A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaj ne is mondd...a benti munkaállomásomat ma taposta el az XP...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Egyetlen egybolt!
Last Saturday 5000 GameCubes were sold, compared to 100 the Saturday before, a 500% increase. This has encouraged Argos to continue selling the GameCube.
"The demand has been unbelievable. We've struggled to keep up and cleared out most of our overstock. It's been an unbelievable increase in demand. The previous Saturday we sold 100, this Saturday this leapt to almost 5,000." Stated an Argos reprisentative.
Ps2on nem tudunk rajta javitan i debazze nem is kel!!
Mig egy game 100%ra szejjel fagy nem indul pecen na az az igazi nagy szopas, mint pl morrowind amd kompatibilitas.
egy fos volt basszus.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Játszottam vele 40percet addig elvittem, hogy lementem a water underground-ba vagy hova szóval a kis "csöves" csávóhoz és amikor bejön egy térkép és ott lehet menteni szóval most kezdödik a chapter one!!(Sajna kikellet vennem mert dolgom van, volt, lesz.....) Na akkor szóval mi is történt: Megjelent egy csaj azzal kaszaboltam egy kicsit aztán vki az apját megölte vagy csak megsebesitette és avan a kiscsávó az elakart menni a cirkuszba, megszereltem vele amit adtak aztán szundiztam egyet nem is csörgöt az óra vagy mi f*sz?! Spuri a cirkuszba ott adni jegyet át vki elopni 😊 én menni turbosan searchelni 😊 aki elopta a cirkusz belépõt.
Meg is találtam oda adtam neki mert megsajnálta a csávó és láttam vmi álomszerüséget ezt végképp nem értettem szóval ott mit is mond? Na mindegy jegy felkap belép ÉN: Tátva néztem a cirkuszt ahogy az elefánt szaltozik hát azzon kifordultam a székbõl=elefánt matrix.
Na a bohoc részt nem vágtam mit is akart mayor, hogy menjen ki az a barom bohoc és a bohoc romá verte vmi ilyesmit vágtam le aztán menekülök mint állat gyerek szól fussak le a csatornába na itt vagyok...... Holnap folytatom a gamet már várom, hogy ujra a ps2-be pörögjön 😊!!
Mhhh vki azért leirná a storit ott a csajnál,na meg a rejtéjes csávó mit mondogatott a cirkusznál meg amikor ott a bohocnál amikor a háztetön vagyunk?! Ja és a legfontosabb min is veszekedet a bohoc a szemüveges csávoval??
thx
Ez most fog megjeleni nem??
én a végén végig arra voltam kíváncsi hogy kik csinálták, és lám Sony Ent. bakker, ha csak 10 olyan fejlesztõcsapat lenne mint akik az ICO-t csinálták!!! 😊))
www.digimomentsvideography.com
www.youtube.com/aabyssx
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
mit kell érte tenni?
nem nyomtam még végig...
én azért is vettem 100Hz-est mert viszonylag közel van a kanapéhoz a TV...és ilyen közerõl már komoly aggályaim lennének egy hasonló, de 50Hz-es típussal
fõleg, ha a gyerek is azt akarja majd bámulni...😊
Elsõre kb. 6-8 óra alatt játszottam végig (ebben benne van a "szélmalomról vízbe ugrálás" és a "nézelõdés a vár falain kívül" ideje is).
Ha nagyon nekifutnék SZVSZ (a megareflexeimmel) kb. 2.5-3 óra alatt végigvinném.
De hiába rövid, hiába ugri-bugri játék egy kis hadonászással, úgy érzed, hogy egy baromi nagy kalandon vagy túl.
Valahogy döbbenetesen igényes az egész. Nincs 2 milliárd polygon a képernyõn, meg semmi extra, csak figyeltek arra, ami számít. Ki tudták emelni azt, amit észre kell vennie a játékosnak, rá tudtak mutatni arra, ami a számít. Fõleg a hangokkal és azzal a kevés, de zseniális zenével fûszerezve.
És a legfontosabb, hogy nem giccs! Mûvészet az egész.
(sóhaj) ...bár ez lenne a minimum...
www.youtube.com/aabyssx
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
So cry me a fuckin river, bitch!
Mondjuk az Enclave-nek örülnék lassan...
Nem tdok emnni mert nem jöttek le még a cuccaid, teljes ROLD TV és a fél ToR nins meg:=(
So cry me a fuckin river, bitch!
- Ha másodszorra viszed végig, találhaszt dinnyét a parton. Ha a dinnyével mész Yorda-hoz, más ending lesz. 😉
- Van valami side quest szerûség, ahol egy baromi erõs fegyvert (elvileg fénykardot) lehet szerezni, ami megnõ a háromszorosára, ha Yorda kezét fogod.
(Valamelyik hülye secrets oldalon olvastam. Sajnos nem emlékszem, hogy hol.) Majd ha újra meglesz kipróbálom. 😉
www.youtube.com/aabyssx
figyu, van vmi extra titok az ICO-ban?
A filmnoise effekt és a 2 plajeren kívül?
vmi titkos hely, estébé?
www.digimomentsvideography.com
Eh, mindegy. Itt befejeztem. Nem az én játékom.
www.youtube.com/aabyssx
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez minket nem nagyon érint, mire elér hozzánk egy pal verzió, már biztos hogy nem bugos gamet kapunk. Mondjuk azt is megtehették volna, hogy nem hívják vissza és aki eddig megvette az így járt, de szerencsére ez nem így mûködik ott japánban. 😊
Amúgy pl. az intró is mindig változik, van mikor csak zenélnek, van mikor énekelnek japánul és van hogy angolul. Tucatszor megnéztem már és a sztori szerint mindig más a videó is, arról nem is szólva hogy csúcsszuper hangulata van ! A gamma pedig teli van hasonló jó ötletekkel !
Most, hogy itt a DC2 persze én is pihentetem kicsit, de már a végén vagyok mindkettõnek !
Szal. WA3/DC2 rulah !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Max. visszahívni a boltokból 600 ezer példányt 😞