A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackSlater
Csak poén volt!😊 Ma tele van a net hasonlokkal,azért vállaltam és is be egyet...😊 A legjobb mai hír,amit olvastam:

Megszûnik az X-Box fejlesztése, jelentette be a Microsoft a mai nap. A döntést a Playstation 2-tõl elszenvedett piaci vereség miatt hozták meg. Nem lesz több játék kiadva már, valamint leállítják az X-box Live szolgáltatást is. A mai nap még elõfizetõk pontosan 1 évig élvezhetik még a szolgáltatást. Azután az utolsó napon bejön egy kép és a menü lecserélõdik PS2-re.

A felvett csoportot elbocsájtják vagy átadják a Sony keze alá. Bill Gates sajnálatosnak nevezte, hogy éppen a termék felfutási idõszakában kellett ezt a döntést meghoznia.

A cikk egy igen szûkszavú bejegyzéskóddal zárul:

X-2003.04.01
😊))

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

cloud.strife
Nah azonnal küldheted utánvét!! 😊)
Komesz!! AZONNAL!! 😊

www.digimomentsvideography.com

Olvastad,amit tárgyaltunk Kouval a japán változattal kapcsolatban? A küldetés módban a feladatok pl japánul vannak megadva...oldd meg így õket😞

"Érdekeink egyeztetésének" módja? 😊

CHEAPBOY_GA
Nem artana minel hamarabb elkezdeni😊

CHEAPBOY_GA
Hat ja, nem hiszem hogy egy bunyos gamehez elengedhetetlen lenne a nyelv tudasa...:/😊

Éppen ez az,japánul nem tudok, pedig egyszer szeretnék megtanulni!😊

narumon
Hát addig játszá a japánnal...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CHEAPBOY_GA
Draga Jo aranylelku szivu Kou-m hivjal fel kerlek..😊

CHEAPBOY_GA
Hat 2000ft.
Illetve ismet nezzetek az olcso konzol game topicot, aki jopofi zeldat akar😊

Mennyiért válnál meg tõle?😊

Soul Caliburral kapcsolatban most olvastam a gamespoton, tegnapi a cikk:

"gamers will have to wait to play the game until this August when Soul Calibur II ships for the GameCube, PlayStation 2, and Xbox. "

Mi van a májussal,amit te mondtál? Nem értem...😞

UNREG
Kou, vazz, hanyadika van ma?? 😊))

most szopatol?!

So cry me a fuckin river, bitch!

JackSlater
Hi.Van egy erdeti FFX-2 japán verzióm+AudioCD hozzá,és egy dedikált pószter ha vkit érdekel írjon a Topic-ba! Van egy karc(pici!) a DVD-n ezért 4e az összes!!!+egy eladó DC-m 5e ért Boot CD vel.Hali.

Lenne vkinek esetleg egy megunt DC2je?

Értem,hogy hova akarsz kilyukadni.Egyet is értek veled abban,hogy sokkal inkább az életre nevelik õket az iskolában.Ezt kellene nálunk is felfogni,és ötvözni a poroszos módszerrel (amit szerény személyem mindig is utált😊).Mert életre valónak lenni nem elég,ha az ember sík hülye a világgal kapcsolatos dolgokban!A felsõoktatásuk profizmusával viszont nem értek egyet,sztem csak két egyetemük van,ami megállja a helyét -Harvard,Yale-,minden más igazán nagy iskola Európában található meg.
Egyébként azon filózni,hogy hány százaléka az amerikai lakosságnak komplett idióta,teljesen meddõ,mivel a világ minden országában van belõlük bõven! Viszont egy európai számára,aki elég emberes lexikális tudást gyûjtött be, megdöbbentõek az általam említetthez hasonló esetek és megnyilatkozások!

CSOCSO
nah
Mi de hamarosan itt a gyári!

Adi
Na felgyorsitotta az axelero a netem...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

olcso konzol game topic!!
Minden ami konzol kou😊

primal 13eFt ,vagy backup😊
[email protected]
CHEAPBOY_GA
Check Olcso konzol gama topic.
!!

Laza
Clock Tower 3

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mohus
mijaza CT3

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Laza
Hello every bodri...

reg jartam erre... latastol-vakulasig csak melo megy... 😊
de azert a jatekokat sem hanyagolom...

remelem mindenki nyomja mar a CT3-at...

valakinek tapasztalat a 03.27.-en megjelent Primallal?! kevesebb e a bug, mint az elozoben(kb az 1-2 hettel korabbiban, ami mindenkinek van😊...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cloud.strife
Reggelt!!

Deh ezt ti írtátok ki, vagy gyári? 😊)

mohus
és milyen?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát akinek ilyen jók a beszerzõi😊
angol verzió (usa/Eu) mikor lesz belõle?

versio
PlayStation guru Kutaragi rises in Sony reshuffle
Reuters, 03.31.03, 2:33 AM ET

TOKYO, March 31 (Reuters) - Ken Kutaragi, head of Sony Corp's <6758.T> videogame unit and often mooted as a possible future leader of the world's biggest consumer electronics maker, got a further boost in a management reshuffle announced on Monday.

Sony said Kutaragi, who built the PlayStation into the world's dominant home videogame machine, was appointed executive deputy president and will head the parent company's new Broadband Network Co, responsible for next-generation DVD recorders.

He will also head up the parent company's game business group, Sony said in a statement.

Kutaragi will retain his post as president of Sony Computer Entertainment Inc, a wholly owned Sony subsidiary that runs the highly profitable PlayStation business.

The game unit accounted for more than 35 percent of Sony's operating profits in the latest quarter, ended December 31.

Kutaragi, often lauded as a visionary but known for ruffling feathers among Sony's top brass, will oversee Sony's work on DVDs that use blue laser light and can pack several times more data on a single disc than conventional red-laser DVDs.

Sony plans to start sales next month of the world's first blue-laser DVD recorder, which will be able to store a two-hour high-definition movie on one disc.

Sony also sees the blue-laser technology as key to next-generation game machines, whose advanced graphics will require huge amounts of storage capacity, a spokesman said.

The company also elevated Howard Stringer, chairman of Sony Corp of America, to vice chairman of the parent company and named him regional representative for the Americas, a newly created post intended to sharpen Sony's regional focus.

Goran Lindahl, a Swede who sits on Sony's board of directors and formerly headed Swiss-Swedish engineering group ABB , will be the Sony group's European representative while Minoru Morio, another vice chairman, will take charge of East Asia.

hát amit Mohus barátom írt be az az, amit én az meg az FFX2 intrójában szereplõ Real Emotionsé

cloud.strife
Vazze, ehz a Suteki Da Ne nóta szövege?

Real Emotions jobb😊
Ano hi kokoro no kanata ni egaiteta basho ni iru

Tohô ni kuretetari suru keredo mô modorenai

Yume ni mita katachi to wa nani mo ka mo ga chigau

Genjitsu ni wa memai sae suru

Real na sekai ni yureteru kanjô

Maketakunai

Mô tada hashiru shika nai kono mune ni kikoete kuru

"Kimi wa hitori janai"

Kessite furimuki wa shinai anata ni wa tayoranai

Nani ka ga areba kanarazu sugu ni kite kureru kara

Ima boku ni dekiru koto sore wa shinjiru koto

Shinjitsu nara kono mune ni aru

Sasaeru no wa

Sô anata ga oshiete kureta subete ima no watashi

Dakara hitori janai

Kanjitemo

Anata ga me o tojita nara soko ni iru kizuna ga aru

Dakara hitori janai

Maketakunai

Mô tada hashiru shika nai kono mune ni kikoete kuru

"Kimi wa hitori janai"

Teh Bravet vagy melyik vag te ez az ÉN SZLOGENEM meg a Konzolációjé ami jeléenleg újjáéled😊

aabyssx
Van.

www.youtube.com/aabyssx

mohus
jovanna😊

mohus
van benne cooperative mode?

