A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kemény képek!
olyan mint ha videobolol lenne de par év és a pc ennél is jobb lesz
Alien!
Úgy látom ismét tanúi lehetünk egy össznépi Xbox szopkodásnak Pc-s részrõl...Eddig is az Ms-tól függtetek,ezután is tõle fogtok...Ez a "háthamegpatchelikajátékokathogyaztánmiisjátszhassunkrajta"...

A Kutaragi féle dolgokhoz,meg csak annyit,hogy én is az üzleti életben dolgozom,de nem igazán szoktam reklámozni a konkurenciát...Nyilvánosan pedig fõleg nem... Úgyhogy nem tudom,hogy itt mit sikongattok a riporton...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rincewind
A PS2-t semmi nem menti meg az X-Box-tól. Az X-b, ahogy olvastam abszolút csúcs gép! Ha összehasonlítom az X-box-ot meg a PS2-õt akkor az kb. olyan mintha egy 166-os Pentiumot (Ps2 😊 hasonlítanék egy
633-as PIII-hoz (X_box).
Szánalom az a PS2! 😊
No comment...
Rincewind
Tudjátok én tök Konzolellenes PC imádó vagyok, de az X-BoX szerintem is tök jó lesz!!! A Sony nagyon be lehet szarva (okkal), ha eddig sûlyed 😊))))))))))))))))))))))))))))))
egyébként pias vagyok
hopp ez az igazi nevem
jibe:
Volt már rá éppen elég precedens.
Az oldal az adott gyártó dolgairól mindig szépeket és jókat mondot a "tesztek" után, a konkurenciát pedig lehúzták. Aztán kiderül, hogy szép összegek vándoroltak az oldal készítõinek zsebébe.
De elég megnézni az játék magazinok hardver tesztjeit. Amelyik cég fizet annak a cuccai máris remekül szerepelnek az adott tesztben. Ez utobbit tapasztalatból tudom.

😊)) , C&C-vel játszottam is , meg a Red Alertal is, irányításon kívül más külömbséget nem láttam.
Történetesen van Command&Conquer és Railroad Tycoon 2 is PSX-re. 😊)))
CSOCSO
A legjobb PC-s jatekokat te sose fogod konzolon latni. Hol van konzolra Baldurs Gate (nem a Dark Alliance nevu hack'n'slash), Ultima9, Diablo2, Sacrifice, vagy regebbiek: Pool of Radiance, Civilization, Command & conquer, Railroad Tycoon, es hasonlok? Ja, hogy sehol...
HM ezek engem pont hidegen hagynak meg egy csomó emberkét szerintem sõt sok pc-st is hidegen hagynak!!!!Amugy nemtök mindeg yhogy konzolon nem látja viszont szerintem több gamez jön ki amit pc-n nem fogunk látni amugy az ilyen gamezokra egy p2 es is elég amit veszel 200 ért..na mindegy..amugy nekem is meg a többi konzolosnak is van pc-je...( aki iten van)
és tud játszani a pc-s rpg kel is!
errõl ennyit!!!!
CSOCSO
😊))))))))
ja bocs a kétszeres belinkelés miatt nem én tettem😊
CSOCSO

a kép baromi szép majdnem mindenki leszopta magát a tûztõl de sajna van egy rosz hirem az egyik gc bemutatón látható egy rpg gamez vagy mi a kis sárkány tûzet fúj õ...nem mondom hogy szebb volt de ugyanilyen az tuti volt meg még annyit ogy élethûbb volt látszott ahogy a melegtõl hulámzik felette a levegõ meg ilyneke😊 szal még mindig ez nem az igazi de azé nem rosz!!
jut eszembe Konzolos:

YESS:

meg van xboxos is meg gc-s is😊 belinkeljem?😊))
szal nem a ps2 volt a best jah amugy az ign és a gamefaqs legutóbbi szavazásán a GC állt a legérdekeltebb helyen..bár talán azé mert mindenki kiváncsi volt a gc re na mindegy!!!!
J3 nak tök igaza van én is efajta vagyok csak õ nem veszizokon ha anyázzák a konzolt!
CSOCSO

a kép baromi szép majdnem mindenki leszopta magát a tûztõl de sajna van egy rosz hirem az egyik gc bemutatón látható egy rpg gamez vagy mi a kis sárkány tûzet fúj õ...nem mondom hogy szebb volt de ugyanilyen az tuti volt meg még annyit ogy élethûbb volt látszott ahogy a melegtõl hulámzik felette a levegõ meg ilyneke😊 szal még mindig ez nem az igazi de azé nem rosz!!
jut eszembe Konzolos:

