A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
de te ezt honnan gondolod???????
Értsd már meg hogy a konzolnak semmi köze a dedosághoz!!!!!!!
Aki konzolt vesz azért tezsi mert nincs pénze egy 300 ezer f-ts gépre!!vagy mert nincs ideje a géppel buzulni!!és nem azért mert gyerek és a konzol gyerekeknek lett készítve!! konzolon kb pont ugyan annyi gyerek progz van mint ps re vagy n64 re sõt... a pc re aztán vannak gyerek buziságok..mano matek meg hasonlok..tudom mert az öcsémnek van pár ilyen szarja...és õ csak 7 éves ..és nemsok olyan n64 es gamez van amihez õ ért...szal akor hova dedó?????
Megnézném egyszer ezt a profétát hogy néz ki szerintem vagy dagadt vagy kurva vékony de hogy szemüveges görnyedt nyáladzó és nõtlen az tuti!!!!...: pc buzi!
persze vannak ilyen konzolosok is😊 ugye cyborg?
Heheh
Tiszta faszok vagytok hogy igy veszekedtek egy ilyen dolgon! de csak igy továb legalább elnyerjük a legnagyobb hozzászolási cimet a világon..remélem benne leszünk a Guinnesben is..és ott lesz a nevünk😊)))))
ehehe
nah mindegy...én léptem innen!!!
"Roszabb. Aberalt konzol-buzerator. 😊"
hm ugye te tudod mi vagy? egy pc buzerátot!!rám meg nehezen mondhattok akármit😊 max pc-skonzol buzerátor...😊 de az sem vagyok cseresznyére😊 amugy elöbb kezdtemel a konzolozást mint a pc-zést..mivel mikor még Nes en gameztam a pc-s gamezoknak se hire se hamva nem volt még akkor!!na csá!!emberek lábra irány csajozni!!!!!
Alien!
Na, látom itt beindult a nagyüzemi fikázás ami Martint illeti....

Gondolom csak azért mert nem olyan aberált pc-buzerátor mint a többség.Csak azért mert valakinek más tetszik még nem feltétlenül hülye...Konzol újságban mit írjon?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PyRex
Te ez a cyborg nem martin volt itt alneven? Tisztara ugyanaz a tajparaszt tirpak bunko. Oregem egy ujsag szerkesztoje, es "fasz, picsa, geci" szavakat hasznal nyilvanos topicokban...

Ehhe......

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CSOCSO
jah jah én is!4meg mgs2-t! a népnek GC nis
CSOCSO
Xbox SUX!!!!!!!
Alien!
a Gameone-on megy az Ominusha 2,háát nem szar...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Ha van egy sikeres konzolod,azért küzdesz és agyalsz ki komoly védelmet,hogy ne tudjanak kalózkodni....Neked nem feltünõ egy olyan védelem amit egyszerûen szoftveres úton fel lehet törni,ami eredetileg csak GD-romokat (1 G😎 kellett volna elfogadjon....

Nekem ez kicsit gyanús volt már a kezdetektõl....

CSOCSO
a micrifisnak mevan az esélye az elsõ helyre!!!mert kurva sok pénz van mögötte és van olyan geci hogy megveszi az összes fejlesztõt hogy felejtsék el a sonyt és a nintendot😊))))))))) a sonynak azé van mert az összes Sony fan sonyt vesz...most is kurva sok gamez jön ki rá...nézzétek meg a playtime-t!!!na csákáyn..ja és mégegyszer!!:
best konzol HW: nintendo GameCube!!!
CSOCSO
igazad van a GC vel kapcsolatban és szerinem részben ki is fognak nõni!!! a psx nek is megvan a maga hülyesége pl most is van a playtimeban pár gagyi gyerekes gamez ha ez nagyágyu lesz akor lesz ps2-n is......ami nagyágyu volt n64 en az kijön GC re is....
Alien!
Azt hiszem a piacon 3 nagy (mostmár négy a Microfos-sal együtt)konzol gyártó verseng,ha valaki valami nagyotr alkot rengeteg hívõt szerez magának...Nekem mondjuk a Sega-val semmi bajom csak már a Dc megjelenésénél lehetett látni,hogy jó gép(sõt nagyon jó),csak az idõpont nem szerencsés, ami a megjelenést illeti...Merthát aki PSX-ezett az bizony megvárta a PS2-öt,és valljuk be a piac nagy része Sony-zott,vagy inkább a konzol mániát a Sony indította el ilyen világméretekben...Így nem csoda,hogy az emberek márkahûségbõl,és az idõközben nagyon ügyesen csepegtetett marketing-hírektõl(Japán-exporttilalom,hadászati-felhasználhatóság)megtámogatva megvárták az új playstationt és romba döntötték a DC-t...

