A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
GC re is jön a terminátor 1.2!!!
http://cubemovies.ign.com/media/previews/video/supermonkeyball/soccer.mov
ezt nézzétek meg nemtrom milyen mert beszart a gozillám a winfos töltö meg nem tölti le
I.C.ram
Nektek PS2-osoknek meg Einstein meg Neumann Janos is primitiv mert nem PS2-t talalta fel es nem azzal jatszott ejjel-nappal 😊))
I.C.ram
Ja es turmixolok a topicotokra ugy 3,823 KG fost! ingyen es bermentve
I.C.ram
Ja hogy PS2-osok ne is almodjanak az online jatek elvezeterol PC-sek meg mar xyx-edik jatekkal nyomhatjak
PyRex
Nya irgyon ma' ide valaki, kihalt a topic vazze? 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
version:

Unreal2 soha nem lesz X-Boxra, legalabbis eloszor biztos nem. X-Boxra az Unreal Championship jelenik meg, ami egy felturbozott UT. Ez lesz PC-re is Unreal Warfare neven, de az Unreal 2 az total mas, mivel az egyjatekos game-et helyezi eloterbe, es ez PC-re jelenik meg eloszor!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CSOCSO
nah hol a sok dedos kölök? ezt meg ugy kellett v9olna hogy 10 év alattiak majd 14 évig majd 18 évig majd 25 évig majd 36 évig és felett vagy részletesebben!! de 70 % 16-7év feletti!! hol az a sok dedos?
mainruler
Chita! Angavani!

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

version
a 74 szazalek 18 ev feletti !!!

version
18 folott ugye ????????
mainruler
Nna, ez megint okos hozzászólás volt!
Gratulálok SzájBog, megint megleptél, nem gondoltam volna, hogy ENNYIRE segghülye vagy! (Azt persze már észrevettem, hogy sziplán egy elmebeteg orángután vagy, de most aztán alaposan kitettél magadért...)

Lacc
Lol, sok nyomi konzolos =). Jókat lehet röhögni a hülyeségeiteken. Csak így tovább!
CSOCSO
nem az de én midnenhol azt olvastam hogy akonzol királyság volt! még it az Sgn is azt irták
version
az unreal2 eloszor xboxon lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!

talan 2 ev mulva pc-n is fut majd!!!!!!!!!!!!!!!!

mainruler
Hihihi...
Ezt el is hiszed?
Az egész mostani E3 arró szólt, hogy teljesen lecsillapodott a tavalyi konzol-dömping (hiába, minden ál-csoda 3 napig tart...) és visszatért mindenki a PC-re, mintha a PS2 nem is létezne! (Mondjuk nem is fog kb. 2 év múlva)

Alien!
Mondjuk Ps2-ön nagyobb a valószínüsége,hogy olyan minõségben játszol mint a képeken...Persze az Unreal 2 is gyönyörû,és Pc-re jelenik meg,de,hogy nálam nem fog úgy futni ahogy a képeken látszik az is biztos...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

version
pc-sek nemsokara vehettek xboxot, mert nem lesz egy szar jatek sem a szemetetekre !!!!!!!!!!!!

CSOCSO
😊)))))))ps2 es oldal..csodûlkozol? amugy kurvára nem hülyeség!! sõt most jövök rá hogy a legjobb szavazás! meg lehet nézni hogy dedosok vagy kik gameznak a ps2 vel!! nah mondd az eredméynt!
CSOCSO
Evil ezt a odaenged apu a tv hez dolgot felejtsd már el! a mostani háztartásban kb mindenhol megvan a min 2 tv!!!nálunk 4 db tv van!!!nem mondom hogy mindegyik csucsszuper flatron meg hasonlok!mindegyik tálagos tv...
amugy élöben kurvára máshogy néz ki a gamez én pl eddig sehol nem láttam azt a minõséget amit a pc-m nyujt!! a gt3 at láttam tv ben a game one-on a tekken tag et láttam meg a q3 at meg a RR5 öt meg valami repcsit!! mindegyik átlagos volt amit a DC is tud!! jut eszembe!! a DOA 2: HC rõl... a DC majdhogynem ugyan ezt tdja!! volt rola összehasonlítás a dreamland oldalon!! a ps2 csak néha elõzte meg a dc-t!!!semmi más nem volt grafikailag csak a programozás volt más...
jah Version...szeri ott az ázsiai csori faszoknál mi éri meg egy kis konzolocska vagy egy gép...hm...abbol az árbol ami a ps2 abbol szar gépet tudsz csak venni..igy megéri a ps2...
version
Playstation2 a fejlõdõ országoknak?
2001. július 05. 19:45, Csütörtök - Mikeyy

Lehetséges, hogy a fejlõdõ országok lakosai hamarosan mûholdas kapcsolattal rendelkezõ módosított, Linuxos játékkonzolok segítségével fogják megszerezni az alapvetõ egészségügyi tudásanyagot.

