A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
ma kapom ps2-re! x-re is kinnt van!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ez tök jól hangzik, csak az a baj, hogy már többször leírtad milyen géped van, úgyhogy maradjunk annyiban: ez inkább képzelgés mintsem valóság.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nagyjából egyetértek.
A számok pedig teljesen papírformát mutatnak, én egy kicsit a szimulátor-rajongókat keveslem, egyedül arról gondoltam, hogy több lesz. Másrészt én most a Championship Manager 4-ért vagyok oda - akkor nekem hova kell kattintanom? (nincs ilyen stílus-kategória)
A három kiemelt stílus tényleg pc-n jó, és pc-n sokkal több is van belõlük. Hol a probléma? Ugyanúgy megvannak a másik oldalnak is a maga játékai, nyilván egy konzolos oldalon teljesen más eredmények jönnének ki.
Más. Ez a mennyire igénylik a pc-sek a konzolos játékokat dolog azért egy kicsit összetettebb ennél. Az elmúlt hónapokban az Enclave, Splinter Cell, MGS2, Silent Hill 3, Indiana Jones mind nagy sikerek voltak pc-n. Ha kijön a Vice city, az is az lesz valószínûleg. Ezek mind konzolról jött játékok.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laalee
bar szerintem neked az elso is jatszhatatlan lenne 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
felmesz egy shareware jatekoldalra es 800 logikai jatekot toltesz le...

CSOCSO
FPS 1184
stratégia 907
RPG 717
akció 260
szimulátor 248
kaland 199
sport 125
egyéb 32
ügyességi 13
logikai 13

igy jobban látszik hogy mizu.. és elég beszûkûlt a pc-s társadalom stilusa.. sajnos.. mondjuk nekem tök8.. innen tükrözõdik vissa hogy a pc sek miért akadnak el mário 64 ben meg conkerben...( amit õk kiröhögnek meg legyerekeseznek)
CSOCSO
ügyességi 13
logikai 13

tehát hülyék vagytok és bénák😊)))))))
mondja ezt a konzolos felem...
Adi
Jöhetne már az Enter the Matrix...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

En kepzelges helyett inkabb a valosagnal maradok. 😊 Elvezem az 1600*1200, 100 Hz-es noninterlaced grafikat, dvd-s toltogetes helyett a sokkal gyorsabb vinyorol semmi perc alatt betoltodo jatekot, amiben szuperelethu texturak gyonyorkodtetik a szinvonalas, minosegi (egy szoval PC-s) jatekhoz szokott szememet. 😊
mohus
hát most képzeld el hogy mondjuk nézel egy filmet...mert olyan a minõsége a játéknak..megy a story halál izgalom és 5 percenként nyomsz egy csatát varázslatokkal stb...közben a PS2 DVD-rõl spájzolja neked a szuperélethû gömböt a háttérben..bazi képernyõn, kényelmesen a kanapén dolbyban...ki van nyalva a seggünk😊könnyed szórakozás...késõbb persze durvul a dolog, de a minõség változatlan.ja ez az FFX nálam😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hat az olyanok hogy: "hulye vagy b+", "k. anyad", es 1eb mocskolodas.
"interaktív mese RPG elemekkel"
Ez azert jobban hangzik mint a japan rpg. 😊
Adi
"flame-elése"
Flame-lés végülis mit jelent??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Teljesitsem a kotelesseget? (Ujabb +100k hozzaszolas 1 het alatt garantalt. 😊)
mohus
Nem vagyok konzolos.Elfelejthetnéd ezt a TI mondtátok, konzolos meg hasonló ovodás dolgokat.Nekem van saját véleményem és szerintem mindenkinek.

Játékos vagyok...mostanság inkább konzolon,volt idõ amikor inkább PC-n. Ilyen szempontból mindegy min játszik az ember...csak megfelelõ élményt nyújtson, legyen valami új.Haladjon a korral (süssön Váncza sütõporral)..legyen látványos, merész, használja ki a fülemet és a HIFI-met és legyen jól játszható.

Neked nem kell bunyó meg autóka...neked megérkezett, mondjuk a NWN és tökéletesn kielégíti az igényeidet, másnak japáni RPG kell tele látvánnyal...mozielemekkel.