JackSlater

CSOCSO
most csinálta version ps2 re😊
aabyssx
"SUTEKI NA DE rendesen leírva"

Így nincs valójában pontos írása. Mivel nem "kriksz-krakszokkal" írod, a kiejtés alapján szokták írni, angol (amerikai) olsasáshoz. (Szüdeki ná de)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Élménybeszámoló: 😉

Tegnap este vittem végig a Tehchu 3-ban a Tessu missziókat (ugyan sokkal jobban tetszettek, mint a fõszereplõké de ez más téma). Erre a fõmenüben megjelent egy új menüpont "a portal mögött" címmel. Ez egy Rikimaru misszió, de a "jövõben" játszódik! Egy pillanatra a Last Ninja 2 (C=64) jutott eszembe és miután kitöröltem a könnyeket a szemembõl azt a következtetést vontam le, hogy ez az a játék, ami nekem kell (kövér biztonsági õrõk, autó parkolók, szellõzõ járatok stb.).
Ja és a félig tradiciónális félig new school (Rez szerû) zene zseniálisan illeszkedik a hangulathoz azon a pályán.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Ú bazze ez ingame??

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

mohus
SUTEKI DA NE
kaze ga yoseta kotoba ni
oyoida kokoro
kumo ga hakobu anutsa ni
hazunda koe

tsuki ga yureru kagami ni
furueta kokoro
hoshi ga nagare koboreta
yawarakai namida

suteki da ne
futari te wo tori aruketa nara
ikitai yo
kimi no machi ie ude no naka

sono mune
karada azuke
yoi ni magire
yumemiru

kaze wa tomari kotoba wa
yasashii maboroshi
kumo wa yabure anutsa wa
tooku no koe

tsuki ga nijimu kagami wo
nagareta kokoro
hoshi ga yurete koboreta
kakusenai namida

suteki da ne
futari te wo tori aruketa nara
ikitai yo
kimi no machi ie ude no naka

sono kao
sotto furete
asa ni tokeru
yumemiru

mohus
na bocs SUTEKI DA NE

mohus
igazad van

SUTEKI NA DE rendesen leírva

nekem is megvan, vagy három fajta verzió

de én azt még tavaly hallgattam😊

apám majd kiugrott a kocsiból, mikor mentünk a Balcsira és beraktam, mi ez a nyavalygás

aabyssx
"Sutaki Da Ne"

Inkább Sudeki Da Ne. (= Hát nem csodálatos?)

www.youtube.com/aabyssx

mohus
én jártam párszor arra...én nem mondanám ,hogy ultrahülyék. Szerintem inkább praktikusak és sokkal barátságosabbak egymással. Közösségi életet nagyon kedvelik és a "rendet" ill. tisztaságot.

Az alap-sulirendszer is arra épül, hogy az életben elboldogulj. Ha után még tovább akarod magad faragni a spec képzések egyetem spec szakok stb a legjobb szakember lehetsz. Tehát alacsonyabb korban úgymond kevesebbet tudnak, de ha a legnyagyobb fokozatot is elérik , akko rmár sokkal mélyebben tudnak az adott területrõl. Nemtom érthetõ-e?

Amibe most mentek bele, az pedig nagyon vissza fog csapni a hagyományos amerikai polgárra.

cloud.strife
Szasztok!!!

Ehj de termékenyek voltatok a hétvégén!!! 😊)
zujs? Mindenki kiment a szabadba? !! Naggyon hejjes!! 😊

Szal én meg feltöltöttem a telcsimbe MP3-ba a Final Fantasy X -Sutaki Da Ne- címû soundtrack-ét és azt hallgatom reggelente munkába menet!! Naggyon faja!!! 😊)

Jah és találtam egy amcsi webshop-ot, olyan cuccokkal hogy majd besz@rtam amikor megláttam!! 😊)
Felvettem velük a kapcsolatot és szállítanak ide is! kb 25-29 dollcsi a postaköltség!! 😊)
Limited Edition FFX karóra 25$
Official Guide Book 11$
estébé,estébé!!!

SZVSZ naggyon olcsó!! 😊)
Nemsoká rendelünk is!! 😊)

Májusban?Az is messze van😞(

JackSlater
Megnéztem a Soul Calibur 2-õt....hát egyáltalán nem szebb mint a DOA3,sajnos.Meg sem közelíti:gyengébb texturák,szégyen hátterek,egyedül a karakterek amik jók.DC-n szebb volt az 1,az tuti...A GC-s ek,és az X-esek csalódni fognak.😞 Mondjuk a game jó,ennek ellenére!