A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ez nekem mé ismerõs?😊)))))))))))))))
Hát történetbõl sok mindent nem értek😊
Csak 10 szót értettem eddig^^
Szóval grafikailag azért fejlõdött. Nagyon aranyos, lehet rajta nevetni sokat ( a helyzeteket megértitek)
A harc az amolyan FF8 stílus, visszatért a job rendszer, átalakúlhatsz, tolvajjá, harcossá, és yuna esetében énekesnõvé😊 )
újításokba tartozik ugye az ugrás mászás, szerintem dob nagyon a játékon. Videók minõsége maradt a régi. Háth az intro amivel kezdõdik, az olyan vicces, nem tudod eldönteni hogy nevess vagy sírj😊
A játékmenet annyiban változott legalábbis eddig hogy mintha missionöket hajtanál végre, és utána visszatérsz a repcsidre, nem tudom hogy végig ilyen marade a game de nekem bejött nagyon.

So cry me a fuckin river, bitch!

mohus
nekem megvan mindkettõ egyben😊

tiszta Wash and Go two in one😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nekem a szemem, vagy inkább a fejem vette észre...

100Hz esetén egyáltalán nem fáradt el e fejem

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

AZTAKURVA!!! 😊

Tényleg Kou, ígértél beszámolót a játékról! Milyen?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

LOOOL ezek a számok^^
1. Final Fantasy X-2 - 1.535.400
2. Legend of Zelda: Four Swords - 89.900
3. Dyansty Warriors 4 - 76.900 - (904.400)
4. Virtua Fighter 4 Evolution - 69,200
5. 'Expert of a Drum' - 20.800 - (454.700)
6. Star Ocean 3 Till the End of Time - 19.400 - (415.000)
7. Pokemon Sapphire - 19.100 - (1.919.300)
8. Pokemon Ruby - 18.200 - (1.897.300)
9. Fine highway battle - 16.400 - (103.800)
10. DragonBall Z Budokai - 16.300 - (507.000)

CSOCSO
resi 0 ?metroid ? celda??aaaarghhh...
CHEAPBOY_GA
talan eszrevettek van ra jo resi0, metroid, zelda, SMS....😊 Ilyenek, Sonic Mega Collection, ami szvsz kurrva jo lett (epp probalgatom)

UNREG
ha már itt tartunk, a szomszéd nem tudott beállni a kis mercijével télen az 5 fokos lejtõn, mert a kipörgésgátló a nagy hóban blokkolta mind a négy kereket és a kocsi meg sem mozdult!! 😊))
ennyit ezekrõl az elektromos szarokról...

UNREG
vazz, ez a történet nem a mercirõl szól, csak adta magát!! 😊))
nekem aztán olyan mindegy, hogy milyenek a mercik, felõlem lehet a világ legjobb kocsija, ezen nem veszünk össze. 😊)

CSOCSO
ennyi erõbõl senki ne vegyen ps2-t mert csak a te kezeid közûl kikerûlt vagy 30 selejt...
és akkor még mennyi van...
amugy a mercik nem szoktak szarok lenni..
kevesebb szívás van velük mint a BMWkkel.. ami azonnal letilt ha valami nem tetszik neki
CHEAPBOY_GA
veletlenul sem.

UNREG
"Én meg nem veszek mercit, mer egyet láttam az út szélén lerobbanva!!"

pedig ez megtörtént! 😊)) a barátomnak van egy ML 320-asa, ember autóval még annyit nem szívott, mint õ azzal a szarral! 3 éves autó, Austriában bedöglött az automata váltó, 150ezer-be került hazahozni, + a váltó fél milla. elromlott az ablaktörlõ, az is 150ezer(!!!!) vazz!
rendszeresen jár Romániába földutakra, a kis sárban már elakad.
a haverja is ilyet akart venni, de amikor látta, hogy milyen, inkább letett róla.

cloud.strife
Jahj ne magyarázd már ezt NEKEM!! 😊

Vazze, csípem az ilyet, nem veszek X márkát mert a haveromnak elromlott.
Én meg nem veszek mercit, mer egyet láttam az út szélén lerobbanva!!

