A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
http://www.malgusto.com/ventanas/
CSOCSO
Sir Quno Jedi
Ja, de ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem mondod😉

So cry me a fuckin river, bitch!

Sir Quno Jedi
Tudom, már az is jövésre van kárhoztatva ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ahoy, akkó az is beszerzendõ látod ! :-)))

Sir Quno Jedi
ÉN MEG NEM FOGADOK MEG SEMMIT ! ÉS MINDENT BESZERZEK AMIT CSAK MEGKÍVÁNOK PS2-n !

javaslom nektek is... :-)))

Sir Quno Jedi
naná

jé, azt hittem, csak én vagyok ilyen "megfogadós" típus 😊))

én azt fogadtam meg, hogy nem veszek játékot addig, ameddig a meglévõket végig nem viszem 😊

van egy pár, csíp a megmondhatója 😊

😊)))
Betûrõl betûre ugyanezt fogadtam meg én is 😊
De azt hiszem ha megjön a xenosaga, akkor már nem fogom tudni elviselni a rám nehezedõ nyomást 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hmm, szóval a .Hack jó game lett? 😊) Ezzel akkor nõt 1-el a megszerzendõ gamek listája, pedig már így se volt kevés. 😊
De megfogattam, hogy amíg nem viszem végig az összes psx-es rpg-t amit most szerváltam be addig nem veszek 1 új gamet sem. Persze ez lehet hogy változni fog. 😊))

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

A "kalandosakat" kihagytam, na azok azért maradjanak 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Á, semmi extra! Egész egyszerûen nem kötnek le öt percnél tovább. Ha konzolokról eltûnnének a jrpg-ken, túlélõ horrorokon és némely akciójátékon kívüli stílusok, nekem õszintén szólva fel sem tûnne. Öregszem, na, egyre kevesebb stílus hoz lázba 😊
Régebben pl. a sportjátékok voltak toronymagasan a kedvenceim, mostanában néhány hét nhl és néhány nap fifa az egész évi játékadagom ilyen cuccokból.

CSOCSO
😞(((((((((((((((((((((((((((((((((
Dark Cloud egész jó lett de .hack azért istenebb😊

D0C
De, mond csak el, engem érdekel! Megaztán lehet olyan stílusban is, hogy senki se sértõdjön meg...

Az, ami neked az ûrszáguldozós baromságokkal 😊
De nem akarok itt senkinek az ízlésébe belegázolni, mert az ízlés ugye nem lehet vita témája sohasem.

D0C
Mi bajod velük?

nincs azokkal semmi baj, a rachet&clank és gta:vice city típusú szarokat kellene inkább egyszer s mindenkorra elfelejteni

D0C
Értjük mi.. de ki nem mondanánk..

Nem értitek ti itt a lényeget: a lényeg hogy a ZELDA JNTSC Bónusz diszkjén volt azaz arra büszke hogy neki van olyanja

D0C
Mondjuk az ilyen ûrszáguldozós marhaságokért amúgy sem nagy kár, bár biztos van aki szereti...

Jajj, mikor hagyják már abba a játékosok átbaszását? 😞
Elõbb-utóbb úgyis kiderül, és akkor annál rosszabbul sül el a dolog.

Martin576
A Zelda JAP bonusz diszkjén van róla videó, egy moslék sz*r sajnos a game... Ezeknek a képeknek semmi közük sincs a valósághoz... 😞

CSOCSO
fõõleg mozgásban közben.. én imádtam az extreme g-t..elsõ rész akkor tájt a legbestebb volt!! meg akarom szerezni gc re is a hármat.. no meg lesz valami megenn...
tényleg szép nagyon!

CSOCSO
emberek ez az F zero zúzosnak igérkezik:

itt van 3 perces video
http://www.f-zero.jp/movie/mpeg/whf_l.mpg

CHEAPBOY
GCre jon uj Sonic game iden, uj Factor 5 jatek, illetve a Namco Taleso of-ja is nyaron dobban a kockan.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Nem tudjátok Wasabi van már DVDn?

inkább hááát
folytatás is meg nem is de inkább utalások!

