A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Te geci meg mindig nem eleg, adja a kurva sok penzedbo aztan pofa be, mer betomom a szomszed picsajava vazze

`Take a look to the sky just before you die`

Unknow
Gergou nem mindegy neked,hogy ki min játszik?😊) Konzol , PC egyre megy nem?😊))
lehet hogy én ütök elobb haver

Laza
honnan van penzem... 😊

onnan, hogy a telekommunikacios iparban dolgozok, es magyarorszag legnagyobb bankjainak, mobiltarsasagainak, biztositoinak, stb. a tobb 10-100 millas szamitogepes rendszereit rakom ossze, es uzemeltetem...

megsem PCn jatszogatok... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Primitív zene

Ez az emberek, csak így tovább!
Primitív a zene és nincs határ!
A tömegnek nem kell az értelem,
Csak primitív zene, hogy érzelem
Keletkezzen gyenge agyakban,
A gondolkodást meg nem haladva!
Sõt már a szöveg is túl magas
A gépzenék hódítanak!

A drámenbéjsz lett az új divat,
minden köcsög ezt hallgat!
Tisztelet a kivételnek,
Aki nyálzenéket szeret.
Remek ez a zene ez nem vitás,
Ime a gépi precizitás!
Nem kell ehhez nagy tudás,
Hagyjuk a kreativitást!

állj a sarokba azt verd a faszod

gergou
Te geci, te honnan loptad a penzt gazsi, csak nem mobillal uzletelsz, vagy merci csorsz am ma vazze, a szines cigan pofadat

jobb csoronak lenni mint lámernak ....

Unknow
Kicsi fiú?😊))LAZA?😊)))LOL😊))) Na de karácsony lesz nem sokára úgyhogy én most nem szállok be vitatkozni😊))) De azért nem gondolod ,hogy ez már nevetséges amit csinálsz? A Dj Vajdával egyetemben...
Adi
Mit ugatsz kisköcsög?Nem neked ugatok!!Maradj kussba és verd a farkad a gépedre!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csoro. te meg teljesen hulye. te májerkodsz itt a sok léddel

gergou
Takarodj dedozni az 5 eves tesodhoz geci konzolbuzi, huzd a faszodra a kabelt, dugd a rezgos kezelot a seggeddbe, azt mennye neki a falnak a kocsival, aztan bizsereg

szarom le

Buli az élet!

Buli az élet, semmi gond, itt minden rendbe van.
Mindenki tökéletes, de a helyzet bizonytalan!
Nem baj, ha az utcán élsz, és semmid sincs,
Vagy a csuklódat évek óta szorítja a bilincs.
Az a lényeg, hogy élsz, hát mi kell neked még?!!
Elhitetik veled, hogy ez neked bõven elég.
Egyre jobban elborul az agyad, nem hiszel már senkinek.
Kicsúszik a talaj a lábad alól, akarsz élni, de nincs minek!

Na de mindegy szard le ezt, éld tovább boldog életed!
Úgy nézzél ki, ahogy azt tõled elvárják az emberek.
Menõ cuccokban járjál, hisz így lehetsz csak menõ gyerek,
Apuci a cégalelnök, így biztos megengedheted.
De biztos az, hogy ez az élet elég lesz neked?!
Tudom, nincs sok választásod, rád kényszerítik a többiek.
Nem tudsz kitörni ebbõl, ezért fordulsz magadba,
Közben gyilkos gondolatok forognak az agyadban!

gergou
Megdolgozol te geci, bankot rabolsz minimum, vagy csorod a fater vallalata penzet ocsike, ne magyarazd meg nekem a geci hulyeseged

jah kitudom kösz lámageci

kivarta el hogy tiszteljen egy ilyen köcsög mint te? szarom le nem vetted észre? pff

gergou
Mivan, beszartal LAZA haver, ki mondta hogy tegezze kicsi fiu, gyorsan takarodja konzolozni, amig szepen beszelek...

Laza
masfel milla?!
kisrigo, olcsobban kapsz ilyet, mint egy ekkora meretu digitalis monitort.. 😊

a masik meg az, hogy EN legalabb megdolgozok a penzemert, es arra koltom, amire jol esik... nem ugy mint egyesek, akik anyuci zsebebol lopjak ki az uj videokartyara valot.. 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tök jó nemtom honnan van pézed ps/2, box/, meg az összes konzol ami csak létezik, meg kibaszott nagy tV, meg PC, meg minden szirszar. gondolom azér mer kis faszfej pénzesszsák vagy.

gergou
Te geci, nekem van egy csoro videoton tvm a high end pc mellett, de nem is kell tobb, a boxos, meg a playsztajsonos fejetek egy ido utan eleg kocka lesz, megnezem hol fogsz te pc nelkul netelni, mert a kockadbol nem fogsz ide irogatni az hallott elet.

te mit hurrogod le? te ki vagy mi? méghogy hangnemet fogd be a pofad és szépen eltüröd hogy "ezen a hangnemen" beszlnek veled

ember
csótány 😄DD
élet az nem a konzolban van elrejtve meg a pénzben te majom

Laza
"modemes kocsog konzolosok mint te"

csotany haver... nem vagyunk mi olyan joban, hogy megengedhesd magadnak ezt a hangnemet...

szerencsed, hogy nem ismerlek szemelyesen.. 😄

😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

ezeknek apuci fizet mindent azér nagy a szájuk. mer szopják az ujjából a pézt

gergou
piciny lelked neked van, a kicsi konzol gyerek, anyuci ma nem vette meg a tescoban a joshuma visszavag kettot, es a tamad a mars bolygo 4 et, es most gecire pityeregsz, pedig le volt arazva otven ropira

neki van pénze hagyd...

kösz nem gázoltál 😉). de ez érdekes beszolás. csak nehogy felirjam valahova hátha beijesztek ezzel valami jó kis fórumon 😄DD (annyira menö)

gergou
aztan a masfel milliot honnanszeded ra geci, en 150 ropibol veszek neked 21 col 1600*1200*32bit*100 hz vertical refresh rate...monitort gyermekem...

sztem inkabb te nem lattad PC-n mer akkor tudnad mi a jobb...

gergou
Azt inkabb ne, azt se tudod mi az a hardware vazze, egy dedos geci konzolgamer oktat engem ki, ki engedte meg hogy tegezze vazze, mennyi azt josikumazza a gagyi plejjstajson 2oddel faszikam

nemtom mit eroskodunk ezek akkora lámák mint a valagam. azthiszik ök a mennyegzö 😄. pedig nem 😉))

Laza
latszik, hogy nem lattad meg Boxon.. 😄

lehet, hogy kellemesebb egy 81cm-es 100Hzes digitalis TVn 16:9-ben nyomni... (legalabbis nekem jobb😊

ahhoz láme

most azthiszed te vagy itt a jencsi vagy mi? mi a faszt mayerkodsz?

gergou
Te gecci, nekem ne mondjad hogy lofaszt sem ertek hozza, azer raktam be nagy kepet, hogy az olyan modemes kocsog konzolosok mint te fel ora alatt totsek le ezt a geci kepet a temp folderjukbe, es addig se tudnak hozza szolni a dolgokhoz( ha ccsak ki nem kapcsolod a kepek letolteset0.....

lehet nem én huznám a rövidebbet...

hol mikor, sztem ezzel inkabb ne vicceljunk...

ember
kicsit agresszív a légkör, nem? 😊))
gergou
Kit erdekel vazze, akkoir legyen nagy a pofad, ha nem lesz pcd geciszaj, addig ne durrogj min a sulo fa*z

Laza
ahhoz kepest, hogy te vagy a nagy PCs, mi meg a gagyi konzolosok, nem tudsz meretezni egy kva kepet...

ebbol is latszik, hogy azert mert te PCn jatszol, meg lehet hogy losz@rt sem ertesz hozza... es lehet, hogy aki konzolon jatszik, az jobban keni-vagja a PCs dolgokat (vagy pont azert jatszik konzolon😊...

akkor te meg ffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzfej vagy lámer

Adi
Te hülye fasz az agyadig nem jutott el , hogy van pcénk!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

1szer is elég? na ne mondd... szarom le a duda orrod csöcsarc 😄

gergou
jovan vazze, de legalabb felfigyeltek ra vazze😊

ember
minek ilyen batár felbontásban??

nyomasd kisebben, FSAA-val, vagy mittomén.
gergou
Te geciszaj, nekem ne pofazdd meg, a gagyi 50 hzed, meg 640*480 anad ugyanugy nez ki geci??