A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sigmavirus1
Ezzel egyetértek, én pl mindenképp megvenném a gémet de mivel létezik a warez ezért inkább azt választom, mert igy olcsóbb, ez van.

Viva La Virus1!!!

Egyszeruen BTK-s szigorral kell eljarni, es akkor es csak akkor tudod csokkenteni a warezt. Vagy drasztikus modon olyan vedelmet kifejleszteni amit jo ideig nem lehet megtorni. Itt van a Nintendo mini DVD-je, eddig ugy latszik nagyon jo taktikat valasztottakb mert senki a kerek nagyvilagban meg nem jelentkezett aki vegre elkezdene masolni az eredetiket. Amint lenne en rogton azt vennem. De egyenlore maradnak a sulyos ezrek.
Nem venne meg. Ha mindenki jo lenne es becsuletes es igy gondolkodna akkor igen. De mivel az emberek nagy resze egy geci, es maganak hajtja a vizet igy ez csak egy elmelet. Mert ugye nagyon sok programot hsznalunk es akkor mindet meg kene venni. Nah azt mar nem. Akkor az egyiket biztos warezolna es utana szepen mindet amit csak tehet. En mondjuk mindent 😊). Es mivel valoszinu a vilagban nem csak en vagyok ezzel egyedul igy megint csak azt mondom warez lesz.
aabyssx
"hanem mert JÓL ÉLNEK AZ EMBEREK !"

Olyan jól azér' nem élnek (csodák nincsened), de tény, hogy "nyugaton" az elektronika meg a szórakoztatási hülyeségek arányosan sokkal-sokkal olcsóbbak.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Én sajnos nem tudok "tiszta" lenni, ez van."

Engem idegesítesz! >😉

www.youtube.com/aabyssx

Megint nagyot tevedsz. Ha nem lenne warez sokkal kevesebb emberhez tudna eljutni minden program ami most eljuthat. Mivel eleve kevesebb ember lenne aki hasznal bizonyos programokat eleve kevesebb igeny lenne. Kevesebb igenyre, de ugyanakkor megis jelentkezo igenyre meg dragabban allitanak elo ugyanis azokat a programokat mert eleve szamolniuk kene a kevesebb vasarloval. Gondoljal mar bele 10 egynehany eve egy renderelo szoftver akar dollar szazezrekbe kerult hatmeg a hardver mert kurva keves ember hasznalta. Az meg, hogy majd olcsobban gyartjuk mert majd sokan megveszik csak alom marad olyat meg csak nagyon kevesen mertek csinalni. Ugyanis minel olcsobb elve szerint az ingyen a legolcsobb. Tehat visszajutottunk oda, hogy varez van es nem tudod megszuntetni. Es ez igy van jol.
Sir Quno Jedi
Ha egy hamburger ára egy szoftver és csak a sarki fûszeresig kell érte lekúszni, Kovács2 Bubuc úr bizonyára illegális, bonyolult és büntetendõ kalózkodással fogja elütni a fölös szabadidejét ?!!! Fõleg most az online korszak eljövetelekor !!!! 😄DDDDDD

Nyugaton nem elsõsorban azért csendesebb a kalózkodás, mert jobban üldözik, hanem mert JÓL ÉLNEK AZ EMBEREK ! Bonyolult egyenlet nemigaz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az más! Azt nem szabad sajnálni! 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ollie
"Warez volt, van, lesz, ha tetszik neked ha nem"

Ebben sajnos igazad van.

"Warez szukseges a dinamukus fejlodeshez."

Ezzel nem értek egyet.

Sir Quno Jedi
Igen, nyáron én sem tudok tiszta lenni, ebben a fránya melegben mindig behalok bundabugyiban ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ollie
Ezzel nincs is baj, de mibõl gondolod, hogy ha valaki most megszokja a kalózkodást, akkor ha sok pénze lesz nem fogja csinálni?
Gondolj bele abba, hogy a legtöbb adócsaló az, akinek sok pénze van. Akinek sok van általában még többet akar. (tisztelet a kívételnek)

Te nagypofaju majomgyerek elobb regeljel azt utana pofazz. Ha nem volna warez nem igen tudom bizonyos programokat hogy az apad f*-ba hasznalnal. Meg windows se lenne az emberek nagy reszenek a gepen. Warez szukseges a dinamukus fejlodeshez. Warez volt, van, lesz, ha tetszik neked ha nem.
Elolvastad az üzenetem utolsó sorát is? Akinek nem inge, ne vegye magára. Aki elvbõl nem csinál csúnya dolgokat, azé minden tiszteletem. Ezzel semmi gond nincs, komolyan le a kalappal!
Én sajnos nem tudok "tiszta" lenni, ez van.
BTW mondtam olyat, hogy idegesítesz?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Egyszerûbb milliárdokat költeni másolásvédelemre, mint reális árakon terjeszteni a szoftvereket (persze a kiadók 450%-os extraprofitja csökkenne pár százalékot, jujj), esetleg valódi piacot teremteni azzal, hogy nem halasszák éhen a népet és normális béreket diktálnak a régiókban !

