A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát pl. elmész arra az oldalra ahonnan a képek származnak és elolvasod a cikkeket róla, esetleg letöltesz egy-két video-t stb.
Miért szar?? Valamit mondjár már ami miatt szar.
"hogy egymásnak vagy a falnak mész és semmi nem történik milyen fizikáról beszélsz????"
Itt most gondolom az a baj hogy nem törnek az autok, igaz? Hát azzal csak az a baj hogy nem a készítõkön mulott hogy törik-e vagy nem, hanem a különbözõ autos cégek nem engedték meg. Az meg hogy nézne ki hogy az egyik auto törik mert az a cég megengedte a másik meg nem. Igy egyetlen megoldásként az maradt hogy egyik auto se törjön.
A star wars-os gametól se kéne annyira elszállni. A másik hogy nem kéne összehasonlítani egy autos játékot egy ürhajóssal. De ez már az én privát véleményem.
megneztem a kepekat a sw-rol
a tie fighter nem 5000 hanem 100 poligonbol all !!!!!!!
nem olyan nagy szam ez csak a pc-s jatekokhoz viszonyitva az !!!!!!
1. Azoknak az embereknek akik több évig dolgoznak egy játékon és minden energiájukkal azon vannak, hogy a lehetõ legtöbbet hozzák ki abbol amit csinálnak és mindezek után állítanak vmit azzal kapcsolatban amit évekig csináltak.
2. Annak az embernek aki a készítõk állítását csak ugy hasraütve megkérdõjelezi mert nincs (neki) róla semmilyen bizonyítéka hogy az állítás helyes. De még arról sincs bizonyítéka hogy hamis az állítás.
Hát én inkább az 1.-es választom, bármilyen hihetelen is ez számodra.
...ezt te se gondolod komolyan!!!!!!!"
Hát ezt álltalában a játék készítõi mondják, vagy õk is hazudnak és neked van igazad? Na ezt te sem gondolod komolyan.
egy autos jatek vagy egy urhajos !!!!!!
na ne farassz az auto fizikaja kicsit bonyolultabb dolog mint egy urhajo fizikaja !!!!
igaz hogy a gt3-ban a fel proci a fizikat szamnolja !!!!
az urhajot egy c64 is eliranyitja bazzz !!!!!!
csocso ha nem latod a 30 meg a 60 fps kozotti kulonbseget akkor te vak vagy !!!!
menj a gt3 -ban egy jo autoval 400 km/h -val aztan meglatod !!!!!!
vagy bizonyitsd az ellenkezojet !!!!!!!!!
ha a ps2 nem 60 frammel futtatja a jatekot akkor kiesik a szinkronbol es osszeomlik a kep !!!!!
ez latszott a japan ace kombat-on !!!!!!!
tehat a framerate meg 59 se lehet!!!!
csak 60 !!!!
vagy 30 !!!!
ez csak a 640 *512-es felbontasra igaz !!!!!
640*256-ban barmekkora lehet a framerate !!!!!
nah öcsém version néd meg az SW-t!!csunyán alázz a GT 3 at!!! hm ha a gt3 csak háromynegyed akor lassan eléritek azt is hogy ne csak az autok nézzenek jol kik hanem pl olyanok hogy ne legyenek 2-ds sprite fák stb.....
tehát az xboxban szarabb a proci mint a Gc ben és a PS2 ben???akármilyen könnyû fejleszteni valamit akkor is egye jobb gamezok jönnek ki rá!!! psx vagy N64 et nézve ez igy van...
honnan gondolod hogy a gt3 60 fps el megy??
a tarzanról sem mondanád meg hogy 30 vagy 60......
ubosoft nem tud programozni..nah azt is megnézném....
xbox p3 700 : 300 mips 300 megaflops
gc cpu : 800 mips 2 gigaflops
ps2 EE : 600 mips 6 gigaflops
es ugyanaz a p3 a pc-ben meg az xbox-ban is !!!!
az nem a ps2 hibaja!!!!
ha a gt3 meg a mgs2 lefut 60 frame-el akkor ne hogyma egy tarzan meg nem !!!!!
ezt te se gondolod komolyan!!!!!!!
az igaz hogy a gc-bol konnyu kihozni a maximumot a ps2-bol nehez!!!!!!!
a gt3 is csak harmadat hasznalja ki akkor kepzeld el mennyit tud !!!!!!!!!
de amig a ps2-on egyre szebbek lesznek a jatekok a gc-n meg xboxon 3 evig ugyanez a minoseg marad !!!!!!!
