A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
"Mindent eltaposo MS.... csak latnank ezt😄DDD"

jaj ne is mondd...a benti munkaállomásomat ma taposta el az XP...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ezért kell, ha lehet elõre kipróbálni a gammát...ha szar nem szabad megvenni, márpedig pl.ps2-re is rengeteg hulladékanyag jön ki😊mondjuk pecs még nincs...ha lesz az bizti nem az én polcomat fogja sújtani

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Adi
Nagy igazságot mondtál!! 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CHEAPBOY_GA
LOL. Mindent eltaposo MS.... csak latnank ezt😄DDD

CHEAPBOY_GA
Hoppa!

Egyetlen egybolt!

Last Saturday 5000 GameCubes were sold, compared to 100 the Saturday before, a 500% increase. This has encouraged Argos to continue selling the GameCube.

"The demand has been unbelievable. We've struggled to keep up and cleared out most of our overstock. It's been an unbelievable increase in demand. The previous Saturday we sold 100, this Saturday this leapt to almost 5,000." Stated an Argos reprisentative.

CHEAPBOY_GA
szvsz szanalmas ha az ember kiad egy cuccra 10en akarhayn ezer ftot esutana meg pepeccselnie kell.
Ps2on nem tudunk rajta javitan i debazze nem is kel!!
Mig egy game 100%ra szejjel fagy nem indul pecen na az az igazi nagy szopas, mint pl morrowind amd kompatibilitas.
egy fos volt basszus.

Alien!
beszarsz azt garantálom....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Adi
Holnap lesz meg!! 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Konzolon is szemethunynak amint nem lehet akarmeddig tokolni a fejlesztessel. Marpedig mostmar 1re kevesebbet lehet, mert nem egy eselytelen Sega ellen kell kuzdeni, hanem 1 mindent eltaposo MS ellen.
Alien!
csak nem nyugszol...mondjuk szerintem aoknál a játékoknál amin láccik a munka,nincs is nagyon mit peccselgetni....mig mondjuk pc-n szerintem szemethunynak a hibák felett,hogy minél hamarabb kiadhassák...aztán a juzer ha van egyáltalán netje,majd letölti a javitást...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Inkabb ugy mondanam: azon legalabb lehet javitani peccsel, de PS2-n mar ugy is marad orokre.
Alien!
ehh...megnéztem a Primal-t ps2-ön...hááát,azé nem egyszerû amit ez a masina kiprésel magából...pláne ha az intro realtime(nagyon úgy néz ki).....Szóval botrány....

Adi
Huuuuu hát nem egyszerû ez a DC2!!
Játszottam vele 40percet addig elvittem, hogy lementem a water underground-ba vagy hova szóval a kis "csöves" csávóhoz és amikor bejön egy térkép és ott lehet menteni szóval most kezdödik a chapter one!!(Sajna kikellet vennem mert dolgom van, volt, lesz.....) Na akkor szóval mi is történt: Megjelent egy csaj azzal kaszaboltam egy kicsit aztán vki az apját megölte vagy csak megsebesitette és avan a kiscsávó az elakart menni a cirkuszba, megszereltem vele amit adtak aztán szundiztam egyet nem is csörgöt az óra vagy mi f*sz?! Spuri a cirkuszba ott adni jegyet át vki elopni 😊 én menni turbosan searchelni 😊 aki elopta a cirkusz belépõt.
Meg is találtam oda adtam neki mert megsajnálta a csávó és láttam vmi álomszerüséget ezt végképp nem értettem szóval ott mit is mond? Na mindegy jegy felkap belép ÉN: Tátva néztem a cirkuszt ahogy az elefánt szaltozik hát azzon kifordultam a székbõl=elefánt matrix.
Na a bohoc részt nem vágtam mit is akart mayor, hogy menjen ki az a barom bohoc és a bohoc romá verte vmi ilyesmit vágtam le aztán menekülök mint állat gyerek szól fussak le a csatornába na itt vagyok...... Holnap folytatom a gamet már várom, hogy ujra a ps2-be pörögjön 😊!!
Mhhh vki azért leirná a storit ott a csajnál,na meg a rejtéjes csávó mit mondogatott a cirkusznál meg amikor ott a bohocnál amikor a háztetön vagyunk?! Ja és a legfontosabb min is veszekedet a bohoc a szemüveges csávoval??
thx

CHEAPBOY_GA
naaaa aze vannak kivetni valok....😄DDD

CHEAPBOY_GA
nyugi kicsi mester, amig csak Boxra jo addig nem aggodunk,mert a box egy kooo pc adaptacio... nem csoda hogy jonnek ra a afassagok...

