A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
szvsz nem fog vele foglalkozni😊
Viszik tole igy is.

gergou
Akkor a csakonak aki csinallja megemlitheted, hogy ilyen is letezik am😊

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
tottsed

Ezt a Trailert mindenki szeddje le, es nezze meg... Ez egy xbox only gamez lesz, es ilyen latvany sztem sem konzolon, sem pcn nem volt eddig...😊 Szal nagyon varom.

CHEAPBOY_GA
???? Nekem ezeket mutathatod en nem irok gamekat😊 meg csak Cd irom sincs😊

gergou
en ezt csak hallottam egy ket havertol, hogy elofordul neha, de ez nem biztos hogy a gep hibaja...Inkabb a hasznalt programokbol szarmazik( nonjlegal gamezek ugye...😊

Adi
?? Ezt nem vágom?
Nekem nem fagynak a ps2 game-k?!?! Lehet nálad fagytak a ps2 gamek nálam nem szokot ilyen lenni! Egyszer volt a The getawaynél de utána újra végig kellet nyomnom azt a részt és utána teljesen jó volt.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

gergou
nem az x hez joember, hanem a dvd imagehez, ami nem teljesen legal😊) Egyebkent van x es gammakhoz official patch is, de legalabb nem fagynak annyira, mint a ps2 es gamezek... a ps2 lassan szarabb lesz, mint anno a win 98 volt😉)

Adi
😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
De lol!! X-hez patch!! Ez olyan furi!😊

húha😊 akkor a 'picsánruglak' szöveg beteljesûl?!
ajjaj😊 asszem távolról dobom oda a cuccokat😛

So cry me a fuckin river, bitch!

De! Pont pocakra hat 😊
(csak nem úgy, ahogy kellene)
Amúgy jövõ hónaptól majd megyek gyúrni, rámfér...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

vagyis ujj torna😄

torna?
mert az új edzés sajnos a pocaktra nem hat😄

gergou
2003-01-10 Xbox Lord of the Rings: The Two Towers *PAL 60hz FIX* 01x05 MB

Sot van meg 1 60 hzes fix is, ezek szerint 60 hz-en szarakodott az eredeti pal patch...

gergou
2003-01-02 Xbox Lord of the Rings: The Two Towers *PAL PATCH* *WORKING* 01x15 MB PIONEER -

Viszont van hozza pal patch, ezzel talan jol muxene... Aszem ez amolyan ppf patch, az image re ra kell ereszteni, es megpatcheli....

gergou
Hat Bizony ezzel en is szenvedek, de mar 3 napja nem ittam...😊) rekordot fogok donteni😊, de ha eljo a hetvege... akkor aztan😊

Nem is!
Ezen a héten pl. ha minden jól megy, csak kétszer vagy háromszor fogok inni 😄
(nagyon kedves kis sörhasat növesztettem a nyáron, úgyhogy valamit ki kellene találni az új szenvedély legyõzésére 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY_GA
nincs de ezt mondtam is.

gergou
No akkor Cheapboy, Nincsen veletlen two towersbol palos verzio, mert az jo volna... 😊

CHEAPBOY_GA
Ma Veled mikor lesz utkozes meeting?

CHEAPBOY_GA
már megin iszol.... jajj edes gyermekem hat hova fog ez vezetni..... ccc..😊)

CHEAPBOY_GA
Mindenesetre ez a lista szinte 100%os, szokot lenni igy aki (EU, eredeti) PS2es jatekok vasarlasan tori a fejet az innen mazsolazhat😊 Nalam egy ket het elteressel mind lesznek.

CHEAPBOY_GA
.... mert az altalam osszeallitott (hiv. EU PS oldal) megjelenesi listan nem szerepel ez a ketto. S ezek a megjelenesek eleddig mindig pontosak is voltak, ha az ember figyelte az oldal altal elorejelzett s a valosagban megjelent jatekok kozotti parhuzamot az evek folyaman.

Szeptember:

5etol:

Zoe 2
Chaos Legion
Bomberman Kart
Italian Job

12etol:

Dark Chronicle

19etol:

Colin Mcrae 4
True Crime

26atol:

Amplitude (online is)
Everquest (o)
Gladius
Soul Calibur 2

Oktober:

3atol:

Finding Nemo

10etol:

Breath Of Fire 5
Unlimited Saga
Crouching Tiger...

