A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
Hat jah...😛

Alien!
de 3x annyit el is adnak belõle...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
A Primal-ban SZVSZ tök "birka" a mozgás. (Nem túl igényesen animálták a karaktereket.)
SZVSZ csak "állóképen" szép.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Majdnem 3x annyi embert használtak a PS2-es konverzióhoz, mint az eredeti X-es elkészítéséhez.

Ebbõl a szempontból (hogy körülményes fejleszteni rá) állati sz*r a PS2. Ilyen energia befektetést baromi kevesen tudnak megengedni.

www.youtube.com/aabyssx

Szép-szép a SC, de a Primal-t nem üti. 😊

Alien!
tényleg botrány jó átirat lett....szerintem a kiképzõpálya más egy kicsit....illetve a haveromék odarakták egymás mellé a két gépet,és úgy összenézték,és asszem egy-két szék,bútor nincs ott,vagy vmi ilyesmi.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JackSlater
Nekem az az unicum,szvsz pl a Tekken4 nem szebb,pedig késöbb jött ki....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CHEAPBOY_GA
hat nem artana hogy szebb legyen😊

CHEAPBOY_GA
Megvan a Rayman 3 ?

CHEAPBOY_GA
Ez mar az, hivlak meg ma.

cloud.strife
Reggelt!! 😊)

www.digimomentsvideography.com

Továbbra is várom a fagyásmentes verziót 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

És ha esetleg a konzolos játékokon kívül más is érdekel, akkor www.nforce.nl

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ha dvd-zel, akkor miért gond a (s)vcd? Tudtommal a legtöbb asztali lejátszó viszi gond nélkül.

CSOCSO
Rayman 3😊))
eddig alegkirályabb rész az volt amikor deszkázni kellett 70'es évek diszko styl ban közben ment a KIRÁLY funky😊)) HÁT EZ VALAMI ISTEMCSÁSZÁR rész volt!!😊))) a többi meg elmegyeget...végülis jo...
CHEAPBOY_GA
Na mgvan a Primal, akinek koll very olcson szoljon.

barret
pangás...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Adi
Mi van itt emberek?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

JackSlater
Milyen a SoulC2 Ps2-õn??? Van olyan szép mint az 1 volt DC-n?

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Adi
Neked meg csak annyit tedd fére a ps2-öt ne jácc menjél buliz, csajoz stb....Power gombot ps2 bekapacs játék bedob és csak nyomod nyomod.....
Megmondom a frankot nálam is szököt ilyen lenni és még nem is vagyok nagykoru 😊)!!
Én most Splinter Cellzek, Primalozok és DC2zök 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
THx

Még 1 óra^^

So cry me a fuckin river, bitch!

Máérmint boltokban lehet vcd-t venni

UNREG
Adi
Hi! Isonews helyet vki mondjon egy ugyanolyan weboldalt!! pls elore is thx...........

CHEAPBOY_GA
Majd leirom, hosszu... egyebkent sok sok forumos arcznak koszonheto javareszt.

😊

CHEAPBOY_GA
Hat ha terjeszkedsz akkor biztosan nagyon terjed megint...😛P

BTW: Ultra faszan mukodik az SP toltoje meg minden... nagyon baba, odavagyok erte😊

CHEAPBOY_GA
Magic 3.1 egeszen fasza kis chippecske.
minden amerikai irott ps1est visz vele a ps2... kiralysag.

Nem kompatibilis, mellesleg megint kezd terjedni a vcd itthon, szal vicces

UNREG
ismerted az elsõ részt? na az egy rakat kaka volt!
ez szebb jobb kezelhetõbb, kifejezetten élvezetes darab, ha szereted a rallyt. egyedül a motorosok vannak gányul megcsinálva, ellenben az autóknak és kamionoknak egész korrekt lett a fizikája, már-már szimulátor mint arcade.

Dehogy vettem komolyan! Van ám nekem humorérzékem!😊))
Köszönöm szépen a jókívánságodat!😊

mohus
Gábornak írtam, akinek mellesleg Boldog Névnapot...de remélem nem vette komolyan..csak szóvicc vót

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
kijött ps2-re? a PDR2?

milyen lett?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Megcsapta,mint Surdát!

Remélem újra feltámad majd bennem a kedv a játékra,túl sok pénz ment el a hwre,hogy parlagon maradjon!

UNREG
"más melegebb szelek fújnak"

meleg lettél? 😊))

mohus
engem abban a korban a barátnõm vitt el...

