A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idezet Rejto Jeno-tol: Ugy kezdodott hogy visszautott...
"Hat profeta, az szerencsere igen nyilvanvalo hogy kettonk kozul ki a tudatlan fasz. A hozzad hasonloknak keszultek az ilyen forumok, mert a valos eletben gondolom eleg hamar kiderul hogy mekkora egy segg vagy."
Mazsola, ilyet mindenki tud...
Mazsola vagy fiacskam! Ott a baj, hogy lattam... Sot, jatszootam is vele... Szornyu elmeny volt...
Igen, Zoll, ugy latom, a te esetedben is a masiknak van igaza...
Nem, Profeta, tenyleg rosszul mondtad... Van ugralos is...
Ha ennyi eszed van, es meg azt se figyeled, hogy mit irsz... Hallod, fiacskam, te se vagy semmi...
"Pontosan a ti szokasotok az, hogy leirjatok milyen jo a PC mert az NVxx adatai milyen jok, meg az NVidia + a fejlesztok hogy istenitik. "
Fiacskam, ti mit csinaltok? Netan kiprobaljatok a beta verziot?
"ezt nem nevezhetjuk vitakulturanak"
Nem, ezt igazsagnak hivjak...
szerintem nem kéne minden jatekot megvenni
lehet hogy a hardver jobb de nincs benn sok lehetõség
alien:nincs esélyed
Battletag: coolpet#2467
Alien, mond mar meg nekem, hogy lehet, hogy csak teged b*sz at mindenki?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A tények nem gyõzik meg õket, ha valamit érthetõen elmagyarázunk nekik, rá két napra ismét feldobják. Egyetlen dolog amit szajkozni tudnak az a SONY és a fejlesztõinek a reklám szövege.
Az emberei hülyeség ilyen mértékû megnyilvánulása szinte már fáj. Kár, hogy korlátozottságuk miatt nem veszik észre saját magukon, mennyire nem a földön járnak.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Meg arra is felhívnám a figyelmed, hogy a psx megjelenésekor NAGYSÁGRENDEKKEL gyorsabb 3d grafikát tudott a pc-knél (ez a ps2-re nem állt fenn a megjelenésekor sem, jobb volt, de nem annyival), és a fejlõdés akkoriban kb tized ilyen gyors volt. Az a 3 év elég optimista, ha megnézegeted a gf3-as kéepeket, amik egy éven belül Magyaroszágon is realitássá válnak.
Most lépjünk túl ezen a gf1-2 dolgon akkor. Egy év múlva kb elterjed a gf3. Akkor a leggyengébb játék fog így kinézni, mint a DroneZ (felsõ kép). Na de akkor még mindig a ps2-nek kéne helytállnia a Doom3mal, U2-vel meg a mittoménmilyen gf3-as csodákkal szemben. Ez nem fog menni, mint ahogy a psx sem tudta tartani annak idején a tempót a V1-2vel szemben (q2, Unreal).
Ilyen grafikát pedig tud a gf2, lehet is látni, pl Giants, SSam (akkor is!), Alice. A gf1 már ki van használva, a gf2 meg ki lesz ezekkel az új játékokkal (tehát gf3 még nem kell majd).
A gf3ra szükség van, mivel támogat olyan dolgokat, amikkel valóban nagyságrendekkel szebb játékokat lehet csinálni (lsd Doom3), DE ezek még nem használják ki, ez tény. De ezzel mi a baj?? Ha így is ilyen szépek, és gf2-n menni fognak, majd egy év múlva jönnek a GF3-at kihasználók. Kicsit hamar jelentek meg a kártyák, ennyi. De attól még nyugodtan elhiheted, hogy így néznek ki a készülõ (és hamarosan elkészülõ) játékok.
Vagy ha a GF1 ilyen grafikát tud,mért van szükség a GF3-ra.VAGY: A JÁTÉKOK MÉRT NEM NÉZNEK MÉG íGY KI???? MÉG GF2-ESEN SE???
ÉS AKKOR ITT JÖN A KÉRDÉS: KI LETT-E HASZNÁLVA A GF1-ES TELJESEN...VAGY KI LESZ-E A GF2 VALAMIKOR IS??
Ne akard hogy keressek néhány ronda képet ps2-játékokról
Mellesleg ha csak az eddigi játékokat nézed, eddig sem csináltak olyan játékot, ami csak a lehetõ legjobb gépen futott, tehát nem valószínû, hogy az újabb játékok csak GF3mal fussanak. És mivel régebbi kártyákon is ugyanaz az engine fog futni, tehát ugyanolyan megvilágítás, textúrák, stb, valószínûleg nem fog sokkal gyengébben kinézni egy gf1-2-n sem (amik azért remélhetõleg itt is elterjednek addigra). Fõleg, mivel a gf3 csak egy-két effektben különbözik ezektõl (amik nem nagyon vannak felhasználva a képeken), a textúrák minõségében és az alapvetõ funkciókban nem. Eghyszerûen ezek a játékok már a végletekig ki fogják használni a gf1-2 featurejeit, amit eddig nem nagyon tettek meg. Szóval a gf3-mal még ráérünk fél-egy évet, a gf2 pedig nem elérhetetlen.
"Kozlom veled, hogy az EE proci T&L engineje kicsit erosebb mint a GF procike"
Melyiknél? A gf1-nél lehet, gf3-nál pedig nem. Ennyi.
A feature-ökrõl meg annyit, hogy attól lesz szép egy játék, nem a 10%-kal több poligontól. Gondolom nem sok játékot láttál, ami kihasználja a gf2-3 featuröket. Ajánlom figyelmedbe néhány újabb (vagy készülõ) pc-s játék képeit. (Aquanox, Dronez, U2, stb) A textúrákat meg inkább hagyjad szerintem, a pc-s játékokban sokkal nagyobb felbontásúakat használnak.
A q3ról annyit, hogy ha átlag 150-nel megy az nem hátrány, mivel ha tíz ember jön szembe, akkor sem megy 60 alá. Ez a konzolos verzióról nem mondható el.
Ha neked akadtak a pc-s játékok, akkor sajnállak, ha egy kicsit értenél hozzá, akkor egy gyengébb gépbõl is normális sebességet tudnál kihozni.
hm..erre mondtam én azt hogy nem vagyok elfogult..én legalánn játszom konzollal is meg pc vel is...
jah az lehet hogy én ugyanugy pc s vagyok mint te!!!ahogy igy elnézem több közöm van ehhez az egészhez miont neked4 én legaláb tudommit beszélek nem ugy mint egyesek akik ugy anyázzák a konzolt hogy még nem is játszotztak rajta!!!nekem van konzolom is és pc-m is!!!!de már huszadszorra fogom elmesélni mindegy ...mivan veled ember azért jöttél ide hogy engeb pesztrálj?ha takarodj innen!
És kevered a fórum szót a topiccal.
Nem lehet megmondani senkinek, hogy a másik a jobb... de szívesen olvasom a hozzászólásokat. 😊
Meg néha olyan szép képek vannak...
De komolyan.
Emberek, mivel mindenki lenyugodott. Megvitattuk a problémákat. Nem lehetne esetleg, hogy hagyjuk ezt a fórumot meghalni??? Ne folytassuk ezt az értetlen vitát!!! Please...
Mindenkinek jobb lesz.