A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem több az annál, hisz a Battle.net-en még mindíg igen nagy tábora van a StarCraft-nak meg a többi jatinak is. És a Diablo 2 is több mint 3 millió példányban kelt el.
az egyebekhez csapjuk hozza a b.net et is 😊 a maga 500.000 allando egyidejü jatekosaval... bar ezek csak közvetetten hoznak pénzt, hiszen a jatekert nem fizetsz, viszont sokkal többen megveszik, mert lehet a neten jacani vele... megneztem volna anno a d1 mennyire lett volna sikeres ha kihagyjak belöl e b.net tamogatast... es valoszinüleg a sony ill a microsoft se hülye hogy ez az irany felé tereli a konzoljait... nintendo meg mindig azt hiszi hogy az idiota pokemon jaibol evtizedekig megfog élni...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Hát ja 😊)
Nekem nem kell az Everquestet bemutatni...
Egyébként az a 80 ezer igazából fél millió elõfizetõ csak nem mindenki játszik egyszerre.
5 millió dolcsi havonta!!! Nem rossz és már 3 éve megy. 2002-ben meg StarWars galaxies, amire legaláb 1.000.000 (!!!) elõfizetõt várnak! Counter Strike kb. 5.000.000 játékos. Quake Unreal 3-3 milkó kb. Plusz az egyebek 40-50 milkó játékos.
Igen végül is, szóval igaza van konzolosnak az online tényleg halott téma 😊))))))))))))))
Mondjuk azért kíváncsi lennék hány éves a gyerek... 😊)
Nekem nem kell az Everquestet bemutatni...
Egyébként az a 80 ezer igazából fél millió elõfizetõ csak nem mindenki játszik egyszerre.
5 millió dolcsi havonta!!! Nem rossz és már 3 éve megy. 2002-ben meg StarWars galaxies, amire legaláb 1.000.000 (!!!) elõfizetõt várnak! Counter Strike kb. 5.000.000 játékos. Quake Unreal 3-3 milkó kb. Plusz az egyebek 40-50 milkó játékos.
Igen végül is, szóval igaza van konzolosnak az online tényleg halott téma 😊))))))))))))))
Mondjuk azért kíváncsi lennék hány éves a gyerek... 😊)
>>>CSOCSO
Megnéztem a Red Faction videóját és szedtem le képeket róla.
Hááááát...
Nem tudom te mitõl voltál úgy oda. Átlagosan jó grafika, semmi extra. Mi tetszik neked benne? Szerintem semmi kirívóan szép nincs benne. 2 újságban is elolvastam és az egyikben azt mondták átlagosan szép grafika a másikban egyenesen leszídták, hogy nem kéne kijönni olyannal, ami ennyire mezei...
Persze ettõl még lehet jó a játékmenet terén, de most a grafikáról volt szó!
Na mind1 csak mondtam. Viszont lehet, hogy azért lesz "csúnya", mert eredetileg PS2-re írták, és a PS2-nek a teljesítménye, ma már elmarad egy átlag Pc-s játékétól. Mármint hardveresen és ezáltal grafikai szinten. Tehát ami PS2-n szép az mamár és a jövõben meg méginkább csak átlagosnak nevezhetõ egy Pc-s átiratnál! De igazából nem tudom, a lényeg, hogy semmi extra grafikai szinten!
És nem csak szerintem mások szerint is.
Megnéztem a Red Faction videóját és szedtem le képeket róla.
Hááááát...
Nem tudom te mitõl voltál úgy oda. Átlagosan jó grafika, semmi extra. Mi tetszik neked benne? Szerintem semmi kirívóan szép nincs benne. 2 újságban is elolvastam és az egyikben azt mondták átlagosan szép grafika a másikban egyenesen leszídták, hogy nem kéne kijönni olyannal, ami ennyire mezei...
Persze ettõl még lehet jó a játékmenet terén, de most a grafikáról volt szó!
Na mind1 csak mondtam. Viszont lehet, hogy azért lesz "csúnya", mert eredetileg PS2-re írták, és a PS2-nek a teljesítménye, ma már elmarad egy átlag Pc-s játékétól. Mármint hardveresen és ezáltal grafikai szinten. Tehát ami PS2-n szép az mamár és a jövõben meg méginkább csak átlagosnak nevezhetõ egy Pc-s átiratnál! De igazából nem tudom, a lényeg, hogy semmi extra grafikai szinten!
