elfogadták. Ha az Episode III-ben 4 "ember" színész lesz mindössze, azt is el fogják fogadni... 😞

2 - A klasszikus trilógia szépen nyugodtan haladt az idõben. Most sokkal nagyob idõintervallumot kell megfilmesíteni, túl nagy ugrásokkal, ami "szétzülleszti" a történet menetét. Magyarul túl sok idõ telik el a részek között. Ez fõleg most, a harmadik résznél lesz zavaró. Vagy egy részen belül fog eltelni 20 év, vagy túl nagy lyuk lesz az Episode III és a New Hope között. Gondold csak el: azt suttogják, hogy az Episode III végén 3-5 percig lesz látható az "igazi" Darth Vader. És ami utána történik a tervek ellopásáig???

Blasta
A K-PAX-et meg egyenesen Kevin Spacey-re írták...
Fergeteges volt. És a zenéje sem piskóta.
(fõleg a taxi ride)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
A Rekviem egy álomért-on én is ledöbbentem...
Télleg nem egy valósághû darab, de az operatõri, vágó meg az audio hatások olyan durvák a filmben, hogy egyszerüen nincs kedvem azt mégegyszer megnézni, olyan rossz hangulatba kerültem tõle.
Nem ment el a gandzsától a kedvem a végére (majd hülye lennék) de nagy fless volt, az tuti.
Mindenképp alapmû a drogról szóló filmek között...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Unknow
A klónok támadásához én még annyit hozzá fûznék meg ugye a baljós árnyakhoz is,hogy ennyi logikai bukfencet már régen nem látott az ember. Meg van pár dolog ami nagyon nem illik a filmben.Szvsz haza vágta az egész Star Wars mítoszt. Ami eddig kultusz volt most átment pénz hajhászásba. Ez olyan mintha a Vissza jövõbe c. filmnek csinálnának folytatást vagy elõzményt. Pedig ott se kellett már tovább spilázni a dolgokat. Hála égnek észre is vették...
cloudff7
Nálam Luc Besson filmjei vannak a toppon. Fifth Elements-el az élen. De a Leon a profi sem kutya.
Annyira nem csipázom a túl látványos filmeket. Bár az is kell!
Unknow
Ezzel a hozzászólásoddal egyet értek. Mondjuk nem tudom mit szapulják a Resident Evil filmet. Van akinek bejött van akinek nem. Egyébként az egyik topicban leírták, hogy milyen "apró" dolgokat dolgoztak ki a filmben csak,hogy megfeleljen. Utána megnéztem a filmet ,hogy ezeket a dolgokat lássam a saját szememmel is és hát azt kell mondjam megváltozott egy kicsit a véleményem.
FREAK
hát én abból csak pár részletet láttam, de az a legvadabb dizni rajzfilmek hangulatát idézte, szóval inkább nem kockáztattam meg egy ezer forintos mozijegyet 😄DD

Riszpekk

Unknow
"elferdült kis birodalmában"

Ha ezt meglátja akkor kezdhetsz parázni mert a Birodalom visszavág!
Unknow
Nem ONLY Ps2 címeket írtam hanem olyanokat amik VANNAK rajta! Nem mind1!!!Én egy szóval sem mondtam,hogy ezek EXKLUZÍVAK!Mert ugye a Silent Hill 2-sem az! Na de mind1... a vita értelmetlen veled.
cloudff7
Ja!

De aszem én még finom voltam!! 😊))
CHEAPBOY
Az utso filmrol nekem is ez a velemenyem, de a klonokkal szvsz nincsen nagy baj.
egyebirant most nem fikazas vagy flameles szandekabol, de leirhatnad nekem hogy mi miert nem tetszik benne stb stb... Martin Te is ha nem gond... csupan kivancsisag.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

cloudff7
Thanx!! 😊
FREAK
elküldtem a maradékot

egy órán belül indulok, visszaviszem a dobozt..

HÜPP-HÜPP

Riszpekk

CHEAPBOY
Lennenek azok akkor masra....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Martin576
Na ja...

Engem a "Rekviem egy álomért" döbbentett meg, de a mai napig nem tudom miért; nem valósághû, hatásvadász...de valahogy úgy egyben, tömény volt...

duc
Itt van mindjárt az ejternyõs ugrás a sztratoszférából, szigorúan oxigénmaszkban. Csak kevés galamb élte túl... A kiválasztottaknak a bungee-jumping viszont már nem jelentett akadályt.
duc
A fehér galamb, mint visszatérõ stílusjegy gyakram fellelhetõ John "pszichopata" Woo ámokfutásaiban... Ezek speckó stunt-galambok, nem kevés kiképzésen estek át... 😊))
duc
A részeget kivezették, majd folytatódott a vetítés... 😊)) nem komolyan mondtam, bazze... Tényleg szánalmas volt a film.
Alien!
Mondjuk úgy,hogy Woo ámokfutása....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
sanszos barátom,sanszos...Az elsõ röhögõ taps a film közepén érkezett....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

FREAK
mosmé.. tökjó a MI2 😊))

Amikor berobban az ajtó, berepülnek a fehér galambok, Tom meg komoran tekintve elmegy az ajtó ELÕTT, az valami filmtörténelmi mérföldkõ!

Riszpekk

duc
A ciki az, hogy csak Te hitted azt.... 😊))))
Alien!
hülye vagy? Tapsoltam én is....ugyanis ez mindenki részérõl gúnyos taps volt.....

duc
Bizony, keskeny az a határvonal...
Alien!
Látványilag értettem....Mondjuk a K-Pax eléggé meghökkentett...

duc
Vagy hordágyon jöttek a mentõk a kultúrális sokk katartikus hatása alatt kõvé meredt, döbbent arcú Alienhez...😊
narumon
Hülye ez a George pedig egy zseni volt...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

duc
Akkor elég szép látvány lehetett, ahogy mindenki tapsol, Te pedig fejvesztve menekülsz... 😊
narumon
"Inkább a Mission Impossible 2....Az viszont felháborító volt.....Fõlállva tapsolt a végén az egész terem!!!!!!!!"

Hehhehe én azt már meg sem néztem... az egy is elég volt nekem 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Martin576
Kutya tudja... Én még manapság is meg tudok hökkenni, de nem a Lucas-féle kakitól...

narumon
"És akkor eyg Resident Evilt istenítesz???????????"

Nana nem istenítettem én, fel sem fér a jó filmjeim listájára nem hogy a kedvenc filmjeim listájára (arra csak nagyon kevés film fér fel)

Alien!
megaztán fel is nõttünk azóta,és már nem igazán tudnak meghökkentõ dolgokat produkálni mint anno...

Martin576
Teljes mértékben egyetértek veled, fõleg Star Wars témában!

2 hete voltam a Skywalker Ranch-en - TELJESEN el van menve a Lucasnak az agya! SZ@RIK a rajongókra, sz@rik az igényekre, olyan, mint egy KISKIRÁLY az elferdült kis birodalmában, ahol s@ggnyalók tömkelege lesi minden kívánságát!

Alien!
Inkább a Mission Impossible 2....Az viszont felháborító volt.....Fõlállva tapsolt a végén az egész terem!!!!!!!!

narumon
Nekem akkor is tetszett.. de ez kb olyan mintha arról beszélnénk hogy melyik a jobb zene..

duc
+ a konzolpiac gyarapszik, nagy gamék jönnek ki, nagy eladások miatt konzolra fejlesztenek... akárhogy is nézem, aki manapság vesz konzolt, nem jár rosszul.
Alien!
És akkor eyg Resident Evilt istenítesz???????????Bazze belebaszták a Milla kisasszonyt,de hogy minek azt nem tudom....Igénytelen technika,nulla para,pontosan 20 perc után vettem észre,hogy nem érdekel,pedig anno nagy rajongója voltam a játéknak......Még azt a 4 órát sem érte meg amialatt letöltöttem,nem hogy egy DVD-t(mégha írt is....mi más lenne...)...

duc
Ha többféle konzol van, és mind rá akar verni a másikra, azzal csak mi járunk jól 😊
narumon
Mondjuk nálam az igazi B mozi az a Féktelenül 2... a végefelé már kijöttem a moziból...

narumon
"És ilyen emberekkel vitatkozunk...."

És ilyen emberrel vitatkozok...

"Bazze azt még aláírom,ha a játék nem teccett,de a film az valami akkora okádék,hogy szégyent hoz az egész játékra!!!!!!!!!!!!!!! Jóformán mindenki okádott tõle,aki meg nem az csak azért mert a játékból voltak benne ismerõs dolgok...."

Nekem tetszett, sõt haveroknak is tetstett, sõt megvan DVDn is...
Miért kéne hogy nekem az tetszen ami neked? Miért kéne hogy mindenkinek ugyanaz tetszen?
Sokan sztárolják a Baljós árnyakat meg a Klónok Támadását... engem már ha leirom ezeket a cimeket kiráz a hideg. A büdös életben meg sem tudnám nézni mégegyszer. Sõt ha az elsõ hármat George Lucas irta akkor ezeket nem, vagy ha ezt õ irta akkor a klasszikusokat nem, képtelenség hogy egy zseniális film után ennyira fost alkosson valaki.
De mondhatnám a Skorpiókirályt. Aki azt megnézte a moziban fájdalom nélkül annak is elismerésem...

Alien!
Igyénytelen/Tékás/B-movie a kivánt rész aláhuzandó......

duc
Kicsit tényleg harmatos volt az a múvi.. 😞
Alien!
"OK, ugyis csak a film tetszett a játékok nem..."

És ilyen emberekkel vitatkozunk....Bazze azt még aláírom,ha a játék nem teccett,de a film az valami akkora okádék,hogy szégyent hoz az egész játékra!!!!!!!!!!!!!!! Jóformán mindenki okádott tõle,aki meg nem az csak azért mert a játékból voltak benne ismerõs dolgok....

nevetséges.

duc
"semmilyen projektjüket sem ENGEDIK becsõdölni..."
Nem az X projectre gondoltam... 😊 Bár az igaz, hogy a software ágazatra még csak a csõd árnyéka se vetül soha...
FREAK
szerintem is

Riszpekk

Martin576
De miért????

TÖK KIRÁLY gép az Xbox. Szegényebb lenne a konzolpiac nélküle és a JÁTÉKAI nélkül!

duc
Tetszenek a szimulátorok. Régebben nyomultam játékteremben egy fülkéssel, nem lehetett kirobbantani belõle... kikapcsolt hajtómûvel, oldalszélben izgalmas volt pedálozni...😊
Laalee
akor most tulajdonkeppen magunknak valaszolgatunk

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

duc
Kövezz meg ezért, de néha azért jobban járnánk, ha engednék... 😊))
Laalee
varja ez egyszerre sok lesz neki 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me