Jaj hatalmas kérdés:
az hogy melyik a gyorsabb az xbox vagy a ps2 procija!!!:
szal az xboxban egy p3 as 700 as vagy ekörüli van de a ps2 EE procija lealázza álitolag még az 1000 es amd-t is....szal akkor hogy is van?? vagy az xbox p3 as procija gyorsabb az én p3 as procimnál? avgy mi?
Ubi Soft says the GCN version of Tarzan will run at 60 frames per second, while the PS2 incarnation will run at 30
Igaz, helyette ott van a cartoon network agyament mûsorai. 😊
"sõt a Ghost in the Shell az egyik kedvenc rajzfilmem. Nagyon brutális"
És az csak egy a sok jóbol!!
A japán kultúra megint más tészta. Teljesen más alapokon nyugszik, más életérzést kölcsönözve, más a gazdaság, más az életvitel (megjegyzem nekem azt se venné be a gyomrom) de õk igy élnek ezért lehet õket tisztelni-nemtisztelni, de akkor is más kultúra, és az európaitól igen távol esik.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Ezek azok az anime-k amiket kisgyerekeknek készítenek. A társaik viszont ennél jóval jobbak de ha ismét csak e kettõ alapján ítéled meg õket akkor mind1."
Hát azért nagyon szomorú lennék ha az én gyerekem ilyeneken nõne fel 😞
Szerencsére ennél tartalmasabb mesék is vannak.
Természetesen nem ez alapján itélem meg a stilust, sõt a Ghost in the Shell az egyik kedvenc rajzfilmem. Nagyon brutális...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mikor fogjátok már fel a borsónyi agyacskátokkal?"
Ha a borsónyinál nagyobb agyad lenne akkor fölfognád hogy nem játékról hanem éppen rajzfilmekrõl és a japán stilusról társalgunk... Agyas!
A grafikai trükkökre meg csak annyit,hogy a Gt4 Ps2-n biztos sokkal jobban fog kinézni,elég ha csak megnézi mindenki a GT2000-GT3 összehasonlítást az ign.com-on...mivé lett a game...
Úgyhogy a trükkök,nem a Ps2 erejét mutatják(degradálják),hanem azt,hogy a programozók jelen pillanatban mit tudtak kihozni a hardverbõl....A kettõ között van külömbség...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ezek azok az anime-k amiket kisgyerekeknek készítenek. A társaik viszont ennél jóval jobbak de ha ismét csak e kettõ alapján ítéled meg õket akkor mind1.
"de miért kell ilyen nagyon hülye japán fejeket csinálni"
Ha csak emiatt nem tetszik a játék akkor ismét csak a kinézete alapján ítéled meg. Amugy nem tudom hogy ezek a fejek miért hülye japán fejek?
A klasszikus japánnak voltak belsõ értékei. A mostaninak nem sok van sajnos. Számomra a Dragonball Pokémon és társai nem értékek. Ezzel a játékkal sem lenne baj, de miért kell ilyen nagyon hülye japán fejeket csinálni? A Final Fantasy film is japán termék, mégis emberek vannak benne és nem angyalok....
Hát igen a legtöbb GC-s játéknál is jobb, igaz? Vagy azért annyira már nem jo, mert GC rulz ugye?
Ez kész... Bazz, én is ékezet nélkul írok, pedig magyar billentyûzetem van, mint lathatod... Es ha megnezed, nehany oldalral elorebb version sajat oldalarol linkelt kepet, megint mas neven... Ezzel is vegeztem...

Ja és Rémembernek igaza van.
Párszor már elmondtam, hogy az FF legnagyobb hibája is pont az, hogy minden részben mindent változtatnak. Éppen ezért és kiegyensúlyozatlan rendszere miatt nem fogja megállni a helyét soha mint szerepjáték.
Lehet, hogy az online játék pénzbe kerül, de ezért az élményért érdemes áldozni. Az is pénzbe kerül, hogy valaki csak ide a fórumra jár.
Bármilyen hihetelne nekem is általában korán kell kelnem. Ezért van az, hogy hétvégén esténként játszom.
A jó játékok storyja nem veszik el. Éppen egyre inkább ebbe az irányba haladnak a dolgok. Az online RPG-krõl nem hallottál még? EverQues, Asheron's Call, Ultima Online vagy nem is olyan sokára Neverwinter Nights. De még a BG-t is lehet neten játszani. Na ennél aztán tényleg nem lehet a story elvesztésérõl beszélni.
Én szememben is nagyobb élmény egy LAN-os játék, mint egy osztott képernyõs nyomoruság.
"...a sony-ibm altal fejlesztett kristaly memoria..."
Gondlom az errõl szóló információid ugyan onnan származnak, mint a szuperszámítógép chip-pes tévhiszemeid.Térj már észhez!