És nem csak szerintem mások szerint is.
"Az internetes játékok manapság kizárólag a hardcore játékosokat vonzzák. Nem hiszem, hogy az átlagfelhasználót érdekli a dolog, és ugyancsak nem hiszem azt sem, hogy az online játékok kifizetõdõvé válnának"
- Hiroshi Yamauchi - a Gamecube project vezetõje
Nos, igen. Egy már születése pillanatában halott gyeremekkel állunk szemben! Ezzel a kis kijelentéséven valószínûleg milliókat rugdosott szápen az X-BoX és a Pc táborához. Gratula. Tökéletes példa, hogy hogyan lehet egy "érdekes" projectet egy mondattal lehetetlenné tenni és elásni a sülyesztõben.
Fasza mi, hogy ilyen tudatlan és korlátolt emberek vannak. Nagy szerencséje PC-seknek, hogy ilyenek irányítják a konzol ipart. Különben tényleg lehetne (egyszer majd, mikor lesz online támogatottság konzolon) igazi ellenfél a pc-nek a konzol. De így...
Szánalmas idióták!
- Hiroshi Yamauchi - a Gamecube project vezetõje
Nos, igen. Egy már születése pillanatában halott gyeremekkel állunk szemben! Ezzel a kis kijelentéséven valószínûleg milliókat rugdosott szápen az X-BoX és a Pc táborához. Gratula. Tökéletes példa, hogy hogyan lehet egy "érdekes" projectet egy mondattal lehetetlenné tenni és elásni a sülyesztõben.
Fasza mi, hogy ilyen tudatlan és korlátolt emberek vannak. Nagy szerencséje PC-seknek, hogy ilyenek irányítják a konzol ipart. Különben tényleg lehetne (egyszer majd, mikor lesz online támogatottság konzolon) igazi ellenfél a pc-nek a konzol. De így...
Szánalmas idióták!
naccerü ennyi penzert mar egy jobb autot is veszel...
de en tuti hogy nem ps2 t vennek... hamar kidobok 300-400K t legalabb egy levelet tudjak irni...
de en tuti hogy nem ps2 t vennek... hamar kidobok 300-400K t legalabb egy levelet tudjak irni...
Cyborg a kép már régi!!
jah az official E3 oldalról olvashatjuk:
Best PC Hardware
- AMD Athlon Processor
- Logitech's Cordless MouseMan Optical
- Logitech's iFeel MouseMan
- Nvidia's GeForce 3
Best Console Hardware
- Logitech GT Force Steering Wheel (for PlayStation 2)
- Microsoft Xbox
- Nintendo Game Boy Advance
- Nintendo GAMECUBE
- Nintendo GAMECUBE Gamepad
( nem is tudom hol volt veszekedés melyik alegjobb gamepad..hát igen én a Gc re szavaztam meg is nyerte , mondjuk nem miattam😊 de mindegy...
Best Racing Game
- Gran Turismo 3: A-Spec (Polyphony Digital Inc./SCEA for PlayStation 2)
- Motor City Online (Electronic Arts Seattle/Electronic Arts for PC)
- Project Gotham Racing (Bizarre Creations/Microsoft for Xbox)
- WaveRace Blue Storm (Nintendo for GAMECUBE)
- Wipeout Fusion (Studio Liverpool/SCEA for PlayStation 2)
Best Simulation Game
- IL-2 Sturmovik (1C:Maddox Games/Blue Byte for PC)
- Microsoft Flight Simulator 2002 (Microsoft for PC)
- Microsoft Train Simulator (Microsoft for PC)
- Sid Meier's Sim Golf (Firaxis/Maxis/Electronic Arts for PC)
- The Sims Online (Maxis/Electronic Arts for PC)
- Star Trek Bridge Commander (Totally Games/Activision for PC)
WOW csak PC!!!!!!
jah az official E3 oldalról olvashatjuk:
Best PC Hardware
- AMD Athlon Processor
- Logitech's Cordless MouseMan Optical
- Logitech's iFeel MouseMan
- Nvidia's GeForce 3
Best Console Hardware
- Logitech GT Force Steering Wheel (for PlayStation 2)
- Microsoft Xbox
- Nintendo Game Boy Advance
- Nintendo GAMECUBE
- Nintendo GAMECUBE Gamepad
( nem is tudom hol volt veszekedés melyik alegjobb gamepad..hát igen én a Gc re szavaztam meg is nyerte , mondjuk nem miattam😊 de mindegy...
