A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
el lehet gondolkodni hogy a ps2 EE+GS chipje 0.25 micronon ment 300,150 MHZ-en és még igy is felveszi a versenyt a mostani pc-kkel
most meg már 0.09 micronnon gyártják öket ahol jobval nagyobb frekvencián tudna müködni kb 800-1000MHz , lemosná a pc-ket mint atom
csakhát a sony nem emeli a MHZ-eket sajnos

UNREG
ha igen, semmi akadálya nem lenne egy új, kissebb ps2-nek. 😊)

Most vagyok elsõ éves, és pont ezt szívtam be! A franciát tanították -nem tanultam,tanították, ez elmond mindent a színvonalról, osztályomból senkinek sem volt esélye alapfokúra se!!- három évig,megutáltam. Nem akartam tovább vinni. A fõisin azt mondják,hogy nehogy már alapról akarjam kezdeni a németet,biztos tanultam második nyelvet.Mondtam,hogy azt nem szeretném tovább tanulni,erre most ott vagyok,hogy már lassan egy éve verem a nyálam a legmagasabb szintû angolos csoportban egy kretén tanárral,aki a szaknyelvnek még csak a közelébe sem vitt minket!! Nagyon gáz a magyar nyelvoktatás!
Sry,kicsit off vagyok!

UNREG
ez mi? így összement az ee meg a gs pár év alatt?

UNREG
nem is tudom, szoktam nézegetni az összesített eladási listákat sw vonalon, de olyan még nem volt, hogy a gba megelõzte volna a ps2-t.
a hw-nél már elõfordult, de csak japánban, ott sem túl gyakran. igaz, most igen!

versio

Nagyon nagy igazságot mondtál! Én az angolt -nem röghögni😊- a cartoon network-ön keresztül kezdtem el tanulni, és most ott állok,hogy szinte semmi tanulással (az elején az alapok ugyebár kellettek) felsõfokon beszélem a nyelvet,habár a vizsgához lusta vagyok, fasz se fog tanulni nyelvtant!😊) És igenis lehet tanulni a játékokból a nyelvet,fõleg a terjedelmes rpgkbõl á la FF7!

Neme.
Neked kéne egy külön topic. 😊)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Mondjuk egy linket Cheaptõl elvárnánk 😄
Nem newtechnics-eset persze 😊)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Miért ne? GBA!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Hagyd már, Csíp jó srcác, csak a nintendómánia megfertõzte. A helyében én is védeném a mundér becsületét (bár meglehet több sikerrel) :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
ugye most nem azt akarod bemesélni, hogy több volt a nyereségük, mint a sonynak? valamit nagyon elnéztél...

CHEAPBOY_GA
Na bazze s akkor mondjatok mar azt hog csodbe megy a Nintendo, amikor egy joo rosszul sikerult uzleti evben 550millio nyereseguk volt (netto, dollar).

Amikor ment nekik (2002es uzleti ev elott 1el vagy 2vel) 1 milliard valamennyi volt.

Sir Quno Jedi
ez semmi !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
Hétszeresére növelte nyereségét a Sony

"A japán szórakoztatóelektronikai óriásvállalat közölte, hogy az elektronikai részlegnél véghezvitt költségcsökkentésnek, a filmes üzletág növekedésének, valamint a videojátékokkal foglalkozó részleg jó teljesítményének köszönhetõen a 2002-es pénzügyi évben 115,5 milliárd jen (963,5 millió dollár) nettó nyereséget ért el, szemben a tavalyi évben elért 15,3 milliárd jennel. A vállalat korábban 180 milliárd jenes nettó nyereséget jelzett elõre."

UNREG
vazze, eddig sok érvet hallottam a konzolok ellen, de hogy tudni kell hozzá angolul és ez baj, még nem! 😊)) mindig tanulok valami újat 😊)

ollie
Hát igen. Én egy nagy nemzetközi cégnél dolgozok. Az osztályon ahol vagyok nem kötelezõ az angoltudás, aztán mégsem tudnak meglenni az angol tudásom nélkül.