A másik nagyágyú Nintendo-ra kiváncsi leszek,hiszen nekik illene valamit mutatniuk azon a piacon amin elégé otthon vannak.Bár botrányosan rossz volt az üzletpolitikájuk,és személy szerint nekem az N64 sem tetszett,szerintem a GC-vel újra sikeresek lehetnek,csak ehhez ki kéne nõniük a Mario-lázból,mert az már katasztrófa,hogy még mindíg ezt nyomják....
Úgyhogy majd meglátjuk...

Ehhh.... Jo ember ez a CSOCSO! 😊))

CSOCSO
Akkor kinyirom õket elmegyek és rájuk gyujtom a házat majd kihozom a ps2 jüket és beviszem a WC re hogy kitöröljem vele a seggemet!!!
CSOCSO
Nah....szerintem martinék jofejek..én mindig jokat röhögtem rajtuk..nah mindegy..egy olyan magazin nincsen ami olyan cool lett volna mint a csevegõ méghozzá a konzol csevje!!!!!na csákány!
Alien!
Hát mondjuk ezen elvitatkoznék....Ezért nem vagyunk egyformák...Én kb. olyan régóta nyomom mint Martin,meg az izlésünk is hasonló lehet...Õ aztán tényleg ott van a sûrûjében(E3,ECTS,stb),úgyhogy valszeg sokkal jobban átlátja a helyzetet mint te,aki ott ül a monitor elõtt és a net-rõl szerzett szuperinformációiból próbál meg k*rva okos lenni,és lehúzni az egész konzolipart....
Annó be-copyztam egy Brazil(PC-Guru)véleményt a Pc helyzetrérõl mint játékgép,mire rögtön mindenki lehordta a sárga földig,hogy nem ért hozzá,stb...Egy Pc-s lap szerkesztõje....

Ime:
"A PC helyzete elég stabil és sokáig meginghatatlan,de kétségtelen tény,hogy a helye változik mégpedig a leginkább a tátékok területén"

"Szóval ahogy én látom,ez a PC-s"mindent egy eszközzel csinálunk és az tök jó" szemlélet szétesõben van.Ma már jól látható,hogy ez a kütyü játék szempontjából sok tekintetben nem ideális.Például méregdrága cuccokat kell bele venni,hogy megközelítõleg ugyanazt tudja,mint a játékra elsõdlegesen kihegyezett konzol.Aztán meg bármit veszünk is ,fél év múlva(legkésõbb)úgy érezhetjük,hogy az egész ablakon kiszórt pénz volt.Hiszen míg a PC-re fejlesztik az újabb és újabb hardvereket,amelyeket természetesen jól nevelt bírkák módjára vásárolunk,addig a konzolok élettartama 2-3 év,és még nyugdíjas koruk közeledtével is egészen jó játékprogramokat lehet rájuk csinálni,egész egyszerûen azért mert erre lettek kitalálva.Arról nem is beszélve,hogy a konzolok hardvere adott,nem úgy mint a PC-é,nem kell ezerféle hardveren tesztelni,ezáltal a fejlesztési költségek csökkennek,a kalozkodás sem olyan mértékû,mint PC-ken és még lehetne ezt is sorolni.Nem meglepõ,hogy a cégek kezdenek eme piac felé kacsingatni...."

Laalee
az altalam irt mi jelzö mindenki masra vonatkozott a hozzászolót kivéve... amugy attol mert valaki pc vagy konzol fan meg lehet nagy primko, és ere volt egykét példa...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Alien!
Most látom csak:

"PC-használók: Egy konzolos csak akkor venne pc-t, ha lenne rá pénze.De õt maximálisan kielégíti a jelenlegi vállaszték, és nem kivánja az agyát megtornásztatni egy kis pénzért. Hála a jó istennek (hogy melyiknek, az szabadon választott), mert így szellemi fejlõdésük megreked, és idõvel õk lesznek a mi beosztotjaink( Vállalatoknál, cégeknél maffiánál ), akik majd helyettünk elvégeznek minden mocskos melót, és nekünk marad az agymunka.
Szóval, ha engedelmes beosztottakat akarsz a jövõben, akkor ne hívd fel a konzolosok figyelmét a PC-kben rejlõ lehetõségekre.Úgysem értené meg."

Ha a fórumban az egyik véglet Version/Cyborg volt akkor a másik véglet pedig ez itt...

Laalee
csak ezekkel annyi a baj hogy ezek a tipikus 10-20 percig leköt a jatek aztan nezek mast, es egy ilyenert nemhinnem hogy penzt adnek ki. mig egy jo szimulatorral, strategiava akar evekig is eljaccok, tehat erdemesebb penzt kiadni erte.
pl ott van a house of the dead szeru jatek most tok jol ellövöldozok vele meg legalabb 2-3 napig erdekelni is fog utana kötve hiszem hogy elöveszem, mig pl a starcrafttal mar tobb mint 3 eve jaccok minden nap.