Best Racing Game
- Gran Turismo 3: A-Spec (Polyphony Digital Inc./SCEA for PlayStation 2)
- Motor City Online (Electronic Arts Seattle/Electronic Arts for PC)
- Project Gotham Racing (Bizarre Creations/Microsoft for Xbox)
- WaveRace Blue Storm (Nintendo for GAMECUBE)
- Wipeout Fusion (Studio Liverpool/SCEA for PlayStation 2)
Best Simulation Game
- IL-2 Sturmovik (1C:Maddox Games/Blue Byte for PC)
- Microsoft Flight Simulator 2002 (Microsoft for PC)
- Microsoft Train Simulator (Microsoft for PC)
- Sid Meier's Sim Golf (Firaxis/Maxis/Electronic Arts for PC)
- The Sims Online (Maxis/Electronic Arts for PC)
- Star Trek Bridge Commander (Totally Games/Activision for PC)
WOW csak PC!!!!!!
Ne legyél hülye bazz szerinted az életben ugy irok hogy a gy-t yg nek irom? he? azért irom itt igy mert gyorsan gépelek!!na mindeyg scumm!!!
😊))))))
😊))))))
Vazzeg!!!Pyrex csináltam képet a q3 ról hány fps el megy! minden fullon van a felbontás 1024 ben van de a többi 32 bitben meg minden fullon és csináltam egy képet ahol eléggé nagy területet látni nem egy fal hanem vagy 10!...az fps érték kereken 90 re sikeredett! ja amugy kb ha nincsen a képernyõn senki akkor 70-90 környékén mozog ha vannak ez visszaesik 40-70 re!!!
De néha beakad olyankor látom hogy tizenvalamennyi..hm nah mindegy a képet felraknál de a kurva extra.hu nem jön be! de hogy mi a faszért!!
De néha beakad olyankor látom hogy tizenvalamennyi..hm nah mindegy a képet felraknál de a kurva extra.hu nem jön be! de hogy mi a faszért!!
Nyomj egy quicket estefelé és majd meglátod!
Az a 20.000 szerver nem tudna mindenkit kiszolgálni. És azt is nézd meg, hogy neked, csak a leggyorsabbakat dobja ki. Megvan az 4-500 ezer szerver is...
Az a 20.000 szerver nem tudna mindenkit kiszolgálni. És azt is nézd meg, hogy neked, csak a leggyorsabbakat dobja ki. Megvan az 4-500 ezer szerver is...
Ehee... 😊))
Rincewin, azért ne túlozzunk, kb. 20000 szerver van, valamit elnézhettél.
De sokan vannak, akik régebbi CS-vel, vagy lan-on játszanak.
És azért nem 16 az átlag!
MOST kb. 100 000 ember játszik CS-t.
Meg még a Team Fortress, Half-Life, Matrix, OpFor, ami mind HL-engine.
Rincewin, azért ne túlozzunk, kb. 20000 szerver van, valamit elnézhettél.
De sokan vannak, akik régebbi CS-vel, vagy lan-on játszanak.
És azért nem 16 az átlag!
MOST kb. 100 000 ember játszik CS-t.
Meg még a Team Fortress, Half-Life, Matrix, OpFor, ami mind HL-engine.
CSOCSO:
Nembaj, magyarázd meg, hogy csak 24 fps-t bírsz felfogni!
Mindig is tudtuk, hogy "kicsit" korlátolt a felfogó képességed...
konzolos:
"Ja hát aki Pc-je fejlesztésébe öli a pénzét,és egy TV-je sincs,és még büszke is rá,az elég elmaradott háztartásra&gondolkodásra&beszülült világra vall..."
Gratu! Nagy összegekben le mertem volna fogadni, hogy ezt fogod következtetésként levonni. Tõled nem is vártam mást. Mond el is olvastad, amit írtam?
Nem azt mondtam, hogy a lakásunkban nincs egyetlen TV sem, hanem azt, hogy a szobámban nincs egy sem és nem is lesz! NINCS HELYEM ÉS NINCS SZÜKSÉGEM TV-RE! Játékra ott a gépem, és TV-t is tudok rajta nézni, ha ahhoz van kedvem. Hol kapsz ma 100 Hz-s, txt-s TV-t 10e-ért?
