A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Döbb.
Ha ez így fog kinézni, akkor minden idõk legszebb ps2-es játéka lesz. Nagyon remélem, hogy nem manipulálták sehogyan a képeket.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ja, a haver mondta.. 😊 az mindjart mas.. 😄
azt elarulom, nem biztos, hogy az aki valamibol sokat elad, ert is hozza... (es ez teny😊
(v. a haverod minden jatekkal jatszott mindket gepen?! nem valoszinu, mert akkor tudta volna mit kell mutatni egy 'leendo' vasarlonak😊
es itt meg mindig csak a jatekokrol van szo..
"Nem vagyok benne biztos.."
bazze, mar 100x kitargyaltuk, hogy fingod nincs a jatekokrol... 😄
olyan alapjatekokat 'nem ismersz' PS2re, amik meghataroztak a gep jelenet...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Hé, te vagy ebben a koszfészekben a vevõ support jaaaa? Akkó 'ssszál má hozzám 1 kábelt de mááá' az egyik végén s-video csativa' (tudod amelyik kicsi, kerek, 4 pöcökke) a másik vége meg passzentos legyen ám a péeskettõmbe, merhanemszájbaváglaktehere."
😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Meg szerencsed!😄D hogy nalam nem ilyen modorral rendelsz jatekot.😛P
Lenne siras rivas

De Xre is tobb van mint ketto, de ps2re menthetetlenul tobb.
20 Beszélj: "Agggyá nekem essvideó kaábelt a pésztésön kettõmhöz, mer' külömben lefejeelek!"
30 Fogd kábelt!
50 Gyere ki!
www.youtube.com/aabyssx
Kirallly!!😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Meg van rajta a TV felé egy ~még meg sem néztem mire jó~ nevû csatlakozó is, ami nálam csak lóg a levegõben. 😉
www.youtube.com/aabyssx
De utalom..😊
Miert nem koltoztok mind Pestre szepen?😊
s vegyem is komolyan?😊
Amit én vettem az egy sima ~aranyozott~ csatlakozós (meg ~mazzagos~ 😉 s-video kábel. Már ettõl is jobb egy kicsivel + az s-video jelben jön valami szinkron is.
Ja, és 2500 Ft volt. Szóval nem egy nagy befektetés.
www.youtube.com/aabyssx
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
mit irtam ez haverom állítása aki elég sok konzolt ad el havonta.
"de lehet, hogy ha a 2 gep legjobb jatekait mutatnak meg, mas dontes szuletne..."
Nem vagyok benne biztos..
"valamilyen szinten ismeri az osszes jatekot... mert hiaba egy HALO, meg egy SC... ez csak 2 jatek... 😄DDDD"
Mint ahogy PS2n is mindig 2-3al vagdalóztok
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Uj GBAs gamezok:
Minority Report
Smurf
Medal Of Honor
Frogger 2
Pokemon Ruby
Pokemon Sapphire
Fifa 2003
Shinobi Revenge
Gauntlet
Moorhuhn 3
PSo collection
Monkey Ball jr.
Még mindig nincs itt az ajánlott mintapéldányom én addig egy db újságot nem veszek.
Amire eddig elõfizettem abból mindig kaptam mintapéldányt... ez már elvi kérdés 😊)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
www.youtube.com/aabyssx
Amirõl beszéltek az a Progressive Scan.
A lényeg hogy a PS2-ben nincs, egy alap-középkategóriás Sony-ban(DVP-NS705) 95.000.-ért már benne van. Ez az a kütyü ami lehetõvé teszi a lemez kétszeri beolvasását. Ha jobban megfigyeled a PS2 DVD képét láthatod hogy szinte minden második sor kimarad. Ez egy 55cm-s tv-n rí ki, de egy DRC-s Sony 94cm-sen már durva.
Zöld védelem: origi RGB kábelt vegyetek és nem lesz zöld! 😊
Toshiba is cooperating with Sony and IBM on a chip that might be used in the PlayStation 3. Production of "Cell", the name the chip bears, will begin as early as 2004. It is capable of handling intricate graphics and sound over the Internet and will be produced using 300 millimeter (12 inch) silicon wafers. This larger size may reduce production costs as much as thirty percent compared with standard 200 millimeter wafers.
Sony expects Cell to be used in several new consumer electronics, but declines to comment on the use of the chip in its new gaming console. A spokeswoman at Sony Computer Entertainment, however, did state: "Cell would obviously be the central chip for our next generation products. We're developing Cell in preparation for the time when every computer is linked to the Internet."
régota nem ir ide, rájött hogy a GC egy szar? 😊))
most meg ég idejönni😄DDDDD
a sony nem viccböl tette bele a zöld védelmet
ezt a D/A átalakitot használják a 300 ezres sony dvd lejátszoban is
ha te jobbnak látod a saját cuccodat az csak a te bajod,
én se ismerném be hogy vettem 200 ezerért egy olyat ami nem jobb a ps2 -nél😄
nemmondom ha lenne egy 3 milkos flat tv-m akkor lehet lenne valami különbség
de azon a tv-n amit nálad láttam semmi nincs az tuti 😄DDDDD
ugyhogy jobb ha befogod a po..ád 😄DDDDDDDDDDD
max egy olyan TVn lathatsz szembeotlo 'kulonbseget', mint amilyen nekem van.. 😊
egyebkent ez csak egy plusz, alapbol is hasznalhato szolgaltatas...
magyarul, aki az iszonyat 'minosegre' hajt, igy is-ugy is vesz egy komolyabb DVD lejatszot hazimozi rendszerrel, akinek meg mindegy, boven megfelel ez is...
egyebkent mi va, vettel DVD lejhatszot?!
es mi van azzal, amit tollem kertel?!
Ez csupan csak azert lehet, mert az atlag s normalis Ps2es nem bontja meg a gepet ezzel kilove a garanciat egy apro szanalmas forrtasztas miatt... a lenyeg alapbol ratyi, s forrasztva rgbvel sem a vilag teteje.. (de nem is errre van csak ugy megjegyeztem mielott valamilyen elvakult orutt idejonne habzo szajjal a ps2 dvd lejaccasi minoseget ajnarozni))