A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Aztán mért nem szakad meg egy Ps2 verzió kódolásában(érdekes a japánoknak mindíg sikerül)?Azért mert kiderülne,hogy csak akkor tud csodákat mûvelni,ha a korlátlan vas alá van rakva...."

Hm nem emlékszem hogy a japánoknak olyan sokszor sikerült volna...
Egyébként a lenti dumát nem én ejtettem el. Ez egy egyszerû tény amit talán még a sonynál is elismernek... Egyébként ha ismered carmackot akkor nagyon jól tudod hogy õ az az ember aki nem nagyon hajlandó kompromisszumra. Ezért mondta azt is hogy õ nem csinálja meg a Doom3-at, mert nem lehet úgy megirni mint pcre. Persze ettõl õ még kiadja külsõ cégnek megcsinálásra, mert az már nem az id-t fogja égetni...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Dikkma
ÁÁáááá!
GT3... minek ez?
solt pedig a PS2-es játékok nagy része ilyen!
Deadman : wow (6xxx)
Ha akarsz CS-ni hívd PyRexet és gyertek a #csira -ra irc-n! Oszt gyilkolunk! UT esetén #RtE csati, én mind2õn ott vagyok.
Alien!
Meg azért,mert Csocso képes leadni több száz szavazatot a GC-re....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csocso: talán azért nem a Ps2 végzett az élen a konzoloknál, mert akinek szüksége volt rá már rég megvette 😊
XHumano
"220 as géppel"

Bazz, az én gépem is 220-as! (V)
😊
XHumano
Mondjuk a kérdésfeltevés csalóka picit, azzal a "fogjátok" kitétellel. Akinek már van PS2-je az még szép, hogy nem még1 PS2-t venne.
CSOCSO
😊))))))))))))))))
CSOCSO
hm az igaz hogy a doom 3 vagy melyik rohadt szép lesz meg hasonlok ...gef 3 al tényleg az lesz tudomjön ez a gef 3..nézzük meg a max paynet ahhoz sem kell..hja nem kell hogy fusson!! nekem gef 2 vel p3 600 assal 800/600 ban low/medium detailban néha akadozik!!!!!!
bazzeg mégha 800*600 lenne csak de legyen már high detail szép texturákkal meg mindnnel de még az sem!!!! kurva szép meg minden!!!!! ha gef 2gts ed van vagy gef 3 ad!!!! meg valami komolyabb géped!!de amig az emberek 80% ának nincsen ilyen gépe addig rohadtul tudok örülni hogy olyan gamezeket csinálnak a pc re mint ami van ps2 re vagy gc re..
amug ynagyon teccik a max payne😊 hja pyrex bro megvan a virtual deamon😊 fut mint az állat valami diszkönál vagyok vagy mi.( valami bár)
de néha kb 1 ora gamezolás után belassul ugy hogy löni nem lehet6 mert egyfolytában áll a gamez..amugy tényleg röhögnöm kell hogy 220 as géppel 800*600 ban gamezom low detailban!!!!! lehet hogy ebben is lehet játszani de ez gagyi!!!nem a felbontás hanem a detail!!!!!röhögnöm kell hogy ilyen géppel nem lehet normálisan gamezni!!na csá!!!!
XHumano
Üdvözlünk köreinkben! 😊
XHumano
Na igen, lehet lesz Doom3 ps2-re, de tuti adnak neki valami alcímet és másik cég nevével fémjelzik, mert nem akarják leégetni magukat olyan ócsak grafikával amit a PS2 tud.
XHumano
"vadbarom ok csinaljak az altalatok nagyon vart ig3-at !!!!!!"

A kettõ óta nem várjuk ám annyira...
XHumano
Na persze, az én haverom meg átjött miután megvette a Sony-t, és szólt, hogy leállítja az egész veszteséges PS2ágat a fenébe!
😊
XHumano
"szerintetek a pc gyorsult 70 szeresere a doom2 ota?????????????????"

Megint nagy szakértõ vagy, a Doom még 386-osokon futkosott, a videokártya akkor még semmit nem csinált, csak kirakta a képet.

Most tartunk 1GHz körül a procik esetében, de a legnagyobb grafikai áttörést a 3D kártyák hozták.

Jóval NAGYOBB a teljesítménykülönbség egy 386+Trident és egy 1GHzproci+GF3 közt mint a PSOne és a PS2 között!!!
CSOCSO
hm melyik konzolt fogjátok megvenni???:

hm.....IGN.com ról...azért azt is látogatják sõt meg is lepett hogy agc bõl több van mint a ps2 bõl...
XHumano
"version egy faszkalap!!!!
csoro allat!!!!"