A családi TV-k közül pedig egyet sem fogok kiközösíteni csak azért, hogy játszhassak egy kicsit. Ez a 8-bites korszakkal véget ért nála. Ráadásul az éjszakába nyúló játék rajtam kívül alighanem mindenki mást zavarna.
Azt megint nem bírjátok felfogni a jelek szerint, hogy nem a megjelenés pillanatában kell megvenni a legújabb fejlesztéseket? Pedig szerintem ezt is leírtuk már egy párszor, a többiek és Én is. Szó sincs pénz beleölésrõl.
Pont Te beszélsz beszûkült világról, gondolkodásról? Te, aki azért él-hal, hogy éppen hol és mit mondott a SONY PR gépezete? Meg aki imaként mormolássza a fejlesztõk minden ígéretét?
Szerinted az lenne normális dolog, hogy közel 200e-t kiadok valamiért amire nincs szükségem, mert ugyan azt a szolgáltatást megkapom (és még lényegesen többet is) egy már birtokomban lévõ rendszertõl?
Térj már magadhoz!
Rincewind:
Jó a CS kép! 😊)
Örülök neki, hogy még egy online fanatikus betévedt ide. Kár, hogy a felét nem értették annak amirõl beszéltünk nekik.
Hétvégénként is be szoktam nézni ide a topic-ra, csak azért hogy egy jót röhögjek a konzolosok vergõdésén, mielõtt felmegyek UT-zni valamelyik szerverre.
Nembaj, magyarázd meg, hogy csak 24 fps-t bírsz felfogni!
Mindig is tudtuk, hogy "kicsit" korlátolt a felfogó képességed...
konzolos:
"Ja hát aki Pc-je fejlesztésébe öli a pénzét,és egy TV-je sincs,és még büszke is rá,az elég elmaradott háztartásra&gondolkodásra&beszülült világra vall..."
Gratu! Nagy összegekben le mertem volna fogadni, hogy ezt fogod következtetésként levonni. Tõled nem is vártam mást. Mond el is olvastad, amit írtam?
Nem azt mondtam, hogy a lakásunkban nincs egyetlen TV sem, hanem azt, hogy a szobámban nincs egy sem és nem is lesz! NINCS HELYEM ÉS NINCS SZÜKSÉGEM TV-RE! Játékra ott a gépem, és TV-t is tudok rajta nézni, ha ahhoz van kedvem. Hol kapsz ma 100 Hz-s, txt-s TV-t 10e-ért?
A családi TV-k közül pedig egyet sem fogok kiközösíteni csak azért, hogy játszhassak egy kicsit. Ez a 8-bites korszakkal véget ért nála. Ráadásul az éjszakába nyúló játék rajtam kívül alighanem mindenki mást zavarna.
Azt megint nem bírjátok felfogni a jelek szerint, hogy nem a megjelenés pillanatában kell megvenni a legújabb fejlesztéseket? Pedig szerintem ezt is leírtuk már egy párszor, a többiek és Én is. Szó sincs pénz beleölésrõl.
Pont Te beszélsz beszûkült világról, gondolkodásról? Te, aki azért él-hal, hogy éppen hol és mit mondott a SONY PR gépezete? Meg aki imaként mormolássza a fejlesztõk minden ígéretét?
Szerinted az lenne normális dolog, hogy közel 200e-t kiadok valamiért amire nincs szükségem, mert ugyan azt a szolgáltatást megkapom (és még lényegesen többet is) egy már birtokomban lévõ rendszertõl?
Térj már magadhoz!
Rincewind:
Jó a CS kép! 😊)
Örülök neki, hogy még egy online fanatikus betévedt ide. Kár, hogy a felét nem értették annak amirõl beszéltünk nekik.
Hétvégénként is be szoktam nézni ide a topic-ra, csak azért hogy egy jót röhögjek a konzolosok vergõdésén, mielõtt felmegyek UT-zni valamelyik szerverre.
Nem olyan szar az csak a környezet van gagyin kidolgozva! Viszont olyan víz-effect van benne, hogy fülem farkam kettéállt. Csak hát sport jati...
Az ember jáccogat vele egy órát aztán el is felejti 😞
Az ember jáccogat vele egy órát aztán el is felejti 😞
te ez miröl keszült psx? mart akor jo különben szar akar pc akar ps2 akar gc eleg siralmasan nez ki.