Sir Quno Jedi
Na mert aztán a fõnökök bazira tudnak angolul gondolod (jó van aki perfekt) ! Nálunk köztelezõ az angol és/vagy a német (merthogy azok a többségi tulajai a banknak), aztán kit izgat. Mikor mondjuk skóciából, meg írországból, esetleg japánból jön az áldás, akkor nekem is meg kell erõltetnem magam, az igaz.

ollie
Na igen. Nekem 7 évig kellett nyomni az oroszt, azt ma már 1 mondatot nem tudnék megérteni, nem higy beszélni. Ugyanez vonatkozik a 4 évig tanult németre is.
Angolt meg magamtól tanultam az igaz, de 2 évet külföldön töltöttem, és az nagy elõrelépés volt.

Az a baj, hogy a munkáltató angolul társalgási szinten beszélõ szakembert keres az esetek többségében. Feltéve, ha a munkavállalónak emberekkel is tartania kell a kapcsolatot, nem csal beülnie egy gép elé és programozni 😊

A masik kellemes esszem, ugyanitt. Este fel 8 egy szombati nyari nap. Ott ilyenkor mindig mozi klub volt. A cucc videorol ment egy jofele projektoron keresztul a nagy feher falra. Kb 3x2 meter 😛PP. Csorgott is a nyalam. Akkoriban DC-n nyomtam a Metropolist meg a Rogue Leadert GC-n. Hat igen sejthetitek. Sorra kuldtem el a p...ba a sok elvont feju muveszpalantat. Mondtam nekik itt ma nem lesz film. Azt nyomtam. Hat ocsem beszaras akkora kepen jatszani, megha a nagyitas es a vetites miatt a kepminoseg egy picit romlik is. De az a bazi nagy kep mindenert karpotol. Hat igen nem is volt baj ugy este 10-ig, amikor is megerkezett a vezetoseg... Sejthetitek nem dicsertek meg, de ha az ember jatszik akkor jatszon ahol csak tud 😊)))
Akkor jo, elarulhatom beszed szempontjabol meg sosem voltam igazan formaban. Ha csak nem akkro mikor lengyel muveszek voltak polgari szolgalatom alatt a kihelyezett muzeumban. Mar regen be kellett volna zarnom mi meg tok reszegen angolul kommunkialtunk es a vegen mar nemtudom ki volt jobban meglepodve Ok, hogy en ki a franc lehetek vagy En, hogy Ok ertenek engem 😉). Ugy latszik reszegen jobban megy a beszed 😊)
Sir Quno Jedi
nye kukucská protku

Sir Quno Jedi
A munkáltató meg eldöntheti, hogy szinkrontolmácsot keres, vagy szakembert, mert többnyire vagy, ez vagy az ugyebár ! 😄DDDD

Ja gavarju paruszki nye mnogo 😊)
Sir Quno Jedi
ÉS elég ha mindent megértessz, az hogy nem beszélsz folyékonyan, nem bûn, mert azt amúgy is folyamatosan gyakorolni kell, különben egyre jobban romlik az angolod. Ez sajna velem is így van, bármennyire is igyekszem. Ha nincs alkalmad sokat beszélni angolul, vagy folyamatosan angol nyelvû környezetben lenni, vége...

Azért ha alkalom van rá, szépen újra formába jön az ember, ehhez kell egy negyed óra, vagy pár nap, embere válogatja !

Sir Quno Jedi
Én meg francia-orosz szakos voltam, puff neki ! Jól be is szoptam ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Amúgy meg semmi sem kötelezõ, mert én is szépen elfelejtettem oroszul, de nem is hányom le az orosz nyelvû irodalmat, játékokat stb....

