A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
Egész pontosan jöttél a fikázásoddal...(#666) 😄

sigmavirus1
Elég rossz poén volt.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Elmondtam a véleményemet( #100633 ), ebbõl még gond se volt,de aztán bedurvultak az események (#100642 ).

Viva La Virus1!!!

Ha nem csak bejönnél hõbörögni, akkor tudnád, hogy SQJ ps2 tulaj és ironizált az 100620-ban...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Krinyo
Most számokat fox nekem irkálni? 😄
legalább kevés benne a nyelvtani hiba ;]

sigmavirus1
Ja, meg az alatta lévö "hosszabb" címben is.

Viva La Virus1!!!

Véleményem szerint itt most nem pc-s kezdte a provokálást (##100608, #100633), de tökmindegy...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Krinyo
nem.Bloodrain is ilyen.Az még Pc-n is van szal tapasztalta.Konzolon viszont több van... ennyi

sigmavirus1

Viva La Virus1!!!

Rincewind
Talán lehet valami a topic nevében nem...? 😛
sigmavirus1
Mért szerinted a #100644-os üzenet nem hülyeség?

Viva La Virus1!!!

Krinyo
Senki nem provokál senkit... 😄

sigmavirus1
Mit csináljon az ember ha még egy konzolos topikban is PC-sek provokálják?

Viva La Virus1!!!

Krinyo
hát most hülyeséget mondtál!
hasonlítsd össze Bloodraint és a Half-life-ot(akár 1.részt)

Deus Ex, Thief

Mielõtt valaki lereagálná: nem az értelmes vitával van bajom, hanem a "hányingerem van..." kezdetû érvhiányos hozzászólásokból.
De szabad országban mindenki azt ír amit akar 😊

sigmavirus1
Egy FPS is kábé ilyen.

Viva La Virus1!!!

Ezaz, gyilkoljátok csak egymást. Mindenki vezesse le szépen az agresszióját! Pc-s üsse a konzolost, konzolos a pc-st.

Óvoda.

Krinyo
ugyenzt mondhatnám konzolosokkal meg az autószimulátorokkal...

sigmavirus1
Legyen, én se játszok má vele, és nem arrol van szó hogy ezt-meg azt ki emlegette hanem arról hogy a PC-sek meg állandóan az FPS-ektõl vannak elszálva, nekem meg ebbõl van má elegem.
Megjegyzem, nem utálom a PC-t, de a PC-tõl elvakult barmokat akik szídják a konzolokat azokat igen!

Viva La Virus1!!!

Rincewind
Én meg egyik se, csak simán szeretek játszani. Szerintem ez a legjobb. 😊
Soha nem játszanék FPS-t meg stratégiát konzolon (nagyon RPG-t se), ugyanígy nem nagy élvezet PC-n az autós, bunyós meg ügyességi gamez, az konzolon jó. Mindkettõ a király csak drága... 😛
Krinyo
Értelmetlen arcade halomragyilkolászos progikban jobb a konzol..Leragasztod az X-et és elmész kajálni..mire visszaérsz végigvitted a gamét.

sigmavirus1
Mondjad.

Viva La Virus1!!!

Krinyo
bazz bármit mondok ugyanezt fogod mindenre reagálni.Mutass JOBBAT ezeknél!!!
Cs-t és Q3-at senki nem emlegette.
Te meg csak a Kiba**ott GT3-at tudod mondani..Nekünk meg abból van elegünk!

sigmavirus1
Ebbõl a hozzáállásból a Final Fantasy X is egy akciójáték mert sokat kell benne "akciózni".

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Mondom: "😉"

www.youtube.com/aabyssx

sigmavirus1
Ja, HL2 vagyis Half-Life 2, hát igen szerinted ez nem FPS?

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
PL?

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Doom 3=FPS, errö van szó, megkérdezel egy PC-st, mi a kedvenc játékot? Counter Strike meg Quake 3, má hányingerem van ettõl a PC-s FPS áradattól...
HL2, nemtom mi, lehet hogy ismerem, mondmá a teljes nevét, ne csak rövidíts.

