A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. 1,2,2,3,4,4,5,6,6? (De így még mindíg csak 90Hz és ráadásul a félképek miatt ezt tök gagyi eredményt adhat.)
Vagy pontosan közéjük interpolál (mer' akkor az nem gyenge, csak egy kicsit blur-os eredményt ad, ha nem egész számú többszörösre kell konvertálni)?
1+0.6*n (n - képkocka index)
www.youtube.com/aabyssx
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
az xbox2nek futattnia kell az xbox1 játékait, ugyanez a ps3nál még durvább, ott ps2 ÉS psx játékokat is futattnia kell! (illetve nem kötelezõ, de a Sony a saját érdekében igy fog tenni, hogy biztosítsa már megjelenéskor a minél nagyobb játékellátottságot)
Szvsz egyik se. A konzol még mindig szórakoztató célt szolgál, és egy jó darabig ez így is marad, a PC-k meg elsõdlegesen munkára valók. Hogy melyik platformon érdemes inkább játszani, döntse el mindenki maga. 😊
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
A kompatibilitás az egyik tényezõ, ami visszahúzza a PC-k fejlõdését. Meg ugye ha normális operációs rendszer futna rajta (ami többnyire architekturális okokból nem lehetséges), akkor a mai hardverekkel több tízszeres teljesítménynövekedést lehetne elérni. Szóval ahogy én látom, a lényeg az, hogy amíg a hardvernek/szoftvernek egy 70-es évekbeli architektúrához kell igazodnia, addig kénytelenek vagyunk mi is ahhoz igazodni, persze ez már elveszni látszik a hatalmas megahertzek mögött. Egy kompakt, gyors op. rendszer egy frissen kifejlesztett hardveren csodákat képes mûvelni. Microsoft meg fejlesszen inkább BASIC-et, mint anno Amigára. 😊
So cry me a fuckin river, bitch!
Bérbe vehet? reklámfelület...
(Sziget)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy megjött a leveled, sajnos pont a péntek nem jó, de azelõtt bármelyik nap igen.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kb. 200-250 játék már lent van, ha más gépet elõ se vennék, akkor is ellennék jó játékokkal több évig.
Annyira jó gamek vannak, most mit nyomsz?
GS jó volt nagyon! Teljesen bele vagyok szerelmesedve a gépbe 😊
Golden SUn teccet?😊
Amúgy neked is írtam e-mailt.
A jobol senkinek sem art😛
KOTOR nem erdekel megjelent ugyanis, azzal jatszom megallas nelkul amikor csak tehetem, hatalams game.
Mindehol 9. felettit kapott, alatamasztando hogy nem csak az en SW elvakultsagom beszel belolem😛
+ba GC temetoknek a hir, hogy Jon egy uj Namco (monolithek-ugye Xenosaga .... ) keszitesu exkluziv RPG a kockara.
Egy ket kepecske:
+ba van zelda, Tales of, FF:CC, szal kezdenek terjedni a japan RPGk a kockara😊
Krinyoka barcsak latna ezt😊)
A tokeletes PC game, a tokeletes programozas, a tokeletes nvidia fos kartyak😄D
Imadom a PCket😛
"Egy érdekes, ugyanakor baljós hibára hívta fel a figyelmet a Valve Software a www.halflife2.net hivatalos HL2 tech fórumon. A nyilvánosságra hozás elég érzékenyen fogja érinteni a hardvergyártókat is - a hiba oka ugyanis a képminõség szebbé tételéért felelõs FSAA (Full-screen Anti-aliasing) engedélyezésekor lép életbe. A textúrák elcsúsznak egymáson, bugos lesz a megjelenített kép, ezáltal élvezhetetlen játékot produkálva a HL2-bõl. A hibajelenség pedig a Valve állítása szerint mind a kisebb, mind pedig a nagyobb textúrák esetében is jelen van. Ugyebár a HL2 a modernkori VPU-k esetében minden újabb hardveres funkciót támogat a minél tökéletesebb vizuális megvalósítás érdekében, amely a jelenlegi csúcskártyák, az ATI 9700-9800 Pro, valamint a GeForce FX-ek esetében is jelen vannak, ám: amíg ez a hiba szoftveresen az ATI kártyáknál kiküszöbölhetõ, az nVidiánál nem lehetséges. Felhívták továbbá a figyelmet arra is, hogy az újabb driverek sem biztos, hogy kijavítják a hibát, mert annak oka eléggé összetett... Az nVidiának fõhet a feje, hogy olyan drivert/patch-et készítsen, amivel a csúnya bug megszüntethetõ, ha egyáltalán erre lehetõsége van. Talán ezért volt az E3-on csak az ATi standján a HL2 kiállítva? A probléma további kérdésköröket vet fel. A szakma tud a DirectX 9.0 valamint az ezt használó kártyák hibáiról, melyeket a jelek szerint az októberben megjelenõ DirectX 9.1-ben orvosolnak is majd. Azonban az újgenerációs VPU-k (ATI R420, valamint nVidia NV40) megjelenési ideje (október) túlmutat a program szeptember 30.-ai megjelenésén. Kíváncsian várjuk a szakma reakcióit. "
576.hurol van a hirecske😛
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
V9ykn8_TZL0
ha megjelenik a következõ generáció és mondjuk a PS3 lesz az elsõ valószínûleg
én várok egy évet az EU debüt után...warez, elterjedtség, játékok miatt...
ha ebben az X2 vagy GC2 jobb lesz, akkor azt fogom megvenni.
szóval nekem mindegy, hogy ki gyártja azt a konzolt...egy biztos, továbbra sem a PC lesz a fõ játékhordozó nálam
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a PS2-ben is van...de még egy darab patch nem született
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nemreg meg pc-s voltam 100%-ig. aztan Cheapboy kozremukodesevel meggyoztem magam rola, jo lesz nekem egy konzol, es nem bantam meg cseppet sem! Hala néked Cheapboy, thx!!!😊)))
persze most is van pc-s game, amit varok, mert pc only, pl. stalker, b&w2, de alapjaban veve, miota megvan az x az van jatekra, pc munka es net.
tehat az, hogy pc alkatreszekbol epul fel vmi, nem jelent semmit! gamezre lett kihegyezve, s latszik is, hiaba szidjak sokan, s mint lathato sony is igy gondolja az elkovetkezendo generaciorol, egy tuti, ha megjelenik, nekem lesz x2, es ha pc-s alkatreszekre epul 100%-ban az sem erdekel, mert attol meg az egy celhardver...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Bérbe vehet? reklámfelület...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Remélem, igen, és kiszorítja a mostani toldozott foldozott izéket.
"Ugyan a cégeknél, a munkahelyeken biztosan megmarad a személyi számítógép, de az otthonokban várhatóan csökkeni fog a szerepe, és mindenki egy a mai konzolokhoz hasonló, egyszerûen kezelhetõ, de sokrétû eszközt fog használni."
Bezony.