A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az esti filmnel nem vagyok kivancs mi van a detektiv cigisdobozara irva, 1 strategianal viszont igen. Probalj meg tv-n jaccani egy strategiat, aztan szamolj be ha sikerult megkulonboztetned az 1000nyi apro 1seget.
Dejó, jött Tenchu 3, de borítós link az nem.... pénteken beugrom borítókkal..

So cry me a fuckin river, bitch!

Laza
"Az egyik legnagyobb, független konzolos kiegészítõket gyártó Joytech cég újabb vívmányát jelentette be a minap, melyet egyszerûen csak PS2 monitornak kereszteltek a hivatalos bejelentésben. A kifejezetten európai piacra készített moncsi (mint a képeken is látszik) áramvonalasan illeszkedik az anyagéphez, és kifejezett hasznát akkor vehetjük, ha mondjuk ellopják otthonról a TV-t, vagy anyu szappanoperát néz, vagy talán a leggyakoribb eset: ha mobilisan mozognánk olyan területre, ahol tápaljzat van, de televízió nem. A 7.2 incses csodakütyü rendelkezik egy DVD switch buttonnal is, amire egybõl videónézésre alkalmas felbontásra vált a cucc, plusz az elengedhetetlen fejhallgató csatlakozókkal, valamint sztereó audió és videókábel kimenettel is ellátták.
Egyetlen hátránya van csupán a bejelentésnek: árat és megjelenési dátumot nem közöltek, de azt hiszem ez nem egy olyan szerkezet, ami után ne fájdulna meg jónéhány PS2-es tulajdonos szívecskéje, úgyhogy lehet várni ezerrel..."

(forras: HardWired)

klikk on the picture.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Martin576
...ezekre...

Martin576
Laza, Unreg, D0C, többiek - tegyétek meg, hogy ezentúl NEM REAGÁLTOK!

Martin576
Úgy tûnik ez nem fagyogat...

Sot, a CPU is szamitogepekhez lett kitalalva, azt hajitsd ki eloszor a konzolodbol!
1. Ez vagy 8 cd-be kerulne.
2. Ez mar kevesebb, de a fele anyak ki is marad a jatekbol.
3. Ez meg ugye nyilvan nem tolti ki teljesen a dvd-t se.

Ebbol a 3bol akarmelyiket is valasztod, valamiben csak ellentmondasz sajat magatoknak.
"Nemsokára a konzolok már mindent tudni fognak"
Ezt mar hallottuk 1 parszor, termeszetesen soha nem lett belole semmi. De lehet fogadkozni, hogy majd a kovetkezokonzol aztan megmutatja... hogy hogy lehet jol lemaradni. Olyanok vagytok mint a roman legvedelem: - essen le! essen le!

"Egyébként meg konzolon nem éppen a harver teljesítménye a meghatározó"
Megis folyton ezt probaljak elhitetni velunk az elvakult konzolosok. Remelem ezt is olvassak.

"hanem az iszonyat sok meló, amit a játékokba fektetnek"
Biztos jobban optimalizalnak, mert jobban ra vannak kenyszerulve, de ez nem is volt vita targya.

"és a minõség, ami mérföldekkel lépi túl az egyszerû pécés játékokét."
HAHAHAHAHAHAHA. Ezt meg te se gondoltad komolyan. Viccnek azert jo volt. 😊
D0C
"mert PCs lkatresz"

Ezt még te sem mondod komolyan.

D0C
A backupra 3 lehetõség van:

-1. teljes dvd verzió
-2. cd verzió, rippelve
-3. teljes cd verzió a "kissebb játékoknál"

"DVD lejátszó
Cd lejátszó"
Ezeket mar el is kezdheted kiszerelni a konzolodbol, mert PCs lkatresz! 😊
Mar megint nem valaszoltal!
Ti minden PCs gamet kiprobaltatok amit fikaztatok? Kezdve az NWN-el?

Ha igen, akkor, es CSAK AKKOR lehet hasonlot szamon kerni rajam, addig meg lehet csondben maradni!
Laza
tudod, nem az a baj, hogy probalja eroltetni a PCs dolgokat... csak ne mondna hulyesegeket.. 😊
folleg a konzolos dolgokrol, mikrol fingja sincs... (ertendo ez egy "atlag PCsre"😊

na de inkabb beszelgessunk masrol.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"nem muszáj!!! lehet cd-re is, a legtöbb játéknak megvan a cd-s változata, de az igényesek dvd-re írják!!"
Igen? Elfer cd-n is a teljes jatek? Elobb meg arrol suketeltetek hogy kitoltik az egesz dvd lemezt. Akkor most melyik az aktualis llaspont?
D0C
"a topic regi jo kis hangulata meg mar eluszott a picsbe"

De még visszahozható, CSAK rajtunk múlik! 😊)

Laza
mit vitaztok meg ME2vel?! nem latjatok, hogy csak idopocsekolas....

a topic regi jo kis hangulata meg mar eluszott a picsbe... inkabb beszelgessunk, mint regen... 😄DDDDD

D0C
Már eligérte... ...nekem..

Laza
teljes, avagy valamilyen beta?! (ertem ezalatt, hogy szenved e hianyosagokban, mint a Primal)

Nagyszerû, akkor végre letetted a Primal-t, lehet is szépen becsomagolni és elküldeni a címemre 😄DDDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Martin576
Itt nyomják elõttem... Az irányítás teljesen más, de jónak tûnik... Hét végére többet tudok mondani.

Laza
milyen lett?!
felek tolle... az elso ket resz is jo lett, de olyan bugos volt, mint allat... 😄

HA amr a felbontast emlited, ugye arra gondoltal hogy eg es fold a kulonbseg a PCs es a konzolos jatekok felbontasa kozti kulonbseg??
Martin576
Ma megérkezett a szerkesztõségbe a várva-várt TENCHU 3!

mohus
így van
amint már írtam alkalmatlan vagy konzol vásárlására

és a további asztali cuccokat se vegyél

DVD lejátszó
Cd lejátszó
Házimozi erõsítõ
Televízió
Mosogatógép
Mikrohullámú sütõ
Hajszárító
Mosógép
Vasaló

ha lenne valamelyik add el
mind szar...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

"Éppenhogy te akarod itt nagyon ránkeröltetni a pc mindenhatóságát, vedd már észre."
Nyilvan en nyitogatom az ilyen hulye topicokat, mint ez is, vagy a "PS3 a PC vero", veletlenul se ti, konzolosok... gondolkodsz is mielott leirsz valamit?
Pont forditva, vedd mar eszre!
mohus
"ez az, amibe szerintem már felesleges belemenni..😊)) töltési idõ... kivétel.. betétel..😊) ennyi erõvel arról is beszélhetnénk, hogy ki hány sec alatt iszik meg egy korsó sört. 😊))"

hát igen idáig kellett magyarázkodni...ami egy ötévesnek is egyértelmû...hogy berakod a lemezt bekapcsolod és megy😊
PC-n meg egyáltalán nem így van😊senki nem garantálja ezt...sõt tõlem várják ,hogy írjak vissza, hogy miért halt be a játék a harmadik az x championship menü alatt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Laza
"na ja!!sok béna állat! na Laza! Gyere találkozzunk,hagy verjelek agyon.........Dragon Ballba😊"

azt megneznem pajti.. 😊
en mar gyakorlott Dragonballista vagyok.. 😄DD
valamikor ossze kene hozni valami eksont.. 😊

szoktunk a haverokkal osszezorrenni, de nem szeretik a DBZ-t.. igy alt. 5-en Royal Rumblezunk orakon at (legutobb is 9-oran at😊

Igy van, nincs ra szuksegem, azert van a tv tuner.
Laza
"Kit érdekel az álnév?? Kiváncsi lennék a fejedre?"

barmikor allok elebe.. (mint eddig itt barkinek😊

mohus
na csokoládés targonca...

mohus
egy hétig csak granturismoztam...kormány..bazi képernyõ

aztán öcsémmel(mivel vett gépet) linkeltünk egyet...szintén gt3...