Bakker, én egy évben eladok kb. 60mil tv-t, nemtom hány db-ot és ezek alapján vonom le a konzekvenciát, úgyhogy hagyjatok ezzel. 😊)

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Millen tv?

cloud.strife
Ez a lényeg!!
100Hz az min 300e-tõl jó. 😊

cloud.strife
Sony KV21LS30, a világy legjobb 55 sík tv-je!! 😊

Vazze olyan képe van hogy studiók használják monitornak!! 😊

cloud.strife
Inkább sík mint 100hz, hidd el jobban jársz vele!! 😊

Lehet, hogy kicsit kevesebbet kellene 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
Eddig csak az "indián faluban" sikerült nyugtató és hangulatos zenét hallanom. De most majd jobban figyelek rá és egy kicsit többet iszok. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem mostanában jött ki valami sz*r pokemon?

www.youtube.com/aabyssx

Értelmes kérdés volt 😊
Most kérdezzem meg én is??? Mert kb. ugyanannyira tudtam értelmezni a zenével kapcsolatos megjegyzésedet. Mások vagyunk, vazze, ennyi.

Gamecube Sales 110%al novekedtek az USAban... s europaban is igencsak elkezdtek elkapkodni oket.... csak egy kerdesem van miert? hirtelen eszrevettek hogy az is van a polcon?
aabyssx
Egyrõl beszélünk?

Kábboj szerûségek (mindegyik teli szívbõl kalandor) lövöldöznek mindenféle szörnyre (alapvetõen nem kábboj szerûségre) körökre osztva, meg fejlõdnek viszonylag megszokott módon. A történetet asszem' eddig átaludtam. 😉

Ez a váíjld eármsz szhrííí.

www.youtube.com/aabyssx

Amúgy pedig felesleges mindig, minden esetben leírni, hogy "biztosan benned van a hiba", "szvsz", "szigorú magánvélemny", stb.
Mindenki kialakítja a saját véleményét, nem vagyunk bólogató birkák 😊
Ha nem bántó a hangnem, akkor úgyis lejön mindenkinek, hogy "szvsz", "szigorúan magánvélemény", stb. és nem pedig kinyilatkoztatás 😊

Kezdem azt hinni, hogy FF-en kívül mindenben különbözik az ízlésünk 😞
Az általad "gyakran már idegesítõ giccses csörömpölés"-nek nevezett dolog...(huhh, nagy levegõt veszek, de akkor is kimondom)....a teljes ps2-es játékkínálat legjobb, legmagasabb színvonalú zenéje. Nem azért mondom, hogy ellentmondjak, hanem azért, mert volt, hogy felraktam a fülhallgatót, 15 percen keresztül becsuktam a szememet és csak a zenét hallgattam.
A hangok nem a legjobbak (bár semmi gáz nincs velük), de a zene az abszolút überség. Ennél jobban csak a "To Zanarkand" tetszett eddig ps2-n.
Tenchu: na látod én meg azzal nem tudnék három percnél többet eltölteni 😊

aabyssx
Az elalvásos probléma miatt elég lassan haladok, úgyhogy ott tartok, hogy megvan a négy különbözõ element-et képviselõ már mittudoménmi (valami GF szerûség 😉. Az egyetlen szimpatikus karakter az eddig általam megismert 3 "rosszcsávó" közül a "fõnök".

A játék csak kölcsönbe van és valószínû, hogy az elalvás faktor miatt nehezen fogok haladni (és mer' a Tenchu 3 is sokkal érdekesebb), és nem fogok addig eljutni, ahol esetleg számomra is érdekessé válhat a sztori.