Én megkedveltem a GT3 cuccot , mert az utcai verdákkal somhatod , meg olyanokkal amiket még élõben sem fogsz látni és a progi iszonyatosan szépen és mennyiségben tálalja neked a concept, GT,Rallye stb autókat...de ha régi haverokkal hoz össze a sors egyértelmû, hogy Bomberman-zunk😊

Szval mindenkinek vannak kedvencei és ezt tiszteletben kell tartani. Egymás meggyõzése, flame-elése, pedig továbbra is kötelezõ itt a FORUMON😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Um, dois, treis, quatro...

Back to the primitive
Fuck all your politics
We got our life to live
The way we want to be

Back to the primitive
Fuck all your politics
"Who feels it, knows it" (Bob Marley)
And God will guide me

Back to the primitive
Fuck all your bullshit
We're back to set it free
Confronting the negative

Back to the primitive
Fuck all you wannabes
You don't mean shit to me
Let it bleed...

(tribal)
Primitive
Primitive
Primitive
Primitive

Back to the primitive
Fuck all your politics
We got our life to live
The way we want to be

Back to the primitive
Fuck all your politics
How it used to be
Check your reality

Back to the primitive
Fuck all your politics
Fuck all you wannabes
Aaaaaarggghhh!

Back to the primitive
Fuck all your politics
Forever we will be
What we want to be

Primitivo

BE KELLETT HOGY RAKJAM!!!

So cry me a fuckin river, bitch!

Az is vmi, mer ezt eddig 1 konzolos nem merte kimondani. 😊
Igazi szimulator eddig is csak PC-re volt, ami konzolon van az arcade autos jatek (ilyen PC-re is van, de nemcsak ilyen). A lenyeg viszont nem az hogy melyik platformra milyen jatekok leteznek, hanem hogy melyek a nepszeruek, es miert. Ami PC-n aratott az azert itt arat, es nem konzolon, mert ezen lehet igazan ezeket jaccani.
mohus
"Ez a felmeres 2 dologra jo pelda: 1. a PCs jatekoknak nem aldozott le (sosem fog), 2. nem lehet kijelenteni hogy jatekra a konzol valo, hiszen ezekre a jatekstilusokra csak a PC alkalmas."

na ezzel egyetértek...

mohus
hát sajna az autókázásról szerintem lemondtak a PC-sek...a vérbeli "szimulatorokról" meg pláne

de a szavazás 248 szavazatát szerintem ugyis a STURMOVIKOSOK hozták

Krinyo
Másrészt olyan statisztika nincs ahol mind1ikre ugyanannyi szavazat kerül ;]

"Hat elegge csak ket stilus dominal"
3.

"ez nem igenyles kerdese hanem betokozottsag szuklatokoruseg"
Ugy mint a manga-usdvagd-autokazas trio?

Jatekkinalatbol van mindenfele PC-re, ezek azok a stilusok, amiert az emberek a PCt hasznaljak jatekplatformnak is. Ilyesmit nem is nagyon lehetne konzolon jaccani. Ez a felmeres 2 dologra jo pelda: 1. a PCs jatekoknak nem aldozott le (sosem fog), 2. nem lehet kijelenteni hogy jatekra a konzol valo, hiszen ezekre a jatekstilusokra csak a PC alkalmas.
Krinyo
FPS 1184
RPG 717
stratégia 907

1ébként meg ezekbõl van a legtöbb gém pcre.
Konzolra nem hinném hogy ezek dominálnának..szal ott ugyanez az arány csak más stilusokkal.

Krinyo
Ez hülyeség.Nyilván arra szavaznak ami szép és jó, nem pedig a szutyokra.Ha valami jó akkor nem fogok ellene szavazni hogy kiegyenlítõdjön a szavazási eredmény...

