A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap óta letölthetõk a konami honlapról a Silent Hill 3 új képei.

Döbb.

Ha ez így fog kinézni, akkor minden idõk legszebb ps2-es játéka lesz. Nagyon remélem, hogy nem manipulálták sehogyan a képeket.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laza
"mit irtam ez haverom állítása aki elég sok konzolt ad el havonta."

ja, a haver mondta.. 😊 az mindjart mas.. 😄
azt elarulom, nem biztos, hogy az aki valamibol sokat elad, ert is hozza... (es ez teny😊
(v. a haverod minden jatekkal jatszott mindket gepen?! nem valoszinu, mert akkor tudta volna mit kell mutatni egy 'leendo' vasarlonak😊
es itt meg mindig csak a jatekokrol van szo..

"Nem vagyok benne biztos.."

bazze, mar 100x kitargyaltuk, hogy fingod nincs a jatekokrol... 😄
olyan alapjatekokat 'nem ismersz' PS2re, amik meghataroztak a gep jelenet...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

duc
Így kérd:
"Hé, te vagy ebben a koszfészekben a vevõ support jaaaa? Akkó 'ssszál má hozzám 1 kábelt de mááá' az egyik végén s-video csativa' (tudod amelyik kicsi, kerek, 4 pöcökke) a másik vége meg passzentos legyen ám a péeskettõmbe, merhanemszájbaváglaktehere."

😊
Mármint nálad? 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
......... ........ halkan megjegyzi.... "Nekem ma annyi".... ....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
helyesen cselekedtel... 😄DDD

CHEAPBOY

Meg szerencsed!😄D hogy nalam nem ilyen modorral rendelsz jatekot.😛P

Lenne siras rivas

aabyssx
40-nél is volt egy sor, de azt inkább cenzúráztam. 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
en azert tobbrol hallok, ha pl bezuhanok egy ps2 topicba (index forum)
De Xre is tobb van mint ketto, de ps2re menthetetlenul tobb.

aabyssx
10 Menj be!
20 Beszélj: "Agggyá nekem essvideó kaábelt a pésztésön kettõmhöz, mer' külömben lefejeelek!"
30 Fogd kábelt!
50 Gyere ki!

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
heheh megusztam, megse megyek ma postara😄DD
Kirallly!!😊

Laza
sejtettem, hogy megsem RGB a jel... de a dobozara ez van irva.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

aabyssx
Ja! PS2 univerzál kimenet (mer' ott mindenféle jel jön) -> TV S-Video bemenet + Bal, Jobb audio bemenet.

Meg van rajta a TV felé egy ~még meg sem néztem mire jó~ nevû csatlakozó is, ami nálam csak lóg a levegõben. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Martin576
Rendben, ha elõfizetsz kapsz mintapéldányt. Küldd el mailben a címed én neved, ma postázzuk!

Oké, kapisgálom már, csak az a kérdés maradt, hogy ha veszek kábelt, akkor hogy kérjem. Hogy hívják az õ nevét? 😊 XY-s-video kábel. Mi az XY?

CHEAPBOY
s ma is mennem kell a posstara...... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! 😞(((

De utalom..😊
Miert nem koltoztok mind Pestre szepen?😊

duc
Minden video jel rajta van a csatlakozón a gép hátulján (kompozit, s-video, RGB, szinkronjelek). A kábelek közti különbség annyi, hogy milyen csatit raknak a TV felõli végére, és hogy abban megyik videojel van bekötve.
😄DDD

CHEAPBOY
😄D

s vegyem is komolyan?😊

Ja, értem! Tehát az egyik vége megy az univerzálos kimenetre (azt a fajta aljzatot amúgy hogy hívják?), a másik pedig s-video bemenet. Jól értem?

CHEAPBOY
Igyekezik az ember... nem egyebkent miutan letettuk a telot, mar felkeltem, csakmost jutottam forum kozelbe...😊

FREAK
egy Frogger, egy Smurf meg egy Moorhuhn 3 rendel!

jujdeizgulok

Riszpekk

aabyssx
Az ~univerzal out~ (vagy mi a túró neve van) az is.
Amit én vettem az egy sima ~aranyozott~ csatlakozós (meg ~mazzagos~ 😉 s-video kábel. Már ettõl is jobb egy kicsivel + az s-video jelben jön valami szinkron is.

