A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Lotus III...Az volt az igazi,és b*ssza meg,tök folyamatos scrollal....Meg a Jaguar XJ 220 intrója...Beszarás..

Ha foci akkor Sensi-Soccer...Olyan profin nyomtuk a haverjaimmal,éjszakákba nyúló derbikkel...Félpályáról rengeteg védhetetlen gólt gyûrtünk be....Soha nem játszottam annyit egy foci játékkal se mint avval...A másik nagy kedvenc a Pc-s Olimpyc Soccer volt a szinte tökéletes kényszerítõjével...

De mondok jobbat..A haveromnak megvették a Pc-t a szülei egy 286(16MHZ) 120E Ft-ért,aztán meglátta az Amigámon a Chaos Engine-t és eladta 60-ért rá 1/2 évre és vett egy AGA-t...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
Én szedek itt egyedül Béres cseppet? 😊))

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Na... egyedül maradtam vagy mi van?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
És különben is a legjobb a lengyelpiaci videojáték volt (konzol) ahol két pálcika rohangált a két oldalon és egy kockát kellett ütögetni vele.. Mennyit nyomtuk rokonokkal meg szomszéddal öcsééééém...

narumon
Hehhe mi haverral Atari-n nyomtuk a Kick off-ot, utána poénból felraktuk rendes meccsidõre, 2x45 percre a játékidõt hogy hány száz golt nyomunk. A legjobb hogy 2-2-es döntetlen lett 90 perc alatt. 😊

narumon
kár hogy az utóbbit utálom 😛

narumon
szex, fagyi és rock n' roll 😊)

XHumano
Meg a Goal! meccsek, esõs idõben kicsit 'bepörögtek' a játékosok. 😊
Juve-Inter, Moller volt az ász csatárom.
XHumano
Volt neked Celtic Legends?
Minden pécés irigyelte amiatt az Amigámat 😊
Vagy Lotus2?
Osztott képernyõs partyk másnap délig. Bokrot épphogy kikerültem, aztán hallom a mögöttem jövõ haveromtól az anyázást. Meg mindig majdnem egyszerre mondta a gép: seggpont-seggpont.
XHumano
Ez egy ilyen nap, sportautók, nõk...😊
Alien!
Ha már franciaágy akkor több csaj....😊De király mennyire offtopic-ok vagyunk...De szerintem nosztalgiázzunk,ahogy múltkor mert az nagyon zsír volt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

XHumano
Ha már a csajom akkor franciaágy...
XHumano
😊
Fox-skins down-pull
meg Me too, you not, good too, you not!
Alien!
Jó hát ezen nem fogunk összeveszni....Viszont ha már kanapé akkor a csajom(de az nagyon).....

XHumano
"leülök hátradõlök,kontroller nagy képernyõ"

Amelyik gamét fotelban hátradõlve, kontrollerrel kell játszani tévén az engem nem köt le tíz percnél tovább.
Ha már fotel és hátradõlés akkor inkább egy jó könyv vagy újságolvasás.
Nagy képernyõ - egy 17"-os monitor nagyobb látóteret tölt be mint egy 72 centis tévé, sokkal jobb képminõség mellett.
Alien!
Érdekes ezt én sem éreztem konzolozás közben,ha ügyesen válogatsz a játékok között(mint ahogy te is Pc-n ezt teszed)akkor ezt az érzést messzirõl elkerülöd....Pc-n is vannak klónok,amik rohadt szarul sikerültek(RPG,RTS,FPS...huh tisztára mint egy periodusos rendszer),de azokról olvastál kritikát és meg sem vetted..Konzolon ugyanez a helyzet...

Evil
😊)) ugy latom egy hullamhosszon vagyunk. 😊))

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
leulok a pc m ele es valahogy sosincs az az erzesem hogy mar x edik re jatszom vegig ua. a gamet.Szavatossag ,minoseg.Az a valami.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Alien!
Utánanéztem....Nem lesz semmiféle Fox-skins nevû program Ps2-re....Úgyhogy nem vágom...😊

Evil
"Tokyo Game Show" tusko japcsik!Amire nincs rairva a made in japan az ma gagyi.Kivancsi vagyok a little john ra ra volt e irva hogy made in usa?Akkor sokan megnyikkantak.

Alien!
Ez nézöpont kérdése....Én nekem mindkettõ van,de soha sem az SVGA miatt voltam oda.....Valahogy engem ez a része nem tud érdekelni...A kényelem,mert leülök hátradõlök,kontroller nagy képernyõ folyamatos frame,ez az igazi!

Evil
Nalatod legalabb xbox ra lesz olyan is ellenben a ps2 re megjeleno rokaborokkel.

XHumano
Egy pécés minek venne konzolt, mégha Xbox is, de totál visszalépés.
Jó nekünk az 1024x768.
XHumano
Mindig égnek a bemutatókon, ez az egyedi stílusuk. 😊
version
nagyon kinos lehetett neki az tuti 😊))))))

Alien!
Egyébként kár,hogy nem láttad G1-on a Tokyo Game Showt,ahol Bill bejelentette a gépet...Nagy felhajtással felbuzdulva,aztán olyat égett,mert senki még csak meg sem nyikkant amikor õ ezt várta volna,ültem a tv elött és én kínosan éreztem magam,pedig csak néztem...

Alien!
Persze sokkal igényesebb játékok....Lesz gondolom sok stratégiai játék 640X480-ban TV-n kontrollerrel...De mivel Pc-s alkatrészek lesznek mindegyikõtök oda lesz érte...

