A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép hosszu sor nem? 😄D

nem nem de azér megvan neki a bolti jatek mindenbol nem?

asszed nem kakilok a fejedre? 😄D
pezedet dugd a seggedbe a legjobb jatekaiddal 1utt...

egész nyárra betárazhatsz 😉))

ittvan erre verd a farkad te lámer 😉 -->

Laza
eleg sovi a listad pajti...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

na de szép ez kemeny volt... csak igy tovabb

de még mondhatok 1000 jatekot... szarom le méghogy nekem van korlátozott agyam "betaraztam az unnepi pangasra.. (rokonok bájjgli miegymas.😊) nem fogok unatkozni..: Mario party 4, Eternal Darkness, Star Fox, Resi1, +Ps2re Ratchet.. (igen Laza adok neki egy eselyt... habar nem teccik)
GTA: VC, Getaway... es atobbi..😊
" utalom az ilyen menö gazdag faszfejeket akinek másse jut eszébe mint a konzolja...

Laza
de latom neked nem megy... megmutassam hogyan kel?! majom...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mondjak 1 jóót? Unreal Tournament 2003, Quake 4 , Army Ops, Earth, WarCraft3

Adi
Jóó mondjuk nekem a bf42 bejött és sokat nyomtam!!De csak neten!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hüha ez nagyon menö beszolás volt biztos örülsz a fejednek és várod hogy válaszoljak.... hülye majom. nagyon szép az a sok szmájli biztos nehez volt beirni ==;]

Adi
Na mondjál már egyet hülyegyerek!!Platoon játszottam vele 30percet!!HEEEE meg a street legal=Egy ocsmány béna geci és akad a legjobb gépeken is!!Doom 3 leszek kiváncsi!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Laza
"sokkat tobb jobb jatek van PCn"

😄DDDDD
bazzeg, nezopont kerdese... ha te a PCs jatekokhoz szoktal, tul nagy falat lenne neked atterni a konzolos jatekokhoz.. a begyepesedett agyad mar nem birna el ezt a kapacitas igenyt, igy kiegnel 1-2 nap allatt (de legalabb elmondhatnad, hogy halalod elott megvilagosodtal😊

Alien!
azé mindíg jön valaki nagyon "messzirõl",és szórja itt a f*szságait...ha ebbe születtél bele,akkor neked biztos ez a tuti...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

??? nem látni jó jatekot????? jó nagy lámer vagy... nézz körül sztem a "Játékosok Fóruma" c forumon 😄DD ezen a szobán kivül... lehet hogy találsz jó jatekot na mind1. Meg nemtom hogy a Jatekokat konzolon készitik???

Adi
Azzé kell ps2 mert én már bele untam abba, hogy veszek egy gépet vagy csak felújítom és félév múlva a játékok akadnak rá és még nem is élvezem!!Most van ps2 és egész nap gta vc és GYUzok szóval ezért!!Gépen meg netezek!!Pc-re megmár alig látni jó játékot!!Talán majd a doom 3 de az alá atom erõmû kell!!

Alien!
nem a Pc-re dobjuk ki a sok zsét,hanem konzolra...A pc-d azért bõvíted eszement tempóban,hogy tudjál jáccani....na,mi ezt a pénzt konzolra költjük....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Buli az élet!

Buli az élet, semmi gond, itt minden rendbe van.
Mindenki tökéletes, de a helyzet bizonytalan!
Nem baj, ha az utcán élsz, és semmid sincs,
Vagy a csuklódat évek óta szorítja a bilincs.
Az a lényeg, hogy élsz, hát mi kell neked még?!!
Elhitetik veled, hogy ez neked bõven elég.
Egyre jobban elborul az agyad, nem hiszel már senkinek.
Kicsúszik a talaj a lábad alól, akarsz élni, de nincs minek!

Na de mindegy szard le ezt, éld tovább boldog életed!
Úgy nézzél ki, ahogy azt tõled elvárják az emberek.
Menõ cuccokban járjál, hisz így lehetsz csak menõ gyerek,
Apuci a cégalelnök, így biztos megengedheted.
De biztos az, hogy ez az élet elég lesz neked?!
Tudom, nincs sok választásod, rád kényszerítik a többiek.
Nem tudsz kitörni ebbõl, ezért fordulsz magadba,
Közben gyilkos gondolatok forognak az agyadban!

alap hogy van pc-tek de akkor minek a konzol??? ezt sosem értettem... most azér kidobni a sok pénzt, (ja bár menö srácoknak mind1 😉)) Meg Pc re sokkal több és jobb jatek kijön mint konzolra...

CHEAPBOY
igen alap hogy van PCnk... leven akkr hogy lennenk itt???😊)

LAMA PCsek eddig nem jutott el az agyuk..😄DD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
ezt hogy erted?
Man nem kiralysag a ps2? vagy mi?

CHEAPBOY
ahamm csk a frame rate nem lesz olyan szep, mellesleg konzolon meg van oldva hogy nem is laccik sok esetben hogy milyen felbontason vanb...s nem annyival szebb, mint gep zabalobb.

FREAK
hát nem nyert 😄D

Riszpekk

Blasta
Ki kell ábrándítsalak...
Freak nem irogat más fórumokra, az egy másik Freak, asszem a hwsw-n vagy az indexen nyomul....
Szal benyaltad gyík...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Alien!
tudom,hogy minden idetévedõnek ez új,de itt minden konzolosnak VAN pc-je IS....Így azt tudja játékon KÍVÜL minden MÁSRA használni.Mint ahogy én is....

versio
Freak ezt irta egy másik forumon, itt meg veri a nyálát😊

EMBER: a ps2 már nem az a csoda ami 1-2 évvel ezelött volt,már a ps3 -ra gyurok 😊

FREAK
ez mi?