A projektet fõként nyugati és ázsiai országok üzleti vezetõi szponzorálják, és céljuk az úgynevezett digitális szakadék leszûkítése. A program keretében az internetre csatlakoztatnák a szegény országokat, ezek iskoláit illetve kórházait, és ez hatalmas segítséget jelentene például az AIDS-szel kapcsolatos információk terjesztésében. John Gage, a Sun Microsystems kutatási részlegének vezetõje, szerint a fejlõdõ országoknak legalább annyira szükségük van az internetre, és az információs technológiákra, mint például a tiszta vízre.

A Világgazdasági Fórum információs és kommunikációs technológiákkal foglalkozó vezetõi képviselik a több, mint 70 high-tech céget, és õk irányítják a projektet. A bizottság tagjai között van például John Chambers a Cisco Systems-tõl, Eric Benhamou a 3Comtól és Carly Fiorina a Hewlett-Packardtól. Gage szerint a projekt számára a legalkalmasabb eszköz a Sony által gyártott Playstation2 konzol lenne.

A játékkonzol egyik legnagyobb elõnye, hogy már támogatja a Linuxot, és a Sun által kifejlesztett Java programozási nyelvet, ezen kívül a rajta található IEEE1394 FireWire porton keresztül merevlemez is csatlakoztatható hozzá. "A Playstation 300 USD-be kerül, és ezért kapsz egy DVD lejátszót, ráadásul fut rajta a Linux és a Java is, tehát nagyon sokoldalú készülék. Miért vennénk PC-ket? Azok folyton tönkremennek. Több idõt kéne tölteni a javításukkal, mint a tanítással" - nyilatkozta Gage.

A készülékhez csatlakoztatott merevlemezen tárolják majd az anyagokat, többnyire audio és videó formátumban, hiszen ezekben az országokban rengeteg ember írástudatlan. Számos lehetõség áll rendelkezésre a módosított konzolok internetre történõ csatlakoztatására, és a bizottságnak még el kell döntenie, hogy ezek közül melyiket a legcélszerûbb használni. Jelenleg a legjobb választásnak a Globalstar Telecommunications mûholdjainak a használata tûnik, de ezügyben még tárgyalásokat kell folytatni a társasággal.
skorpio7
Mielõtt még CSOCSO megszólna ...
"Az ismétlés a tudás anyja. !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Laalee
a hét fake kepe...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

skorpio7

skorpio7

Laalee
ja ez biztos igy van... idaig csak palcika embereket rajzoltak mert marez is annyival szebb volt mindennel hogy folosleges lett volna többet hasznalni... igy a gepet csak 10ed sebesegen jarattak..

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

version
most olvastam hogy a ps2-es jatekokban 3 millio poligont hasznalnak !!!! most !!!
kesobb 20 -30 millio lesz !!!!!

CSOCSO
énugyen ezt veszekedtem végig ezelött pár honapja!!ugyan itt!!midneki megmagyarázta hogy õk észreveszik ha nem 120 hanem 50 fps el megy a gamez:9 én leirtammindent mlyen alapon müxik a rohadt monitor..nem hittek nekem lehülyéztek a nagyokos proféta is jött hogy fasz vagyok mernincs is fekete kép a képernyõn meg stb!! hát pedig van!! képeket si linkeltem!!kurva agy fekete képek vannak!!és a led ek is csak addig maradnak fényesek...akarom mondani a ledek kb 5 cm vastag sácban maradnak fényesek,..szal a nagyokosok észlelik a 120 fpst-!!!
CSOCSO
g4 nek 4 gflops hát a gekkonak meg 10 azért azt vegyünk figyelembe hogy a gc coppermine proci meg hasonlok...
ember
Értem, hogy mire gondolsz, de ha te nekem játék közben megmondod, hogy mikor ment 40-re az fps, akkor megtapsollak. Egyszerûen nem látszik. Komolyan, ps2-n sem minden játék egyfolytában 50 fps, ahogy Dc-n sem volt az és semelyik másik konzolon sem az. Egyszerûen nem látod, hogy mikor esik le 10 fpst a framerate (feltéve, hogy nem megy 40 alá), csak a pc-s játékokban van fps mérõ, a konzolosokban nincs. Ott azt is mondhatják, hogy stabil 62,54 fpssel megy a játék, mert úgysem látod, itt nem mondhatják.

