A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csakhogy éppen UGYANEZ LESZ A KONZOLOKKAL!!! CSaK UPGRADELNI NEM TUDSZ! SZÓRHATOD KI, VEHETED A FÉL ÉVVEL ÚJABBAT!
Att : õsszel jön a RadeonII, GForce3 még nem igazán kapható, meg igazából az eredményei nem gyõztek meg. Akkor miben van elöl, hirekben ???

WoW még mindig :P

Alien!
Na,és mi a többi?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Szakadék most is van.... A világon a DOOM, DUKE és társai óta egyre népszerûbb a NETES game, ebben pl. a konzol SEHOL SINCS...legfeljebb próbálkozás szintjén... de ez csak az egyik dolog, amiben le van alaposan maradva....
Alien!
Na látod,ez egy örökös körforgás,amibõl ti Pc-sek nem tudtok kiszállni.
Hiába vesz valaki ujonnan Pc-t csak munkára akkor is már(ahhoz mérten) csak Brutál konfigokat vehet.Meghát a Multimédia miatt van. Én például zenét szerkesztek a gépemen,ezért kellet a rengeteg ram meg vinyó.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Igen, komolyabb...hagyta teljesen kicsúszni a kezei közül a PC piacot, annakidején elõállt a PS/2 szériával, benne pl. az MCA busszal... A PS/2 az MCA-val együtt súlyos bukás lett...Egy darabig foglalkozott a PC processzorok gyártásával is, nem sokáig...A Cyrixet vette meg, egy darabig próbálkozott, majd az egész miskulanciát eladta a VIA-nak.... Ettõl függetlenül semmi bajom az IBM-mel, de nem fognak egy nagyszámítógépekbe szánt processzort rakni egy konzolba....
Alien!
Na igen,csak aki újonnan csöppen bele a Pc rohanó világába,az elõbb-utóbb meg fog riadni.Mit csináljon az akinek esetleg nincs pénze vagy ideje upgrade-lgetni,nem ért hozzá,látja,hogy vett egy gépet X százezer forintért(pechjére épp egy VGA generációváltás elõtt)és csak azt látja,hogy ez bizony kevés.Marad a net meg az excel,meg a konzol.

Csak azért vannak egyedi(?) játékstílusok Pc-n,mert idáig nagy volt a szakadék a gépek tudása között.Ez most változott,úgyhogy most minden elérhetõ konzolon is.

Deadman, sajnos ez van, ez senkinek sem jó az NVIDIA-n kívül...
A Radeon-nal még bírta nagyjából tartani a versenyt az ATI, de a GF3-ra egyenlõre semmi válasz...ez az egyik. A másik: NVIDIA alapú kártyeszt jóval többen vettek, mint ATI-t...Ismétlem: SAJNOS!
Alien, vagy szerinted az irodai programok kedvéért hozzák ki a Geforce3-at is?:-)))Meg annakidején az SBLIVE-ot?.-)))))-Vagy pár dokumentum miatt kell egy otthoni gépbe 30 Gb-os winch?.-))))Nem beszélve a 256MB RAM-ról?:-)))
Mi ütötte ki az ATI-t ?? Ébredj már fel, kishaver !!!!

cyborg, mér ne, a PS2 sokkal jobb hardware, nem?:-))))))))))))))))))
A PC-nek még így is vagy 100 év lemaradást kéne behoznia a ps3 megjelenéséig, nem?.-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ennek a fele igaz, de emellett egyre több otthoni PC felhasználó is lesz, és azok persze leülnek a gép elé játszani, még ha csak elõször egy kis vízityúk pufogtatásra is (moorhuhnjagd) tehát a PC használók száma is nõ, és aki foglalkozik is a gépével, annak nincsenek problémái....Csak meg kell tanulni...tehát a konzol sosem fogja kiütni a PC-t...Az is igaz, hogy nem erre készült, de a hangkártyák, videokártyák, gyors, nagy vinyók, soksok RAM mind errefelé viszi a PC-t....
Én tudom azt is, mit tud a GF3: a kor színvonalának megfelelõ otthoni felhasználóknak szánt chip, csak sajna ebbõl a szempontból is bejön az a szar helyzet, hogy nincs lényegében konkurenciája az NVIDIA-nak...Úgy gondolja, visszavehet a tempóból, és az árakat fent tarthatja... Sajna kiütötte az ATI-t is....
Alien!
Háát, én meg azt mondom,hogy a Pc nem játékgép soha nem is volt,és soha nem is lesz az!!!
Az összes hátránya abból származik,hogy nem játékra találták ki.Nem az a rendeltetése.
Jó a hardver,de macera miatt játszanak egyre többen inkább konzolon(világszerte).