Viva La Virus1!!!

aabyssx
"Egy jó akció játékot nem tudok megnevezni PC-n."

Mer' téged is csak a bugyuta játékok érdekelnek. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
sztem HL2,Doom3 elég akció dús játék...

aabyssx
De az a baj, hogy ilyenkor még én is szégyellem magamat, mert én is PS2-es vagyok. /:|

www.youtube.com/aabyssx

sigmavirus1
Heh FPS meg stratégia? Engem nem izgatnak, na jó , van hogy megtetszik egy-kettõ(WarCraft 3, meg a Diablo 2, igaz ez egyik általak mondott kategóriába sem tartozik), ezek a stílusok felõlem lehetnek PC-n, DE. Egy jó akció játékot nem tudok megnevezni PC-n. Max Payne...persze, fasza de milyen a fószer arca...undoríto PC stílusu grafika, amugy meg van PS2-n is. De pl: egy Devil May Cry szintü akciójáték soha az életbe nem fog megjelenni PC-n, ha meg megjelenik akkor irányíthatatlan lessz.

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Meg a textúrák is sz*rok.
Meg a felbontás.
Sõt, a (legtöbb játék) képének folyamatosságától is szédül az ember. Nem jó az.

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
Tudtam, hogy megéri ide is benézni néha! Öreg:
MEGALOOOOOOOL 😊)))))))
Laalee
nem az egy iroszer fajta

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

sigmavirus1
Te csak dögöljé má meg, a nem?

Viva La Virus1!!!

Az ironia? Hmmm az nem az amikor valakire kiszamithatatlanul rator az irhatnekja? Es akkor altalaban mindefeled hulyeseget ossze-vissza irkal?
Az "irónia" szót ismered? 😊

CHEAPBOY_GA
Hat ja, nem nagyon tudtam eltenni a HLot, s a kiegeszitojet amig ki nem porgettem... hatalmas szvsz😊

CHEAPBOY_GA
Csak a Sega szepen konyvelte el az evi 2-300millios vesztesegeket, mig a Nintendonal errol szo sincs... lehet nicket kene valtanod... a primitiv jobb volna...😊

Bar ugyis tudom hogy csak hobbibol flémeélsz itten😊

CHEAPBOY_GA
"A dc-re háromszor annyi programot adtak el mint a gc-re mégse bírta.

"

Aha, ja persze😊

CHEAPBOY_GA
Latom ertelmes vagy😄D Nem az IBM tervezte a CUbeot, ebben nagyon tevedsz😊
csak reszt vett benne s a foproci alapjait, amit aztan rendesen atdolgoztak ok adtak.... nehogy mar a fika egye az ovodast ertelmes baratom😄D

LOL.

ollie
A Half-Life gyenge???
Ez érdekes.

CHEAPBOY_GA
Ezt azert nem gondolhatod komolyan...😊

Sir Quno Jedi
Semmi, az egy szar játékgép kisgyerkõcöknek, nem úgy mint a PC, ahol ottan van a C&CG !

Konzol SUxxx ! Meg az 50hz, broáááf !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ollie
Milyen jó stratégiai játékok vannak ps2-re?

Sir Quno Jedi
Köcsög konzolos buzernyákok ! A PC él és élni fog ! 😄DDDDDDDDDDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát persze. Sõt, a stratégiai játékok is sokkal jobbak ps2-re mint pc-re, a nyugati rpg-kkel meg Dunát lehetne rekeszteni konzolokon...még ha az Unreal2-re mondtad volna...

Összesen egy darab értelmes fps van ps2-re (Timesplitters 2), de abból az "igényes" programozók kifelejtették az egér-supportot, úgyhogy az iránythatósága közelít a Doom 2-höz (bár emlékeim szerint azt könnyebb volt irányítani).

Krinyo
Akár mennyire is konzolos vagy ezt az 1et nem lehet állitani a half-life-ról!!!
Stílus teremtõ..jó történet..stb.
Ezt még a konzolos haverjaid is elismerik!