A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
most mit hallgatsz?😊
SOOOOOOOOUUUUUUUUL FLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
majd talizunk..és beszélgetünk.. telo..hogyne😊 5 ezer😊))
CHEAPBOY
vagyis egyszer majd lesz de most meg nagyon korai. (2005ben is )

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
ezt az otletet hala az egnek ejtettek.
Semmi jovoje nem lett volna.

CHEAPBOY
es ezt a topicot ittleted hosszu ideje alatt csak most vetted eszre...??????😊))

CHEAPBOY
Nekem johet az osszes, megegyeztunk...?😊)) 😛P

CHEAPBOY
Csocso ngondolkodtam en a dolgokon amikrol leveleztunk, s arra jutottam nagyon ki fogsz cseszni igy Magaddal.... jovo heten ha lesz idom, akkor telon beszelhetnenk egy koveret..😊 ugyis reg volt mar ok?

Ezért nehéz ezt elhinni,mert Japánon kívül egyedül az Államokban van olyan szinten kiépítve a net,hogy lehessen ott vmit kezdeni. Tehát valszeg dvd alapú lesz ez is.

CSOCSO
ez hülyeség lesz.. nem mindenhol van azárt olyan net....de biztos kurva dárga lesz a gép....
Ne ezt az oldalt nézegesd állandóan. Gyere az általános eszmecserében lévõ nem nézek több fantasyt címûre anyázni...
Biztosan lehet majd hackelni, sõt még olcsóbb is lesz,mert ha nem lesz optikai adathordozó csak letöltési lehetõség,akkor egy hackelt oldalról csak letöltöd a gammákat ingyen 😊)

😊
narumon
"Igazi arcade játékosok számára a legfontosabb vezérlõ a gamepad"

Igy van. És arcade játék pcre mennyi is van? Nem túl sok asszem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"akkor kérdezd meg egy boltost, mennyi pc-s kontrollert adtak el, meg fogsz lepõdni."

Itt vagyok tessék. Kb 3-4 havonta 1-et. Szerintem ez azért nem rengeteg..

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Rengeteg??? En meg 1et se lattam, meg azokat se, akiknek konzoljuk is van."

No ilyet én sem nagyo npedig rendesen körbe vagyok véve Pckkel. 1 haveromnak van controllere az is csak fifát játszik vele.

A tobbire viszont van, de keveseknek elerheto. Persze biztos vigasztalo az a tudat hogy legalabb valaki masnak van ilyen. 😊
Ez vmelyik belvarosi BKV jarat lehet. 😊
narumon
"De szerintem a PC-s warez lazán tönkreteheti a PC-s játék ipart"

Leguccsõ gamestarból nem szószerint mert nincs elõttem:
A legtöbb nagy játékkiadó cég 2002-ben növekedést prognosztizált a PCs játékok forgalmában, nem is keveset átlagosan 7-8%-ot mittomén hány milliárd dollár forgalom mellett. Tehát az elemzõknek nem lett igazuk akik azt jósolták hogy az it piac magával rántja a szórakoztató piacot is.

Mi több a Topic cime sem akar bejönni.

narumon
"A belsõ busz 2560 bites, ebbõl olvasásra és írásra 1024-1024 bitet használ"

A belsõ busz. Nincs több kérdésem.

CSOCSO
tyjah-- kiváncsi vagyok hogy a ps3 at lehet-e majd hackelni..szvsz tuti😊hogy jobban fogyjon😊
😊
Martin bátyó a Primal tesztje nagyon hangulatos! Nekem ez a stílus nagyon bejött mindig is,de a lényeg: "Metal Gear Solid. Sok idióta azon vergõdik,hogy pixeles a grafika. Jézus Mária!" Szívembõl beszéltél! Nem is tudom ezzel kinek a hozzáértését kérdõjelezted meg ország világ elõtt,amit mi itt csak a fórum szûk keretei közt próbáltunk 😊))) Ha ezek után nem tér magához az illetõ,akkor semmitõl...hmm,lehet én is faszságokat fogok irogatni zsinórban, és akkor lehet én is bekerülök majd az újságba 😊)))) Nagyon meghozta a cikk a játékhoz a kedvemet!
Kár,hogy még várni kell rá! 😞((
Az írott sajtóban egy ideje megingott a bizadalmam,de lehet újra elõfizetõtök leszek e cikk miatt! Nagyon bejött!

Azt soha senki sem állította,hogy van warez cubera! Az xboxról és ps2rõl szólt ilyenkor a fáma, a nagy N mint mindig,most is hwsen védi a swjeit! (mini-dvd v mi a fene)

Jó hosszú leáldozás ez... (topic címére utalva)

duc
mail ment.
Martin576
Duc, gond van a Getaway-jel, nem kaptam meg. Van most per pillanat Ferrari F355 vagy Formula One 2002. Jövõ héten kapok még 007 Nightfire-t. Kell ezek közül vmelyik, vagy várjunk még?

duc
Hegyi levegõ, nyugodt, stresszmentes környezet. Persze még így is felmerülhet némi komplikáció, de jó eséllyel túléled a traumát 😊)))))
CSOCSO
eskü?😊))))))))))))) te vagy az elsõ😊)))))))))))))))))
[Walaki]D`Lair
Pfuh...Végigolvastam mind az 1149 oldalt...😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
az démontúls.. még I meghajtom is volt és az agész vincsi behalt.. inkább írtam volna ki...
Sir Quno Jedi
Nahát ?!! Most már ezt is tudom !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Amiga
Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba:

Ugya a PC hardverben kegyetlen pénz van. Ezt bizonyítja, hogy a világ 3. legnagyobb vállalata az IBM.

A PC szoftverben is óriási pénz van, a 2. legnagyobb a MicroSoft.

A legnagyobb üzlet meg a Coca-Colában van.

Akkor hol a fa**omban vannak a konzolok?

A másik, amivel senki nem számol, az az, hogy a nagyobb szoftvergyártók mennyi pénzt nyúlnak le a hardverlobbytól. Elkezdem fejleszteni a DOOM 3-at, mire odajön az nVidia és az arcomba röhög:
- Te azt mondod, hogy ez 32 megán is futni fog? Elment az eszed? Nézd, itt ez a csekk, mennyit írjak rá? Minimum 64 mega! Ja, és ATI kártyákon bugos legyen ám! Majd kiadtok hozzá egy peccset...

Francba, ki terjeszti azt a hülyeséget, hogy behal a pécépiac???

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Sir Quno Jedi
A Nóbeldíjat a PS2 emu stb. topicban olvass utána !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azert sztem felaru PCs game sem erdekel tobb embert, mint a teljesaru. Mindenki az ingyenesre utazik. 😊
Ez a PCs gameval is ugyanigy van. Ettol meg azt is sokan megsporolnak ha tudnak. PCn azert konnyebb, mert minden bozotban warez szerver van, konzolos warez meg keves, raadasul azt is ki kell irni, megha csak 1 1000 ft-os dvd-re, PC-n meg mehet vinyorol Daemontoolsszal, raforditas: 0.
CSOCSO
kb annyi van mint aki eredeti pc gammát hoz.. mivel mindkettõt ugyan az hozza😊
Olyan nincs, ahogy pisztacia se. 😊
CSOCSO
és mert hungárisek vagyunk..kint egy konzol gamez 50 dolcsi..itthon olyan 70....
"egyesek"
Ez mindent kifejez.
Na ja, van aki megveszi a jatekot PC-re is, de meg az is inkabb warezban tolja, es nagyon ritkan ad ki vmire penzt, azt is inkabb csak akkor ha muszaj (pl dio2 csak eredeti cd keyyel jacchato a batle.neten). Konzollal osszehasonlitva 1-2 helyiertekkel kisebb az eredeti programok aranya. Konzolra is biztos sokkal tobben warezolnanak, ha tudnanak (ki ne szeretne sporolni?).
Gery1980
SQJ-t nem kell komolyan venni, az agyvérzése óta elég tompa a fiú, nincs igazán tisztába a dolgokkal.Ne bántsd szegényt, nem rossz ember õ, csak beteg.Ez a fórum az egyetlen szórakozása, itt majdnem mindenki tudja, hogy stikkes, de elnézik neki, had legyen egy kis cirkusza ennek a szerencsétlen bolondnak.

Látom neked is elmés agyad van.. nagyon unatkozhatsz😉

Laza..
Az iND féle release nem a Reign félébõl készûlt, az az eredeti (már ha lehet ilyet mondani) dvd scrbõl készûlt ami DVD-9 lemezen van. Nem sokkal szebb, csak te vagy finnyás--feliratos edition nekem is érkezik ezt tudod. Narumon azért gyors mert õ *************** Elég ha csak páran tudják😉

CSOCSO
sõõõt warezolni sem kell.. eredeti gametokat is tudnak egyesek hozni kevesebb mint féláron!
Sir Quno Jedi
A 3. !

CSOCSO
ezt rosszul látod..valakimegteszi valaki inkább nem..akinek sok ez a pénz ugyis warezol.. PC-sek sem mindegyik warezol..
CSOCSO
mert az a 3 néha 6😊amugy még mindíg nagyon nehezen tudok dönteni....
Csak az hogy akkor meg minek kellett leugatni engem amikor felvetettem? Ez a bajotok, nem ismertek el soha semmit, meg akkor se, ha nyilvanvaloan uti 1mast. 1szer jottok azzal hogy olcso a konzol, mikor hozzateszem hogy a jatekokra kiadtok annyit, hogy annyibol mar 1 PC is kijon, akkor jottok azzal hogy mindenki warezol, 1 fillerbe se kerul (csak cd vagy dvd lemez). Aztan jottok azzal hogy a PCs jatekipart tonkreteszi a warez, persze akkor nagy a hallgatas a konzolos warezrol, hirtelen mindenki becsuletes vasarlo lesz, persze igy meg nyilvan nem lesz olyan olcso az. Na most akkor 1. olcso a konzol, ES megy a warez, ES tonkremegy a konzolos jatekpiac is a wareztol, VAGY 2. veszed a jatekot a boltban, ES kiadod 1 PC arat az alapgepre + jatekokra? Ma epp melyik az aktualis allaspont?
Sir Quno Jedi
NA és ?!! Van aki meg warezol.