Te balfék, ha valakinek nincs szüksége az MS pénzére az pont Carmack. És többet tud a játék programozásról, mint amennyit te valaha tudni fogsz.
De igazad van, szidd csak le a sárga földig, õ is egy pécés lamer, mert rosszat mert szólni az érinthetetlen szent csodaszarodra: a PS2-re.
Alien!
Aztán mért nem szakad meg egy Ps2 verzió kódolásában(érdekes a japánoknak mindíg sikerül)?Azért mert kiderülne,hogy csak akkor tud csodákat mûvelni,ha a korlátlan vas alá van rakva....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Aztán egyszer valaki odaültet elé,és a csodálkozástól összeszarod magad,és akkor tényleg te leszel a GT3Shit.......

narumon
"mit gondoltok carmack-nak miert van annyi penze!!!!?????"

Talán mert a világ egyik legjobb programozója!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Szerintem mindenki elhiszi, hogy így néz ki TV-n 😊 Ezek 4-szeresére nagyított, normál videóról bedigizett alacsonyfelbontású képek. Természetesen TV-n (akár projektoron) nem így néz ki ( szebb, mielõtt valaki viccelõdne ).

Pyrex : na ?

WoW még mindig :P

PyRex
na egy ujabb ertelmes elme. Mibe, hogy a GT3 a kedvenc jateka...

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
mekkora paraszt vagy te 😊 ha nem tetszik a topic minek olvasgatod?

PyRex

PyRex
csak amig en elismerem, hogy a gt3 most a legjobb, meg van meg 1-2 nagyagyu ps2-re, addig a konzolosok soha a budos eletben nem ismerik el, hogy pc-n is vannak iszonyu jo ps2-t megszegyenito jatekok.

PyRex

Aquli
Mostman azert tenyleg fasza lenne he megdoglene ez a kurva topic. Nem igaz minek marakodtok? Konzolosok menjenek Gt3-azni, Mgs2-zni, FFX-ezni, Pc-sek meg BG2-zni, Cs-ezni, De mi a szart kell idegeskedni ezen a fos topicon?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Tény, a PS2-nek vannak korlátai, pl main memory, melybe azért a program mellett a textúráknak és a koordinátáknak is be kell férni . De azért pár csak PC-s sokszor túlzásokba esik, pedig még 1. életében nem látott PS2-t, 2. látott, de valami gagyival, amik minden platformon ott vannak.

PyRex
deadman: en tudom, hogy jo jatek, sot pillanatnyilag a legszebb autos game, de a doom3 enginje mondjuk 10x annyi poligont lekezel, es 5-szor olyan szep, mint a GT3, persze az egyik autos a masik fps de grafikailag ossze lehet hasonlitani...

Pyrex

version
tudod ezt hivjak beetetesnek !!!!
Pyrex : töltöm le a CS patch-et, kipróbálnám lassan, ha már megvettem vagy fél éve. Küldhetnél viszonylag gyors cimet, ahol kezdõként nyomulhatnék.

version
a videoban lehet , de jatek alatt nemlesz annyi !!!
Picit hülyén fogalmaztam hirtelen felindultságomban 😊 Na mindegy.

"3x annyi poligon van egy frame-en mint az egesz GT3-ban... MEg mondjuk az arnyekok... ehh, ps2? ugyanmar..."

Nem tudom, miért nehéz elhinni, hogy a GT3 egy kib+ jó játék, melyben minden a helyén van, a GF3 pillanatnyilag max. felbontásban jobb nála ?

PyRex
version: persze, hogy megjelenik a doom3 ps2-re, ezt nem vitatom. Csak kerdes, hogy vajon negeydolyanjol ki fog-e nezni mint xboxon meg pc-n...

PyRex

PyRex
na version megint jon a haverjaival, akik designerek, meg GF3-mal dolgoznak... Persze... Idiota barom. NEzz mar meg egy Doom3 videot bazmeg! 3x annyi poligon van egy frame-en mint az egesz GT3-ban... MEg mondjuk az arnyekok... ehh, ps2? ugyanmar...

PyRex

version
vadbarom ok csinaljak az altalatok nagyon vart ig3-at !!!!!!

Chainsaw P : illett volna végig bemásolni ám a hírt ! : "and if at a later date a version is announced the project will be handed over to an outside developer"

version
en nem kamuztam tenyleg megjelenik a doom3
aki nem hiszi az olvassa a ign.com-in!!!!!!
version
pc-s jatekfejleszto haverom atjott , es megnezettem vele a game1 e3 bemutatojat !!!

a repuloszimulatortol majdnem leesett a szekrol(ace combat 4)
pedig ok gef3-al dolgoznak meg dual pentium3-akkal

az mondta:" bazzeg ez olyan mintha felvetel lenne"!!!!!!!

a mgs2 -nel meg kiguvadtak a szemei!!!!
az ffx-nel meg meg se tudott nyikkanni!!!!!!!

