A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez fura...
Azért elárulom: kitörölhetnéd a segged a 3D-s kártyákkal...
1 szar grafika
2 harmatgyenge AI
3 botrányos irányíthatóság
4 ostoba mentési megoldás (ha van!!!!!)
A Tekken-ben néha meg tudott rúgni a gépi ellenfél...Q nagy AI:-))))))))
Nekem megadatott, hogy ismerem mindkét platformot...
Normális vagy?
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Ne akard átírni a történelmet!!!!!!!!!!!!!!!
A Motorola 68000-es belülrõl 32 bites, az i386 SX szintén, a i386DX kívülrõl is...soroljam tovább??????????????????????????????
Baromarcú!!!!!!!!!!
A hét legjobb vicce:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
Hol látsz te magadban olyant?.-)))))))))))))
Tudod példának okáért, melyik cég fejlesztette ki az elsõ mikroprocesszort? És azóta is a legnagyobb gyártó ezen a téren? Elég könnyû kérdés....
Nem, nem a Sony...Õ akkor még tranzisztoros zsebrádiókat meg hordozható FF TV-ket gyártott...
Igen, igen...Az (általatok) ezerszer suxxolt Intel volt, anno 1969-ben (hivatalosan csak '71-ben)az Intel I4004-essel...
Úgyse fogja soha felfogni!
SzájBog: Akkor nem értem, te mért nem úgy mész az utcán, hogy woooom-woooooom, ííííí, wooooom-woooom... ?
(De akár lehet: ChinCHan vs VingVang az ultrablade 4500-ban)
De nem ezt írom...Azt írom, hogy elõbb gondolkodj el, és utána írj....
tudok ass, basic , pascal, c/c++,delphi nyelveket"
cyb, neharagudj, de ha valóban tudnál, ez feltételezi, hogy legalább VALAMENNYIRE ismerd a hardvert...hát ennek az ellenkezõje derült ki eddig...
Na meg ez a tudás némi intelligenciát is feltételez...
Ennek is híján vagy...
De kit érdekel? Maradj a péeskettesednél, légy vele boldog, vedd elõ még 10 év múlva is, gyönyörködj benne...(addigra már mûködni úgyse fog:-))))Néha még én is elõ szoktam venni nosztalgiából a C128D-met, az A500-asomat, az Atari1040-est, és a Macintosh+1-emet...a többirõl nem beszélve..(C16, Primo A48, VC20, Sharp MZ800, C64, Atari800XL, Compaq Deskpro, IBM PS/2...egyenlõre csak sajna ennyi van meg pár konzol...majd 3-4 év múlva a jó öreg psx meg ps2 is belekerül, mikor fillérekért dobálják a lomisok az ember után...)
Láttatok már valaha év játékát Konzolon???
Hahóó!
Mert az a GameSpot szerin IS -jól megérdemelten- a Planescape Torment volt.
Jobbat tudok... PC-hez ne hasonlitgassatok ilyen igenytelen szarokat!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ezt hívják burkolt-anyázásnak...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)