Az elalvás faktor mellett könnyíti még a reset-elést az az engem gyakran már idegesítõ giccses csörömpölés is (amit zenének neveznek).
Az a Shadow Hearts-ban is elég gáz, de az valahogy mégis érdekelt az elejétõl fogva (hiába "gagyi" a grafikája és botrányosan szar a csata közbeni zenéje). Ott legalább volt karaktere, stílusa a szereplõknek, nem pedig csak ez a "kalandra fel" jelmondatú gennycsapat. Ez eddig nekem hû, de nagyon közepes...
(Azon szét röhögtem magamat, amikor SH-ban a menõ csávó tengeri beteg lett és összeroskadva koválygott össze-vissza.)

SZVSZ (Hiba továbbra is szokás szerint biztos bennem. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Mondjuk annyi igaz, hogy az eleje felé unalmas, de jóval késõbb az egyik legtartalmasabb jrpg, ami ps2-re megjelent (jó, senki ne számítson DC2 összetettségre azért).
És nagyon jó a sztorija is, a hangulata pedig szvsz nem hasonlítható semmihez. Nem azért, mert ez a legjobb, hanem azért, mert egyedi.

Az utolsó mondatban megfogalmaztad a lényeget 😊

aabyssx
Ez a Wild Arms 3 egész hasznos játék:
fél óra játék után kontrollerrel a kezemben elalszok, olyan baromi unalmas. De legalább kipihenem magamat reggelig. 😉

Majdnem mint a Skies of Arcadia a Dreamcast-en. Azt is csak azért játszottam végig, mert egy ideig reménykedtem, hogy valami értelme talán számomra is lesz a játéknak. De biztos, hogy itt is csak bennem van a hiba. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Csak kutyafuttában tudtam tegnap este elolvasni. Az ötlet nem rossz, de csak profin érdemes csinálni 😊
Még gondolkozom rajta, aztán majd válaszolok egyik nap.

Tökmindegy, se 500, se 300 pénzem nincs tv-re 😊

és tudni kell, kitõl 😊))

Laza
annyit melozok mostansag, hogy nincs idom forumozni 😞
ma is reggel 8-tol rohangalok cegek kozott... egyiket a virusok eszik, masikat meg mas.. 😊

na, mar mennem is kell tovabb... nektek meg occakat... (nekem az meg messze van😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
ize... 500e Ft-os TV-t siman lehet kapni 300E Ft-ert... 😊
csak szepen kell kerni.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Adi
Ilyen tempoba nem juttunk el a 100000 üzihez!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
ok
Oldern the 1st
CSOCSO holnap küldök mélt ok? mert ma már nem tok,mennem kell!! HI

no problemo😊

Oldern the 1st
ja néha pl. a philips jobb képû tv-t csinál- és olcsóbb mint a sony 😊

Petyus_
Ja mondjuk ez is igaz, mindenkinek más a tapasztalata. Nekem a Sonyval negatív az utóbbi idõben, bár nekünk is van egy 15 éves 55 centis Sony aminek a mai napig hiba nélkül gyönyörû képe van.

Samsungokkkal az a baj, hogy nagyon nem jön be nekem a design. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Oldern the 1st
DOMO Arigato. Már nem mertem elõhozni a témát gondoltam ha nem hát nem 😊) thx

Oldern the 1st
HelP! akkor meg tod mondani, hogy mé" remeg a tévém képe(mintha "kidagadna" néha) és annyira idegesítõ, mivel csak ritkán csinálja, de akkor annál intenzívebben!

Figyi jövõhéten küldöm a cuccot!

Petyus_
Igen akkor gyere már el bratyómhoz és bizonyítsd már be neki, hogy a Sony tévéje nincs is lemágnesezve mint az állat (ez már a 2. ilyen). Szép piros folt a bal felsõben, minden ok nélkül.

Én egyébként a szememre hagyatkozok, ha egy Sony mellett ott egy Panasonic láthatóan jobb az utóbbi képe. Sok "hozzáértõ" a Philipset tartja a legjobbnak. Szóval nem ilyen egyértelmû ez.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Oldern the 1st
Ramza, Csocso-mél ment!

szólítsátok csak Lazacnak nyugodtan szereti😊

Oldern the 1st
thx az infot 😊

Lazac

Oldern the 1st
Melyikõtök itt a legnagyobb DC2 rajongó????