Meg kellene tanulnia vagy sem, ez nemcsak az adott emberke hibaja feltetlenul. En is hasonlo cipoben jartam (jarok), de azert ha nagyon muszaly megertem amit kell. Pont a napokban lattam egy statisztikat, hogy Europaban az idegennyelv ismeret nemtudasa vagy alig tudasa magasan nalunk a legmagasabb. Meg voltam dobbenve hogy az oroszok az ukranok de meg a romanok is jobban, tobben beszelnek legalabb egy idegen nyelvet. Es akkor jon az agyalas hogy mi lehet az oka...Most kapkodnak es minden fele potmegoldast vezetnek be. Oszinten nem tudom mikorra varjak az eredmenyt, de azt hiszem egy par evnek megint el kell telnie ahhoz, hogy ennek erezheto eredmnye legyen. Jah es ha valaki jart mar felsooktatasi intezmenybe nappalin, az mar tudhatja nem kell csodalkozni azon ha ott mar kezdo nyelv csak oroszbol meg japanbol van, sok helyen, amit brutto 1 hallgatot erdekel evfolyamonkent. Es ugye a maganorakat nem kell mondanom mennyibe kerulnek. Ezt csak azert mondtam el mert anno en is igy jartam kezdo foiskolaskent nem tudtam angolt tanulni mert nem volt kezdo! Tanultam oroszt meg nemetet, ugattam az angolra de egy kozepszintu csoportban csak mosolyogni volt erom. Akkor jon az autodidaktizmus 😊) meg a sulyos 1000-ek. Azert nagyon meg tudom erteni a 25 felettieket akik meg pont nem angol tanulos gimikbe jartak, de mara mar egeto szukseguk volna az ra. Na offtopic has been closed. 😊)
Sir Quno Jedi
Ki nem szarja le ?! 😄DD De ha már akkor menjen moziba és nézzen Titust ! Vagy nézzen DVD-ken magyar felirattal, késõbb angollal filmeket. Játsszon angol nyelvû gammákkal, egyre bonyolultabbakkal. Olvasson angol nyelvû könyveket, vagy akár szakirodalmat. Játsszon angolul papíron szerepjátékot (pl. AD&D). ÍGY egy valag pénzt megspórol és játékos, izgalmas módon megtanul angolul.

Sir Quno Jedi
Senki nem vár el senkitõl semmit, de ha valaki úgy dönt, neki jó a homályzónában, azért még nem kell lehánynia a fény kultúráját ! Ennyi 😄DD

Laalee
Shakespeare-t meg az amcsik se nagyon ertik eredetiben 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
Na azért senkitõl sem várhatjátok el, hogy megtanuljon angolul. És be kell vallani, hogy konzolon nem fogunk magyar nyelvû játékokkal találkozni még egy ideig.
Ez annak ellenére írtam, hogy szerintem manapság már mindenkinek meg kellene tanulnia ezt a nyelvet.

Sir Quno Jedi
Ja, én is nagy amigás voltam, de már kezd kényelmetlen lenni ez a szó ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Figyu, gáz dolog, de sokan azért nem szeretik a bonyolultabb gammákat (pláne konzolon), mert SZART SEM TUDNAK ANGOLUL ! De a pofájuk jár, hogy milyen szar/primitív/béna/gyerekes az adott játék, közben csak a kisebbségi komplexusuknak adnak egy lapáttal ! Rühellem az ilyeneket. Valszeg. azért nem néznek Shakespeare-t sem eredetiben, mert nem értik (ez még oké lenne), de attól az akkor mindjárt SZAR lesz ?!!!

Piha !

