A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EZ NEM LEHET IGAZ!!! TE, EZT KOMOLYAN GONDOLTAD??
Nem fogod fel, milyen infantilisen hangzott ez?
MI AZ, HOGY 5x GYORSABBAN FUT?? MÉR? EGY LINUX TUD LASSAN IS FUTNI? AKKORA LENNE A GÉPIGÉNYE? 😄
NEVETSÉGES VAGY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Hw patch, meg Linux patch= 400 milliárd tetraflops teljesítmény PS2-n. Nnaa, fiatalúr, ideje már ágyba bújni, mert holnap vár az isi meg a tantónéni ám! Feküdj le szépen és akkor kapsz reggel kakaót!
Terminator 3.... The cyborg film....create with 5 linux playstation 2....
jujj ez durva volt!!!😊 azért még ne irjunk le semmit cyb!!!tudod...az egy dolog hogy neked van 1 év elönyöd és még egy évig tudod mondani hogy a ps2 jobbat nyujt mint a pc-kl!! de aztán kijön a gef 3 ami erõsebb lesz mint egy ps2!! azért van külömség egy unreal 2 és egy gt3 vagy mgs 2 között!!akor mit fox mondani???????
nézzük meg egy vérbeli psx es meniyt kötlött a konzolra és egy HC gamer mennyit..jo én most összeszámlálom :
van a gép monitor hangfal mindenel eggyütt 350!!! ehhez jön egy kormány: 60 ezer!!! most 35 ért van!
ehhez jön a gamepad ami 18 ezer!! ehhez jön a nyomtató ami 40 ezer!! ehhez jön a scaner ami 17 ezer!! hol is tartunk??? jah igen ezekkel sok mindent lehet csinálni!! de ezt máris nem lehet össze vetni a konzollal met azt nem arra találták ki!! de nézzük csak a hw-t proci ram vga jo monitor..hm ez is van vagy 300 ba!!! mig egy psx mennyi is?20 ezer?? ehhez mondjuk 150 gamez csak a legjobbak az hirtelen 200 ezer!! ez anniy gamez hogy egy életre elgamezol vele!!!!deh mindegy!! itt arról van szo hogy melyikkel jösz ki jobban..hát én nemtom..azt javaslom legyen mind a kettõd!! azt hogy az MS mit kebelez be meg hoyg képes lefizetni mindenkit hgy xbox legyen a császár azhem ezt én elöbb mondtam mint te!
Akkor kik a gazdagok?????
(HiEnd gép manapság: 1-2 miller)
A linux tulajdonképpen egy tuningpatch, amit azért írtak, hogy a PS2 gyorsabban fusson, HÁT MÉG EZT SE TUDOD, te szerencsétlen? 😊)
A Linux fut PS2-n, de a linux hol máshol fut még szerinted? Két hülye, egy pár! 😊)
Amúgy tévedsz, lefelejtettél egy nullát, mert 50x gyorsabban fut. Na, ez így korrekt, nehogy már false infókat adjunk a másiknak...
Ja, én is most haásztam elõ a kukából...! 😄
FOGJÁTOK már fel hogy kurvára nem tudhatjátok hoyg a ps2 megbukuk vagy sem!! ugy néz ki hogy nemigazán!! hallod humano!! neked sem sem másnak nincs joga itélkezni a ps2 felett sem a pc felett!! majd nagyokat nézel ha a ps2 re jobb és töb gamez jön ki mint a fos gépedre!! ez frodítva is igaz!!!!!!!!!!!!!
más:
az hogy a gamezok kijönnek pc re és xboxra is mert hasonszörüek az hülyeség!! lapozd fel a playtimeot vagy nézz körül a neten egy csomo mindenhez ez van irva: CSAK XBOXRA!!!!nem pc nem ps2 nem gc!!!
Úgy fog menni vele, mint az állat!
nah ezt a baromságot hogy az XBox csak 15 öt tud ezt nemtom honnan vetted!!! amugy a giants képekrõl: szerintem mind a kettõ hányadék!!Szar dolog ez a pc vagy konzol!! ps2 tuti nem!!!! Gc igen ha ez sem akor xbox!!!és ha lefagy? végülis már megszoktam.. a winfos meg mé van mindehol? jah öcsém akkor te ezentul csak BeOS-t vagy Linux ot használj!!!!
aztán megtudod hogy mé a winfos az elterjedt! a mai pc-kel az a baj hogy megveszel egy csucs gépet!! legyen az p4 1,7 es gef 3 al...és az év végére ELAVULT LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fél éve van a gépem 600 as gép a második legerõsebb gef kártya és kurvára elavult!!!!pedig az egész gép 300!! és kb 500 ért lehet venni uj gépet!! mert ha már uj gép akkor uj provi amihez uj alaplap amihez több ram amihez legyen má uj hang k. had szoljon jol..amihez nagyobb monitor...vagy monitor ne is legyen!! szal 2-3 év alatt elköltöttem 600 ezret!! és ne gyertek hogy nem kel mindent cserélni..mert fejbelövök mindekit!! nem kell cserélni de ha uj procit akarsz és a régi szar nem támogatja azt akkor kell!!! ha most p4 re akarok átállni mivel az a best most akkor uj alaplap ha uj amd re uj alaplap!!! több ram kell még min 128 és kell egy gef 3!!! vagy az ati 2...amik 100 ba kostálnak!! mig ha veszel egy konzol...200 ezer mert legyen már 2-4 joy-od meg memori kártyád..ez az egész min 4 évre jo!!!
