A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszûnik az X-Box fejlesztése, jelentette be a Microsoft a mai nap. A döntést a Playstation 2-tõl elszenvedett piaci vereség miatt hozták meg. Nem lesz több játék kiadva már, valamint leállítják az X-box Live szolgáltatást is. A mai nap még elõfizetõk pontosan 1 évig élvezhetik még a szolgáltatást. Azután az utolsó napon bejön egy kép és a menü lecserélõdik PS2-re.
A felvett csoportot elbocsájtják vagy átadják a Sony keze alá. Bill Gates sajnálatosnak nevezte, hogy éppen a termék felfutási idõszakában kellett ezt a döntést meghoznia.
A cikk egy igen szûkszavú bejegyzéskóddal zárul:
X-2003.04.01
😊))
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"gamers will have to wait to play the game until this August when Soul Calibur II ships for the GameCube, PlayStation 2, and Xbox. "
Mi van a májussal,amit te mondtál? Nem értem...😞
So cry me a fuckin river, bitch!
Egyébként azon filózni,hogy hány százaléka az amerikai lakosságnak komplett idióta,teljesen meddõ,mivel a világ minden országában van belõlük bõven! Viszont egy európai számára,aki elég emberes lexikális tudást gyûjtött be, megdöbbentõek az általam említetthez hasonló esetek és megnyilatkozások!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
reg jartam erre... latastol-vakulasig csak melo megy... 😊
de azert a jatekokat sem hanyagolom...
remelem mindenki nyomja mar a CT3-at...
valakinek tapasztalat a 03.27.-en megjelent Primallal?! kevesebb e a bug, mint az elozoben(kb az 1-2 hettel korabbiban, ami mindenkinek van😊...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
angol verzió (usa/Eu) mikor lesz belõle?
Reuters, 03.31.03, 2:33 AM ET
TOKYO, March 31 (Reuters) - Ken Kutaragi, head of Sony Corp's <6758.T> videogame unit and often mooted as a possible future leader of the world's biggest consumer electronics maker, got a further boost in a management reshuffle announced on Monday.
Sony said Kutaragi, who built the PlayStation into the world's dominant home videogame machine, was appointed executive deputy president and will head the parent company's new Broadband Network Co, responsible for next-generation DVD recorders.
He will also head up the parent company's game business group, Sony said in a statement.
Kutaragi will retain his post as president of Sony Computer Entertainment Inc, a wholly owned Sony subsidiary that runs the highly profitable PlayStation business.
The game unit accounted for more than 35 percent of Sony's operating profits in the latest quarter, ended December 31.
Kutaragi, often lauded as a visionary but known for ruffling feathers among Sony's top brass, will oversee Sony's work on DVDs that use blue laser light and can pack several times more data on a single disc than conventional red-laser DVDs.
Sony plans to start sales next month of the world's first blue-laser DVD recorder, which will be able to store a two-hour high-definition movie on one disc.
Sony also sees the blue-laser technology as key to next-generation game machines, whose advanced graphics will require huge amounts of storage capacity, a spokesman said.
The company also elevated Howard Stringer, chairman of Sony Corp of America, to vice chairman of the parent company and named him regional representative for the Americas, a newly created post intended to sharpen Sony's regional focus.
Goran Lindahl, a Swede who sits on Sony's board of directors and formerly headed Swiss-Swedish engineering group ABB , will be the Sony group's European representative while Minoru Morio, another vice chairman, will take charge of East Asia.