Ha normálisak a bérek és mérsékeltek az árak, a vásárlókedv megnõ, a kalózkodás csökken, a piac prosperál, a profit az égbe szökik ! Ha szûkítesz, elhalsz...

ollie
A bûnözés nem hiszem hogy nagyon sokat segítene a fejlõdésben.
De igazad van. Megpróbálják fejleszteni a másolásvédelmeket. Hát ha ez fejlõdés...

Sir Quno Jedi
Beszóltál, öcsisajt ?!! 😄DDDD

ollie
Nekem sem olyan nagy a fizetésem, de én is mindent megveszek eredetiben. Néha kipróbálok egy másolt játékot, aztán ha tetszik, elmegyek megvenni. Detto a DVD-kkel, bár azt gondolom, hogy irreálisan magasak az áraik.
Viszont aki nem akar sokat kiadni játékokra, annak ajánlom a PC-t, mert elõbb-utóbb minden játéknak lemegy az ára.

En is megveszek minden jatekot amit kell GC-re, hisz nem is tudnek mast tenni. Attol meg ugyanugy megy a warez. Viva warez, az viszi a vilagot elore!
sigmavirus1
Én se vagyok híve a másolásnak, de elõbb utóbb elkerülhetetlen lessz hogy "becsipszeljem" a gépemet.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
A Metal Gear Solid: Special Mission nem megy PS2-n. Berakod a lemezt, utánna kiírja hogy cseréld ki az eredeti MGS-re, aztán meg Error-ozik hogy nem jó a lemez.

Viva La Virus1!!!

Na engem meg az idegesít, amikor 2-3-5 százezer forintot keresõ emberek osztják az észt, hogy divx-hez nem nyúlnak, mert igénytelen, inkább megvesznek mindent dvd-n, másolt játékhoz nem nyúlnak, mert inkább megveszik, stb.
Akinek nem inge, ne vegye magára.

Final Fantasy-ben szeretnem tudni melyik szinesz mimikajat ismerted fel. Toy storyban szeretnem tudni kinek a pofait vagta Buz? Megha lotyognek is ott a szineszek szineszi munka 0.0001% animator 90%. Valoban oket kell mutogatni. Azert a FF-hez egesz jo werkfilm van. Szerencsere ott azert egy ket muhelytitkot is latni es nem a barom szinkronszineszeket mutogatjak es magasztaljak.
ollie
PC-n sem illik játékot másolni.
Azon vagyok kiaakadva a legjobban, hogy sokan több százerezret költenek konfigra, aztán sajnálják a pénzt egy játékokra. Az ilyenek miatt mennek tönkre a fejlesztõ cégek.

Alien!
Na azé hülyék ne legyünk....Ezek a színészek játszák el a helyzeteket,majd az animátorok alkotják meg digitálisan...Persze az animátoroké a legnagyobb érdem,de kell nekik kiindulási alap...A szamarat Eddie Murphy le sem tagadhatná....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

???
Ennek most mi értelme volt? Vegyen csak nyugodtan konzolt és irassa csak rá a játékokat, ha úgy tartja jónak.

-az írott játékokhoz kell "megchippeltetni" a konzolt.Ez kb. mennyibe kerül?

Kérdezd Chichkaboy-t, õ a nagy tudója ezeknek a dolgoknak 😊)))

-a Psx-es játékok ugyanúgy futnak-e rajta?

Van amelyik jobban, van amelyik rosszabbul, van amelyik ugyanúgy 😊 A leggyakoribb, hogy közel ugyanúgy.

-mennyiért írnak rá játékot?

Átlag 1500-2500 ft/dvd.

-mindegyik játék dvd-s, vagy van amelyik sima cd-s?

Akadnak cd-s játékok, de csak 1-2%-ban (és azokat is dvd-re teszik 😊. Készül persze sok játékból rip, de azokkal nem szabad foglalkozni, mert egyrészt szétbasszák a gép mechanikáját, másrészt pont a lényeges dolgok maradnak ki belõle.