CHEAPBOY_GA
azokaz a mega reflexeket pihentessuk inkabb...😛PP

Plattforma gameba uberellek mester...😊 😛

Adi
WWF Smackdown! Just Bring It

Ez most fog megjeleni nem??

cddcovercentral vagy cdcovers.cc
Jo lesz +szokni, jon a peccselgetes konzolra is. Legjobb amikor mar a service packnak is van service packja. 😊
Adi
Mhhh vki nem tud olyan oldalakat ahol ps2-es bortitott lehet letölteni??

Mert a tv-nel aztan kapkodod a fejed ide-oda... Az interlaced, foleg a 60 Hz igencsak rongalja a szemet, a sugarzasrol nem is beszelve, ami 1 monitornal fenyevekkel kisebb mint 1 tvnek.
cloud.strife
Csak vidd végig!!! 😊)

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Hát igen.

én a végén végig arra voltam kíváncsi hogy kik csinálták, és lám Sony Ent. bakker, ha csak 10 olyan fejlesztõcsapat lenne mint akik az ICO-t csinálták!!! 😊))

cloud.strife
THX!!

Majd megnézem!! 😊)

Adi
Meg van a DC2!!

aabyssx
Mind a kettõben ugyanolyan elektronágyú bombázza egy fényérzékeny rétegen keresztül a szemedet.

www.youtube.com/aabyssx

Jól beszéltél.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mohus
van benne twoplayer?

mit kell érte tenni?

nem nyomtam még végig...

mohus
egyetértek...

én azért is vettem 100Hz-est mert viszonylag közel van a kanapéhoz a TV...és ilyen közerõl már komoly aggályaim lennének egy hasonló, de 50Hz-es típussal

fõleg, ha a gyerek is azt akarja majd bámulni...😊

aabyssx
BTW ez az ICO egy nagyon érdekes dolog.
Elsõre kb. 6-8 óra alatt játszottam végig (ebben benne van a "szélmalomról vízbe ugrálás" és a "nézelõdés a vár falain kívül" ideje is).
Ha nagyon nekifutnék SZVSZ (a megareflexeimmel) kb. 2.5-3 óra alatt végigvinném.
De hiába rövid, hiába ugri-bugri játék egy kis hadonászással, úgy érzed, hogy egy baromi nagy kalandon vagy túl.
Valahogy döbbenetesen igényes az egész. Nincs 2 milliárd polygon a képernyõn, meg semmi extra, csak figyeltek arra, ami számít. Ki tudták emelni azt, amit észre kell vennie a játékosnak, rá tudtak mutatni arra, ami a számít. Fõleg a hangokkal és azzal a kevés, de zseniális zenével fûszerezve.
És a legfontosabb, hogy nem giccs! Mûvészet az egész.

(sóhaj) ...bár ez lenne a minimum...

www.youtube.com/aabyssx

Ja, de melyik hétfõ 😄DDDDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hétfõ

So cry me a fuckin river, bitch!

mohus
nem dehogy...akkor áramot is fogyasztana...úgy meg nem érné meg

Nem gáz, annyira nem sürgõs.
Mondjuk az Enclave-nek örülnék lassan...

Ramza😞
Nem tdok emnni mert nem jöttek le még a cuccaid, teljes ROLD TV és a fél ToR nins meg:=(

So cry me a fuckin river, bitch!

Wow! Lehet, hogy még egyszer végig kellene mégis vinnem?

aabyssx
Ha minden igaz:
- Ha másodszorra viszed végig, találhaszt dinnyét a parton. Ha a dinnyével mész Yorda-hoz, más ending lesz. 😉
- Van valami side quest szerûség, ahol egy baromi erõs fegyvert (elvileg fénykardot) lehet szerezni, ami megnõ a háromszorosára, ha Yorda kezét fogod.

