A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
De van amikor 2-3 peccs sem elég....
Lásd Street Legal! :-DDDDDDDDD
Azt egyszerüen újra kéne írni!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
A pókembert is majd hozzábasztam a falhoz a szar irányítás miatt....
Pedig olyan szép kis eksöngém volt....:-(

JackSlater
Vagy nézd meg a kocsivisszahívásokat,még a legynagyobb autógyártóknál is elõfordúl,hogy utólag jönnek rá egy hibára,és ha van lehetõség orvosolják azt....Én azt mondom,ha más nincs,jobb egy patch,minthogy ne játszak egy amúgy jó játékkal,vmilyen hülyeség miatt.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Blasta
Hozzátenném, hogy PC-n a legagyatlanabb, ugyanakkor régóta az egyettlen ultrasikeres megahent gémnek is VOLT története. Nem egy Verne regény, de akkor is volt sztori....
A Serious Sam-rõl beszélek, szal ez az elmélet enyhén szólva gázos.

JackSlater
Persze,igazad van,de egy személyes példa:Blade2 Xbox,nekem bejött,szeretem ezt a stílust,és grafika is jó,DE NEM LEHET NORMÁLIS IRÁNYÍTÁST beállítani,azt hittem felrobbanok,nagyon sajnáltam!!!!Pc-n írnék(+még egy tonna ember) a forumába,és 90% hogy egy hét múlva lenne hozzá patch,ami javítaná ezt a hülyeséget...

Blasta
Na látod! Ezért írták, hogy igazodni kell a konzolosok elvárásaihoz! Az ilyen igények miatt....

(az én adalékom: "...a konzolosok ECCERÜ elvárásaihoz")

CSOCSO
pfffffffffff😊
Vagy pedig azért nincs történet, mert ez egy hentelõs game lesz, ahol csak irtani kell no gondolkodás oda pedig minek történet??

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

JackSlater
Ez gááááááz!LOL!

De azok a gamek pont azért kapnak 5-6-7 pontot mert rossz az irányítás, akadozik stb. Az ilyen gamekat nem kell megvenni, max. kipróbálni. Aztán ugye vannak azok a gamek amik nem szorulnak javításra, azok pedig megérdemlik, hogy megvegyék õket.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Blasta
Idézet a mostani GameStarból.
Egy rövid játékbemutató:
"X-MEN WOLVERINE'S REVENGE
Ebben az akciójátékban a népszerü képregényhõs, Rozsomák ítja majd a gonosz mutáns testvériség még gonoszabb katonáit. A történettõl ne várjunk sokat, ahogy a játékmenettõl se, mivel a játék konzolon is meg fog jelenni, és igazodni kell az ottani célcsoport elvárásaihoz"

LOL
Na ezek a tények röviden, tömören....
:-))))

JackSlater
Amúgy meg álomvilágban él az a konzolos,aki azt hiszi hogy nem férne rá egy csomó PS2 game-ra egy jó kis patch....Csak meg kell nézni,hogy miért van egy csomó 5-6-7 pontos játék,az egyikben az írányítás szar,a másik belassúl,a harmadikban grafikai bugok vannak stb...stb.Az más,hogy olyan bug-ok nincsenek mint PC-n,hogy mondjuk fagy,de a játékok 90%ban igenis vannak bug-ok,csakhát nem tudsz ellene mit csinálni,és ezért végzi egy csomó játék a polcon a pályafutását nálam is.Azért mert Box-on megvan a lehetõség a javításra,az nem jelenti azt hogy már minden szar,ha mondjuk 1szer kijön egy olyan játék pl:hogy nem lehet végigvinni,mert fagy(ami PC-n már nem is 1nél volt)akkor azt mondom én is,hogy ott lesz vége az Xbox-nak...addig ezt +ként kell felfogni .....szerintem.Persze azt hozzáteszem,hogy ÉN IS UTÁLOM a patch-okat,de ha pl:játékosok kérésére változtatnak meg dolgokat,akkor azt nem itélem el.

barret
hát igen!ez a film nekem is nagyon tetszik,pedig nem mai darab.

Bérbe vehet? reklámfelület...

JackSlater
Nem én nem,nekem otthon nincs is netem,a haver aki au-ba lakik õ nyomja.Én csak Pc-n nyomtam itt bent,de ha lenne otthon netem,tuti megvenném origi-ba.

Unknow
Te szoktad nyomni onlibe??? hogy a rákba??? nekem az írott az istennek se megy fel! vagy neked original?😊
JackSlater
UT2003 Online ban nagy game,PS2 még a közelében sincs semmilyen hasonló game,a patch pont az online mivolta miatt kell.Majd ha lesz PS2-n vmi hasonló,és az tökéletes lesz akkor lesz jogos a hurrogás.

Laza
jatszottal mar vele?!
nem csak jo jatek, de szep is...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
vegulis ez nem egy hibajavitas, hanem inkabb egy szabalymodositas.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Alien!
sz*r az úgy ahogy van..nem véletlenül nem kiváncsiak rá a népek...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
Szokásos:

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Hát, én eddig játék konzolnak néztem, de ha elkezdik a gagyizást, akkor asszem' ugyanúgy csak sz*rnak fogom hívni, mint az (ebben már profi) PC-t.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Way of the Samurai"

Tök jó, hogy az Acquire-nek egyedül is sikere van. És nem csak Japánban. Így még fognak továbbra is fejleszteni. 😊

www.youtube.com/aabyssx

Alien!
nem tud elszakadni a közvélemény attól,hogy az x egy Pc(gyakorlatilag)...Na most ezek a hírek csak,megerõsitik ezt....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy az elsõhöz képest kevésbé rossz.
Látod, hogy hogyan örülsz egy olyan játéknak, ami egy kicsit fölé megy a (szó szerint) béna átlagnak?
Pedig nem ez a max. :|

www.youtube.com/aabyssx

Alien!
nem tom,szerintem eléggé gyaláz mindent(burnout 2),bár lehet,hogy igazad van.....

aabyssx
"készülõben van az (elsõ?) patch az xboxos Unreal Championship-hez"

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezzel, de az én hátamon felállt a szõr és pánik lett úrrá rajtam, amikor ez eljutott a tudatomig. 8^(

Az, hogy a (már bocsánat) hülye, igénytelen PC-sek eltûrik, hogy ÖSSZECSAPOTT, HIBÁS szoftvereket vesznek, az egy dolog. De remélem, hogy a konzolosok nem fogják és kihal az ilyen termék!!! >😞

...és én még azon gondolkoztam, hogy jövõre (vagy késõbb, amikor már számomra is érdekes játékok lesznek rá) majd veszek X-et is...
...tiszta hülye vagyok! :|

www.youtube.com/aabyssx

Laza
bar a Renderware2-es motor azert nem rossz...
ezzel keszult a Burnout2-is...

aabyssx
"Ott a renderware "

Ez egy könnyen használható, de borzasztóan pazarló, nem hatékony motor. Ennek a létezése tökéletesen hozzájárul ahhoz, hogy a béna fejlesztõk is tudjanak nem túl rossz grafikájú programot készíteni. Ez egy nagy negatívum SZVSZ.

Az így kialakult (általában) gagyi színvonal miatt pedig a szuper fejlesztõk sem kényszerülnek arra, hogy megszakadjanak. 😞

www.youtube.com/aabyssx

Laza
meg 'pénbrásban' rajzoltam.. 😄

inkabb nezzetek az RTL Klubot... most megy
egyik kedvenc klaszikusom, a 'Egy mareknyi dollarert'... 😊

Laza
tolvajjjjj... fogjak meg....
a muvem...!!!! 😄DDDDDD

Gery1980

Adi
Hi all!!Laza asszem te mondtad, hogy tudsz vmi megoldást a szélesvászon ellen!! Vmit 4:3ba teszek aztán zoomolok vagy mit is mondtál!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

2 DVD nem egy retail cuccból..

So cry me a fuckin river, bitch!

jaja, ekem DVD_R van meg nagyon jó minõség, csak hát a népnek az se volt elég.. mondom VCD Quality fórum:
Telesyncesek nem voltak jók, sírtak a dvd screener miatt, kijött a 4 cd-s svcd screener nem volt jó nekik mer a hang kicsit halakbb volt, ezért a DVD kellett nekik...kijött nem jó emrt picit rontottak a minõségén ezért kell a 2 DVDs, kijött és most heppik, csak azt nem értem hogy minek 2 DVD egy kalóz cuccból?

Ugye már van 1 DVD-s aminek a minõségét rontották hogy rámehessen 1 DVD-re, de sok pöcs kisírta magának a 2 DVD-set EGY KIBASZOTT KALÜZ VERZIÓBÓL...

Gery1980
Már vannak nagyon jó minõségûek 4CD-s SVCD stb..De szerintem elsõnek moziba kell megnézni az alkotást.

DVD-R The Lord Of The Rings Two Towers (2002) *PROPER* *DVDSCREENER* 166x50 MB
Ez egy 2 DVD-s a Screenerbõl ami szvsz tök felesleges...(

Gery1980
😊))Az kira lehet😊

CSOCSO
sajna nemsok látszik belõle de arrol a képrõl van amikor szûrke melltartoja van és a falnak dõl magas sarkúban..és csak a feje és a melle van a képen a telomban
CSOCSO
hehe õ van benne a telomban..csináltam rola képet😊
Gery1980
Ez a csaj egyszerûen isteni.Nem bírok betelni vele😊

CSOCSO
civesen😊))
Gery1980
Aza az😊)))Thx😊))

CSOCSO
jolvan ujabban sem csalódtam benned😊 én is meglesem majd vmikor a TTT-t...ksi vágott szemû?😊Tilarol becélsz?
http://www.ashole.hu/new/1223/celebs/tila_nguyen_001.zip
Gery1980
Ez a baj, hogy elfelejtettem a nevét, az a kis vágott szemû csajszi akirõl már több képet is belinkeltünk a Veszett JÓóó-ba és a Kou-nak is nagy kedvence...GITS SAC2-õt még mindíg nem néztem meg😊))))De ma asszem meglesem, mert itthon vagyok egész délután, aztán este go to pláza, befigyelem a TTT-t végre😊

CSOCSO
miylen kiscsaj?😊) és hogy tetszett a gits sac2?
Gery1980
Te Kou, dobjál már nekem 1-2 linket a kiscsajról légyszi😊

Ez már dúúúrva

Gery1980
PERSZE😊))))))...

Laza
"másrédszt pedig beépítenek egy opciót, mellyel kikapcsolható lesz az élsimítás - ez jelentõs sebbességnövekedést jelent majd"

ez eleg szarul hangzik egy olyan szerkezetnel, ahol hw-s antialisaing van... 😄DDDD
mi lenne, ha csak szoftveresen lehetne megolodani, mint PS2n?! szaggatna minden game?!
(mert PS2n, amelyekben megcsinaltak, nem szaggat a jatek, csak nem egyszeru megcsinalni... pl Mark of Kri)