Ja, és természetesen FF-es joy-t adnak hozzá alapból (bár én ps2-höz még csak olyat láttam, inkább psone-on volt jellemzõ a karcsúsított joy)

aabyssx
BTW (By The Way) = mellesleg

www.youtube.com/aabyssx

Ezen mit vigyorogsz? A hulye kerdesen vagy azon, hogy... tenyleg min?
ollie
Szerintetek hol tanulnak programozni a konzolos programozók?
;DDDDDDDDDD

Metroid 46%. Atom hosszu. Elgondolkodtam, ha anno HALO-t a vilag legjobb fps-nek titulaltak, akkor ez vajon mi? A vilagegyetem legjobb fps-e? A palyak annyira kidolgozottak es reszletessek, hogy megdobbento es szegeny HALO-t mocskosul agyonveri. Jah amugy te melyik verzioval jatszottal? Mert az amcsi, mint altalaban, megint atom konnyu. PAL-os azert durvabb. Remelem a Mortalom is konnyebb lesz azt vegre meg tudom hardon is csinalni 😊)).
Igen ugy nez ki 100 000 hozzaszolas kb eleg par embernek, hogy kitargyalja a temat 😊)). Nah akkor statisztaljunk egy kicsit. A forumot kb 10-20 ember viszi, de beszedeleg neha olyan is mint en, igy legyen 30 ember. Orajuk is elosztjuk egyenletesen a 100 000 hozzaszolast. Ez akkor kb 3333 / fo. Kerekitsuk akkor 33 emberre igy 3000 hozzaszolas /fo. Vegyunk egy hozzaszolasnak atlagosan 10 mp-et. Igy egy fazonra 30000 masodperc jut. A kerekiteseket figyelembe veve igy 3 ember teljes ideje ~90000 sec ami kb egy nap. Igy 3 ember egy napig beszelt volna rola. tehat 33 embernek 11 nap jut. Summa summarum, ha valahol kibereltunk volna egy nagyobb kocsmahelyseget es egyfolytaban beszeltunk volna a temarol 33-an, persze felvaltva, akkor 11 NAP ALATT meg tudtuk volna ezt beszelni amivel itt 2 evig kinoztuk egymast 😊)))))))).
Egy aprocska gond van, hogy beszeltunk volna a 2 ev mulva megjelent jatekokrol es gepekrol??? Ahhh megvan arrol VERSION beszelt volna mert o nagyon tudja mi es, hogy lesz.
A forum neve lassan az lehetne : "A pc-s jatekoknak lealdozott forumnak lassan lealdozott!"
Hitm@n
Még valami:

amit adnak hozzá alap kontrollert,az sima, vagy force feedback-es?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Csá mindenkinek!
Úgy néz ki, hogy pár napon belül VÉGRE sikerül vennem egy Ps2-t.
Namármost, csak tisztázásképpen egy pár dolgot szeretnék tudni:

-az írott játékokhoz kell "megchippeltetni" a konzolt.Ez kb. mennyibe kerül?

-a Psx-es játékok ugyanúgy futnak-e rajta?

-mennyiért írnak rá játékot?

-mindegyik játék dvd-s, vagy van amelyik sima cd-s?

Bocs, ha néha hülyeséget kérdeztem, de ez a konzolos dolog eléggé távol esett eddig tõlem.
Elegem lett abból, hogy 2-3 havonta cserélhetném a "kütyüket" a gépben, ha jót szeretnék játszani.Meg amúgy is vonzott mindig a konzolos játékok világa, csak eddig nem volt alkalmam hosszabb távon belemerülni.
Úgy érzem, csak jól járok, ha veszek a pc mellé egy konzolt is, mert RENGETEG játék nem jelenik meg pc-re ami nekem tetszik!(persze ez fordítva is igaz ...néha)

Tehát uraim,várom a válaszokat! 😊

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

CHEAPBOY_GA
Hat... szvsz tartja a helyet..😊

Egyebkent asszem... amit jelent.. de sok szolamu

CHEAPBOY_GA
Neked ilyenkor mar reeg agyban a helyed..😊))

Metroid megvan mar? Kesz? Milyen?

Ugye ezt most nem gondolod komolyan Alien? Kurvara nem fontos kinek a mimikajat veszik le. Egyszer mert a budos eletbe nem ismered fel, ha nem mutatjak ki volt masszor meg nem tul jo egy valakihez igazitani egy karaktert mert akkor azt mar elvonatkoztatod a karaktertol. De ha meg igy is volna akkor sem tart semmivel sem tobbe a szinesznek hogy meg "egy-ket pofat vag", ahhoz kepest amit egy animator kuzd a kesz muvel.
Dynamic
BTW nem az jelenti, hogy "apropó"?
Legalábbis behelyettesítve furcsán hangzik a mondat.
dikki*yysw
hm, elhagytátok a 100.000 ezret. fák.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Alien!
Egyébként,effektív nem csak a hangjukat adják a filmhez,hanem róluk mintázzák a szereplõk gesztusait...Például a Shrekben a szamár egyaz- egyben Eddie Murphy....De Cameron Diazra is eléggé rá lehet ismerni...Tehát azé' van vele munka...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CHEAPBOY_GA
GYerekeeek erdekes Hir😊

This is a quote from Nintendo's E3 mini-page, which can be found here.