PyRex
Nah lassan tenyleg kihal ez a forum 😊)))))

PyRex

Laalee
"primitivek vagytok mint a szar!"

mi vagyunk?, biztos ez? ....

CSOCSO
HEheheh figyuzd holnap este itt fog toporzékolni hogy ps2 a cool meg pc-sux😊 azé nézzetek bele a playtime ba igen sok naggyon komoly gamez jön ki ps2 re!!!ez nem vitás mint ahogy Xboxra is!!!
ja ma látam a bouncert kivetitõn!!és azt kell mondanom hogy baromi szép volt!!!!nem volt tüéles mivel csak egy szar kivetítõnnéztem de nem volt az olyan csunya!!na csákány!én huztam aludni!
bocs veled
most akkor mi lesz feled fórumok gyöngye :-((((
"en ezt a forumot,vitat befejeztem"
Halleluja! Remeljuk jon helyetted egy EMBER erre a forumra! Erositsd csak a konzolos oldalt kis ****...

CSOCSO
ez hülyeség ugy ahogy van!!!láttam mr pc b uzit aki a pc nek él de konzol buzit nemsokat!!!szal akkor ki is hülyül jobban bele mibe?
Rincewind
jaja
PyRex
😊)))))))))))))))))))))))))))

Jól szóltál! 😊)

PyRex
Koszi, de annyira azert nem kot le. Arra, amire szerintem valo (unalmas felorakban irtani es a veres cafatokon gazolni) siman megfelel a demo is 😊)))))))

PyRex

Pyrex: Ha érdekel a serious sam teljes verziója akkor itt megtalálod: www.freeweb.hu/lamer
PyRex
Hehe, leszedtem unalmamban a Serious Sam demojat, hat nem hittem volna, hogy ilyen szorakoztato, bar kicsit Duke szagura sikeredett. Viszont a texturak tuelesek mindenhol - minden elismeresem. Es meg 1600-ban is jatszhato, 1024-ben pedig minden beallitas maxon, es siman megy 100 ellenfellel is... Hat ez szep.

PyRex

Dikkma
Persze, amikor azt mondtam, a 11223-adik, akkor a 11224-re gondoltam, ez ugye nem is lehet kérdéses. Cool.
Dikkma
NAgyon cool!
Én vagyok a 11223-adik, ez meg nem sámli!
Laalee
akor most tulajdonkeppen önmagat elegiti ki?😊

Alien!
No Comment...

Rincewind
Az az egyetlen baj a képpel, hogy version és cyborg egy és ugyan az!!!
Laalee
hmm gyanitom ezt nem version toltotte fel 😊

Lacc
Ennyi retardáltat egyrakáson.
"he he lamer..."
Nabazz, te legnagyobb ****kalap! Hogy lehetsz ilyenn primitiv bunko? Bazzeg, hoztad a toled elvart teljesitmeny! Eskuszom, irog Mortmernek, vagy valami supergamezes embernek, hogy tiltsanak mar ki ebbol a forumbol! Lamer pattanasos kis buzi...

CSOCSO
😊))))))))))))))))))))))))))))))9
amugy töltéset ke a videokat a tekken 4 rõl! nem a gamez miatt hanem a grafika!!!egy kicsit fullos!!neh csak a csáveszeket figyeljétek hanem a padlot a hátereket a kicsi kis részleteket pl hogy a csávesz gatyaszára full szabadon mozog!!stb!!!!!!!!
CSOCSO
a kisfuik már alszanak!!!
CSOCSO
EHHEHH
Rincewind
😊)
CSOCSO
Jertek mán
CSOCSO
Tudom😊 az oldalamon volt kezdõ képecske😊)
CSOCSO
Gamers szobába!!!!!!gyertek
http://chat.trefort.net/
CSOCSO
Egy kép a meglévõ bár nem müdödõ oldalamrol:
Rincewind
Na ezt a gamét kurvára várom már!!!
Persze csak, ha jó lesz benne a MULTIPLAYER...
CSOCSO
nekem mindegy de jo lenne dönteni me mennék SF zni! ( nem street fighter))))))
CSOCSO
a legalso a safe mod a középsõ ami olyan mediumban elmegyeget a másik amelyik high detailben megy...
Alien!
Na most az a Minimum gépigény csak kötelességbõl van feltüntetve,azon gyakorlatilag játszhatatlan,vagy 320X200X8 bit...

Persze gyönyörû,csakhát nekem nem kis upgrade kéne...Viszont Ps2-n néztem a Screenshotokat és detto...

Rince:
Attól,hogy neked tökéletesen fut én még nem tudok vele normálisan játszani....