A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek a disc a vesemre ragasszunk egy HDDt majd arra felpakoljak Sonyek, hatso fertajbol a jtekokat, meg a tobbi "cuccot".
Boltban lehet sorba allni debutkor😄DD
Koszi hogy a legutolso sargodorbol jott fajtam elott felnyitottad a kaput, s mar tudom mi a is a tudomany mai allasa amit termeszetesenm Sonyek diktalnak, elol a minoseggel😄
Te olyan egy primítiv falusi gyerek vagy. 😊 Nem hallottál már a Sony legújabb találmányáról? Az agyadba teszenek egy csipet és úgy mint a matrixba hátul lesz egy lyukad. Ez több funkciós is. Szóval: ha azt mondják, hogy fejbe baszlak ezt szó szerint tessék érteni. Na a lényeg: Veszel egy üres kis 60 milliméter átmérõjû és 1,8 Gbyte méretû lemezt. Ezt elviszed a Sony-hoz, és a filmet is magaddal viszed.(másolás védelem miatt ügye nem lehet rá írni) A Sonysok egy speciális géppel ráírják (1 óra😊. Megvan a film jupii. Ez után már csak rádugod az agyadra a csatlakozot+ betszed a lemezt a PSP-be és TAM-TA-DAM: 7.1 hangszet megszólal a fejedbe és a metrón filmet nézzel. 😊))
Ezután meglátja a kis félkarú cigány gyerek a PSP-t azt kitépi a metróból a stabil vascsõt és fejbe basz vele. Ezután elviszi a PSP-det... 😊
Tényleg nem hallottál errõl?? 😊))))
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
S minek egy kezi konzolhoz 7.1es hangrendszer? annyi hangfalat kotot a fejemre vagy mi?😊
vagy persze rakothessuk hazimozi rendszerre de akkormeg mar oda a portable szocska😊
nem zsbkonzol lesz ez hanem egy multimedias motyo, nem lesz egy kategoriaban a GBAval, mert ez elegge draga felso 10000 jatekszerenek tunik. Hulyek ezek a Sonynal😄
NEm lesz ez neptermek, ahogy a hordozhato DVD lejacco sem az.
írta: Bodnár Ádám, idõ: 17:32
Ken Kutaragi
A "PlayStation Meeting 2003" rendezvényen Ken Kutaragi, a Sony Computer Entertainment elnöke számos részletet közölt a vállalat jövõre bemutatkozó hordozható konzoljáról, a PlayStation Portable-rõl. A PSP-vel a Sony nem titkoltan a Nintendo Game Boy, illetve a Nokia N-Gage ellenfeleként kíván piacra lépni.
Kutaragi közölte, hogy a Sony Computer Entertainment a jövõ tavaszi E3 rendezvényen mutatja be a PSP prototípusát, az õszi Tokyo GameShow kiállításon pedig már az elsõ játékokat is láthatja a közönség. A PlayStation Portable várhatóan 2004 karácsonyára kerül az üzletekbe, egyelõre ismeretlen áron. Ellentétben a korábbi gyakorlattal, a PSP az egész világon egyszerre debütál.
A Sony vezetõje elmondta, hogy a hordozható konzol lelke kép darab 32 bites MIPS R4000 processzor lesz, amelyek órajele 333 MHz. A PSP 8 Mbyte beágyazott DRAM-ot tartalmaz, amelynek köszönhetõen grafikus teljesítménye megközelíti a PlayStation 2-ét -- véli Kutaragi. A készülékben beépített Wi-Fi vezérlõ, infravörös port, valamint USB2.0 csatlakozó is helyet kap.
Amint arról már beszámoltunk, a PSP nem csak játékok futtatására lesz alkalmas, hanem videók és zenék lejátszására is. Ezek élvezetéhez 7.1 csatornás hangvezérlõt épít a készülékbe a Sony, a videók megtekintéséhez pedig 16:9 képarányú, 480 x 272 pixeles felbontású háttérvilágításos TFT LCD kijelzõ áll majd a felhasználók rendelkezésére.
A hordozható konzol az MP3 formátum mellett a Sony saját, ATRAC eljárással tömörített állományait is képes lesz megszólaltatni. A PSP a Sony által kifejlesztett Universal Media Disc (UMD) lemezeket kezeli, amely 60 milliméter átmérõjû és 1,8 Gbyte adat tárolására alkalmas. A lemezeket másolásvédelemmel látja el a vállalat.
Ez itt a gond Kedves Cloud drága...... majd amikor 3 fa miatt nem jutnak el a tuszok hozzád... v. mikor eltünek és sehol se lesznek csak annyit írnak ki, hogy megölték õket. Na akkor kiváncsi leszek mit mondasz. Max annyit. Nekem NTSC van és lehet a Palba ezeket a hibákat korrigálták...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
én sem ítéltem annyira rossznak a Socom AI-t..csak irányítani kell õket, maguktól nem csinálnak semmi értelmeset😊
...ez nem egy FPS megyek azt írtok...
belógások vannak
valaki:
headset mennnyibe fáj?
eyetoy?
net mikortól lesz EU-ban?
"Asszonyom mindíg azt hiszi hogy hozzá beszélek!! 😊)"
én azt szoktam neki mondani: vasaló 11 óránál....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
korrekt
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De komesz, a skótok pl azzal a színtiszta angolukkal, hogy boldogulnak ezzel?
Egyébkét próbálgattam sokféleképpen mondani a szavakat és többféle lejtéssel,hangnemmel is elfogadta, úgyhogy sztem komolyabb adattára lehet szavakból!! 😊
www.digimomentsvideography.com
De komesz, a skótok pl azzal a színtiszta angolukkal, hogy boldogulnak ezzel?
