A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viva La Virus1!!!
Olyan jól azér' nem élnek (csodák nincsened), de tény, hogy "nyugaton" az elektronika meg a szórakoztatási hülyeségek arányosan sokkal-sokkal olcsóbbak.
www.youtube.com/aabyssx
Nyugaton nem elsõsorban azért csendesebb a kalózkodás, mert jobban üldözik, hanem mert JÓL ÉLNEK AZ EMBEREK ! Bonyolult egyenlet nemigaz...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ebben sajnos igazad van.
"Warez szukseges a dinamukus fejlodeshez."
Ezzel nem értek egyet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gondolj bele abba, hogy a legtöbb adócsaló az, akinek sok pénze van. Akinek sok van általában még többet akar. (tisztelet a kívételnek)
Én sajnos nem tudok "tiszta" lenni, ez van.
BTW mondtam olyat, hogy idegesítesz?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha normálisak a bérek és mérsékeltek az árak, a vásárlókedv megnõ, a kalózkodás csökken, a piac prosperál, a profit az égbe szökik ! Ha szûkítesz, elhalsz...
De igazad van. Megpróbálják fejleszteni a másolásvédelmeket. Hát ha ez fejlõdés...
Viszont aki nem akar sokat kiadni játékokra, annak ajánlom a PC-t, mert elõbb-utóbb minden játéknak lemegy az ára.
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Azon vagyok kiaakadva a legjobban, hogy sokan több százerezret költenek konfigra, aztán sajnálják a pénzt egy játékokra. Az ilyenek miatt mennek tönkre a fejlesztõ cégek.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ennek most mi értelme volt? Vegyen csak nyugodtan konzolt és irassa csak rá a játékokat, ha úgy tartja jónak.
Kérdezd Chichkaboy-t, õ a nagy tudója ezeknek a dolgoknak 😊)))
-a Psx-es játékok ugyanúgy futnak-e rajta?
Van amelyik jobban, van amelyik rosszabbul, van amelyik ugyanúgy 😊 A leggyakoribb, hogy közel ugyanúgy.
-mennyiért írnak rá játékot?
Átlag 1500-2500 ft/dvd.
-mindegyik játék dvd-s, vagy van amelyik sima cd-s?
Akadnak cd-s játékok, de csak 1-2%-ban (és azokat is dvd-re teszik 😊. Készül persze sok játékból rip, de azokkal nem szabad foglalkozni, mert egyrészt szétbasszák a gép mechanikáját, másrészt pont a lényeges dolgok maradnak ki belõle.
Ja, és természetesen FF-es joy-t adnak hozzá alapból (bár én ps2-höz még csak olyat láttam, inkább psone-on volt jellemzõ a karcsúsított joy)
Egy aprocska gond van, hogy beszeltunk volna a 2 ev mulva megjelent jatekokrol es gepekrol??? Ahhh megvan arrol VERSION beszelt volna mert o nagyon tudja mi es, hogy lesz.

amit adnak hozzá alap kontrollert,az sima, vagy force feedback-es?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Úgy néz ki, hogy pár napon belül VÉGRE sikerül vennem egy Ps2-t.
Namármost, csak tisztázásképpen egy pár dolgot szeretnék tudni:
-az írott játékokhoz kell "megchippeltetni" a konzolt.Ez kb. mennyibe kerül?
-a Psx-es játékok ugyanúgy futnak-e rajta?
-mennyiért írnak rá játékot?
-mindegyik játék dvd-s, vagy van amelyik sima cd-s?
Bocs, ha néha hülyeséget kérdeztem, de ez a konzolos dolog eléggé távol esett eddig tõlem.
Elegem lett abból, hogy 2-3 havonta cserélhetném a "kütyüket" a gépben, ha jót szeretnék játszani.Meg amúgy is vonzott mindig a konzolos játékok világa, csak eddig nem volt alkalmam hosszabb távon belemerülni.
Úgy érzem, csak jól járok, ha veszek a pc mellé egy konzolt is, mert RENGETEG játék nem jelenik meg pc-re ami nekem tetszik!(persze ez fordítva is igaz ...néha)
Tehát uraim,várom a válaszokat! 😊
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
This is a quote from Nintendo's E3 mini-page, which can be found here.
"With mega-hits like Metroid Prime and The Legend of Zelda: The Wind Waker already exclusively available for Nintendo GameCube, Nintendo is riding a wave of momentum as the show approaches. Industry leaders such as Electronic Arts, Sega, Capcom, Activision, Rock Star Games and many more will be showcasing their upcoming Nintendo GameCube games at the 2003 E3 Expo.."
Hmmm..
A recent article by Yahoo quoted some NPD figures and in the article this was stated:
The last two "Grand Theft Auto" games have provided an immersive story with multiple coinciding missions. The next one is due out in 2004. A month later, "Grand Theft Auto 3" and "Vice City" finish exclusive run on Sony's PlayStation 2 and will be available for Microsoft's Xbox and Nintendo's GameCube. "And they will sell, like, a jillion copies," Pachter said.
The full article can be found at Yahoo.
Igen az emberek nagyon kis része nem laikus csak - minden szempontból. És ez sz*r.
BTW ide kb. 20 sornyi kirtikát írtam a hallejvoúdi sz*rokról (szembenállítva az anime-kkel) és a többi destruktív primitívségrõl, ami egy jól elkülöníthetõ kontinensrõl származik, de aztán kitöröltem, mer' nem akarom megbolygatni senki gyenge lelkivilágát.
www.youtube.com/aabyssx
Én is. Fogtam is a fejemet, hogy: "jajjj, nem igaz, hogy ezt nem látja a mozgás-rendezõ"?!?
BTW valóban, tök hozzánemértõ embertõl ez nagyon jó teljesítmény. Csak akkor SZVSZ nem õ kellett volna.
😉
"Egy sor filmet lehetne emliteni amiben a verekedos reszek klasszissal rosszabbak"
Igen, de attól, hogy van sokkal sz*rabb még nem lesz jobb.
www.youtube.com/aabyssx
Ha csak nem akarod, hogy a jatekod valami pc-s videokartyahoz adott ingyenes 20-adrangu cd mellekleten legyen megjelenve. Az asus-hoz kaptam valami japan autos jatekot nem olyan regen, de valami olyan de olyan siralmast, hogy komolyan nem tudtam sirjak vagy nevessek.
www.youtube.com/aabyssx