YESS
Sracok. Haverom kinn volt az E3-on...Konzol 80%, PC 20%...
Ertsetek meg hogy 2 mufaj, teljesen mas vevokorrel. A PC-n inkabb a FPS, RTS, RPG es hasonlo cuccok vannak, mig konzolon a pergosebb, kevesebb idot igenylo jatekok.
Felesleges BUZI KONZOL-KOCSOG PC-zni, mert ket stilus...
Nem aldozott le a PC-s jatekoknak, de az igaz, hogy a kulorszagi kiadok jobban el tudjak adni a konzol-jatekot mint a PC-set. Miert? Mert a hulye is tudja hasznalni. Nem kell bele felevente videokartyat cserelni, nincs driver problema, 3-5 evre garantalt befektetes. PSX-re a mai napig jo jatekokat hoznak ki. Hazamegy a juzer bekapcs a konzol, a hazimozi meg miegyeb, es pofajaba ugrik a kep meg a hang...

En is ezt szeretem, de PC-n fenn van a Hitman...de a PS2-m tobbet megy jatekra. A PC-n dolgozok...jatekon😉
"Ez a IGN saját értékelése a show-ról. Ráadásul leginkább a PS2-es részlegüké."
Ez igy van mivel az ign minden részlege azaz a DC, GC, PS2, XboX részleg is megcsinlta ezt az értékelést. Azokat a játékokat rakták be amik nekik a legjobban tetszett, ennek az értékelésnek semmi köze bármilyen hivatalos dologhoz. Ezt már egyszer leírtam, de ugy látszik itt tényleg nem sokan olvassák el azt amit leírsz. Szerintem ezért egy deka dollárt sem kaptak sem a sony-tól, sem a nintendo-tól, sem pedig a microsoftól.
jibe:
"Most kiderül, hogy a legjobb gamekat átírják, erre ezt kifogásoljátok."
Aha lehet, hogy átírják, de nézd meg milyenek lettek/lesznek az átiratok. Példának ott az UT és a Q3:A átírata. De elõre megjóslom a Tribes2 átirata sem lessz sokkal jobb, feltéve, hogy valah is elkészítik konzolra.

konzolos:
Szerinted az IGN mennyit zsebel be a SONY-tól a reklámért?

"IGNPS2's E3 Show Winners

We've selected the awards for the best PS2 games, in all categories, and not without some surprises."

El is olvastad és fel is fogtad, mit jelent a fenti két mondat?
Ez a IGN saját értékelése a show-ról. Ráadásul leginkább a PS2-es részlegüké.
Ennyit az IGN tárgyilagosságáról!