Ja, és 2500 Ft volt. Szóval nem egy nagy befektetés.

www.youtube.com/aabyssx

Alien!
bazze,mond azt,hogy ugyanolyan a szoftverellátottság...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
"mar megint te probalod eldonteni, hogy mejk a jobb?! 😊"

mit irtam ez haverom állítása aki elég sok konzolt ad el havonta.

"de lehet, hogy ha a 2 gep legjobb jatekait mutatnak meg, mas dontes szuletne..."

Nem vagyok benne biztos..

"valamilyen szinten ismeri az osszes jatekot... mert hiaba egy HALO, meg egy SC... ez csak 2 jatek... 😄DDDD"

Mint ahogy PS2n is mindig 2-3al vagdalóztok

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Látom felkeltél végre 😊

CHEAPBOY
Na nyomassuk😊

Uj GBAs gamezok:
Minority Report
Smurf
Medal Of Honor
Frogger 2
Pokemon Ruby
Pokemon Sapphire
Fifa 2003
Shinobi Revenge
Gauntlet
Moorhuhn 3
PSo collection
Monkey Ball jr.

CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
TERMINATOR 3 ÉS BAD BOYS 2 RULEZ😊)))))))))nagyon coolosak a bemutatók
Most nagyon-nagyon lánmaságot kérdezek/mondok, de hol a rákban van s-video kimenet a ps2-n?

FREAK
gyere be te is a szerkesztõségbe 😊))))))))

Riszpekk

narumon
"Szerintem vegyetek 576 Konzolt! 😄"

Még mindig nincs itt az ajánlott mintapéldányom én addig egy db újságot nem veszek.

Amire eddig elõfizettem abból mindig kaptam mintapéldányt... ez már elvi kérdés 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

aabyssx
Eh, én nem szórakoztam ezzel az "RGB ide, meg forrasztás oda, meg cserél simára, ha DVD video-t akarok nézni" témával. S-Video kábelt vettem és kész. DVD video-hoz teljesen jó és a játékban is sokkal élesebb az eredetinél. :|

www.youtube.com/aabyssx

duc
Reggelt. Amirõl én beszéltem, az nem a progressive scan. Nem is volt téma. Origi RGB kábellel is zöld. Amivel nem zöld, abban nincs RGB bekötve.
Martin576
Kösz kösz kösz! 😉

Így van, csak az a bibi, hogy a 65 ezres Sony asztali dvd-k nem iogazán állnak árkategóriájukban a helyzet magaslatán. És az elmúlt évben hatalmasat változott az asztali dvd-k piaca, 50 rugóért lehet venni Pana RV32-est vagy Pioneer 350-est, amik olyan szinten vannak kép/hangminõség és szolgáltatások tekintetében, mint egy évvel ezelõtt a 100-120ezres lejátszók.

cloudff7
És a PC-s DVD-nél ( amitõl a hátamon feláll a szõr) aszem 1000* jobb. Egyébként a PS2 mechanikája és paraméterei a Sony DVP-NS305/405-ösnek (60-65000.-)felel meg csak az extrák nem azok benne. 😊
cloudff7
Reggelt!!

Amirõl beszéltek az a Progressive Scan.
A lényeg hogy a PS2-ben nincs, egy alap-középkategóriás Sony-ban(DVP-NS705) 95.000.-ért már benne van. Ez az a kütyü ami lehetõvé teszi a lemez kétszeri beolvasását. Ha jobban megfigyeled a PS2 DVD képét láthatod hogy szinte minden második sor kimarad. Ez egy 55cm-s tv-n rí ki, de egy DRC-s Sony 94cm-sen már durva.