cyborg, mégegyszer mondom: Ezzel azt mondtam, ennyit ér az a sok minden, amit az AIBO-ról regéltek...és minden tiszteletem a SONY marketingeseié, de ennyit ér az a sok minden is, amit a PS2-rõl és a PS3-ról regélnek.... Szállj le a földre....
Csak példának hoztam a reklámok hatásáról... ld. AIBO
cyborg, nem is ezt mondtam...Ezzel tisztában vagyok

patch 1.1: neuron alapú...neuron mintájú, így helyesebb, bár folynak a kísérletek valódi neuronok és szilíciumlapka összepárosításáról...
Ja bocsi, ez nektek még magas, még a neuronokat nem vettétek:-))))
patch 1.00:nweuron=neuron
Ja, és az AIBO sem tud közel sem annyit, mint amennyit regélnek róla:-))) Meg kell hagyni, ügyes software van benne, de semmi több...A valódi mesterséges intelligencia csak nweuron alapú processzorral valósulhat meg....Elárulom, már folynak a kísérletek...
Ehh...ennyi értetlen, reklámoktól elvakult emberkét egy rakáson....Ez sok nekem kicsit....
Ezt is mégegyszer elmagyarázom: A PS2 nem más, MINT A KOR SZÍNVONALÁNAK MEGFELELÕ JÁTÉKKONZOL!!!!!! SE TÖBB, SE KEVESEBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS ITT A JÁTÉKKONZOL SZÓN VAN A HANGSÚLY!!!!!!!!!! ERRE TERVEZTÉK, ERRE GYÁRTJÁK!!!!!!!!! NEM NAGYSZÁMÍTÓGÉPNEK!!!!!!!!
ÉS TECHNOLÓGIAILAG A SONY SINCS MÉRFÖLDEKKEL A TÖBBI ELEKTRONIKÁVAL FOGLALKOZÓ CÉG ELÕTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOGJÁTOK MÁR FEL BAZZE!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA MEG ÍGY LENNE, NEM ENNYIBE KERÜLNE A PS2!!!!!!!!!!!!
MIT GONDOLSZ, KB. MENNYIBE KERÜLT AZ AIBO ELSÕ VERZIÓJA???????????,
Elárulom: ha minden igaz, kb. 3.000.000 ft.....
Igaz, végülis, ha a PS2 konzol= SGI workstation, akkor miért is ne?:-))))))
Ps3:-))) igen:-)))) Persze, feltételezve, hogy kb. 10 év múlva jelenik meg:-))))))))))9
Mostaztáneztvégképpnemértem, hogy jön ide a GT3?
Úgy látszik, mindig ezzel takaróztok, ha nem tudtok mást kitalálni:-))))
Persze, ha feltételezzük, hogy mindegyik ki is van dolgozva, és önálló, méghozzá jó AI-vel rendelkezik...mert így lenne értelme...
Mert a PS2 az aztán nem 500, hanem 50.000 harcost tud egyszerre kezelni...Igen, ez így van:-)))
Tudod, milyen hardver kéne ahhoz, sokész????????????????????????????????????
cyborg, mi lenne, ha egyszer abbahagynád a hülyeségeidet? Így aztán végképp nem tudod összehasonlítani a konzol és a pc tudását...
"Házon belül" lehet jó teszt, de semmi több...
Ha ehhez még hozzátesszük, hogy a 3DMark 2000 kissé driverfüggõ...
De ennek aztán végképp semmi köze a Dreamcast meg a többi állítólagos tudásához...
Hát mi a konzoloké? 200 játékos egyidõben? Menj a...
A HMFAKK-kal kapcsolatban megint valaki beszólt,(nagyokos konzolos) ezért újólag felvilágosítom: A HMFAKK2 A QUAKE III FELJAVÍTOTT ENGINE-ÉT HASZNÁLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Hány felkiáltójelet rakjak még oda, hogy meglásd végre?
A Mi kerül többe vitánál meg igenis hozzá kell számolni a konzolhoz egy TV-t, meg ha jó hangot akarsz, egy hangfalrendszert is...
