A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
SZVSZ csak "állóképen" szép.
www.youtube.com/aabyssx
Ebbõl a szempontból (hogy körülményes fejleszteni rá) állati sz*r a PS2. Ilyen energia befektetést baromi kevesen tudnak megengedni.
www.youtube.com/aabyssx
Szép-szép a SC, de a Primal-t nem üti. 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
eddig alegkirályabb rész az volt amikor deszkázni kellett 70'es évek diszko styl ban közben ment a KIRÁLY funky😊)) HÁT EZ VALAMI ISTEMCSÁSZÁR rész volt!!😊))) a többi meg elmegyeget...végülis jo...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Megmondom a frankot nálam is szököt ilyen lenni és még nem is vagyok nagykoru 😊)!!
Én most Splinter Cellzek, Primalozok és DC2zök 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
So cry me a fuckin river, bitch!
BTW: Ultra faszan mukodik az SP toltoje meg minden... nagyon baba, odavagyok erte😊
minden amerikai irott ps1est visz vele a ps2... kiralysag.
ez szebb jobb kezelhetõbb, kifejezetten élvezetes darab, ha szereted a rallyt. egyedül a motorosok vannak gányul megcsinálva, ellenben az autóknak és kamionoknak egész korrekt lett a fizikája, már-már szimulátor mint arcade.
Köszönöm szépen a jókívánságodat!😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
milyen lett?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

(de ma már más melegebb szelek fújnak
)FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sõt lazításképpen a paris-dakar2 rallyt nyomom, egészen jó lett.
A skies of arcadia nagyon érdekelt régen,de amit írtak róla az lelohasztotta a kedvemet!
Az én legnagyobb bajom manapság az,hogy habár még húsz sem vagyok,mégis kezdem öregnek érezni magamat!Hogy pontosítsak, már nem vonz annyira egy játék sem,már nem várok semmit tûkön ülve...lassan másfél hónapja kijöttek régrõl várt nagy nevek:xeno,dc2,zoe2,mégsem tudom rászánni magamat,hogy megirassam!A sui3 már így a chapter4 elején nem nagyon vonz,pedig eddig nagyon tetszett!Nem tudom mi van velem!Ha ehhez hozzávesszük azt,hogy ha veszek cube-ot,akkor 13-20e között kellene csengessek egy játékért,amikor másoltatni nincs nagy kedvem,látható,hogy nincs sok esélye annak,hogy vegyek GCt.
Nem is tudom ezzel mit akartam mondani,eltértem a tárgytól eléggé...másnak nincs ilyen érzése,csak velem van gáz??
FF: CC, Valamilyen Tales OF... , Golden Sun.
Illetve a zelda is egy kulka jo game.
Es ki tudja meg mi foldi jok😊
Ott van Pl. a Sikes OF Arcadia... az sem egy elveszett darab.
Csak korbe kell jobban nezni...😊
S ha igy vesszukmennyi jo game van mar kin a Cubera ahhoz kepest hogy meg egy eve sincs kinn europaban...
Akarhogy is nezem a ps2 sem allt jobban amikor egy eve se volt meg kinn.
Volt ra egy Bouncer, GT3, DMC, Resi Veronica, Dark Cloud, Silent Hill 2, WRC.... s meg egy par jobb de nem atom utos anyag. Mig a GC sem all csehul.
Star Wars, Resi1,0, Metroid, Star Fox, Monkey Ball, PSo, Eternal, Pikmin, Super MArio Sunshine.
s szinten egyeb jobb (illetve izlesspecifikus gamek: Doshin, Smash Bros, WaveRace, Luigi) de nem atom gamek.
Aztan Van Wavebird dragasag, amihez foghato nem nagyon van mas masinara..😛P
De oszinten? Szvsz a Nintendo jelenleg minden reteget megceloz... nem gondolod?