A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
wow ilyenekrõl nem is tudtam

a thomson is shiftel, de minimálisat szóval a bal oldalon nem tûnik el a képbõl semmi

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
megkíméltem magam😊

a made in poland felirat is segített ebben...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
Thomson tv bõl itthon van 2.. egy dvd és 2video

volt egy 116os projektor...
szal thomson rula..egész jo!,,,
Adi
Na ha megjelenik ez az!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
http://www.mmc.ro/telev.htm
Rögtön az elsö az enyém

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ez ALIENEK MENT VOLNA!!

Adi
Régi

Adi
CK-3373 Z Tipusu amit mondtál nem jött be ment amint megnyomom a display gombot rögtön bekapcsol!!

Cheap azonnal hívj (már ha tudsz😞 )

So cry me a fuckin river, bitch!

Petyus_
Thomson, Panasonic(!!), Philips(!!), Grundig az király.

Sonytól kíméljétek meg magatokat ebben az árkategóriában!!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Alien!
egyébként kikapcsolod a tv-t majd a távirányitón megnyomod egymás után a display-menu-mute-power gombot mire a tv bekapcsol és ott lesz a service menu..Nálam plano 72-esen megy,nemtom a tieden jó lesz-e...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
ÚJ?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Adi
Hogy tudom meg nézzni van-e service kódja??
Fekete a tv és nem az a régi távirányitos mint ami a többi samsung hanem ilyen hoszú és nagy??
És te, hogy állitotad??

Adi
Samsungom van

Alien!
nézz utána a neten,hogy van-e a TV-dnek szervizkódja,az én Samsungomnak volt,és valami rgb shift értéket állitottam át amitõl rendbejött....

Alien!
én is beszoptam a Samsung-gal,a prospektusokban mindenhol irják az s-videot,csak a végén a cuccból felejtették ki(kicsit félrevezetésnek érzem).....Egyébiránt a ps2+rgb+divx variáció sem ad szar képet....

JackSlater
Hi All!Érdemes beszerezni a Batman DarkT.?Látta már vki?

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Adi
36 cm-s a kis tv-é amin játszok!!
Állandoan elvan tolva a kép és rgb cableval játszok!!
Vki vmi megoldást new tv helyet??
Mert amugy minden képen kellene venni mert még MONO is (ez most stereo)!! 😊

cloud.strife
😊)))

Bocs, de azt én játszom majd!! 😉))

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Ja-jah télleg!!

A Gaia teljesen onnan van!!! 😉))

Hát szvsz nekem a kedvencem a 8 és a 6 az 7 azt nagyon nem bírom sde azért szeretem az elborúltsága miatt😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY_GA
szvsz az FF muvi sokban hasonlit az FF7re...

Peter Jacksonnak megengedném, hogy megrendezze 😊
De csak ha Edward Norton játszaná Cloud-ot 😉

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

cloud.strife
Ez az !!!

Én is az FFVII-2-t várom már vagy 5 éve!!!! 😊)

Gondolj bele, mi lenne ha megfilmesítenék!!! 😊))

mohus
most nem linkelek be a gyerekrõl képet, mert valaki leoffozza😊

Ha az egyértelmû negatív élt levesszük (vegyük lem de ne felejtsünk 😊, akkor sajnos egy kicsit igaz: elég szar évek vannak a square mögött anyagilag.
Kellett már nekik a della, hogy gyönyörûséges FFVII-2 királyságot tudjanak nekünk készíteni jövõre 😊)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Amúgy nyugi, én is nagyon áhítozok az általad említett "minõségre" 😊
Hajj, de annyi fontosabb dologra kell költeni 😊

aabyssx
Akkor miután élesítettem valamilyen brutális bombát a M$ egyik székházában. Seppukut hajtok végre. >:|

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
Erdekes olvasmany... szvsz van benne valami annak ellenere hogy par helyen eltulozza a srac😊

A Ceg (N) piaci helyzetr viszont teljesen rendben van.