Alien!
A neved azért valamit elárul...Kíbújt a kultúra....Ha majd egyszer otthon apu esetleg rábólint a kábel internetre ,akkor értékelni fogod,mindazt amit most az analóg "divatban" hátránynak tekintesz. Úgy 200 Kb/s körül már lenne kedved egyben letölteni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
Nem érted a lényeget én azért anyázok met a konzol is jó de ti suxxoljûtok holott sehol semmit nem tudok róla csak osztott képernyp elé kell ülni és már szar lehet a gamez!!
nem érzem magam felsõbrendnek ne irj már baromságokat! mit nem lehet ezen érteni?
ti anyáztok a konzolosoknak én nektek akik anyázzá a konzolosokat elmondom neked hogy anyáztam már konzolosnak is mert õ meg a pc-st suxxolta már irtam az egyetlen olyan ember akinek pc je és konzolja is van és ugyanúgy szereti!!!!
CSOCSO
Azé anyázom mert nekemis van konzolom és tudom hogy a konzol és a pc kurvajól elfér egymás mellett!!!!de ti csak anyáztok fõleg ilyen konzolos embereket meg a zoll stb....
CSOCSO
jah ez az ign szavazása
CSOCSO
khm....
CSOCSO
CSOCSO
Hm én me a pc-t anyázom hanem az olyan faszokat akik a konzolt anyázzák!!kurva nagy külömbség de nem meélek a politikámról lapozz elõre és olvasd el!!!!
CSOCSO
Ez a sok faszt aki olyan okos hogy eldönti és felülbírálja az igazságot!!lehet hogy fehérebb vagyok mint te kicsirigó!!!
Arrül hogy konzolos vagyok vagy mi inkább lapozz vissza!!!-újonc!!!
CSOCSO
Na jó mentem ilyen faszokat mint ti bazze?Ha ez nektek örömet okoz hogy ilyen seggek vagytok akkor már értem hogy fasz pc-sek vagytok!!!!!
esküszöm a legutólsó köcsög geci maffia értelmeseb nálatok!!!
CSOCSO
BAZEG TE VAGY A LEGNAGYOBB BUZI A VILÁGON ÉREZTEM RÁMOZDUSLZ ERRE A FASZRA FOGADJUNK HA EMAILJE LENNE TE MÁR KÜLDTÉL VOLNA NEKI EMALIT😊)))))))
CSOCSO
Láma😊))))9Ha akarsz találkozni velem irj emailt hozhatopd a barátaidat csak szolj hányan jöttök nehogy kigyere 10 emberrel én meg fél békással
mielött a proféta roszra gondolna hogy találkozni akarok veled:proféta nézz elöbb magadra aztán dumálj!!!
Hm nem láttam pc-t!!!!heheeh
Ez kb olyan mintha a konzolsonak mondták volna hogy nem látott még konzolt😊))))9
Te nagy Láma vagy vazze
Evil fogd már fel hogy nem tud érdkelni a ps2-es szar gecimásolás buziságe😊
CSOCSO
Upsz!!bal oldalt felül:
Egy lila GC pislog rám😊
na mindegy...
CSOCSO
"Ki veszi meg eredetibe?Gondolom te sem.Csak ps2-n muszaj lesz"
Én sosem fogok ps2 es gamezokat venni sem másoltat sem eredetit
A ps2 re már most lehet kapni Mod chipet!!!
modchip.com
CSOCSO
Evil😊 még a nevedet is egy szar sorozatból loptad!😊
CSOCSO
Ja ha a Pc eredetibe veszed a gamezokat akkor sem jársz jól!!!!!!
CSOCSO
Bocs apukának köszönhzetõen van minden szobába egy db tv!!!😊
CSOCSO
"Zollal meg homokozzatok tovabbra is jokat, inkabb minthogy ide irogasson a kis kocsogod. 😊"
Haggyámá a spanoddal!!a te szerelmed volt!!!
én maradok a lányoknál...
a faszomra 3 cm es betükkel ez van irva:
HFT!!!!
mikor a fszom feláll ez olvasható 3 cm es betükkel:
Hatalmas Faszúak Társasága😊))))))))
na mindegy...................
CSOCSO
Te hülye vagy bazzeg!!!!!!!!!!!
Nem tudsz olvasni? Röhelyes nulla iq-d van bazzeg olvasd el háromszor lassan amit irtam!!!azt irtad hogy a bg nemholmi mászkálos gamez mé akkor mi repülös autós???
he?
Amugy mondtam ird le hogy milyen!!!!!!
én sosem mondtam hogy szar gamez!!!csak az eladások szerint sokkal keresetteb az FF
CSOCSO
"Hacsak nem jut meg megjelenes elott a kis GC-d is a DC sorsara. 😊"
Akkor lesz Xboxom!!!!
CSOCSO
"Ha van 200 kilom, inkabb egy jo gepet veszek, mint egy szar konzolt."
Hát ez az neked sosem lesz annyi pénzed!!
Vegyél már jó gépet 200 ból te segg!!!!
CSOCSO
"Inkabb a Fridit zaklasd"
Most mondta a tv ben hogy dobott mert 7 centi volt a farkad😊
Nem én vagyok a buzi te vagy a buzi egész nap hancuroztatok a zollal ezt ti meséltétek itt a topicban!!!
CSOCSO
Ol"yat meg en is be tudok irni, hogy az E3-on az emberek tobbsege a PS2 betiltasat kovetelte, "