(de ma már más melegebb szelek fújnak)

mohus
ja...hát most megnézve semmi😊

UNREG
ez a játékos kedv dolog eléggé hullámzó, én tavaly év vége felé éreztem így, alig játszottam és nem azért mert nem volt mivel...., mostanra viszont nagyon visszatért a kedv, a dc2-t nem tudom letenni, a primalt meg türelmetlenül várom, csak jöjjön már ki a végleges bugmentes verzió.
sõt lazításképpen a paris-dakar2 rallyt nyomom, egészen jó lett.

Mi hozott vissza? Engem ugyanis a barátaim visznek el!😊)

CHEAPBOY_GA
Velem is ez volt tan meg most is van ez egy kicsit, de lassan tulteszem magam rajta... elegge rakattantam ujra a gamekre.

Elismerem,hogy a ps2 sem egetrengetõ gamekkel indított,igazad van! A crystal chronicles miatt gondolkodtam cubeban,de mintha hírzárlat vagy nem tudom mi lenne, semmi új infot nem hallottunk/hallottam! A golden sun még gbara kezdett el érdekelni,a tesztek nagyon jókat írtak!A zeldaval szemben viszont vannak fenntartásaim,mert habár tõsgyökeres sneses vagyok,be kell vallajam,hogy egy darab zeldam sem volt,mert nem tudtam angolul!😞
A skies of arcadia nagyon érdekelt régen,de amit írtak róla az lelohasztotta a kedvemet!
Az én legnagyobb bajom manapság az,hogy habár még húsz sem vagyok,mégis kezdem öregnek érezni magamat!Hogy pontosítsak, már nem vonz annyira egy játék sem,már nem várok semmit tûkön ülve...lassan másfél hónapja kijöttek régrõl várt nagy nevek:xeno,dc2,zoe2,mégsem tudom rászánni magamat,hogy megirassam!A sui3 már így a chapter4 elején nem nagyon vonz,pedig eddig nagyon tetszett!Nem tudom mi van velem!Ha ehhez hozzávesszük azt,hogy ha veszek cube-ot,akkor 13-20e között kellene csengessek egy játékért,amikor másoltatni nincs nagy kedvem,látható,hogy nincs sok esélye annak,hogy vegyek GCt.
Nem is tudom ezzel mit akartam mondani,eltértem a tárgytól eléggé...másnak nincs ilyen érzése,csak velem van gáz??

CHEAPBOY_GA
Haat van ra vagyis iden lesz 3 japani rpg.
FF: CC, Valamilyen Tales OF... , Golden Sun.

Illetve a zelda is egy kulka jo game.

Es ki tudja meg mi foldi jok😊

Ott van Pl. a Sikes OF Arcadia... az sem egy elveszett darab.

Csak korbe kell jobban nezni...😊

S ha igy vesszukmennyi jo game van mar kin a Cubera ahhoz kepest hogy meg egy eve sincs kinn europaban...

Akarhogy is nezem a ps2 sem allt jobban amikor egy eve se volt meg kinn.

Volt ra egy Bouncer, GT3, DMC, Resi Veronica, Dark Cloud, Silent Hill 2, WRC.... s meg egy par jobb de nem atom utos anyag. Mig a GC sem all csehul.

Star Wars, Resi1,0, Metroid, Star Fox, Monkey Ball, PSo, Eternal, Pikmin, Super MArio Sunshine.
s szinten egyeb jobb (illetve izlesspecifikus gamek: Doshin, Smash Bros, WaveRace, Luigi) de nem atom gamek.

Aztan Van Wavebird dragasag, amihez foghato nem nagyon van mas masinara..😛P

Sry,hogy beleszólok,de ami miatt én ps2t vettem,az a Square!Namármost,amíg nincs 2-3 minõségi jrpg a Cubera,addig nem veszek,és ezzel mások is lehetnek így! Egyébként meg igazat adok neked,a N eddig minden stílushoz és korosztályhoz hozzá tudott szólni! Nekem csak jrpg hiányom van rá,bár ez az én egyéni szociális problémám!😊

Az a közönség megjelenítés hátul elég gagyi,a kocsiról nem is beszélve! Ez akarja lenyomni a GT3mat?? Nem gáz,hogy két éve nem képesek elérni pcn egy 3 éves hardverre fejlesztett játék szintjét?!

CHEAPBOY_GA
Mi koze van ehhez a Nintendonak?😊)
De oszinten? Szvsz a Nintendo jelenleg minden reteget megceloz... nem gondolod?

cloud.strife
Nagy rakás rothadt pixelhegy!! 😊)

qva gagyi SZVSZ!! 😊)

cloud.strife
Ammi?

sigmavirus1
A Tekken Tag Tournament-hez tényleg van mesztelen kód?

Viva La Virus1!!!