Köszi, akkor legalább a hármon kívül nincs semmi 😊
A feltüntetett sorrend egyben a történeti sorrendet is jelenti, vagy pl. az ova a 26 rész összefoglaló filmje(i)?

Mármint a game?

Sir Quno Jedi
a tied DVD english ???

Na szóval:
.hack//sign az alaptörténet 26 részes
.hack//liminality 4 részes ova japánban a gamek mellé adták
.hack//twilight bracelet nem tudom hány részes mert máég nincs kint az összes!
De érdemes mindet megnézni
a játék meg kötelezõ

mivel ide úgyis járnak anime rajongók: valaki rendbe tudná tenni a káoszt a fejemben .hack anime ügyben? Milyen-hány részes sorozatok vannak-film esetleg, stb., amik .havck néven futnak? Mert már legalább három fajtát láttam, és teljes nálam a káosz.

Atcom
Hi!

Bizony jó kis játék, nagyon jó! :-)))

Bye!
CSOCSO
ví ár de csiki bojz..😊nah jobbéjszakát!
CHEAPBOY
Dark Klóóód 2?😊

CHEAPBOY
Jonni biztosan jonni fog... (csak en nem tudom kivarni azt😛) .
Jos nem vagyok, 24-32 koze teszem az arat.

FFTAs nem lesz😊

Szerinetm jönni fog bár nem tudom, de nagyooooooon jó, Dark Cloud 2 alázó (számomra)

Cheapboy:Nállad mennyi lesz az új GBA?Jön premier napján hozzád is?

CHEAPBOY
Na lehet megtartom azt az import Ps2ot..😊
.hack gondolom nem jon europaba ugye? Kerge alom ez csak csupan...:/

CHEAPBOY
Na most probalgattam ki a Sly Racoont... hatalmas game, nagyon tetszik. Egy be is fog figyelni nalam ez mar 10000%. Nagyon jopofa.
Kellemes csalodas volt a jatek.
Nah de most folytatom a regi lemaradasom behozasat. MGS2-ICO duot zuzom😊

Ehez tartozik teljesen isten történet szal TÖKÉLETES

Kis beszámoló:
.hack vol1
Már za animenak is nagy rajongója voltam, végre megkaptam azt amit akartam! a gamet:
Nagyon hangulatos, grafikailag szép, a harcrendszer eraltime és egyszerüen olyan hangulata van mint eddig semmi másnak, asszem számomra megvan az élet játéka!

Laza
na majd megnezem en jol... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
nem a fenet nem, neten vagy 100000 oldalon lehet kapni.

Laza
- Nintendo Japan has been just excused officially on its Internet site for the insufficient number of Game Boy Advance SP which was marketing Japanese, the new model of the portable console is indeed in out-of-stock condition from its exit in Japan. Nintendo envisages to deliver new consoles each week to face the keen demand.

- Namco has just announced that the publicity of Soul Calibur II will be diffused from the very start of Mars until April 30 on the Japanese televised chains. Nintendo would be entitled to a publicity especially planned for the GameCube version of the play. Soul Calibur II will leave 27 Mars 2003 to Japan.

- Nintendo will diffuse the publicity televised of Made in Wario (Wario Ware) on Game Boy 8 the Mars Advance at 28 Mars in Japan. Made in Wario will leave 31 Mars 2003 to Japan at the price 4.800 yens.

- According to Seagullclub, Naruto Gekitô Ninja Taisen! on GameCube finally on April 11, 2003 instead of 30 the Mars would leave to Japan.

- Taito has just announced the exit of Shooter 2d entitled XII Stag out of PlayStation 2 for Mars 2003 in Japan.

- Gunpei Yokoi, the famous creator of Game Servant boy of Nintendo, will be seen decreeing "Life Time Achievement Award" at the time of the ceremony of Game Developers Choice Awards which will take place 6 the Mars 2003 in San Jose, the USA Gunpei Yokoi was killed at the time of an accident one year after the opening of Koto Laboratory, its family will thus receive the price.

(Forras: Seagullclub)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
az meg meg sem jelent... 😄

CHEAPBOY
na egesz pofas kis lista.