A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondtam mar hogy nem kell mocskolodni. Ha nem vagytok kepesek magatoktol felfogni, akkor majd en segitek nektek ertelmezni. Ezt kell szeretni.
UNREG
nem fogja elolvasni.
ha mégis elolvassa, akkor sem fogja belismerni, hogy tévedett.
bármiben lefogadom.

Ebbol is laccik honnan kell tobbet torolni. A moderator legalabb nem reszrehajlo, mint ti. Inkabb le kene vonnotok belole a kovetkezteteseket!
"a többség nevében nyugodtan mondhatom"
A tobbseg neveben te nem mondhatsz semmit, mivel nem tartozol bele. Te csak a nagyszaju hangoskodo elvakult konzolosok korebe tartozol, akik azt hiszik, minel tobbszor fikaznak valakit / valamit, annal jobban igazuk lesz. Hat tevedtek.
Ezaz, veled ellentetben en a valosagban elek, ideje lenne mar neked is felebredned (meg a tobbi konzolos cso"latonak)!
"Bármerre nézek"
Ezaz, hogy nem nezel te semerre, cso"latas ulez.

"mert ha véletlenül néhány gondolatoddal még egyet is értenek, a stílusodat valamiért még õk is ....hmmmm... erõsnek találják."
Nem jobban mint a tieteket. Csak azt kapjatok vissza, amit ti nyujtotok. Nektek tartok tukrot, ha nem teccik a latvany, azt csak sajat magatoknak koszonhetitek. Ez van.
CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDD

Bazze nem tudom ugyanarrol aWC3rol beszelunk? nem egyszer lattam , s az F10 odacsapja szegenyket.... plane az FF muvi... ne legyelmarennyire nevetseges kerlek.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

UNREG
ha neked a "hülye" szó anyázás, akkor menj és végezz el egy magyar-nyelvtanfolyamot!! amúgy is rádfér, még mindig nem tanultad meg az elsõ és második személy közti különbséget és a birtokos raggal is hadilábon állsz.

CHEAPBOY
tudom mirol szol a cikk, anno elolvastam, a lenyegi munka SG gepeken tortent aztan milyen vackokon szamolgattak az nem erint meg.

S altalaban te vagy az aki itten okoskodni probal.....:/

Hihetetlen, ha neked vki azt mondja hogy hülye vagy akkor, annak egy ilyen választ vágsz le rögtön?
Nem vagy semmi azt már biztos.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Ver az mindent. Olyan elethu mozgasokat sehol mashol nem latsz animacioban.
CHEAPBOY
plane nem a filmet.

CHEAPBOY
a 10et nem.

Talan inkabb olvasd el az errol szolo cikket, itt az SG-n, es aztan probalj okoskodni!
Nyilvan azert kezdte az anyazast, mert ugyanilyen stilusu valaszt akart kapni. Hat megkapta. Ha ezt igenyli...
Igen pont ez volt nekem is, semmi anyázás nem volt benne, így nem igazán értem hogy miért kellett letörölni, érdekes itt a moderátori társaság. 😊

Ja, a WC3 nagyon eros, veri az FFet.
UNREG
ha valami hasztalan, az a kérés, már mi is megpróbálkoztunk ezerszer!! de ha valaki a másik felbosszantásában leli a legfõbb örörmét, annál nem számít a szép szó...

UNREG
kiváncsi vagyok, ez mennyi ideig fog maradni..😊))

UNREG
ezt már én is észrevettem, volt hogy nekem is eltünt pár hozzászólásom amiben pedig semmi anyázás nem volt, agyaremberé persze benntmaradt. lehet, hogy kicsit részrehajló a moderátor?

CHEAPBOY
azert az mar szerintem nem annyira....
😊
FF9.FF10
Baszott jo a WC3, de nem jobb mint az FF muvi FFX duo. Ez azert eros.

Igen, megvolt ismét az elsõ rész, és teljesen el vagyok ragadtatva 😛 Kár, hogy a harmadik érsztõl kezdve nagyon gagyi lett a "sorozat".

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Igazság szerint a FF8 is simán versenyre kel, de mindegy...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bármerre nézek, csak azt látom, hogy az általad pc-snek nevezett közösség is szépen odébbált mellõled, mert ha véletlenül néhány gondolatoddal még egyet is értenek, a stílusodat valamiért még õk is ....hmmmm... erõsnek találják. Ennél diplomatikusabban nem tudom megfogalmazni.