Egyébkét próbálgattam sokféleképpen mondani a szavakat és többféle lejtéssel,hangnemmel is elfogadta, úgyhogy sztem komolyabb adattára lehet szavakból!! 😊
Igen, megnyomom a kört és be kell mondani a szövegeket, pl: team, follow me, vagy fire at will, stb automatikusan kiugrik a menübõl és válaszolnak a fülesbe hogy yes,sir,stb. + mondják harc közbe hogy merre van az ellenség, lövik õket stb. szal naggyon feelinges a gamma így!! 😊 csak rohadt drága volt set-el!! 😞(
forrás: 576 Online
szal ezért nem jönnek ki a gamezok GC re.. csak hasonlítás képpen..ps1 re kb még annyi gamez jön ki int gc re..csak ps1 re 5 ször olcsobb gamezt irni mint GC re...vazz😊) 140 millio ft... nem egyszerû...
Mondjuk ebbõl is az jön, le, hogy MS rules.
Amúgy ahogy most állnak a dolgok, szerintem csak a marketing és az erõszakosság dönt, hogy melyik konzol lesz a befutó, mert tudás alapján elég nehéz kiválasztani, hogy melyiket vegye az ember. Amikor én konzolt vásároltam elég nagy bajban voltam, hogy PS2 vagy XBOX legyen-e, amelyiket választom. Végül bizonyos érvek az XBOX mellé állítottak, de ha most PS2-m vagy GC-m lenne nem biztos, hogy elcserélném XBOX-ra (nem azért, mert csalódtam volna a boxban, sõt még mindíg úgy itélem, hogy jól választottam, de a másik két gép is kiváló masina).
ONLINE: egy network adapter, szélessávú internet elérés, headset.
OFFLINE: 2 joy, a legjobb haj növesztõ, 1 doboz idegnyugtató, és ha teljesen élvezni akarja a játék remek AI-t akkor 1 elmeorvos.
Nekem ebbõl megvan a 2 joy és annak is az r1 gombjainak a hátulját megtudom nézzni. :|
😉
Csak szerezd be MINDEN templomból a destruction sphere treasure-öket, mer' majd jól jön...!
www.youtube.com/aabyssx
Üzenem aki a sokomnak az AI-t írta:
Ilyet. Ki az a fasz aki ilyen hülye AI-t tud írni? Fut akit kikell menekitenem elsõnek eltûnek a túszok a nagy semmibe. Sehol se találom õket. 2. Fába ütközök és ott fut egy helybe. 3. Elöl én túszok középen hátul emberim (3 vannak) Na és, hol lönek le?? HÁT HÁTULRÓL a kurvaéletbe.... elsõnek a túszokat utána enegem. Más: Egy foglyot minek még egyszer megkötözni akinek amúgy is megvan kötözve a keze?(vagy ha meg van kötözve legalább el is esik az életbe) Értelmetlen fasz AI nem tudom az AI miatt végig vinni a gamet.
Még vmi: az milyen, hogy lenézzek jobbra a háznál senki. Vissza nézek balra és lelövök egy embert aki nem volt az elött ott. Vissza jobbra és mit láttok ott guggol 2 ember a háznál. Na erre mit mondtok? És iszonyatosan meguntam a gamet. Ha egyszer végig megyek egy uton 10bõl 9 szer ott megy el az ellenség vagy ott áll. A maradék egy az bug.
Én is emiatt szeretem, most kezdtem el elõröl a nehezített Sphere-grind-on!!! 😊
sejtem😊
Tromel nem engedte, hogy Yuna elküldje (Auron mondta Yunának -Send him..) Tromel elvitte a testet...Seymour még valahogy visszatér
De Anima irtó durva...remélem idézhetõ lesz.
Barett: Pont az FFX az , ami nekem emészthetõ...interaktív mese. Iszonyatos jó kivitelezésben és nagyon jó storyval. Nem kell ezerfelé rohangálni...és nekem ez nagyon fekszik. Idõmbe pont belefér és ha kihagyok pár napot akkor sem kell újra "megtanulni" játszani, hogy hogy is volt ez meg az?...emlékszel a storyra, mintha egy jó könyvet olvasnál.
És tele van apró kis fordulatokkal és kezd kialakulni a kirakós játék..emlékszem Tidus az elején milyen volt és most milyen...cool
De hogy Rikku milyen idegesítõ az leírhatatlan...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
kinyiffantottam Seymourt az FFX-ben...
ez a Shiva Aeon nagyon dög
merre jártál?😊
a windows alatti játékosdi óta van ez az erõmûhajszolás...
a Windows, a PC felépítése (így fut ugy fut...) és a játék rajta az, ami megviseli néha az ember idegeit és a szokásos kényelmes tagok, mint pl én...nem erõltetem mindenáron azokat a gammákat, amik konzolon sokkal jobban fekszenek
Az Xbox túl késõn jött, két évvel a PS2 után nem sok esélye volt egy olyan gépnek, ami minimálisan teljesít csak többet...nagyobb áll-lesésnek kellett volna ahhoz történnie...
remélem az X2 és a PS3 kb. ugyanazon idõben érkeznek és akkor lehet majd kényelmesen szemezgetni a jobbnál jobb stuffok közül..a nintendot persze én nem írom le, csak mivel sem a N64 sem a Gc nem hozott számomra áttörést a Nintendo politikában valószínû hogy a GC2 is marad a szõrös róka és mucsuzás szinten😊)