17etol:

Mega Man X 7

24etol:

SSX 3
Harry Potter 3

31etol:

XIII
Fifa 2004
Gladiator
Kya

November:

7etol:

Ghosthunter
LOTR: Return Of The King

14etol:

Medal Of Honor:Rising Sun

21etol:

Prince Of Persia: The Sands Of Time
The Hobbit
Beyond Good & Evil

Szeptembertol December 31ig varhato megjelenesek: (pontos datum nelkul)

Jak 2:Renegade
Fallout
Secret Weapons Over Normandy
Pitfall Harry
Ford Racing
Eyetoy: Groove
Headhunter: Redemption
R:Racing Evolucione (Ridge racer 6)
WRC3
Pro Evo 3
Ratcher & Clank: Going Commando
Alter Echo
Robin Hood
Ghost Recon aradat😊
Time Crisis 3
Vallace & Gromit
Destruction Derby (uj)
Sphinx: Shadows Of Set
Run Like Hell
Hunter (uj)
Broken Sword 3
Tak And The Power Of JUJU

CHEAPBOY_GA
December 2. Final Fantasy X-2

hmmm...... ez is tuti? nem USAs megjelenest raktal be veletlenul?😊

CHEAPBOY_GA
ha a Gt4 megjelenese igaz megvan a karacsonyi ajandekom😊))

CHEAPBOY_GA
Nekem az a kedvencem amikor szarra tort kocsinak idonkent leall a motorja s azt ujra kell inditani 😊 (kar hogy ilyen allapotba en sohase juttatom az autot, de azert pojjen hogy benne van😊 )

CHEAPBOY_GA
A videok egy resze akkor akadozik ha az irt verzio NTSCs, a palosak nem szoktak sohase. Ez ami meghatarozza, Egy eredeti NTSCs MGS2 substancet kiprobalsz raja a videok akadozni fognak.

Ennyi az egesz, nem gep vagy atalakitasbeli hiba.

CHEAPBOY_GA
hozzateszem semmit nem szamit az hogy chip vagy biosflashelt e a gep, a videok egy resze az irt jatekoknal nem ebbol kifolyolag szaggat vagy sem. Ertesz hozza latom😛P

CHEAPBOY_GA
ezt en tegnap IRCn kaptam meg😊)

CHEAPBOY_GA
dec. 20 GT4 ez biztos????

CHEAPBOY_GA
Nagyon viccesek vagyunk máma?😄DD

CHEAPBOY_GA
Ehemm nem en vagyok az!

En csak beregisztralt nevvel irok.

Minden mas nem en vagyok, ne tessenek ram hivatkozni.

Kiszámíthatatlan. A legvalószínûbb, hogy 4-kor vagy 5-kor (de semmiképpen sem a ketõt között 😊.
Egyelõre még csak a filmekbe néztem bele, azok okék voltak.
Majd megnézek mindent idõvel, bár megint "érdekes" hetem van szabadidõ szempontjából 😞

LOL😄DD
Figyi pénteken mikor szabadulsz?
Lecsekkoltad a cuccokat mûködtek rendesen?

Bocs a morbid poénért.

Nem, állítólag nem építik õket újra

gergou
Hi Cheapboy, azer megcafolnam, a az a par game, ami toled van, azok movie kozben nem akadnak( egyik sem)...😊 Meg a colin 4 sem akadozik, bar abban sok video nincs..😊 Meg egy kerdes: a Two towers keszen van mar?😊

gergou
Valaki elmondhatna, hogy mi a kulombseg a chippelt, es a biosflashelt xbox kozott... Konkretan arra gondolok, hogy par game moviejai akadoznak chippelt xboxon... A kerdes, hogy biosflashelten is akadozik e...😊

Rincewind
LOL bazzeg ez kurva jó!!!!!!! 😄
versio

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin
serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos
dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A
tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma
nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el
mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

😊))

Érdemes az ign-en is nézegetni a release dates rovatot, igaz, az valószínûleg nem európai megjelenéseket tartlmaz.

Húvazz, lesz Castlevania ps2-re? Királyság!
Fatal frame 2 már novemberben? Nyamm!

cenobite
Ilyen listát hol találok? Mert van 1-2 név, ami még idén kijön, engem nagyon érdekel és ezen a listán nem találom.

gamertag: kenobita

Leszart alkatrészt nem veszek át 😊

Cheap, azt beszéltük Kouval, hogy pénteken öt-hat körül kellene egyet sörözni, úgyhogy tedd szabaddá magadat!
Kapod a maradék pénzt.
Ja, és a joypad-emet lassan azért így négy hónap után hozhatnád, mert a végén azt fogm hinni, hogy Kou-t imitálod

Mármint a 80-as iq-jú fölött például az usára gondolsz?
Ahol két éve lehet sms-ezni mobiltelefonon, mert addig úgy gondolták, hogy a "csöppet" írástudatlan lakosság úgysem használná ezt a funkciót?

Adi
Szép is!!

Adi
Nagyon állat ez a Soul Calibur 2!!

CHEAPBOY_GA
itt van a minek orultok hulegyerekek , ugyis behal fel ev mulva de Ti ezt meg nem tudjatok kep 😊))

CHEAPBOY_GA
utananezek😊