"Recently there`s been a lot of talk about Nintendos future in home consoles, whether Microsoft will go on after Xbox, PS3 and the general state of the next-gen console market. So I figure it`s a good enough time to make my position clear on console present, and console future.

First of all, Nintendo dropping out of the console market. Initially claimed by a market analyst report (so it must be true!), many forum users are again predicting Nintendos doom. Anyone else bored by now of the doom-and-gloomers? Blah blah blah...Nintendo will go out of business against the Playstation...they don`t have enough mature games (like most of the idiots who spout this even know what a mature game really is)...yadayadayada...don`t have enough sales...not doing well in Europe...they cannot survive. Yawn.

So Nintendo mightn`t be doing brilliantly in comparison to PS2, and the mainstream image of Gamecube is one of a 'kiddy' nature (yet another of the misguided terms used by the mainstream morons, but that is for another article) and they`re still treating Europe like crap. But how about if we bring in some cold, hard facts? The simple truth is that Nintendo is making the MOST profit out of the three console companies. While the 'cool' Xbox in comparison is losing money like it`s going out of fashion. Because of the economically-friendly Gamecube, the console goes against the 'sell at a loss to set up a userbase for software' theory that Microsoft are pushing to the extreme. With the evident success of the GBA (whose current dip has been made up with the GBA SP`s appearance) and the resounding phenomenon of Pokemon in Japan (you mightn`t like it but Sapphire and Ruby have almost clocked two million sales each and ranked as 2002 highest two selling games) Nintendo are racking it in. And they`re not squandering it on massive marketing campaigns, The Rock endorsement or huge launch parties and give-aways. And they don`t use the cheap (an ironic choice of words, must say), easy method of swallowing up talented developers. Nintendo prefer the old-fashioned way, by impressing them before bringing in the bags of money.

So in terms of profits Nintendo are doing pretty good. So what if they`re not No.1? To be honest I`ve shunned my shallow attitudes of the past and now I don`t give two fucks if Nintendo are first, second or third in this 'console war' (like it even exists). As long as they make the games we love and are doing well enough to continue to do so I`m happy. PS2 fans can keep their big shiny gold plaque, I`ve got Zelda and Metroid to look forward to.

It would be illogical for Nintendo to drop out of the console market. It`s as simple as that. They`re making money, and lots of it, and they`ve got a dedicated section of fans who love them. Nintendo don`t have operating systems or electronic appliances or a huge mountain of cash to fall back on. They are a VIDEOGAME company, it`s what they do. They cannot just pack up and leave this lucrative home console market. What`s that? They`ve got the GBA too? I sincerely doubt Nintendo would be able to support a handheld console without a home console. But how about becoming a multi-format developer? Ha. Nintendo are far too proud to do a Sega. As they said; "The day Nintendo leaves the home console business is the day Nintendo leaves the videogames business."

Nintendo has every intention to continue in the home console market. I believe that what they do with Gamecube, they`re doing with it`s successor in mind. Think about it. Say Nintendo have Gamecube 2 far in development and they do a development round to show off their new baby. That developer still has to make their mind up and start development on games, and by the time they`re on the shelves attracting prospectful buyers, PS3 will probably already have trounced it. But Nintendo are acting NOW, forging links with the likes of SquareEnix, Capcom, Sega, EA and Namco (somewhat) so that by the time GC2 rolls around they can get them working on day one. And they`ve already set a 2005 release date for their next console.

So don`t tell me Nintendo are about to quit a market they`re making money off.
"

Valoban kotottek valamifele megegyezest az EAval... s ne felejtsuk jon egy GC exkluziv MGS is, illetve az elso resz remakeje is.😊
(igaz utobbi mindharomra)

cloud.strife
Hagyjátok ezt vazze, ez a munkám, egész nap errõl gyõzködök embereket, vmi más témát!!!!!! 😊)))

mohus
okes...
egyetértek...

cloud.strife
Majd Bill Bácsi lerendezi!! 😊

Õ lesz a fõfõ direktör+prodjúször!! 😞((((

cloud.strife
Az hogy az FFX-2 a "kell a pénzetek" projek a Squarenél. Ilyen f@szságot!! LOL de nagyon!!