CHEAPBOY
ahamm....😊)) jol van😊))

CHEAPBOY
Te sem vagy komplett, meg az FFX is is siman versenyre kel a WC3mal😄D Bazze te valami veszettul mas dimenzioban eldegelsz...:/

CHEAPBOY
SGI masinak voltak, olyanod ugyse lesz nagyon😊 Meghogy 1000PC😄DD

Hmm, hát ez kurva érdekes, már megint hova tünt a hozzászólásom?
Kezd érdekes lenni ez az sg, vagy me2 tevékenykedik megint önszorgalomból?

Wow, ismételten egy igen primitív hozzászólás, gratulálok.
Csak azt tudnám hogy egy "hülye" szócska mióta ér fel egy ilyen káromkodással, de persze a te szemléletedben ez teljesen megérdemelt volt hiszen õ "anyázott" elõször igaz?
Érdekes egy szemlélet az biztos, fõleg egy ilyen "anyázás" tekintetében.

Meghato ez a nagy rajongotabor. Alairasokat is osztogassak?
Jottunk, lattunk, gyoztunk.
😊
Ugy latom tenyleg el vagy varazsolva. Hiaba kiabalsz tomegben, mint a birkak, attol meg nem lesz igazad. Az ertelmes emberek kozul egyedul en ereszkedem le hozzatok annyira hogy rendszeresen felvilagositsalak titeket, a tobbseg nem s probalkozik ilyen remenytelen feladattal, 1-2 hozzaszolas utan megunja, persze ettol a velemenye nem valtozik, mint azt te hiszed. Szal nezz csak korul!
Magukert beszelnek, ezt akartam hallani a ti szatokbol, hogy beismeritek. 😊
Milyen erzes a PCs grafikat dicsoiteni konzolos letetekre?
aabyssx

Ott, hogy csak a fókuszon kívül esõ teret érzélkeljük elmosottnak. Ha figyelmesen olvasnál...

A képeket meg nem kell hasonlítgatni. Magukért beszélnek...

😉

www.youtube.com/aabyssx

Mindenhol. Persze szemellenzovel nyilvan nem vagy kepes, vagy nem is akarod eszrevenni. A tenyeket viszont igy se tudod megvaltoztatni.
"Senki sem mondta, hogy az elmosódott háttér rossz. Senki! Csak Te gondoltál erre. 😉"
Azert mondom, lehet most is hasonlitgatni a kepeket, ha meritek. 😊

Hol is ebben az elvi hiba?
aabyssx
"Hogy is volt a mondasotok azzal hogy az elmosodott hatter eletszerubb?"

LOL

Senki sem mondta, hogy az elmosódott háttér rossz. Senki! Csak Te gondoltál erre. 😉

LOL

Talán neked nem tetszik? 😉

...

BTW elvi hiba is van a kijelentésedben, mert a szem (és a lencse is) csak a fókusztól távol esõ pontokat mossa el.
(pl. a rally autó és a több száz méterre lévõ hegy/fa/akármi esetében ez tökéletesen meg is felel. Ugye erre gondoltál? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Mi van, túl sok Hellraiser-t néztünk ?!!! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Várjuk. Hol vannak?

Jonnek azok maguktol is.
Egészen pontosan tudnál hozni még egy darab embert ebbe a topikba, aki hasonló véleményen van mint te?

Sir Quno Jedi
Hukk !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"arra használták a PC-t amire kell...

és nem gammára"
Rendereleskor nyilvan renderelni kell, nem jaccani. Azt azutan tettek, miutan vegeztek a munkaval. 😊
... es mindenki szamara, aki nem annyira elvakult konzolos hogy beismerje.
"Megnéztem, valóban P3-asokkal számoltatták."
HAt igen, a PC erre is kepes. 😊

"Ez érthetõ, hiszen olcsók,"
Hat ez az. Ezt hogy magyarazza ki version, mikor szerinte a PS2 olcsobb, nagyobb teljesitmenyu, stb marhasag... mint egy PC? Ja, hogy megse... 😊))

"és más feladatuk nem nagyon volt."
Milyen mas feladat kene itt? Egy renderelesnel renderelni kell, nem kenyeret sutni, nem?
Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi