A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A számok pedig teljesen papírformát mutatnak, én egy kicsit a szimulátor-rajongókat keveslem, egyedül arról gondoltam, hogy több lesz. Másrészt én most a Championship Manager 4-ért vagyok oda - akkor nekem hova kell kattintanom? (nincs ilyen stílus-kategória)
A három kiemelt stílus tényleg pc-n jó, és pc-n sokkal több is van belõlük. Hol a probléma? Ugyanúgy megvannak a másik oldalnak is a maga játékai, nyilván egy konzolos oldalon teljesen más eredmények jönnének ki.
Más. Ez a mennyire igénylik a pc-sek a konzolos játékokat dolog azért egy kicsit összetettebb ennél. Az elmúlt hónapokban az Enclave, Splinter Cell, MGS2, Silent Hill 3, Indiana Jones mind nagy sikerek voltak pc-n. Ha kijön a Vice city, az is az lesz valószínûleg. Ezek mind konzolról jött játékok.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
stratégia 907
RPG 717
akció 260
szimulátor 248
kaland 199
sport 125
egyéb 32
ügyességi 13
logikai 13
igy jobban látszik hogy mizu.. és elég beszûkûlt a pc-s társadalom stilusa.. sajnos.. mondjuk nekem tök8.. innen tükrözõdik vissa hogy a pc sek miért akadnak el mário 64 ben meg conkerben...( amit õk kiröhögnek meg legyerekeseznek)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ez azert jobban hangzik mint a japan rpg. 😊
Flame-lés végülis mit jelent??
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Játékos vagyok...mostanság inkább konzolon,volt idõ amikor inkább PC-n. Ilyen szempontból mindegy min játszik az ember...csak megfelelõ élményt nyújtson, legyen valami új.Haladjon a korral (süssön Váncza sütõporral)..legyen látványos, merész, használja ki a fülemet és a HIFI-met és legyen jól játszható.
Neked nem kell bunyó meg autóka...neked megérkezett, mondjuk a NWN és tökéletesn kielégíti az igényeidet, másnak japáni RPG
Én megkedveltem a GT3 cuccot , mert az utcai verdákkal somhatod , meg olyanokkal amiket még élõben sem fogsz látni és a progi iszonyatosan szépen és mennyiségben tálalja neked a concept, GT,Rallye stb autókat...de ha régi haverokkal hoz össze a sors egyértelmû, hogy Bomberman-zunk😊
Szval mindenkinek vannak kedvencei és ezt tiszteletben kell tartani. Egymás meggyõzése, flame-elése, pedig továbbra is kötelezõ itt a FORUMON😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Back to the primitive
Fuck all your politics
We got our life to live
The way we want to be
Back to the primitive
Fuck all your politics
"Who feels it, knows it" (Bob Marley)
And God will guide me
Back to the primitive
Fuck all your bullshit
We're back to set it free
Confronting the negative
Back to the primitive
Fuck all you wannabes
You don't mean shit to me
Let it bleed...
(tribal)
Primitive
Primitive
Primitive
Primitive
Back to the primitive
Fuck all your politics
We got our life to live
The way we want to be
Back to the primitive
Fuck all your politics
How it used to be
Check your reality
Back to the primitive
Fuck all your politics
Fuck all you wannabes
Aaaaaarggghhh!
Back to the primitive
Fuck all your politics
Forever we will be
What we want to be
Primitivo
BE KELLETT HOGY RAKJAM!!!
So cry me a fuckin river, bitch!
na ezzel egyetértek...
de a szavazás 248 szavazatát szerintem ugyis a STURMOVIKOSOK hozták
3.
"ez nem igenyles kerdese hanem betokozottsag szuklatokoruseg"
Ugy mint a manga-usdvagd-autokazas trio?
Jatekkinalatbol van mindenfele PC-re, ezek azok a stilusok, amiert az emberek a PCt hasznaljak jatekplatformnak is. Ilyesmit nem is nagyon lehetne konzolon jaccani. Ez a felmeres 2 dologra jo pelda: 1. a PCs jatekoknak nem aldozott le (sosem fog), 2. nem lehet kijelenteni hogy jatekra a konzol valo, hiszen ezekre a jatekstilusokra csak a PC alkalmas.
RPG 717
stratégia 907
1ébként meg ezekbõl van a legtöbb gém pcre.
Konzolra nem hinném hogy ezek dominálnának..szal ott ugyanez az arány csak más stilusokkal.

Osszekapom a gondolataimatz , s leirom azt a jo parat. (lesz koztuk alternativ nem alternativ de japani rpg 😛) s nem 2😊
HEhh!😊
FPS 1184
RPG 717
akció 260
kaland 199
stratégia 907
ügyességi 13
logikai 13
sport 125
szimulátor 248
egyéb 32
Asszem ez mindent elmond a PC-s jatekokrol, es hogy mennyire "igenylik" a PCsek a konzolos jatekokat.
na itt a fogyasztóvédelmi fõfelügyelet...
Írjon csak, de ésszel!
www.youtube.com/aabyssx