Ja, és még valami eszembe jutott a CS-el kapcsolatban:
A Cs, csak a leggyorsabb szervereket adja ki quick-ben, szóval ez közel sem viláviszonylat! Azaz a Tajgaröcsögei szerverek és táraik még csak meg sincsenek említve, upsz.
Szóval az 5 millió lehet
20 VAGY AKÁR 30 MILLIÓ IS!!! NEM SEMMI 😊)
A Cs, csak a leggyorsabb szervereket adja ki quick-ben, szóval ez közel sem viláviszonylat! Azaz a Tajgaröcsögei szerverek és táraik még csak meg sincsenek említve, upsz.
Szóval az 5 millió lehet
20 VAGY AKÁR 30 MILLIÓ IS!!! NEM SEMMI 😊)
Hát igen pont ugy viselkedik az MS ahogy szokott. Nekünk semmivel nem lesz olcsobb a game ez csak a fejlesztõknek jobb, hiszen nekik marad több lovéjuk és akkor legközelebb is az MS X-box-jára hoznak ki vmit elõször. Miért vannak ilyen dolgok? De sajnos ez van ezt csinálja mindenki aki teheti.
>>>CSOCSO
Megnéztem a videót.
Be kell, hogy valljam, hogy ilyen szép víz efect-et még nem láttam! Gratula. A környezet már kevésbé kidolgozott, de ok. SZÉP
Viszont az a baj, hogy sport játék. Sz'al ez engem nem kötne le egy óránál tovább 😞
Megnéztem a videót.
Be kell, hogy valljam, hogy ilyen szép víz efect-et még nem láttam! Gratula. A környezet már kevésbé kidolgozott, de ok. SZÉP
Viszont az a baj, hogy sport játék. Sz'al ez engem nem kötne le egy óránál tovább 😞
Miért van az, hogy a sikeres psx gamet, aminek 2 része jelent meg psx-en, irják át pc-re? De a lényeg az, hogy a most készülõ pc-s részek nem konverziók, hanem egy teljesen új játék és semmi köze a psx verziohoz, max. a neve, ami eladja az egészet.
a gc wv raceban szebbek a hajók szerintem...sokkal több poligonból és texturákból áll és élesebbek is a texturák rajtuk a ps2 es vizen a fény verõdik bvissza nagyon nagyon....majd meglátjuk na mentem
Jé jobbb gamezokat birt csinálni mint a ps2..majd azt lesd meg mikor kijön a gc meg az xbox!!!meg psx re sem az elsõ 2 évben voltak a best gamezok!!!
A viz még nem az igazi a ps2 játékban, mert maga a gép és az ember még nem tükrözõdik rajta, de már javul és ennél már csak szebb lesz. A gépek meg ugyanolyan jók mint a gc-s wave race-ban. A wave race-ben nagyon király pályák vannak, pl. ahol vihar van és akkor már eleve nagyok a hullámok. Remélem ilyen is lesz a splashdown-ban.
bár a ricewindnek meg profétának ez a kép is biztosan csúnya!...meg a gamez is gagyi...na mindegy mentem aludni csumm!!!!!
hát mindjuk igen ködbeveszlik a háttér..kb 4-5 ház van a képen a háttérben a fák elmosodottak..hm mindegy...
a gc jet skyk szebbek de a víz nemtom melyiken a szebb mindegyiken nagyon fullos talán a ps2 esé szebb de nemtom...
Megnéztem a splashdown-t baromira szép!!!!nagyon tetsik az is!!!
kár hogy a wave racerrõl még csak olyan fotók készültek amik valami kiveitõrõl lettek lefényképezve!
itt egy két kép a splahról:
Igen erre mondanám hogy azok a csúnya ps2 es texturák!!!szerintem tiz pont a kép!!!talán a viz meg minden a gc wave racet is lenyomja!!!!!!!huhh ezt nehezen nnyögtem ki!!!😊)))))
kár hogy a wave racerrõl még csak olyan fotók készültek amik valami kiveitõrõl lettek lefényképezve!
itt egy két kép a splahról:
Még az is félkész verzio, de már igyis nagyon szép, akárcsak a wave race.
Splashdown nevû játéknak is hasonlóan gyönyörû grafikája van, és ugyanugy átlátsz a vizen, jó kis hullámok, élethû stb.

a kép....