Látom, ezt nem fogtátok fel, konzolos és társai, ezért elmagyarázom: Apuci, anyuci megveszik a konzolt...Hazaviszik, kicsomagolják, és látják, hogy ezentúl lõttek a tv-nézésnek, mert a kis csemetéjük a gép elõtt gubbaszt állandóan...Sebaj, apuci nagy ötlettõl vezérelve felhozza a pincébõl a kissé rothadó, erõteljesen képcsöves, sok apró hibával küszködõ, de még épphogy mûködõképes régi TV-t...beállítja a gyereknek. A gyerek egy darabig elvan,örül a fejének, nézi, bámulja azt a mosott szar, kék-zöld, lila, vagy egyéb furcsa színeket öltõ fejeket, és büszkén mutogatja a haveroknak: Idefigyuzzatok, milyen király grafika!:-)
Igen ám, de a TV bemondja az unalmast...Csaláfõ szalad a szervízbe, ott a jólelkû mûszerész felvilágosítja: Jobb, ha úgy ahogy van, egyenesen megy ki a kukába a TV, ránézni sem érdemes, annyit sem ér...
A gyerek ordít, majd újra rákapcsol a családi TV-re...A családfõ megelégeli, vesz a bolhásoktól mégegy szar TV-t, megjavíttatja X ezer Ft-ért, a TV vígan megy kissé szar képminõséggel ugyan, de fél évet... ez is elszáll. A szitu ugyanaz... A családfõ begõzöl, vesz a fiacskájának egy vadi-új TV-t...Ha még maradt rá pénze:-))))
A családok 99,9°%-ánál NINCS MINDEN SZOBÁBAN VADI ÚJ 72cm-es TV!!!!!!!!!!!!!
Deadman, nem tudtad, hogy az elektromûszerészeknek nem adnak ki tavaszi szünetet?:-))) Tudniilik, a munka nem állhat meg egy ilyen szervízben, mert az iskolákban szünet van:-)))
Sebaj, megint tanultál valami újat:-)))
Ezért vagyunk, a szolgáltatóipar értetek van:-))))))))
Hmmmm....Ezt mondd a sok százezer UT rajongónak:-))) A neten az egyik legnépszerûbb game..nem, nem a Turok:-))) igen, igen, nyert, az UT-re gondoltam:-))) Kb. a CounterStrike után:-))) Jah, nem tudod, mi az?:-)))) I'm sorry:-))))))
Ebben az élmezõnyben van még pl.a QuakeIII, de a Turok2 messze nem népszerû a neten bazze!!!!!
Ettõl még lehet jó (bár mérsékelt sikerû) single player game! Jah, most csak az FPS-ekre gondoltam, de ha kicsit messzebb nézünk, ilyenek bukkannak fel: Diablo, Starcraft, stb....és nem Pokemon XXIV, meg MGS, meg GTA, meg kutyafüle:-))))
CSOCSO
jah gyerekek és végre letölthetõ a sound forge 5....nagyon aranyos!!töcsétek ha kell cim majd adok,...van crackem is hozzá...
CSOCSO
Mindenem megvan az UT hez a patchek az umodok minden!!!!tudom milyen a netgame és el kell mondanom hogy a turok 2 nek nagyobbb a feelingje a neten mint ennek az ut nek..ez is nagyon jo csak ha nagy a ping akkor baromi gusztustalan dolgokat csinál mig a turokban ha nagy a ping akkor meglövöd az embert és nem deglik meg és kész..mig t az em,berek jobbra balra repülnek te meg akadozol mind emellett ha lösz kb 2 másodperc mulva el is megy a lövedék..amugy jo egy gamez....na csumm
CSOCSO
képzeld nekem megengedték de szolok anyukádnak este hogy maradhatsz még egy kicsit 11 után is..csak ne halgatózzá éccaka a háloszobábnkba!,kisfiam!
CSOCSO
HEHE szarevõ vagy hogy hivnak!! te mit mondtál nekem? ha jol emléxem a proféta 2 vel veszekedtem errõl vagy már harmdszorra változtatsz nevet??képzeld nem én mondtam hogy az én sony..bla bla bla nincsen sony a lakásban!
Az hogy nálad van egy tv és anyucid meg apucid miatt nem tudsz tv-t nézni arról nem tehetek!!!!
nálunk 4 tv van! már bocs de akinek van páénze ps2 re annak legyen má pénze 2-3 tv-re!!!!!!

Gabo : "Csak érdekességként a játékosok száma pedig MAX. 4! (PSO)" - és ??? Ez a program sajátossága, nem a konzoloké.
" Aki megvette a bõvítõ-hely nélküli feketén behozott, gépét" : Japánból nem sokan hozattak be. Aki meg igen, az megérdemli.