pedig o magyarorszag legnagyobb szoftverfejleszto cegenel dolgozok mint designer!!!!!!

version
a doom2 fut a ps1-en!!!!

a ps2 70 szer gyorsabb!!!!

szerintetek a pc gyorsult 70 szeresere a doom2 ota?????????????????

szerintem nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
version
mit gondoltok carmack-nak miert van annyi penze!!!!?????
ha a microfos nekem is adna 5 millio dollart en is azt mondanam hogy a ps2 keves a doom3 -hoz!!!

a gt3 meg a mgs2 ffx-hez nem keves a ps2 akkor egy doom 3-hoz miert ne lenne eleg !!!!!

carmack egy faszkalap!!!!
penzehes allat!!!!

PyRex
...

PyRex
solt:

Hovihar, meg szeles-havas ido meg eleg szepen van a Max Payne-ben...

PyRex

PyRex
...tehat version az alabb megint kamuzott 😊 Bar hogy is hihetne valaki, hogy egy olyat, mint a Doom3 egy szar PS2 akarcsak 10fps-sel is megmozgat grafikai butitas nelkul...?

PyRex

Letöltöm, kipróbálom, bár , amit olvastam róla, nem dobott fel. De legalább meghajtom a GF3-amat 😊 Ja, és én legalább ki tudom próbálni a PC-s játékokat - talán egzaktabb véleményt tudok formálni. (csak megnyugtatásképp csak PC-seknek : 3dMark2001 - 6184).

Dikkma
Kijött egy újabb gagyi játék PC-re, de tényleg elég ciki, hogy ilyesmik jelennek meg, mert kihasználja a GF3-at amit a konzolosok szerint csak kb. 2005-ben lenne esedékes megtennie.
Nézzük, milyen újabb bóvlit akarnak ránksózni:

Ja, többek közt már nekem is megvan. Viszont azt hallottam, kijött egy új játék ps2-re, ami tök szupi mert ilyen zenés valami, amiben a zenére meg felvillanó hangjegyekre kell nyomogatni a kontrollert, és akkor bónuszokat meg egyebeket kapsz. Hát ez tök jó lehet, a japcsik egész éjszaka ez miatt éjszakáztak a boltok elõtt, talán 2 hónap múlva ti is mehettek, és megvehetitek!
Sok sikert akkorra!
version
pusztuljatok pc-sek !!!!!!!!!!!!!!!!!111

CSOCSO
amugy hülyeség ezt nemtom honnan vetted!!!
CSOCSO
te ezt honnan vetted??? ha jol tudom a GC 100 dolcsi lesz amugy minek nekem DVD ha már van???? tudod akinek van pénze ps2 re annak már rég van DVD je!!
version
csocso:

a dvd-s gamecube 400 dollar lesz !!!!!!
a ps2 280 dollar
CSOCSO
nah a felét nem olvastam el hogy melyik ajobb a pc vagy a ps2...hát talán jobb a pc!!!! sõt persze hogy jobb!!mert mindent tudsz vele csinálni...mig a ps2 vel csak gamezni!!!!
de játék szinterén már te döntesz ,elyik tetszik neked meliken vannal olyan gamezok amik éged érdekelnek!!
Nagyon jo mind a kettõ!!!!mindegy csak az idegesíit hogy ITT BUZUL A LAZA Meg a aKONZOLOS!! öcsém amit linkelgettek képeket a wave racerrõl hogy hányok tõle!!klb olyan minat amikor azt a ps2 es motoros gamezrõlk linkelgettek képet ami kb game boy szintû majd belinkeltek egy norm képet a gamezbõl..hm kb igy van a wave racerrel is!!!! itt anyáztok ugyan ugy mint a pc sek arról a gamzrõl!!!nevetségesek vagytok!!!
version
"
Doom 3 May Come to PS2

At QuakeCon today, Id Lead Programmer John Carmack said that the highly anticipated PC first-person shooter Doom 3 may be ported to PS2 and Xbox."

na ennyit a doom3 -rol !!!

mondjuk azt nem tudom mire jon ki elobb !!!!
de ha xboxra akkor a pc-s verzio csak fel evvek kesobb johet !!!!!!!!!
CSOCSO
Laza te a másik seg vagy!! ezek is valami régi szar képek nemtom hol találtad õket de ha letöltöd a videot vagy keresel egy olyan képet ami nemegy szar váonról van leszedve meg hasonlok akkor láthatnád hogy a szar ps2 es gép nem ér fel ehhez!!!
Az esõcseppeket látni kéne és tudnád mirõl beszélek mikor több száz vagy ezer esõcsepp hull este a vizre és persze figyelni kell ara is hogy a viz nem sima!! hanem eléggé hullámzik!!!