"With mega-hits like Metroid Prime and The Legend of Zelda: The Wind Waker already exclusively available for Nintendo GameCube, Nintendo is riding a wave of momentum as the show approaches. Industry leaders such as Electronic Arts, Sega, Capcom, Activision, Rock Star Games and many more will be showcasing their upcoming Nintendo GameCube games at the 2003 E3 Expo.."

Hmmm..

A recent article by Yahoo quoted some NPD figures and in the article this was stated:

The last two "Grand Theft Auto" games have provided an immersive story with multiple coinciding missions. The next one is due out in 2004. A month later, "Grand Theft Auto 3" and "Vice City" finish exclusive run on Sony's PlayStation 2 and will be available for Microsoft's Xbox and Nintendo's GameCube. "And they will sell, like, a jillion copies," Pachter said.

The full article can be found at Yahoo.

Húha!Lecsúsztunk!

aabyssx
"a vilag nagyobbik fele nem harcmuvesz."

Igen az emberek nagyon kis része nem laikus csak - minden szempontból. És ez sz*r.
BTW ide kb. 20 sornyi kirtikát írtam a hallejvoúdi sz*rokról (szembenállítva az anime-kkel) és a többi destruktív primitívségrõl, ami egy jól elkülöníthetõ kontinensrõl származik, de aztán kitöröltem, mer' nem akarom megbolygatni senki gyenge lelkivilágát.

www.youtube.com/aabyssx

Hat igen. Keanu egy kicsit csampas is 😊). Olyan benan fut mar mas filmben is megfigyeltem, kicsit hicomat a mozgasa. Amugy meg azert ne felejtsuk el, a vilag nagyobbik fele nem harcmuvesz.
aabyssx
Azt lehet (mert én nem tudom), de ott nem Keanu bénázott!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"elhultem"

Én is. Fogtam is a fejemet, hogy: "jajjj, nem igaz, hogy ezt nem látja a mozgás-rendezõ"?!?
BTW valóban, tök hozzánemértõ embertõl ez nagyon jó teljesítmény. Csak akkor SZVSZ nem õ kellett volna.

😉

"Egy sor filmet lehetne emliteni amiben a verekedos reszek klasszissal rosszabbak"

Igen, de attól, hogy van sokkal sz*rabb még nem lesz jobb.

www.youtube.com/aabyssx

Az animatoroknak mindig is allati sok munkajuk van. Es en nagyon sajnalom is, hogy Ok mindig a hatterben vannak. Kifejezetten utalom mikor egy Pixar-os vagy akar Disney-s animacios csoda napvilagot lat, es a werkfilmekben allandoan a pocs szinkronhangokat magasztaljak, akik ugye mind egytol egyig hires szineszek. Ugy adjak elo mintha az ossz munkaban ok olyan nagy szazalekkal birnanak. A masik dolog meg amint leszinkronizaljak az adott animacios filmet ami igencsak gyakori, hol van az 'oriasi' szineszi teljesitmeny?!
Nem tulbecsulendo, de nelkule szinte biztos, hogy nem csinalsz elethu mozgast es akkor mar nelkulozhetetlen.
Ha csak nem akarod, hogy a jatekod valami pc-s videokartyahoz adott ingyenes 20-adrangu cd mellekleten legyen megjelenve. Az asus-hoz kaptam valami japan autos jatekot nem olyan regen, de valami olyan de olyan siralmast, hogy komolyan nem tudtam sirjak vagy nevessek.
aabyssx
A MC egyáltalán nem triviális. Utána még állati sok munkája van az animátoroknak.

www.youtube.com/aabyssx

Szerintem nincs semmi baj a matrixos bunyos resszel. Sot a tul konnyed stilus meg bele is illik a tortenetbe, marmint, hogy ott tulajdonkeppen 'aggyal(agyban)' verekednek es nem testtel. Egy sor filmet lehetne emliteni amiben a verekedos reszek klasszissal rosszabbak. En amikor eloszor lattam elhultem, hogy Keanu igy tud 'verekedni'.