Cyborg:
A gépem típusa: Intel, Asus, Quantum, MAG, Toshiba, Creative, Gravis, Logitech.
És nincs is olyan problémám mint CSOCSO-nak, hogy fagyogat meg kidobál a game a kártyám miatt.
A munkahelyemen pedig😄ELL, Compaq.
Van még kérdésed?

Deadman:
Csak érdekességként a játékosok száma pedig MAX. 4! (PSO)
Ezzel szemben Ever Quest-nél egy játéktérben több százan is tartózkodnak egyszerre.
UT-nál a nap bármely percében legalább 2500-3000 játékos van a szabad szervereken, a gamespy szeverein is legalább ennyien. Akkor még ott van a mplayer.com, az msn gaming zone és a többi hasonló szervezet. Játékonként 2 (f2f)-tõl 32 (ctf)-ig terjed a résztvevõk száma.
De már kint van a Tribes2 is a maga szerény 50 játékost befogadó játéklehetõségével.
Nemsokára jön a Neverwinter Nights is a maga 64 játékosával.
Csak érdekességként.

CSOCSO:
Ha PC-hez mindenbõl az újat veszed az összehasonlításodhoz, akkor a PS2-höz is vedd ugyan így. Tehát akkor PS2-höz vedd a HDTV-t és az 5.1-es hangfal rendszert is. Ha pedig nem az lapoktól indulunk máris nincsenek ilyen költségek. Az árakról még annyit, hogy ha a konzolok fejlesztési, elõállítási, terjesztési költségeit is nektek kellene megfizetni, akkor valószínûleg a PC-k árával egyezõ/meghaladó összegeket kellene fizetnetek.
A monitort pedig ne hasonlítgasd a TV-hez. Míg közelrõl nézve a TV képe élvezhetetlen addig a monitoré 1. osztályú. És távolról nézve is jobb képet ad mint egy TV készülék.
Milyen GF2 MX-ed van? Milyen drivert használsz hozzá? Ha noname és ráadásul bétás drivert raksz fel hozzá, esetleg még túl is hajtod akkor ne is csodálkozz a fagyásokon.
Az UT pedig ha nem tudnád még glide-ra lett optimalizálva, de az új engine mellett ennek a megoldásán is dolgoznak az epic-nél. Eddig az epic a régebbi játékaihoz is visszacsatolta az új fejlesztéseit, ez most sem lesz másként. Tehát a patchek nem csak javításokat tartalmaznak. Ha kicsit is elmélyednél az UT beállításaiban akkor nem lennének az akadozással sem problémáid és stabil FPS értéket kapnál alatta. De talán nézz el ide http://hunreal.5k.hu/ és nézd meg a faq részt!
Ha rá akarsz érezni az UT igazi ízére ajánlom figyelmedbe a Multiplayer/ Find Internet Game menüpontot. De ehhez elõször rakd fel a legfrissebb patchet és a Bonus Packokat! A fenti címen és az epic-nél megtalálod.

konzolosok:
A jelek szerint a PS2 mégse tökéletes, ha a SONY a bõvítésével fáradozik. Eddig úgy tudtam, hogy a broadband támogatás már defaultból benne van, de a jelek szerint ezt is kispórolták. Másrészrõl megnézem, hogy fogja valaki a broadband elérését kihasználni, ha csak PS2-je van. Ahhoz ez egy kicsit drága mulatság lenne.
Másik kérdés, hogy a játékok mennyire fogják ezt támogatni?
A HDD meg érthetõ a régebbi hírekre visszatekintve. Így végre lehet majd patcheket készíteni a fagyogató játékokhoz. Meg a végén még installálgatás is lesz. :-))
De azért nem PC-sednek a konzolok ugye...?
A legszebb az egészben, hogy nem minden PS2-höz lehet majd ezeket a kiegészítõket csatolni. Aki megvette a bõvítõ-hely nélküli feketén behozott, gépét az majd szívhatja a fogát, vagy perkálhat a márkaszervizben a fekete szerelésért. (Feltéve, hogy elvállalják...)