CHEAPBOY_GA
Ehh, ma nem erek ra (bazzameg.😞( )... szvsz holnap😊 Ok?😊

CHEAPBOY_GA
of korz fogok.

Bocs, nem kötözködni akarok, de utálom az ilyen kijelentéseket:

"ha igazi minõséget akarsz akkor 300-400e felett kell keresni"

???
Ennyi erõvel ha igazi minõséget akarsz, akkor 2.5 milliós tévét kell keresni.
De mondhatod azt a szabolcsi melósnak, hogy ha igazi minõséget akar, akkor 45-55 ezret szánjon rá egy új tévére.
Azért írtad pont ezt, mert éppen ez van az általad elérhetõ határ fölött eggyel 😊

Én pedig az utolsó századmásodpercig Samsungot akartam venni. Már hetek óta ki volt nézve melyiket, de még kõrözgettem egy ideig körülötte. Akkor vettem észre, hogy a 50Hz-es verzióból kihagyták az s-video aljzatot 😞
Megkérdeztem, mondták: igen, valóban jól látom.
Ja, akkor viszont látásra - a divx-ezésbõl nem engedek 😊

mohus
hezitáltam hogy Sony vagy Thomson vagy Panasonic

A Panasonic valahogy nem tetszett túl kocka volt 194e ért...

a Thomsonban van viszont egy rakat dolog amit a másik TV-k nem tudnak...pl képkimerevítés adás közben vagy a Programinfo, ami a teletext sokkal kultúráltabb kiadása a TV mûsorról...mutatja hogy mennyi idõ telt el az adott mûsorból

képre a Panasonic és a Thomson egyforma volt..a Sony jobb volt, de Made in Poland volt rábélyegezve...

ha igazi minõséget akarsz akkor 300-400e felett kell keresni

mohus
a képen Thomson van

hasonló de "bénakávájú" Sony 199990HUF

most is van egy rakat helyen akcióban
ugyanaz PIP-pel 229000HUF

még valaki?😊

16:9 philips 82cm flat 100Hz 269000HUF Corában

aabyssx
Hát ez meg mi a túró?!? Yu Suzuki lemond a Shenmue 3 rendezésérõl.
Mióta a Sega bekampózott a Dreamcast-tel, (az AM2-vel együtt) tiszta hülyeségeket csinálnak. 😞

www.shenmuedojo.com:
"News from Sega's AM2 studio reports that series creator Yu Suzuki will relinquish producer duties on Shenmue 3 to colleague Shin Ishikawa""News from Sega's AM2 studio reports that series creator Yu Suzuki will relinquish producer duties on Shenmue 3 to colleague Shin Ishikawa"

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ejj, ennek a képnek tök jó hangulata van. Megjött hozzá a kedvem. 😉

www.youtube.com/aabyssx

😊
Oké, felhívlak ötkor, aztán megbeszélünk valamit.
De csak akkor, ha még mindig akarod 😊

CHEAPBOY_GA
Akar mindharom nap zsinorban😛PP

Egy szimpla kis söröcskére szinte bármikor nyitott vagyok munka után. Akár ma, vagy holnap, esetleg holnapután 😊

CHEAPBOY_GA
na basszameg filmszakadas...:/

sorike mikor jaccik megint befele?😊

CHEAPBOY_GA
Hetvegen ezek jonnek Gamecubera, nem lesz azert uncsi honap vege:

Metroid Prime
Sonic Mega Collection
Phantasy Star Online
Super Monkey Ball 2

En a Metroidra fogok rakattanni meg a Sonicra mint az orult.😊

Amúgy mi is lett leírva, ami faszság? Tényleg kiváncsi vagyok!

Reiker már nincs is az 576-nál 😞

Azért nagyon jó, hogy a tizedik üzenetnél közlöd, hogy nem Sonyról beszélünk, hanem Thompsonról 😊))))))
De végülis miért gondoltam, hogy Sony? 😊)))

CHEAPBOY_GA
Check: olcso, konzol game topic!😊

THX.