A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a konzol szopás, mert NEM LEHET fejleszteni
ez a menü mindenki választhat ízlése szerint
Riszpekk
Én szívesen látnám leáldozva (és szerencsére úgy veszem észre, hogy arra halad).
Nem a PC-sek kárára (vagy a Te károdra), hanem az igazság miatt.

www.youtube.com/aabyssx
Freak ELEVE kizárta a lehetõséget (eszébe sem jutott), hogy PC-n is lehet EREDETI játékokat futtatni!
Na de viccet félre téve, kb nem sok idõt adok neki n se..
So cry me a fuckin river, bitch!
a konzol a pénzrõl szól, ha nincs pénz, nincs játék
PC-n egyre több a free project, ami egyelõre olyan amilyen, de meghalni sosem fog ez a réteg
pénz meg PC-n is van a gomba mód szaporodó online játékokból
Riszpekk
(Jól van, Odi, dumálj csak, te vagy a gyenge elméjû a családban, téged kímélni kell...) LOL
NA EZÉRT IS LEÁLDOZOTT A PC-S JÁTÉKOKNAK! :|
Jaj, de jól eltaláltad. 😉
www.youtube.com/aabyssx
ez gamer konfig, és az már eleve extrém és illegális 😄DD
Riszpekk
Ezt Meg Ryan elmondja egy filmben aminek sajna nem emlékszem a címére😊
BTW akinek nincs barátnõje az i sjobban járt mint én

Kéz alatt, adó csalással, alkudozással meg pisztoly-lövéses/ferde képcsöves (de garanciális) monitorral talán közelít felülrõl egy átlag konfig, de normál esetben NEM jön ki.
www.youtube.com/aabyssx
Ha CSAK játszani akarsz vegyél konzolt, ha más felhasználói szintû dolgot IS akarsz(programozás, grafika,zeneszerk. stb.), akkor vegyél PC-t.Ennyi.
A golden axe-t mi futtatja?
Mennyiben van egy olyan?
BTW én régen eladtam mind a kettõ C64-emet mindenestõl (még haver gyártotta kazetta másoló cartridge-em is volt). Tiszta hülye voltam. 😞
www.youtube.com/aabyssx
mekkora kell neked??
60G megvan röhögve 20 alatt!!
ja, nagyker nettót számoltam, nem bolti árakat
Riszpekk
(Egyébként most sem nem hiszem el...)
asse 300
és 150-ért NEM CSAK játszani tudsz vele....
aki csak játszani akar, vegyen konzolt, lehetõleg XBOX-ot

Riszpekk
Ha retrozni akarok, akkor bekapcsolom a régit. Az úgy kerek, az úgy egész.
Nem a jövõ konfigurációján akarom futtatni a mostani játékokat (mer' ugye pl. a PC-nél ez jelenleg így van). Nem úgy akarok játszani, mint ahogy szerencsétlen PC fejlesztõk kénytelenek elõre tervezgetni (találgatni/lottózni), hogy vajon milyen gép lesz akkor, amire a programot fejleszteni kell.
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem lennél büszke rá, hogy képek meg videók alapján valós képet alkottál egy konzolról??
Hát én büszke vagyok rá, és örülök, hogy nem kell utólag lógó orral visszavonnom az addigi kijelentéseimet.
A PSX jelenség megismétlõdött: amikor 400 Celeronnál tartottam, mindenki istenítette a PSX-et, megnéztem, kiröhögtem.
A PS2-t nem röhögtem ki, de semmi izgalmasat nem találtam benne.
Riszpekk