Ano hi kokoro no kanata ni egaiteta basho ni iru
Tohô ni kuretetari suru keredo mô modorenai
Yume ni mita katachi to wa nani mo ka mo ga chigau
Genjitsu ni wa memai sae suru
Real na sekai ni yureteru kanjô
Maketakunai
Mô tada hashiru shika nai kono mune ni kikoete kuru
"Kimi wa hitori janai"
Kessite furimuki wa shinai anata ni wa tayoranai
Nani ka ga areba kanarazu sugu ni kite kureru kara
Ima boku ni dekiru koto sore wa shinjiru koto
Shinjitsu nara kono mune ni aru
Sasaeru no wa
Sô anata ga oshiete kureta subete ima no watashi
Dakara hitori janai
Kanjitemo
Anata ga me o tojita nara soko ni iru kizuna ga aru
Dakara hitori janai
Maketakunai
Mô tada hashiru shika nai kono mune ni kikoete kuru
"Kimi wa hitori janai"
Így nincs valójában pontos írása. Mivel nem "kriksz-krakszokkal" írod, a kiejtés alapján szokták írni, angol (amerikai) olsasáshoz. (Szüdeki ná de)
www.youtube.com/aabyssx
Tegnap este vittem végig a Tehchu 3-ban a Tessu missziókat (ugyan sokkal jobban tetszettek, mint a fõszereplõké de ez más téma). Erre a fõmenüben megjelent egy új menüpont "a portal mögött" címmel. Ez egy Rikimaru misszió, de a "jövõben" játszódik! Egy pillanatra a Last Ninja 2 (C=64) jutott eszembe és miután kitöröltem a könnyeket a szemembõl azt a következtetést vontam le, hogy ez az a játék, ami nekem kell (kövér biztonsági õrõk, autó parkolók, szellõzõ járatok stb.).
Ja és a félig tradiciónális félig new school (Rez szerû) zene zseniálisan illeszkedik a hangulathoz azon a pályán.
www.youtube.com/aabyssx
kaze ga yoseta kotoba ni
oyoida kokoro
kumo ga hakobu anutsa ni
hazunda koe
tsuki ga yureru kagami ni
furueta kokoro
hoshi ga nagare koboreta
yawarakai namida
suteki da ne
futari te wo tori aruketa nara
ikitai yo
kimi no machi ie ude no naka
sono mune
karada azuke
yoi ni magire
yumemiru
kaze wa tomari kotoba wa
yasashii maboroshi
kumo wa yabure anutsa wa
tooku no koe
tsuki ga nijimu kagami wo
nagareta kokoro
hoshi ga yurete koboreta
kakusenai namida
suteki da ne
futari te wo tori aruketa nara
ikitai yo
kimi no machi ie ude no naka
sono kao
sotto furete
asa ni tokeru
yumemiru
SUTEKI NA DE rendesen leírva
nekem is megvan, vagy három fajta verzió
de én azt még tavaly hallgattam😊
apám majd kiugrott a kocsiból, mikor mentünk a Balcsira és beraktam, mi ez a nyavalygás
Az alap-sulirendszer is arra épül, hogy az életben elboldogulj. Ha után még tovább akarod magad faragni a spec képzések egyetem spec szakok stb a legjobb szakember lehetsz. Tehát alacsonyabb korban úgymond kevesebbet tudnak, de ha a legnyagyobb fokozatot is elérik , akko rmár sokkal mélyebben tudnak az adott területrõl. Nemtom érthetõ-e?
Amibe most mentek bele, az pedig nagyon vissza fog csapni a hagyományos amerikai polgárra.
Ehj de termékenyek voltatok a hétvégén!!! 😊)
zujs? Mindenki kiment a szabadba? !! Naggyon hejjes!! 😊
Szal én meg feltöltöttem a telcsimbe MP3-ba a Final Fantasy X -Sutaki Da Ne- címû soundtrack-ét és azt hallgatom reggelente munkába menet!! Naggyon faja!!! 😊)
Jah és találtam egy amcsi webshop-ot, olyan cuccokkal hogy majd besz@rtam amikor megláttam!! 😊)
Felvettem velük a kapcsolatot és szállítanak ide is! kb 25-29 dollcsi a postaköltség!! 😊)
Limited Edition FFX karóra 25$
Official Guide Book 11$
estébé,estébé!!!
SZVSZ naggyon olcsó!! 😊)
Nemsoká rendelünk is!! 😊)
www.digimomentsvideography.com