XHumano
A japcsik elfogultak, de technikabuzik, meg Bill bácsi szinte isten a szemükben (ott nem megy ám annyira az MS suxx duma), jót röhögtem a képeken ahol a japán fiatal üzletemberek körében divatos BillGates ruhatárat mutatták be (koszos cipõ lehetõleg kifûzve, olcsó kötött pulcsi, gyûrött nadrág...).
Olcsó lesz nekik az Xbox, csak azért is venni fognak, hogy legyen, na meg elég egyetlen mecharobotos vagy manga game és viszik mint a czukrot.
Ilyenek a japcsik, de atomot nem dobnék rájuk mert szerintem sokkal kultúráltabbak mint mi.
Evil
Hat nem egy japcsiseggnyalo buzernyak!Aze kicsit elfogultak a japcsik.

Evil
Na lanyok mi lesz valaki szoljon mar valamit kezd uncsi lenni.Vagy felszabadult a tv es lehet nyomni a konzolt?

version
ki vagy te hogy atomot osztogatsz ??????????/

XHumano
Szerintem eddig sem a japán piac volt a fõ céljuk. Az Xboxot végre olyan konzolnak szánták ami nem a japcsiknak készül. Elsõdleges piac USA és Kanada (a felmérések is ott készültek), szerintem be fog nekik jönni. Ha ott sikere lesz, Európában és Japánban is venni fogják, a várakozás pedig csak növeli a feszültséget.
Evil
Csodalkozol ezen?A bugyuta japcsikat csak azok a pokemon szarok erdeklik meg a tekken 35 stb.Az xbox ra igenyesebb jatekok lesznek. 😊)))) Ki nem szarja le a japcsikat!Ami nem japan az mar nem is cucc a szemukben.Kene rajuk meg egy atom!

version
eltolta a japan kiadast 2002 marciusara

pedig mar egycsomot reklamozta japanban hogy telen kaphato !
es akkor is csak 12-20 jatek lesz hozza
arra a ps2-re lesz vagy 250 jatek !!
ffx , mgs2 es mas nagyagyuk
talan arra a sony kikop valamit a ps3 procijanak a teljesitmenyerol is
ugyhogy az xbox bevegezte japan palyafutasat !!!!
de lehet hogy az europait is !!!!

Evil
Mivel bukott meg?Lemaradtam valamirol?

Evil
Na mi a pina van?Behalt a topic?Tegnap jobb volt 😊)))

version
a microsoft most nagyot hibazott !!!!

ezzel a dontesevel az xbox megbukott !!!!!

version
jaaaa !!!

pyrex:

nem azt irtam hogy 30-40 milla
hanem azt hogy 3-40 milla
kiesett a kontaktlencsed vagy szetkurja a szemed a monitorod?????
Evil
Amugy marhara eltertunk a topictol.Lesz itt meg viragkoteszet is. 😊))

version
hat nem lenne rossz ez se:

Evil
Nekem meg egy m5 os bmw re.En bmw "buzi" vagyok. De a regi verdak nekem is bejonnek.A regi ford mustangok is nagyon siralyok. 😞(((((

version
nekem egy lamborghini contact -ra faj a fogam

de lehet diablo is ))))

Evil
Volt kb 2 evig egy pontiac fiero m. 2.8 v6 os.Kiraly volt de varosba a 25l siman bekapta.Meg marha kicsi hely volt benne ugyhogy autohifi csak minimalis volt benne.De el lett passzolva. 😞((

Evil
A talalka jo otlet en benne lennek.Aztan kiderulne ki kicsoda.

Evil
Szerintem lg flatron.Nekem 72 es 100hz es lg m van es nagyon kiraly.A sony t veri minosegben(nem a drc-t).De a hangja es a kepe nagyon a toppon van.

Ja, nem ertem ezeket ma mai embereket!
Pl, apamek is veszik 2evente a szar bolti jarganyokat, de minek???
Kiperkalnak erte 3-4 milliot, de amikor felvetem hogy adjanak mar 750e-1000e forintot, mert szeretnek autot venni! Erre ok: Milyet???
Mikor elmondom, hogy egy Chevrolet Camaro (25-30 eves), kirohognek, es azt mondjak, benzinzabalo, meg oreg!!! De hat ez a lenyeg!!! Oreg és meg mindig kenterbe ver nehany ma szart! Imadom ezeket a kocsikat és inkabb egy ilyen autom legyen minthogy hazam (benne aludnek) 😮).

Na ennyi, bye!

Ui.: Konzol: Tegnap egy tvadon a X-BOX egyik nagyagyuja a microsoftol azt mondta, hogy minden konzol csak 2-3 evig meno, mert jonnek az ujak!!! Hat öszinten szolva ezert nem veszek konzolt!!! Mert nem ernek semmit! PC: Ha nem indul el egy ujabb game, nagyobb procit veszek bele, vagy vga-t vagy memo-t de nem hajitom ki az egeszet!!!

Aquli
hmm...nem rossz!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Konzolos
Hamár a kocsiknál tartunk,nekem a 70' évek sport járgányai jönnek be...

PyRex
Amugy en gondoltam arra is, hogy kene eloben talalkozni egyszer, nem??? De most komolyan! De ugy, hogy mind a 2 oldalrol a leheto legtobb ember eljojjon!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Jaja, jobb igy, mint anyazni egymast, csak az a baj, hogy nem arrol beszelunk, ami a topic cime, de most ez q-ra nem erdekel 😊)))))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |