A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Ez mind OK, de még mindíg nem tiszta, hogy a képkockák (mivel az 50/60 Hz-s jelen található szinkron után a TV is képkockákkal dolgozik) milyen arányban kerülnek ki a képre?

Pl. 1,2,2,3,4,4,5,6,6? (De így még mindíg csak 90Hz és ráadásul a félképek miatt ezt tök gagyi eredményt adhat.)

Vagy pontosan közéjük interpolál (mer' akkor az nem gyenge, csak egy kicsit blur-os eredményt ad, ha nem egész számú többszörösre kell konvertálni)?
1+0.6*n (n - képkocka index)

www.youtube.com/aabyssx

Davidus
Bár a Playtime egész jó volt mikor még vettem(1 éve kb)

V9ykn8_TZL0

Davidus
MO-n nem😊

V9ykn8_TZL0

Neme.
Nem vettem észre, ugyanis PS2-ben egy az egyben benne van a PS1, PS3-ban is valószínûleg így oldják meg, vagy részben emulálják, így ez semmivel sem fogja vissza a fejlesztést, a Cell is egy teljesen újonnan kifejlesztett chip.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

WiZZaRD
tudtok vmi jo konzuolos ujsagot az 576konzolon kivul?

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Davidus
Rád ez nem érvényes😊

V9ykn8_TZL0

nemtudom észreveszed e, de ez most már ugyanugy igaz lesz konzolokra is

az xbox2nek futattnia kell az xbox1 játékait, ugyanez a ps3nál még durvább, ott ps2 ÉS psx játékokat is futattnia kell! (illetve nem kötelezõ, de a Sony a saját érdekében igy fog tenni, hogy biztosítsa már megjelenéskor a minél nagyobb játékellátottságot)

Neme.
"melyik igazodik a masikhoz"

Szvsz egyik se. A konzol még mindig szórakoztató célt szolgál, és egy jó darabig ez így is marad, a PC-k meg elsõdlegesen munkára valók. Hogy melyik platformon érdemes inkább játszani, döntse el mindenki maga. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
"Pont a folyamatos fejlodes, es a kompatibilitas a PC fo" elo"nye."

A kompatibilitás az egyik tényezõ, ami visszahúzza a PC-k fejlõdését. Meg ugye ha normális operációs rendszer futna rajta (ami többnyire architekturális okokból nem lehetséges), akkor a mai hardverekkel több tízszeres teljesítménynövekedést lehetne elérni. Szóval ahogy én látom, a lényeg az, hogy amíg a hardvernek/szoftvernek egy 70-es évekbeli architektúrához kell igazodnia, addig kénytelenek vagyunk mi is ahhoz igazodni, persze ez már elveszni látszik a hatalmas megahertzek mögött. Egy kompakt, gyors op. rendszer egy frissen kifejlesztett hardveren csodákat képes mûvelni. Microsoft meg fejlesszen inkább BASIC-et, mint anno Amigára. 😊

Huhh, nah akkor ezt még ádgondoljuk😄

So cry me a fuckin river, bitch!

barret
kb ennyire gondoltam én is! nem tudja mindenki belebarkácsolni a pc vinyóját!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Á, csak ki kellene jönnie a szobából szórakozni emberek közé 😄
(Sziget)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

😊))

Amúgy megjött a leveled, sajnos pont a péntek nem jó, de azelõtt bármelyik nap igen.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A Matrix 2 jó az elsõ rész 1 szar (bár nem láttam) 😊)))

Degeci😄DD

Nem akarlak megbántani, de emberek közé menni, kimozdulni a szobából, jól berúgni, kipróbálni új dolgokat, az elõítéleteket levetkõzni nem rossz dolgok ám 😛

Végigvittem az elsõ Castlevaniát, a Golden Sunt, a Wariware-t, a Crash 2-t. Most éppen az Advance wars 1-et és a DK Country-t tolom párhuzamosan (illetve a Super Monkey Ball van még fent a kártyán, de az nem igazán tetszik).
Kb. 200-250 játék már lent van, ha más gépet elõ se vennék, akkor is ellennék jó játékokkal több évig.

Mit nem csípsz? Amit még nem is láttál soha???

jóh itt úgylátom csak a baseball ütõ segít😊

CHEAPBOY_GA
hat a valasz szvsz evidens😊 nem csiiipem ez aztat...:/

tudom fasz vagyok, szidjatok😊

Érthetõ😊
Annyira jó gamek vannak, most mit nyomsz?

Oké, mjd megjön estére.

GS jó volt nagyon! Teljesen bele vagyok szerelmesedve a gépbe 😊

Most válaszoltam, nekem már megvan a Runaway😊
Golden SUn teccet?😊

Tudom, hajtom is azóta, de nem találok normális ftp-t, ahol fent van és be is enged 😞
Amúgy neked is írtam e-mailt.

Jóh KoToRni ugyan nem tucc egy darabig, de tergnap jött ki a Runaway, ha szeretted a Sam and Max, Maniac Mansion , Broken sword sorozaítokat akkor az neked való, 2d-s kaland, valami nagyon nosztalgia feeling!

Oldern the 1st
Héj Cheap! Te tucc szerezni dc-s játékokat? Mieneket? Most úgy döntöttem, ha már új gépet nem vehetek, akkor legalább megadom a tiszteletet a dc-nek, és megszerzek rá mindent, ami lehetséges 😊)) Kopa montta hogy nálad van pl. PSO ep.2 de érdekelnének import japcsi játékok is, majd gyûjtök rá. Fontos! 😊

Kötsög MS, én is szeretnék már játszani vele, de nem x-boxon, hanem pc-n 😞

Te inkább szépen gondolkozzá' az e-mailemen 😊

CHEAPBOY_GA
Hat a GC nem tud mast csak taccani lehet vele, s azert nem mondhato nem piackepesnek.

CHEAPBOY_GA
báncsááááááá😊))

CHEAPBOY_GA
Bizony bizony😊
A jobol senkinek sem art😛

KOTOR nem erdekel megjelent ugyanis, azzal jatszom megallas nelkul amikor csak tehetem, hatalams game.

Mindehol 9. felettit kapott, alatamasztando hogy nem csak az en SW elvakultsagom beszel belolem😛

+ba GC temetoknek a hir, hogy Jon egy uj Namco (monolithek-ugye Xenosaga .... ) keszitesu exkluziv RPG a kockara.

Egy ket kepecske:

+ba van zelda, Tales of, FF:CC, szal kezdenek terjedni a japan RPGk a kockara😊

Oldern the 1st
Nem baj Cheap, ezt már ide beszúrta valaki, de semmiség 😊)) Amúgy ennek a hírnek örülök, az ATi-t amúgy is jobban csípem, mint az NVidiat... talán mert jobb videókártyákat csinálnak...

CHEAPBOY_GA
3ban😛

CHEAPBOY_GA
EHHEEHHEE!😊

Krinyoka barcsak latna ezt😊)

A tokeletes PC game, a tokeletes programozas, a tokeletes nvidia fos kartyak😄D

Imadom a PCket😛

"Egy érdekes, ugyanakor baljós hibára hívta fel a figyelmet a Valve Software a www.halflife2.net hivatalos HL2 tech fórumon. A nyilvánosságra hozás elég érzékenyen fogja érinteni a hardvergyártókat is - a hiba oka ugyanis a képminõség szebbé tételéért felelõs FSAA (Full-screen Anti-aliasing) engedélyezésekor lép életbe. A textúrák elcsúsznak egymáson, bugos lesz a megjelenített kép, ezáltal élvezhetetlen játékot produkálva a HL2-bõl. A hibajelenség pedig a Valve állítása szerint mind a kisebb, mind pedig a nagyobb textúrák esetében is jelen van. Ugyebár a HL2 a modernkori VPU-k esetében minden újabb hardveres funkciót támogat a minél tökéletesebb vizuális megvalósítás érdekében, amely a jelenlegi csúcskártyák, az ATI 9700-9800 Pro, valamint a GeForce FX-ek esetében is jelen vannak, ám: amíg ez a hiba szoftveresen az ATI kártyáknál kiküszöbölhetõ, az nVidiánál nem lehetséges. Felhívták továbbá a figyelmet arra is, hogy az újabb driverek sem biztos, hogy kijavítják a hibát, mert annak oka eléggé összetett... Az nVidiának fõhet a feje, hogy olyan drivert/patch-et készítsen, amivel a csúnya bug megszüntethetõ, ha egyáltalán erre lehetõsége van. Talán ezért volt az E3-on csak az ATi standján a HL2 kiállítva? A probléma további kérdésköröket vet fel. A szakma tud a DirectX 9.0 valamint az ezt használó kártyák hibáiról, melyeket a jelek szerint az októberben megjelenõ DirectX 9.1-ben orvosolnak is majd. Azonban az újgenerációs VPU-k (ATI R420, valamint nVidia NV40) megjelenési ideje (október) túlmutat a program szeptember 30.-ai megjelenésén. Kíváncsian várjuk a szakma reakcióit. "

576.hurol van a hirecske😛

Sir Quno Jedi
Hazamegyek azt betolok neki egy 120GB-set hátul (mer befér !) 😄DD !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

barret
kiváncsi lennék,hány ps2-ben van vinyó magyarországon?

CHEAPBOY_GA
jajaja, nagyon varom a PSXet.

CHEAPBOY_GA
meg akkor is warez....😊))😛

MI lesz ha nem lesz ra?😊

Agyo fantasztikus Sony gamek?😛

Sir Quno Jedi
Persze term. az Interenetezéshez is kell HDD, ez sem titok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A HDD a filmfelvételhez kell, amit már a PSX is tudni fog. Ma nagy divat és term. a SONY sem hagyja ki, ehhez jön a memory stick és már a kamerákkal, PC-kkel, vagy bármivel is csereberélhetjük az anyagunkat.

Davidus
Tõlem megjelenhet PS3-ra az istenfasza 2 is de én addig nem veszek konzolt amíg nem lehet vele anime-t letölteni😊

V9ykn8_TZL0

mohus
én nem vagyok ennyire cégfüggõ

ha megjelenik a következõ generáció és mondjuk a PS3 lesz az elsõ valószínûleg

én várok egy évet az EU debüt után...warez, elterjedtség, játékok miatt...

ha ebben az X2 vagy GC2 jobb lesz, akkor azt fogom megvenni.

szóval nekem mindegy, hogy ki gyártja azt a konzolt...egy biztos, továbbra sem a PC lesz a fõ játékhordozó nálam

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Azon elgondolkodtatok mar minek a PS3ba 120 gigas vinyo? Jol jon majd a patchelesnel. 😄"

a PS2-ben is van...de még egy darab patch nem született

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
sztem Freak a Nascar Season-t(Papyrus) nyomja és nem az EA féle N.Thundert

WiZZaRD
ez igy ebben a formaban nem helyes. teljesen mindegy pl, hogy az x pc alkatreszekre epitkezik, attol fuggetlenul celhardver, hiszen x az egy van.
nemreg meg pc-s voltam 100%-ig. aztan Cheapboy kozremukodesevel meggyoztem magam rola, jo lesz nekem egy konzol, es nem bantam meg cseppet sem! Hala néked Cheapboy, thx!!!😊)))
persze most is van pc-s game, amit varok, mert pc only, pl. stalker, b&w2, de alapjaban veve, miota megvan az x az van jatekra, pc munka es net.
tehat az, hogy pc alkatreszekbol epul fel vmi, nem jelent semmit! gamezre lett kihegyezve, s latszik is, hiaba szidjak sokan, s mint lathato sony is igy gondolja az elkovetkezendo generaciorol, egy tuti, ha megjelenik, nekem lesz x2, es ha pc-s alkatreszekre epul 100%-ban az sem erdekel, mert attol meg az egy celhardver...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

barret

barret
hát,ha ugyan arra lehet használni mint a pc-t,akkot tarolni fog!

Alien!
ez engem egyáltalán nem érdekel,ha ps2-re vannak a legjobb gammák....amik meg xboxon jönnek/jönnének be,azokat meg kipróbálom Pc-n....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Davidus
Én benne vagyok😊 De szerintem ez még messze van.

V9ykn8_TZL0

Neme.
"Vinyo, tuner, usb... csak nem PC lesz belole? 😊"

Remélem, igen, és kiszorítja a mostani toldozott foldozott izéket.

"Ugyan a cégeknél, a munkahelyeken biztosan megmarad a személyi számítógép, de az otthonokban várhatóan csökkeni fog a szerepe, és mindenki egy a mai konzolokhoz hasonló, egyszerûen kezelhetõ, de sokrétû eszközt fog használni."

Bezony.