CHEAPBOY_GA
Hat elegge csak ket stilus dominal, ez nem igenyles kerdese hanem betokozottsag szuklatokoruseg... inkab igy neveznem, s ez szvsz szegeny mint sem buszkeseg... de Te tudod😊

CHEAPBOY_GA

Osszekapom a gondolataimatz , s leirom azt a jo parat. (lesz koztuk alternativ nem alternativ de japani rpg 😛) s nem 2😊

HEhh!😊

A guru gameren most fut 1 szavazas a kedvenc jatekstilus kategoriaban. Jelenlegi allas:

FPS 1184
RPG 717
akció 260
kaland 199
stratégia 907
ügyességi 13
logikai 13
sport 125
szimulátor 248
egyéb 32

Asszem ez mindent elmond a PC-s jatekokrol, es hogy mennyire "igenylik" a PCsek a konzolos jatekokat.
Nem, csak készül kb. két játék, és az Cheapnél már tömeg 😊

mohus
miért? a Nintendo megvette a Square-t?

mohus
"Jo lenne ha a hasznalt GC-t nem adnad dragabban"

na itt a fogyasztóvédelmi fõfelügyelet...

mohus
a gyengébbek kedvéért😊aki csak úgy éppen belibben a topicba...

Adi
Te meg inkább registráld magad és ne dumálj....

...japan kalandjatek... 😊
Meg a f*szom is. 😊
CHEAPBOY_GA
Viszont nemsokara GC is telelesz azokkal😊

mohus
televagyunk japáni rpgkkel...rengeteg van...h avalóban ez tetszik neked akkor csak a PS2-t ajánlom...

Mindenkinek ugy, ahogy hozzam szol.
Te is.
aabyssx
"ne írj többet ide és akkor senki sem fog fakelni"

Írjon csak, de ésszel!

www.youtube.com/aabyssx

Hiaba, az igazi sztaroknak sok a rajongoja. Mint nekem.
Kezd a sajat stilusoddal, erre tuti nem kivancsi senki, szal viszlat!
Dehogynem, ha siman a nick vegere irsz 1 alt+255 karaktert, tok ugyanannak laccik. Sebaj Tobika a gumiban tanusithatja. 😊
Nem kell userinfo, gondolom statusz bart a te exploreredhez is mellekelt a mikroszoft (vagy a necckep, vagy...), raviszed a kurzort a nevre, a statuszbaron +jelenik 1 link, aminek a vege az hogy userid=valami. Na ebbol 1bol kiderul hogy en irtam, vagy se. Az en userid-m 1032968638, ha nem ezt latod ott, akkor nyilvanvaloan nem en irtam. Mivel elegge mindennapos mar hogy engem fakelnek, erdemes valasz elott ellenorizni. Amig ez nem igazan sikerul senkinek, addig marad a hagyomanyos +oldas: en hivom fel ra a figyelmet.
Laalee
nick csere space nelkulire akkor asszem nem lehet 2 egyforma nick, tudom hogy nem a legjobb megoldas de talan ertelmesebb mint gyalazkodni

Valahogy csak fel kell hivni a kozonseg figyelmet hogy ne nekem anyazzanak mas hulyesege miatt. Tudsz ra mas MUKODO +oldast?
Laalee
de gondolom, de a forum bug javitasa megint nem ram tartozik, azt meg elore megmondom hogy minden hozzaszolasodnal nem fogok user infot lekerni, hogy vajon te vagy e vagy egy "köcsög nicklopo" 😄 igy is csinalsz eleg munkat 😄D

Laalee
ez sajnos felsobb koros problema 😄 nick et tiltani nincs jogunk, de ettol neked meg nem kene ciganyozni zsidozni es egyebb ide nem illo megnyilvanulsat tenni

Ja, es ha mar a moderalasrol esik szo, talan inkabb a mas neveben irogatokat kene kimoderalni, nem gondolod?
Amig erre nem vagytok kepesek rajonni, addig kenytelen vagyok sajat hataskorben kezelni a problemat.
Akkor kezeljetek a problemat rendesen! Ne azon sopankodjatok hogy valaki felhaborodik ha 1esek a neveben pofatlankodnak, hanem azon hogy egyesek ezt megtehetik. Ti moderatorok, tehetnetek azert hogy ez ne fordulhasson elo, es akkor nem lenne problema. Te mit szolnal ha ellopnak a kocsidat, amikor bejelented, a rendor meg elzavar, hogy ne panaszkodjal? Megkoszonned?