ÉS ha valaki sznobnak tart ezért, hát csak egészségére ! 😄

Hat mario kart nem nez ki nagy durranasnak, mint ahogy szerintem nem is volt az soha, es meg a kerek is szogletes. Remelem a jatek jobb lesz. Hasonlo kategoriaban talan a Donkey Kong Racing-el veszitunk a legtobbet, a szivem szakad meg erte. Annak a masfel eves kepei agyonverik ezt, hat meg a videoja! Ahhhh, nagy kar erte. Mocskos arulo RARE!!!! Es a vegere ideb*..k meg fricskanak ezt a Starfoxot, amihet csak egy par lehellet valaszt egy egy fantasztikus jatektol. Nah de ne sirjunk kockasok most jon egy csomi jo termes 😊).
CSOCSO
nem linkelek mert elvileg már nem lehet😞
CSOCSO
nyútehnixen vannak képek a mario kartbol és az rs3 bol..hát az rs3 büntet!!!szvsz megint annyi polit tettek be hogy mindent aláz...
CSOCSO
ez kemény😊) komoly ki akar oktatni mijjaza PC😊 meg hogy mi hány hz-n megy és mekkora felbontásban...
Kicsit konnyebb rasegitessel megtanulni, de egyet mondhatok en autodidakta modon felejtem. Hetfo ota plane ugy tapasztalom, hogy ez nagyon jol is megy. Tegnap Metroidoztam kicsit ideg voltam es b...a meg mindig a legkemenyebb szekrenyem utom. Megint be van dagadva a kezem. Nah a jatek jo kemeny lett, ez is csak PAL-os felbontas 😊) de megis barmelyik fps melle odatennem. Kidolgozottsagban magasan gyoztes.
Laalee
sok sikert hozza 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sir Quno Jedi
De, mondjuk ! Autodidakta módon, meg kellett volna tanulnod angolul ! 😄DD

CSOCSO
wow,,,már nyútechnixrõl sem lehet linkelni..of korsz már aki megleste az odlalon a képet az még látja ...
Alien!
ehh...télleg rossz nicket választottál barátom....ennyi hülyeséget összehordani...bemocskolod a nevet...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Neme.
Viszont jó így idõnként egy teljesen korrekt hozzászólást olvasni. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Vazze, a GT3 hihetetlen. Kb. fél (egy?) éve nem játszottam vele. Tegnap hazamentem, lerogyok az ágyra - eszembe jut, hogy kéne három kört futni csak úgy (de miért jutott eszembe??? 😊.
Három óra múlva úgy rugdosott ki az asszony a tv elõl, hogy mostmár elég 😊
Szerintem ezzel még több év múlva is játszani fogok...

Neme.
Valszeg mert más a sorfrekvencia. 😊

A k...a eletbe ennyit irtam, pedig a fonokom surgott korulottem lehet azert lett ennyi 😊)).
Neme.
"inkább az rontja el a szemet, mint a 640x480 50Hz"

Annyit még azért hozzáteszek, hogy monitoron az 50Hz halál.. TV-n meg tök normális.

Jah ha annyit tudsz angolul az eleg. Ketsegbe is vontam volna a gep-multad ha nem ragad rad egy csomi(o) szo :😊. Egyebkent orok vita targya marad a felbontas kerdese. Itt is mar nagyon sokx elokerult. De meg a profi szakemberek is gyakran vitaba kerulnek. Tortenetesen a felbontast kell-e novelni vagy a tereptargyak elethuseget (poligonalis modellezeset) novelni. Hmmm. Jo kerdes. Egy biztos a jatekstilustol nagyon fugg. A full 3d-s jatekok fps, tps-ek plattformok es persze racing gammaknal az en tapasztalatom
is az hogy szerencsesebb a kisebb felbontas mellett a nagyobb reszletesseggel kidolgozott modellek alkalmazasa. Ekkor ugyanis kisebb eroforras mellett elethubb kepet kaphatunk. Persze ez is fugg a megjelenitestol. Tv-n biztos igaz ez. Pc-n a nagyobb felbontasu autos gammak is szarabbak mint konzolon. Had ne emlitsem a meg talan egyszer sem idezett 😊)) GT3-at. Amit gyanitok meg egy darabig semmilyen autos jatek nem mos meg. Ott egy auto 5000 poligon korul van az atlagosan renderelt poligonok szama kb 10 millio korul van egy masodperc alatt. O is PAL-os felbontas korul van ami 640x480-al osszeegyeztetheto. Megse hiszem, hogy valakinek sikerul annal jobban kinezo autos jatekot mutatni barmilyen plattformon. Es ez nem azert van mert egy PC nem volna kepes ra. Hisz a GF4-ek elmeleti renderelesi sebessege sokszorosa ennek az erteknek, de hat ott meg rajon egy csomi minden 😊)). Osszesegeben mar megint egy plentit hazudtam es ujra elmondtam azt amit mindenki tud. De mar olyan regen irtam ide es vegre kielhettem atyaskodoi hajlamiaim 😊))))))))
folyt. kov.