A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Mér' ??? Kinek kell ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CHEAPBOY_GA
Kira a Colin 4, szebb jobb minenben mint elodje😊
4en is lehet jatszani osztot kepernyon😊

Nekem teccik, WRC3 elmehet a sunyiba😛P

CHEAPBOY_GA
😄 Kiraly, ezt szeressuk hallani😊

De addig is eredeti vevo PS2 fanok:

Megjott jelenleg csak Cheapnel olcson Colin Mcrae 4 pal.

[email protected]

Sir Quno Jedi
Hát akkor szerezd be, mert nagyon pipec, garantált szórakozás, pláne multiban !

Amúgy a Weapon Master mód a legjobb benne, mint az 1-ben. Nagyon faja kalandozni a térképen, taktikázni, vásárolni, tápolni, fejlõdni (nekem már 27. szintû a karim).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Csak szolok hogy kell egy Game Cube hamarosan 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY_GA
lehet ajatek jo nem ezt mondtza hanem hogy nem lett egy sikertortenet.
A kutya se vette meg. Ne jott be anyagilag.
Minimalis eladasokat produkalt.

Rincewind
Nabazz, nekem ilyenek nincsenek a demó DVD-n. 😞
De most már jó lesz, ha nem írsz többet róla, mert kénytelen leszek beszerezni... 😉
barret
ha CSAK a grafikát változtatják meg,akkor tarolni fognak!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

CHEAPBOY_GA
Meglepõen alakultak a múlt heti, japán konzol eladások. Az ugyan nem meglepõ, hogy a Nintendo GameBoy Advance-je a listavezetõ (46.000 eladott példánnyal), de hogy a játékkockájuk is megelõzze a PlayStation 2-es eladások mértékét, az szép teljesítmény. Az elmúlt egy hétben a japáni konzollisták a Bloomberg Japan elemzõi szerint 300 darabbal több GameCube-ot vásároltak (összesen 35.600 db), mint a Sony fekete masináját. Ez elsõsorban a top-selling játékok, azaz Namco Tales of Symphonia-ja valamint a Square-Enix Final Fantasy Crystal Chronicles-je miatt történt. Csak így tovább, NGC!

576.hu

Mondanom se kell😊)))

CHEAPBOY_GA
Azert mindent lehet mondani a RE Remakere de azt hogy sikeres volt azt nem.

CSOCSO
általûában nem minden N rajongó nyomta ps1 en az mgs1 et... mostanság lehet hogy egy mgs2-nek neki üllt.. de akkor se biztos hogy az 1nek neki ül.. csak ránéz a grafra és a hányinger fogja el..
amugy mindegy...nincs olyan mgs fan aki ne azt mondaná hogy nem fog azonnal gc-t venni és nem tolja megint végig... szal tuti befutó a gamez!! ahogy a re remake is az volt.. hiszen a gamefakszos szavazáson a legjobb re résznek titulálták a remake-t!!!!!!!
és azé az nem semmi...
mgs1 mgs2 köntösben meg azért mégicsaj uj..és a re remake is eléggé különbözött a régitõl.. királyságos lesz.. a grafika meg még talán javul.. a snake ra rá kell nézni dolog meg olyan hogy az IGN en azt mondták hogy jobban néz ki mint az mgs2 ben.. amugy 3ezer poli egy karakter..
CHEAPBOY_GA
Az 576.hu ertesulesei szerint az MGS Twin Snakes elcsuszik 2004 tavaszara vagy nyarara.
Mindezt megfejelendo a Hivatalos Nintendo oldal is 2004 januar vegi megjelenest kozolt (mikor utoljara lattam s ez az 576os hir elott volt) a nagyerdemuvel, tehat az osz nem tudom valoban hova tunt de hogy nagyon nem ugy tunik a megjelenes az tuti😞((

CHEAPBOY_GA
en is meg eljoveteled elotti ecakan kiprobaltam s nagyon kellemeset csalodtam, hiszem szamomra semmitmondo nevu rpgnek indult,😊
Szupi kis game remek hangulat, igaz idiota ahogy a karakter fut a kepernyon de ez mindegy😊

Én is most kezdtem el és nekem is bejön, bár kicsit minden olyan gyorsan történik, mármint a történet nagyon gyorsan pereg, a mostani rpg már nem ilyenek, viszont pont ez ad neki egy új ízt. 😄
BTW anno az 576-ban azt írták, hogy az Arc the Lad esetén ha PS2-n játszod akkor nem lehet elmenteni az állást. Hát ez nem igaz, mivel én megnéztem mind a 3 részt és tökéletesen lehetett menteni, semmi gond nem volt, nem fagyott semmi.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sir Quno Jedi
Ami teljesen meglepett az Arc the Lad ! Tudtam, hogy tetszeni fog, meg jó gamma, de nagyon bejött eddig (igaz, még nagyon az elején vagyok !) ! Jó kis klasszikus RPG, új 3D-s taktikai harccal ! Tiszta BG, csak éppen itt valóban nem real-time az egész (amit rühellenék).