Zöld védelem: origi RGB kábelt vegyetek és nem lesz zöld! 😊
Reggelt,
Jóreggelt mindenkinek!
duc
Amúgy meg jó reggelt. Devil May Cry rulez. Agypihentetõ. 😊))
duc
Azt meg azért nem lehet elvárni, hogy felsõkategóriásokkal vetekedõ képe legyen. Aki arra vágyik, annak már megvan a megfelelõ készüléke hozzá. Ez egy plusz feature, és ha így nézzük, elég jó... szvsz ofkóz.
duc
Az csak úgy néz ki, mint az RGB kábel. Scart van a végén, de a kompozit videojel és/vagy s-video jel van bekötve. Ezért nem zöld (de nem is RG😎. a ps2hátulján az RGB jel DVD játszáskor mindig csak zöld a macrovision másolásvédelem miatt. Bontatlan ps2-nél legjobb minõséget s-video kábellel lehet elérni. Annyira nem szar az a kép, mondjuk középkategóriás DVD-játszóból se jön ki jobb.
Industry analysts are speculating on a possible buyout of Capcom by Nintendo. This coup d'état would significantly improve Nintendo's position and be a logical move since the company is keen on promoting its GameCube console among adult gamers for Capcom created (mature) franchises such as Street Fighter and Resident Evil. Analysts have been expecting a major announcement from Nintendo and assume it will be made soon. The aforementioned companies declined to comment on this rumor.

Toshiba is cooperating with Sony and IBM on a chip that might be used in the PlayStation 3. Production of "Cell", the name the chip bears, will begin as early as 2004. It is capable of handling intricate graphics and sound over the Internet and will be produced using 300 millimeter (12 inch) silicon wafers. This larger size may reduce production costs as much as thirty percent compared with standard 200 millimeter wafers.

Sony expects Cell to be used in several new consumer electronics, but declines to comment on the use of the chip in its new gaming console. A spokeswoman at Sony Computer Entertainment, however, did state: "Cell would obviously be the central chip for our next generation products. We're developing Cell in preparation for the time when every computer is linked to the Internet."

versio
amugy az öcséddel mivan?
régota nem ir ide, rájött hogy a GC egy szar? 😊))
most meg ég idejönni😄DDDDD

Laza
mondom, TV is kene hozza.. 😄

versio
én nemtudom mit néztél nálam nagyon jo a képminöség
a sony nem viccböl tette bele a zöld védelmet
ezt a D/A átalakitot használják a 300 ezres sony dvd lejátszoban is
ha te jobbnak látod a saját cuccodat az csak a te bajod,
én se ismerném be hogy vettem 200 ezerért egy olyat ami nem jobb a ps2 -nél😄

nemmondom ha lenne egy 3 milkos flat tv-m akkor lehet lenne valami különbség
de azon a tv-n amit nálad láttam semmi nincs az tuti 😄DDDDD
ugyhogy jobb ha befogod a po..ád 😄DDDDDDDDDDD

Laza
mar ne haragudj, de 'normal' TVn semmi kulonosebb baj nincsen a DVD film minosegevel PS2n... folleg RGB-vel..

max egy olyan TVn lathatsz szembeotlo 'kulonbseget', mint amilyen nekem van.. 😊

egyebkent ez csak egy plusz, alapbol is hasznalhato szolgaltatas...
magyarul, aki az iszonyat 'minosegre' hajt, igy is-ugy is vesz egy komolyabb DVD lejatszot hazimozi rendszerrel, akinek meg mindegy, boven megfelel ez is...

egyebkent mi va, vettel DVD lejhatszot?!
es mi van azzal, amit tollem kertel?!

CHEAPBOY
"az a legjobb hogy olyanok szidják a ps2 dvd képét akinek átsincs forrasztva"

Ez csupan csak azert lehet, mert az atlag s normalis Ps2es nem bontja meg a gepet ezzel kilove a garanciat egy apro szanalmas forrtasztas miatt... a lenyeg alapbol ratyi, s forrasztva rgbvel sem a vilag teteje.. (de nem is errre van csak ugy megjegyeztem mielott valamilyen elvakult orutt idejonne habzo szajjal a ps2 dvd lejaccasi minoseget ajnarozni))