De mint mondtam, ha mégis nagyon érzékeny vagy erre a kérdésre, van megoldás pc-n is, scak itt a menüben tudod állítani, amit konzolon a fejlesztõk csinálnak meg. Beállítod a játékot, hogy tartsa stabilan a refresh rate-et)

(ps: az esetleges válaszodra már csak holnap fogok reagálni, mert most offline-ba megyek)
CSOCSO
Hm te sem vagy hülye
nézd már meg a videot meg a képeket! az egész a bolgyok felszionén játszodik!! tele van épitményekkel!mint az episode 1 ben!! nézd meg a videoját!!le fog esni az állad!!!nézd meg a playtimet!! nem hiték el a gc rpl hogy realtime!
version
nem akadast latsz hanem nem erzed igazan folyamatosnak a mozgast
mintha hullamozna a mozgas, persze ehhez hozza lehet szokni es akkor mar nem tunik fel!!!
viszont ha tobbet kell szamolnia a procinak akkor 60 rol 40 -re esik a framerate es ha ez tovabb tart mint egy masodperc akkor az mar nagyon idegesito !!

version
en ugy tudom a G4-es procinak van 4 gflops-a
es az sokkal gyorsabb mint a gekko !!!
ember
Nem, egy frame-ig tartó kihagyást nem veszel észre, ha ilyen rövid. Nézz meg egy stabilan 40-60 fps-sel futó játékot akármilyen refresh rate-tel vsync-kel, nem fogsz észrevenni akadást sehol.

(Játszom elég sokat (nekem sok) konzolokon is egyébént)
version
eszreveszed az fps- ugrast!!
mert ha 50 fps-nel veszt egy vsync-et
akkor egybol 25 fps-t erzel arra az idointervallumra !
amit meg mar mindenki eszrevesz foleg akcio jatekban !!!
ember
Ja persze ez utóbbi nem jellemzõ, de van egy-két ilyen, és ahogy próbálják egyre jobban kihasználni a gépet, úgy esik majd a framerate, mint a PSX-nél is. Az utolsó idõkben már nagyon sok játékkal játszottam PSX-en, ami lassú volt.
ember
Akkor úgy fogalmazok, hogy semmi nem megy 40 fps alá.
Viszont azt ne akard nekem bemesélni, hogy azt észreveszed, ha a GT3 50fps-rõl leesik 38-ra, mert nem veszed. Ugyanúgy ingadozik az fps ps2-n is, legföljebb úgy lövik be a játékot, hogy 50 alá ne menjen, és akkor stabil a v-sync miatt. Csak ezt nem fogják mindig megcsinálni, mivel nem fog feltûnni a száguldás közben, hogy 30 vagy 50 a framerate. Ezt viszont pc-n is megcsinálhatom, pl beállítom a max fps-t, vagy olyan beállításokat választok, ami stabilan tartja a 85 fpst (most ez a refresh rate-em 1024-ben). Ez sok játékban max grafikán is tartható egyébként.
De tök mindegy, mert ha stabilan 40 fölött van és van vsync (ami alacsonyabb fps értékeknél is számít, nem esik szét a kép), akkor tökéletes, ne mondd hogy nem.

Végül pedig nem egy ps2 játéknál olvastam, hogy voltak fps gondok, és inkább a 20 fps-hez közelített néha a játék, mint az 50-hez.
version
urhajos jatekban nem nehez szepet csinalni!
oda nem kell sok felulet meg effekt !!

azt nem ertem hogy mert gc-re csinaltak meg , valoszinu azert mert programozni nem tudnak a lucsasartsnal, directx-et egy amator is egesz jol tud proramozni,
de egy 8 procibol allo parhuzamos rendszert na oda mar kell tudas !!!!!!!!!!!

CSOCSO
hm tényleg levették 162 re a sístem LSI-t csak lehet hoyg annak az LSI nek nem kell akkora mhz és lehet hogy kétszer többet tud mint a ps2!! mint az ee nél! senkit ne téveszzen meg a kis mhz száém és igy is majdnem 500 mhz maga a gép!485 mhz-s..és akkor most lassabb vagy gyorsabb? ???ezen emeltek ezen csökkentettek? amugy nem irták sehol hogy most lassabb lett vagy vmi...mennyi a gflopsja a ps2 nek, 6,2? a GC nek 10,5...meg mnden adatban erõseb mint a Ps2... nemhiába minden ujság megmondta hogy a GC nek volt a legszebb grafja az E3 on méghozá annak a hülye star wars gameznak!
tudodcyb! playtime! olvass utánna! na csumm
version
a monitor frekijehez kepest mivel annal tobbet ugyse tud kirakni!