(Valamelyik hülye secrets oldalon olvastam. Sajnos nem emlékszem, hogy hol.) Majd ha újra meglesz kipróbálom. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Én úgy tudom nincs. De lehet, hogy tévedek.

cloud.strife
szasztok!

figyu, van vmi extra titok az ICO-ban?
A filmnoise effekt és a 2 plajeren kívül?
vmi titkos hely, estébé?

CSOCSO
nemtom hirtelen sajna😊)))))))))))) de tuti a forumrol van...talán unknow😊)))
aabyssx
A baskar colony (ha az az "indián" falu) zene és a betöltés után lejátszódó intro zenéje az ami nekem is tetszik. De a csata zene SZVSZ zavaró és az is zavar, nem változik (de még nem is illeszkedik) a zene hangulata a dialógusok viccességétõl, vagy drámaiságától így néhány helyen tök "birka" a helyzet.

Eh, mindegy. Itt befejeztem. Nem az én játékom.

www.youtube.com/aabyssx

Jaa, azt hittem jobban örülnél ha patch-et adtak volna ki. 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Csináltam magamban egy ellenõrzést: megpróbáltam felidézni, hogy melyik játéknak a zenéit tudom felidézni/eldúdolni fejbõl. Megnyugodtam, hogy a WA3 nyitózenéjére és a baskari melódiára is fullosan emlékszem. Ez a játékok legtöbbjénél nem így szokott lenni néhány hónap után, ez azért jelent valamit.

Persze, nem is magunkért aggódtam, hanem jeleztem, hogy nem "only for x-box" jelenséggel állunk szemben 😞

Sir Quno Jedi
Ez hüleség ! Az én szobám most ennél is kisebb és 72cm-es Thomsonom van. Mióta használom semmit sem romlott a szemem (épp most voltam szemészeten), pedig soxor 8-10 órákat nyomom rajta a konzolgammákat (/nap) úgy 1.5-2m-rõl !!! Ez már mozi hatás ! 😄 Amúgy most nagyobb bõvítésre/átépítésre törexem, szal TV-t nem a kisszobához kell venni ! Magam részérõl ennél is nagyobb TV-t akarok (bár most valszeg. kivetítõt veszek inkább).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Max. visszahívni a boltokból 600 ezer példányt 😞"

Ez minket nem nagyon érint, mire elér hozzánk egy pal verzió, már biztos hogy nem bugos gamet kapunk. Mondjuk azt is megtehették volna, hogy nem hívják vissza és aki eddig megvette az így járt, de szerencsére ez nem így mûködik ott japánban. 😊

Lehet hogy tényleg hagynod kellene ezt a gamet. Nekem már az elsõ perctõl kezdve bejött a wild west stílus, a zene pedig nagyon ütõs, nekem az nagyon bejön. Ha neked sem a zene, sem a grafika nem tetszik, és még a történeten is elalszol, akkor a szerinted van értelme játszani? Ha ilyen undorral nyomod a gamet, szvsz semmi értelme hogy játsz vele, de te tudod.

Sir Quno Jedi
Vazz, ennek a gammának (mint az eddigi többi résznek is) van az egyik legjobb, legbeindítóbb zenéje a PS2-es RPG-k közül !!! És ez nem "csak" magánvélemény (néz utána). Lehet nem szeretni ezt a stílust, persze, de attól még nagyon el van találva !

Amúgy pl. az intró is mindig változik, van mikor csak zenélnek, van mikor énekelnek japánul és van hogy angolul. Tucatszor megnéztem már és a sztori szerint mindig más a videó is, arról nem is szólva hogy csúcsszuper hangulata van ! A gamma pedig teli van hasonló jó ötletekkel !

Most, hogy itt a DC2 persze én is pihentetem kicsit, de már a végén vagyok mindkettõnek !

Szal. WA3/DC2 rulah !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mivel más gépen nem lehet peccselni 😊
Max. visszahívni a boltokból 600 ezer példányt 😞

szerencsére xbox...