Riszpekk

ember
meg azt se, hogy az újabb kártyák már kevésbé érzékenyek a felbontásra és 800x600-nál lejjebb nem igazán kell menni, mert úgysem lesz gyorsabb.
szal ha most valami szaggat, akkor az szaggat 640ben is, ha meg gyors, akkor gyors 1024ben is.

a közép- és felsõkategóriás kártyáknál meg az FSAA is alap lesz lassan, ami még dob rajta kicsit.

de inkább ne kezdjük el, ezt már lejátszottuk párszor versionnel annak idején, és akkor sem tudtunk megegyezni 😊
versio
FREAK:
"Egyébként most tolom végig a Halo-t. Hát nemtom egész jó kis shooter de korántsem az a hatalmas nagy dolog aminek vártam. Gfx sem egy rém nagy dolog összehasonlitva sokkal ütõsebb stuffokkal. DoA3 stb 😉 "

LOL

Laza
marmint monitor es TV kapcsolat.. 😊

Laza
azert azt ne feledjuk ismet, hogy ami PCn 640*480 es mondjuk TVn, az tok maskepp nez ki...
PCn az alacsony felbontas sokkal csunyabb es zavarobb, mint TVn..

Laza
ha osszehasonlitom (es EN ossze tudom hasonlitani, mert jatszottam veluk😊 a ket gepre megjelent exkluziv jatekok mennyiseget, es minoseget, az X siman alul marad... folleg, hogy egy csomo stilusbol nincs semmi gameja (sot, alig van exkluziv game, folleg ami jo is😊...

Alien!
tökjó.

ember
jah, de azért annyit hozzá kell tenni, hogy ha maga a game szép, akkor nagyfelbontásban mégszebb 😊
CHEAPBOY

hat igen ez a felbontas mindmaig a legbugyutabb PCs merce😄D

SZANALMAS!

hiaba 1600*1200 a game ha maga a grafika nem olyan szep, csak a felbontas a magas....

CHEAPBOY
de 50-30ast mije ne vehetnek eszre... pl a Gt3... betonstabilll😊

Laza
ez kozel nem a teljes lista.. 😄

ember
ja, de egyre jobb a szemünk felbontása 😄D
Laza
"PS/2"

LOL... meg azt is elhiszem, hogy tenyleg igy ismeri... 😄DDDD

"1600*1200"

szomoru, hogy a PCs tarsadalom meg mindig csak a felbontasban meri a 'grafikat', a kepi vilagot...
lehet, hogy a PC egyre jobban fejlodik, de ugy fest a 'PCs jatekosok' maradnak ugyanazon a szinten.. 😄DDDD

ember
ilyen esetben beállítod a maxfpst 95re és máris stabil 😊)

már ahol lehet. ha nem akkor meg benyomod 100ra a refresht, vsync on és ugyanott vagy.

(persze nem mintha sok játék menne 100-150 fps-t nálam 😊)

egyébként konzolon sem teljesen általános a stabil 60 (50) fps, és egy 30-50 ingadozást te sem veszel észre a tv képernyõn...
ember
nem, én új játékról beszéltem

aki szereti a BG-t az már 3x végigjátszotta az utóbbi években - nem most fogja megvenni

persze meg lehet venni pár régebbi klasszikust eredetiben, de ez az eladásokat (és az abból befolyt pénzt) nem fogja nagyon fellendíteni...
CHEAPBOY
hat azert 4000ft ha sok akkor reszvetem.....

CHEAPBOY
nagy tudos, lattal mar full stabil frame ratet PCn?😊))))

(a 100-150 ingadozas sem stabil)

minek eroltetni hogy most mire jo meg nem jo a game a PC eleve nem arra van kitalalva.

CHEAPBOY
azet 1-2re igazan telhet.. nem mondom hogy havonta.. akinek meg annyi ideje van jaccani hogy egyszerre 20al, azt irigylem....

A konzolosok sem jatekra koltik az osszes penzuket...
elhiheted.

ember
nem biztos hogy spur valaki attól, hogy nem erre költi az összes pénzét

havonta mondjuk 2 új játék az pc-re is 20-25 k, ami nagyon sok valakinek aki nem megszállott vagy nem gazdag.
CHEAPBOY
hat ha igy folytatja lesz itt nagy az biztos...

😄

CHEAPBOY
Martin.... milyen szinten vegzel ki ha nem lesz Vice City...?😞( (jelenleg ugy nez ki hogy nem lesz sajna...)

CHEAPBOY
latod fijjam mekkora **** vagy?
Attol hogy konzol meg lehetnek (sot vannak is) jobb gamek mint a PCkre...

ha a konzol doboz akkor apc mi? hatalmas MEH kontener?😊)

Ha vennetek sok szep eredeti gamet a tragya fos PCtekre akkor nem csak konzolra csinalnanak sziversen Gamezt... minap nezegettem a pcs jatekok arait..s messze kielegitoek az osszes konzolehoz kepest... 10-12 rongy a legdrabann ujonnan... mig azert GC ps2 xbox joval dragabb tud lenni... sot pl egy baldurs gate 2 4000ft... es a spur pcs nem venne meg ááá😊))

CHEAPBOY
en most epp SFAzok, annak is jo nehany helyen gyonyoru a latvanyvilaga.