HOVA SZARJAK???HÁ ÉRDEKEL ENGEM A PS2?????????,,
Tudod te is hogy nekem vagy GC-m vagy Xboxom lesz!!
CSOCSO
Szal a bg ben nem kell mászkálni? mé valami szimulátor progi???
"es inkabb jatszom a jatekokkal 1200*1024-ben akadasmentesen"
Jo most fejeztem be ha valaki ennyire hülye mint te bazzeg!!!!!
HA VAN 200 EZRED AKKOR MIT VESZEL ABBÓL SZAR GLÉPET VAGY PS2-T?????????
CSOCSO
Nem akarlak beégetni de ha a többiek akarják belinkelem a levelet rajta van az emailod is😊
CSOCSO
"ezt meg azt kamuztak..."
😊))))))))
igen kamuznak nem ta vagy a hülye hanem az e3-on az emberek😊
öcsém azé vegyél már vissza magadból!!!
Kérelk ird le mit kell csinálni a bg ben ami rpg!!kérlek mászkálni kell és???
hol milyen szituk szoktak lenni kérlek szánj rám kb 5 percet és írd le k
öszi!
CSOCSO
200 ezerbõl te hülye??????😊))))
nem mindenki olyan gazdag mint én!!!izé mint te😊
nem mindenki teheti meg hogy gépe is van meg konzolja😊 és egész jó kis gépe van..na mindegy de most mit vennél tényleg játszol az uj gamzokkal 800-600 ban néha akadozva és medium detailban vagy a ps2 vel sokkal jobb graphicsal?
CSOCSO
PROFÉTA ITT SZOLOK NEKED HOGY NE KÜLDJ NEKEM EMAILT FELL KELL VILÁGOSÍTANOM TÉGED HOGY NEM VAGYOK BUZI UGYHOGY TÖBB ILYEN EMAILT NE NEKEM KÜLDJ!!!KÖSZI!!!CSÁ😊
CSOCSO
ÕÕÕõõ neked ezt ki mondta???😊
Neked ez jut eszedbe a buzi szó hallatán nyál csorgás stb....
már megint én vagyok a hülye aki nem tud olvasni kélek olvasd végig hogy mit irtam okay?
ha nem érted felhivlak elmondom szép lassan értelmesen neked!😊 na csá
CSOCSO
ÕÕÕõõõõ öcsém gyere át hozd a bg del eléd teszem a szar bugyuta donkey kong 64 et vagy a zeldát lehet hogy a bg-t elöbb viszem végig mint te a zeldát!!!!
a donkey kongoal azé nem játszommert kb 2 honapig nyomtam és még mndig nincsen vége...már túl hosszú a progi és nem kiskölköknek van kitalálva a progi pl a 8 éves öcsém az elsõ pályán azt sem tudta mit hogyan csináljon!!!
Légyszives hagyjuk az ilyen beszolásokat mert nemigaz!!!
én sem mondok ilyeneket a pc-s gamezokra mert tudom az igazságot ezért te se alkoss hülye véleményt mernem tudhatod!!!!
CSOCSO
Hm akkor most ki tudja jobban ti vagy a hozzá értõk??
Szal hogy az FF nem rpg:
Best RPG: Final Fantasy X

Ezekkel sorolták egy helyre ja az f leverte õket:
Baldur's Gate Dark Alliance
Deus Ex

meghogy a gt3 nem simulátor:

Best Simulation: Gran Turismo 3: A-spec
CSOCSO
nembaj a bemutatója szerint nagyon cool lesz de majd meglátjuk!!!
Ja ha van oénzed 200 ezer pl...
mit veszel egy cel 600 ast tnt 2 vel vagy egy ps2-t egy 55 cm-es tv-vel??
nem is tudom...persze ugy válasz hogy a gamezra gondolok nem azért hogy normálisan használd szal ha játékra kell mit veszel? egy pc-t amivel kell baszakodni telepítgetés álítgatás ....jut eszembe mig egy pc-s feltesz egy gamezt, nem beszélve azokról a gamezokról amiket ugy raksz fel a gépre hogy többet nem kell a cd hozzá szal amikor felrak a gép 10 perc alatt 500 megát....na mire ezt felrakja addig én má nagyban elsajátítottam a kezelést meg ilyenek és már gamezolok...
jujj belenéztem egy n64 es magazinban és jujj😊))))hát a grafika naggyon csúnya.....majd a gc😊
CSOCSO
"Ketlem hogy Bill ketsegbeesett volna ettol. 😊"
😊
CSOCSO
"De ugyanez igaz a tobbi hasonlo konzolosra is."
Szeretném ha átfogalmaznád valahogy így:
De ugyanez igaz a konzolosokra is!!
CSOCSO
azé te jutottál eszembe mert te pátyolgattad a zoll barátodat...na mindegy csak a köcsög hozzászolásod miatt írtam amugy remélem nem vagy buzi