és a legjobb mód bár csak két gép két képernyõ volt...az az amikor a jobb vagy baloldalt látod a másik TV-n...teljes periférikus látás...
szóval ilyen sem volt még eddig a nappaliban😊

mohus
huh az gáz...

mondtam már ,hogy 100Hz Flattel nyomulok kari óta?

mohus
Doc én Hitmaneztem 2. pályánál vagyok,de mióta megvan a Getaway nem tudok leszállni róla😊

ott már carter nyomozóval vagyok..elsõ pálya

vajon me2 mivel játszhat?😊

D0C
Csocso gratulálok, megálltad, hogy ne vitázz me2-vel! Komolyan gondolom, nem gúnyolódom...

D0C
Me2-nek ha jól emlékszem nincs TV-je, (miért is lenne?) monitorról tévézik.

mohus
"nagy homaly"

szerintem vehetnél egy új TV-t😊

vagy kontraszt és képélességállítás...a használati utasításban benne van elvileg

D0C
"ki hány sec alatt iszik meg egy korsó sört."

Én például 5 perc alatt, mert a jó dolgokhoz idõ kell..

mohus
"Es legfokepp: MEGNEZTED TE MAR A TOPIC CIMET??? Akkor szerinted megis mit keres itt egy PCs?"

na ebben teljesen igazad van😊
nincs mivel játszanod PC-n...hát fórumozol

CSOCSO
azt én is várom
UNREG
én is aláírom, csak magyarembert ne lássam többé!! 😞((

aabyssx
Egy kis dolgom volt, úgyhogy most tudtam csak visszaolvasni.

ME2!

Én feladom... 😞

Figyelj!
- A PC jó, a konzol szar.
- Minden PC-s okos, minden konzolos hülye.
- Minden PC-s játék igényes, minden konzolos játék igénytelen.
- A PC a jövõ, a konzol a múlt.
- Minden PC-snek igaza van, minden konzolos össze vissza beszél.

Baz', én tényleg ezt mind aláírom, ha hagyod, hogy végre (újra) konzolos játékokról beszéljünk itt mi konzolosok, és nem okoskodsz bele mindenbe a tárgyilagos szuperszakértéseddel (ami amúgy SZVSZ neked nincs). Legalább ebbe az egy topikba ne! Menj vissza a PS3-ba!
Legalábbis én qrvára unlak és SZVSZ nem csak én vagyok ezzel a véleménnyel. 😞

(Ja, ez már megint személyeskedés, mert elfogytak az érveim.)

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
ez az, amibe szerintem már felesleges belemenni..😊)) töltési idõ... kivétel.. betétel..😊) ennyi erõvel arról is beszélhetnénk, hogy ki hány sec alatt iszik meg egy korsó sört. 😊))

mohus
"meghogy 3 perc toltesi ido... 😄" - Laza
"Valamelyik konzolos irta, talan el kene olvasnod." - me2

3 perc...de ebbe benne a van hogy 5 gammát 15 perc alatt...tehát a lemez ki és betétele a gépbe illetve a tokba és kivétele... és kikapcs bekapcs😊ill reset...

és utána írtam hogy egy gamma a címképernyõig 2 perc alatt...tehát 0 és 2 perc között garantált.

FF sorozatból hány részt ismersz??
Mert ha jobban ismernéd tudnád hogy nem minden rész lineáris és mesélõs. Ebben az esetben nem minden részre igaz az amit mondtál.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

UNREG
Kou, akitõl eddig szereztem a játékokat, eltünt, most egy másik pacáktól szerzem postai utánvéttel, annak nincs .Hack-je, megkérdeztem.

Nekem is kötelezõ!! Mit pofázol bele ki mikor mihez szól hozzá??? Ki vagy te itt???
A film nekem bejött, az is gyönyörû volt, amit várok az az Animatrix😊

So cry me a fuckin river, bitch!

UNREG
morrowind van konzolon is!!!