A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Már három éves ez a téma, és még mindig vannak PC-s játékok, sõt idõnként jó PC-s játékok is teremnek. Csak így tovább PC.
Ez tetszett.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Turok Evo
ICo
Bouncer
Klonoa 2
Virtua Cop
MGS 2
Sum of All Fears
Colin 3
Splinter Cell
WRC
Wild Arms 3
Tekken Tag
Final Fantasy 10
Ezek most akcios arakon elvihetok!
[email protected]
So cry me a fuckin river, bitch!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ja és egyébként japáni RPG....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Xport V2-t tudsz szerezni?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Más:tesztelték az ign-en GC re a Burnout 2 õt,nem kapott annyit mint Ps2-re...remélem az X-es jobb lesz.
Más:a Nintendo hülye...ha játékfejlsztõ lenne csak,és minden platformra nyomulna,akkor az 1ik legmenõbb kiadó lehetne....de õk kötik az ebet a karóhoz.Vki itt a fórumon jól mondta:A nintendosok élete az örök várakozás a next konzolra,ami már hátha sikeres is lesz....
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egy játék nem a tesztelõtõl lesz jó vagy rossz
Én alapvetõen játszai szeretek és gyakorlatilag csak Csipi és (néha Freak) irományai szúrják ki néha vaksi szememet..a többi tesztelõ teljesen oké, de mindig a saját szemem után vásárolok😊
A multiplay meg multiplay...színvonalas lap, rengeteg infóval.
Gyakorlatilag mindkettõt át szoktam olvasni...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
éa valóban a legjobb, a de a FIFA 2003 is felnõt mellé...
Én már rég vettem volna X-et vagy GC-t, ha lenne néhány olyan cím (5-6 nekem már elég), amit tényleg játszani kell (és ami tényleg az én stílusom 😉.
Meg egyelõre még PS2-re sem vettem meg mindent, ami érdekel...
www.youtube.com/aabyssx
Én is bejelenteném, hiszen a részvényesek bizalmát tartani kell (amíg lehet).
www.youtube.com/aabyssx
nagyon jó kis masina.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/