Sir Quno Jedi
Azért az irányítás egyszerûségérõl annyit, hogy minden karakternek van támadástípusonként 20-30 attack-je, azonkívûl van kismillió sima kombó, air és wall kombó, meg 3D movement és fejenként vagy 15 fegyver ! Szal. ha a practice-t egyszer tisztességesen végigszenveded (szerencsére bármelyik támadást meg lehet nézni élõben is), akkor majd kezdessz rájönni milyen "egyszerû" is ez a gamma !!! 😄DD

Talán megtérül a befektetett pénz, vagy õk is majd elkezdik szídni a sony egyik jól fogyó játékát a rossz eladások miatt ala capcom. 😄

Lehet, hogy teljesen más lesz, de annak aki játszott az MGS2-vel is (és a legtöbb MGS rajongó miért is ne játszott volna) azoknak semmi különösebb újdonság nem lesz benne, max. az új átvezetõ mozik, meg a jobb grafika bár szerintem így most még az MGS2 szintjét se éri el (csak Snake-et kell megnézni).

Jövõ nyár, tudtommal a csávo telet említett meg mint kiadási idõpontot, tehát már ebben az évben kijön! 😄

Sir Quno Jedi
Azok is vannak benne ! 😄DD Mármint kínaiak !

aabyssx
Rosszindulatú vészmadár: Kiváncsi vagyok, hogy ez a (talán már számomra is értelmes) GC-s próbálkozás végre a fejlesztõknek is hoz-e egy kis profitot. Vagy nem? >😉

BTW SZVSZ kár, hogy remake-re pazarolják az energiát... 😞

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
ott kezdõdik az egész hogy az egész irányítás meg csomo dolog tiszta mgs2 lesz...FPS mode, sõt állitólag még futni és ugy lövöldözni is lehet majd fps módban, meg a többi sok kis okosság, meglöheted az ellenség fegyverét, adó-vevõjét..stb stb stb.... ezer millio dolog... és elég sok minden uj dolog lesz ebben ami még az mgs2 ben sem volt.. és arrol is beszéltek hogy máshogy kell majd harcolni a fõellenségek ellen..
Rincewind
Hehe, nekem ez kínai volt. 😊
Én csak a demójával játszottam, de az is elég meggyõzõ volt. Szép grafika, egyszerû irányítás, jó karakterek.
Sephi
Hogy hogy?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergou
En basszer xboxra a breakdownt nem birok kivarni😊 Aki latta belole az e3 as trailert, az tudja mirol beszelek, half orgazm az a gamez😊)

`Take a look to the sky just before you die`

CSOCSO
arghh olvasom az interjút és nagyon kész vagyok.. re remake hoz hasonlóan ez is full más gamez lesz mint ami psx en volt..😊))))))) nem bírom kivárni
CSOCSO
a kép érdekessége a majdnem 1000 ratio meg lõszer😊)))))
CSOCSO
LOl..IGN rõl egy kép az mgs interjuholás közepette😊))))
CSOCSO
tavasz nyár között valamikor..szvsz az azé annyira nem sok..
Sir Quno Jedi
Ja, én már végignyomtam két karival, meg az egész Weapon Master módot is ! Most csinálom az extra mission-öket ! Míg az elsõ részben Ziegfried volt a nyerõ nálam, most Cassandra a fõ karakterem, aki Sophitia húga és a nap harcosa. Nightmare nem annyira jó mint a hajdani lovag, de ez a fõ sztori miatt lett így sajna...

Sephi
Amen!

CHEAPBOY_GA
Marmint a ps2re megjelent rallysok kozul, egyebkent volt mar nala regebben sokkal jobb is.

De az hogy emiatt szembe rohog egy PCs?😊 nem tema, csak a "hozzaertesuket" titulalja😊

barret
eztet jól megaszondtad!

Sephi
Miert csak akko lesz kesz vaz?

CSOCSO
jövõ nyárra? .. szerintem igen...
barret
lesz addigra gc-d?

CSOCSO
ujra lesz csinálkodva, gyönyörû mint atom, ujra felvett hangok, a régi szereplõkkel, ujra kreált átvezetõ filmek stb.. nagyon kemééény!!!!!!!!!!!! és csak GC re!...
Sephi
Usse' meg?

Rincewind
Bunyós game sz'al semmirõl szerintem... 😊
Sephi
Mirol szol a jatek?

Valószinü nem lesz, de minden pénz kérdése, és ez van az M$nek is és a Sonynak is

So cry me a fuckin river, bitch!

barret
nekem már az 1.is etalon volt!

Rincewind
Soul Calibur 2-õt próbálta valaki? szerintem kurva jó kis game. Nagyon szép és könnyen kezelhetõ. Bejövõs.
barret
The story of MGS1 was praised as one of the best stories for a video game.
MGS2 was critically acclaimed for its action and game system.
TWIN SNAKES is the re-creation of the best story with the best game system.
It is a re-imagination (remake) possible only with the medium of video games.

barret
ez gyönyörûûûû lesz!!! lesz más platformra is?

mohus
egyébként most az Xbox verziót tesztelted?
PS2-re mikor jön?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Sztem Colin 4 uberebb a 3 is jobb volt szvsz mint a WRC2."

ezt nem kellett volna😊ebbõl is látszik hogy se kormányod sem idõd nem volt velük játszani....DE mivel SZVSZ írtad tiszteletben tartom

éljen a GC

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Alapból minden wrc kocsit választani lehet."

akkor nyomhatnál egy shotot Gronholm pözsójáról vagy M.Martin új focusáról😊

Sephi
Anyaaaadd!!! Ez az egyes lesz ujracsinalva???????

CSOCSO
ARGHH.. uj mgs képek from gc remake!!:
http://www.jeux-france.com//Affichage_News.php3?Id_news=753