altalaban ha jo jatekaot akar irni az ember akkor az fps erteket a monitor frekijehez kell igazitani pl 80 Hz-es kephez a legjobb 80 fps ha ennyi nem megy akkor 40 fps
de nem lehet 30 , vagy 50 stb mert akkor a jatek folytonossaga sinyli meg !!!!!!!!
mondjuk ez strategia gamaknal nem jon ki ott tok mindegy !!!!!
ember
Mihez képest egy fps lassulás?
version
nem akad semmi bocs de ezt nem hiszem el !!!!
mondjuk ez attol is fugg ki mit nevez akadasnak!!!
nekem 1 fps lassulas is akadas !
ember
Már letárgyaltuk ezt egyszer. Már nem emlékszem mit válaszoltam de nagyon jót az biztos! Keresd vissza 😊)
version
szerinted c64-en egy guraoud shading kocka forgatasa realtime a proci hany szazalekat teszi ki?????
nehany programozo csodara kepes!!!
ja ehhez meg annyit a c64-ben nincs szorzo meg oszto aramkor!!!
ember
Egyébként erre lenne való a Level Of Detail. Ha egy autó van, akkor részletesebb modellt használ.
ember
Igen, ez így van, de a gép kihasználtságát a legdurvább helyeken kell nézni, hiszen az a mérvadó, ha nem akaraják, hogy beszaggasson.
version
ez igaz
csak arra optimalizaljak a jatekot amikor a legtobb szamitasi teljesitmeny szukseges pl: 6 auto betolti az egesz kepet ekkor marha sokat kell szamolni de megse akad meg !
de amikor 1 auto van es az is messze akkor a proci 10-ed annyi ido alatt vegez , tehat kb 1/10 idoegyseget dolgozik es 9/10 idoegyseget var a vsync-re !!!

ember
Höh, de nyilván a progit úgy lövik be, hogy ne legyen ilyen várakozás. A fejlesztõk azért nem hülyék. Persze, csinálok egy enginet, amivel mondjuk 50000 poligonos autókkal lehetne száguldozni, de csak 25000-eseket modellezek, és így a procinak várnia kell, mi? Azért szerintem neked is világos, hogy nem ez a helyzet, nem ezt jelenti, amikor X%-os kihasználtságról szövegelnek. Nyilván nem csinálnak a feljesztõk direkt szarabb kinézetû játékokat, hanem ennyit bír az engine, ha mondjuk kétszer ilyen részletes grafikát "tesznek rá", belassul. (különben megcsinálnák)
version
ez nem egeszen igy van , mert a proci ha vegez a frammel
akkor var a Vsync -re ,es ha a vsinc bekovetkezik akkor kezdi csinalni a kovetkezo framet
a varas tobb ideig is tarthat mint maga a szamolas !!!!!
ember
Még valami eszembe jutott. Még régebbi hozzászólásokban fordult elõ, hogy a ps2 X %-át használja ki az XY játék. Ez egy baromság. Ki mondja? A processzor és a gép többi része a kódot olyan gyorsan futtatja, ahogy "bírja", tehát nem az van, hogy most csak X%-a dolgozik a gépnek. Hogy nem írtak még jobb kódot? Hát írjanak, de addig ne azzal reklámozzák a hardvert, hogy még csak ennyi és ennyi százalék van kihasználva. Mi a 100%? Egy olyan elméleti maximum, amit a Sony kitalált. Eldöntötték, hogy a gépük ennyi poligont tud mozgatni, és akkor a GT3 vagy nmittoménmelyik játék tizedannyit sem tud, akkor nincs kihasználva a gép. Ez vicc.
ember
Nem annyira megdöbbentõ, a pc-men sem akad semmi mostanában.

Egyébként mi a bajod az effektekkel? Hogy használják? Ha nem használnák, az lenne a baj? Természetesen nem minden fejlesztõ tud normális designt összehozni a játékának, de a gt3 ps2-n a csúcsot képviseli, tehát pc-n is a csúcs játékokkkal kell összehasonlítani (mondjuk autósból nincs ilyen, az tény), amik viszont nincsenek csak úgy teledobálva fölösleges effektekkel.
Másrészt az effektek igenis fontosak. Nem csak az a lényeg hogy hányezer poligont rajzol ki a gép (ami a ps2 egy erõssége), hanem hogy mit tud kezdeni ezekkel a poligonokkal. És ebben elég erõsek a geforce alapú kártyák, bár abban igazad van, hogy ezeket tudni kell használni is, de ps2-n sem minden játék csúcs szuper (sõt, elég kevés).