Laalee
te scocso miert van az hogy minden forumot teleirsz a z idota baromsagaiddal? 😊
ki nem szarja le hogy akora idiota voltal hogy nem aludtal? söt azt is leszarjuk hogy anyukad uj pasija izomtibor😊 bar egy kscit meglepodtem amikor azt irtad hogy mesz gimibe a szinvonaladat tekintve 7-8. osnak gondoltalak...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
aham es mi lett volna ha nemes egyszeruseggel sikolyt ir hamar magyarok vagyunk?😊 arrol nem beszelve hogy mekkora szar a film 😊 1 ertelme volt a filmnek hogy kiparodivaltak 😊 az legalabb jo.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
ma én fél 3 kor feküdtem le!!!!
de egy kedves haverommal megcsináltuk azt hogy egy héten keresztül csak 11 orát aludtunk és másnap 5 kor keltünk hogy beérjünk a gimibe!! ha nagy fiuk vagytok ezt csináljátok meg napi 1-2 ora alvás hja mindjárt jon hogy egy hétig nem aludtatok tudjuk elhiszem de ha ti is csináltátok már ilyesmi ököraséget akkor tudjátok milyen szar!!!
CSOCSO
te egy akkora fasz vagy bazzeg hogy baszni lehetne veled!!!!!
Nálatok van tv-? kinél nincs tv?szoljon??? és kinél van monitor de gép nélkül???
te fasz gondolkodj már olyan hülye felfogásod van hogy az már fáj!!!!
"Igen? Neked melle csomagoltak, foleg ingyen? Akkor a haveromat nagyon atbasztak, mert o TV nelkul kapta... ;-))"
kurva vicces vagy te hülye!!!
meg melyik háztartásban nincs monitro?? képzeld ha nem veszel gépet akor egyikben sem de ha nem veszel konzolt attól minden háztartásban megvan a tv!!!!!
az igényrõl aniyt hogy inkább veszek egy 146 cm-s thomsont 1.2 millioért mint egy 72 cm es plazma szarságot 4 milliért!!!
azt meg leszarom hogy gyártják!!!!lehet hogy kimennél az afganistani mitoménmilyen gyárba és leszopnád magad az ottani cuccoktóll..lehet hogy nem kitudja😊))
ja és most pont meniyre faszom kivan a gépemmel!!!ez a buzi gef mx csak ugy kilép a játékból!!de utánn azt sem mondja hogy hiba történt vagy valami!! a 3d mark is kilép egy pár perc után!!!!!
enniyt a pc-rõl és ez mindenkinél elõfordulhat!!!!nem csak nálam és msoknál is vanak ilyen hibák!ezé van ilyenkor hogy PC SUX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyedül az unreal tu szól hogy baj van azis ugy beakad néha mint egy voodoo 2 essel jáccanék 1024 ben!! nem akadozik csak 5 másodpercenként akad egyet!!
ja valamelyik fazs irta egy topicban hogy az õ voodoo 2 ese!!!!!!!!!!!!!!60 fps esekel szaladgál 1024 ben!!!!!!!!!4heheh
800*600 ban nem megy anniyt meg a tnt2 is 60 fps ekkel rohangál!!!
tegnap elött probáltam ki egy tnt2 est egy p 4 essel!!!! a 3d markban 1024*768 ban 16 bit ben high detailoknál jo ha tudott 20 fps-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
röhelyes néha miket nem mondanak !!
az án 3dmarkom 6000 pontot ért el!!!!!!😊))))))))))))))
Att, Humano : nekem nincs tavaszi szünet, mint nektek, valamikor aludnom is kell, a munka nem áll meg. De majd eljön nektek is ez az idõ 😊 Undying : múlt hétvégén végignyomtam gyorsan, az annyi. Az eleje tényleg nem rossz, de az utolsó ellenfelen már csak röhögni tudtam. A Thief sokkal királyabb volt. Barkert egyébként szeretem ( Korbács, stb, már ha megvették neked szüleid).

Na megyek, mert Qra izgatja a fantámat:-))))
Egyedül, sötétben, EAX-os hangkártyesz, hangfalak, stb. társaságában:-))))
Mellesleg Wes Craven (Nightmare on Elm street, Scream, stb.) filmet akar forgatni az American McGee's Alice storyjából, ami szintén fantasztikusan jó! Szóval nincs 5let a PC-s játékoknál, mi? Egy kaptafa, mi?:-)))
A Heavy Metal FAKK2 foltatása a Heavy Metal FAKK-nak, ami viszont nem játék volt, hanem képregény...Hol itt az 5let? Egysíkú, unalmas az egész PC játékpiac...:-)))
Méghogy nincs 5let:-))) Mikor a story kiváló, nagysikerû horror-bestsellerszerzõtõl származik:-))))
Na én is el...Undyingezni:-)) Most hozták + végre:-) Rulllaaaa:-)))
Mond ez vkinek vmit, hogy Clive Barker?:-)))))
Nem, nem pukimon:-)))Meg nem drogonbólz:-)))))
:-))))