lehet hogy szar lesz a grafika 4 év mulva! de ezt mond a sok psx es embernek!! akik nem kölkök és nem pokémonokal gameznak és nekik jo a szar pixeles grafika..bár nekem már nem😊)))) és én is egyre többet gamezom pc-vel..talán ez változik majd az uj konzolokkal...szal szar ügy ez az egész pc vs konzol dolog!! az hogy meg a konzol pc-sedik (HDD meg stb) hm ennyi erõbõl a pc is konzolosodik...az emberek 80% a azért evsz jobb gépet hogy játszon vele...mert más mindenre alkalmas egy 400 as amd vagy ilyesmi amit manapság 150 ért lehet kapni mindennel...szal mind a kettõ egyms felé halyt...eljön az az idõmikor a konzolokhoz minden lesz...: egér bill hdd egy jo Op rendszer..és a konzol átveszi az irányitást a gamezok terén a pc meg marad arra amire valo!!és az nem a gamezolás!!de lehet hogy nem igy van ÉS ENGEM EZ KURVÁRA HIDEGEN HAGY!! EGY A FÕ!!!: JÖJJÖNEK KI JO GAMEZOK!!!!!!
ha van pénzed egy 400-500 as gépre akkor legyen pénzed még mondjuk egy 100 a ps2 re vagy gc re!! és máris nincs bajod vele hogy melyik oldalon állj...mind1..remélem nem fogtok ezekért a mondatokért anyázni egy szo mint száz én jol érzem magam konzolos-pcs-ként!! JA ÉS EGY VALAMI!!!! AZ ÖSSZES KONZOLOS AKI AZT MONDJA HOGY AZ ONLINE GAMEZ SZAR AZ EGY FASZ!!NEM AKAROK SENKIT MEG BÁNTANI!! DE A LEGSZARABB GAMEZBÕL IS KURVA JOT TUD CSINÁLNI A MULTYPLAYER!!!ÜLJETEK LE VALAMIVEL GAMZNI!!!Kurva jo feeling!!!!!hidjétek el!! nincs is nagyobb felling mint egy lan party!!! két szoba két team!!! ( Cs agy SF!) kurva jo emberek!!! nem hiába hogy a konzolok is ráállnak az onlinera!! csak a köcsög Nintendonak a politikája szar megint: NO DVD NO ONLINE!! 😞((
éljenek a csajok ne gamezzatok ki a strandra és kurjátok a nõket😊) ahelyett hogy itt baszakodotk..jut eszembe megyek aludni hogy holnap behajthassam a nökön a dolgokat😊 na csá csumi csá!!!!mind a kettõ jó!!!és senki nem tudhatja mi lesz a vége!! enyi erõbõl álljunk neki veszekedni hogy mi fog tovább élni a rövid nadrág vagy a hosszu nadrág..szal baromság azon veszekedni hogy melyik a jobb!!!
Vagy maga a nagygonosz Microsoft tett kereszbe neked, amikor eltussolta készülõ oprendszered?
Tényleg???????? Wáóóóóóóóó!!!!!!
Fúj globalizáció, gonosz konzorciumok, a nagyvállalatok az életünkre törnek...háháhá!
Egész szórakoztatóak ezek a konzolosok...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Te, Ps2, most a mon...kitudja midet bámulod és nem a tükrödet! Ez nem a Háry János mesedélután itt!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A "Ti" alatt kit értesz? Mert az biztos, hogy én nem hoztam fel egyszer sem! Nem kell ahhoz GF3, hogy a PC leverje az összes konzolt.
Amúgy meg fogsz lepõdni, figyelemmel kísérem a topicot, írtam is már bele párszor, úgyhogy nekem nem kell itt magyarázni, ok?
DE való igaz, a PS2-re nem kell költeni majd semmit egy év múlva sem, mert az úgy mehet a szemétbe, ahogy van, míg nekünk legalább van esélyünk lépést tartani, és fejleszteni.
JA, ÉS KEDVES KONZOLOSOK: A FASZNAK MONDOGATJÁTOK FOLYTON, HOGY GeForce3, hmm????
Ez valami bûvszó, amit a csúnya PC-sek ellen kell bevetni? KOPJATOK MÁR LE A GF-RÕL!!!
Egyszerûen nevetséges, hogy szinte minden konzolos hozzászólásban benne találod ezt a szót, mintha más nem is létezne!