A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
Megallja a ps2es verzio a helyet mellette. Nem olyan nyilvanvaloan szebb az.

Sir Quno Jedi
Bocs, hogy beleröffenek DE:

Gondolkozzatok gyermekeim, miért is pöffeszkedik valaki a Havannán és nem a Beverly Hills-en ?!! Hát kérem azért, mert ott egy kisebb bungalo"w" is pár milkát kóstál dollárban (miheztartásvégett szorozzátok be a HUF árfolyammal) és a fenntartásához sem csekély összeg szükséges !

Az igazi gazdagok meg oda sem teszik be a lábukat, mert az túl pórias és derogál nekik ! Akinek telik sajár Lear Jet magángépre (12M$ + 2M$ fenntartási költség évente), az valószínûleg még egy félmosolyt sem pazarolna a mi havannás "gazdag" embereinkre !

Persze van akinek saját szigete, vagy miniállama van, hát azzal sem fogtok találkozni személyesen !

Az igazi gazdagság olyan messze kezdõdik a lamaffiafamiliától, mint Makó Jeruzsálemtõl ! EZÉRT ezek az "újgazdagok" inkább itthon verik, mert itt a magunkfajta bérrabszolgák szemében félistennek tûnhetnek !!!

Vakok között a félszemûek a királyok ! :-)))

Ufff !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CHEAPBOY_GA
Nem, igaza van Gabokanak. Ez igy van. nem kéne elvakult Xbox buzinak lenni😄 😊 Meg burnout 2 vicc szanalom partinak😛

CHEAPBOY_GA
PCn, Xboxon, GCn igen, a ps2es verzio teljesen mas mint ezek, s az igencsak magas ertekelest kapott, ha nem tudnad😄 S elegge jo lett, szvsz a legszarabb a sorozatban a 4ik resz, de mind1😊))

PS2on hatalmas feeling volt a game, a tobbi verzio csak hasonlitott ra de egy kutyaszar volt.

Nem csoda hogy az EA ki is vagta azon keszitoket akik a silany Verziokat csinaltak, s miert csak a ps2es lett a jo, errol meg hir is volt, de mind1, Ti megmondjatok mihhez ertek😊))

gergou
En csak a pcst lattam, es az szebb mint a ps 2 es, es gyors is, de nekem igy sem tetszik... Izlesek es pofonok....

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Ha mar hasonlitjuk a kettot:

Burnout 2

Grafik ; 9/10
zene: 10/10
elmeny 9/10
jatszhatosag 9/10

Nfs hp 2

Grafik 7/10
zene 6/10
elmeny 5/10
jatszhatosag 8/10

gergou
Mondom, hogy nem ertesz ehhez, az nfs hp 2 a legszarabb game az nfs sorozatban... Ugye ezt magad sem gondoltad komolyan😊)

Sephi
Nekem akkoris a GTA teccet a legjobban 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY_GA
"Nem ertesz te ehhez Cheapboy"

Autos jatekokhoz valoban nem😄DDD persze-persze....😊)))

Most hogy igy mondjatok megyek mindjart egy oyan kurvajot fogok Bunrout 2ozni, hogy a fal leszakad.... MUHAHHAHAHAHAH PFUJJJJJJJJJJJJJ!!!

Ha meg mar árkéd játék s nem az Outrun 2 akkor a Ps2es NFS HP 2 sokkal jobb mint aburnout nevetsegessege.
jujj torjunk, jujj de jo. oviba meg ment.

CHEAPBOY_GA
Mier vagyok fura?😄
Mer nem tetszik az a szanalmasan szar idetlen igenytelen vacak s tre burnout szeria mar a kedzetek ota?😄
Az a szar ami Nektek tetszik s nekem nem mar en vagyok fura?😄D

NA NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Adi
Nem rossz de egy Burnout 2 nekem jobban bejön!! Kicsit olyan mintha mûanyag autók lennének a képernyõn amik nem törnek!! Ennyit errõl. Kicsit Cheap fura vagy amúgy!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Egy Lamborghini elég lenne nekem!! Pff...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
LOL!!!!!!!! TE VAGY A MENÕ!!!!!!!!!😊)))))))))))))))))
nekem elég 1 jó gitár is :]

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
kell a faszomnak a ferrári...
bugatti, lamborghini + zonda...
gergou
Nem ertesz te ehhez Cheapboy, a burnout 2 az egyik legelvezetesebb driving game a piacon, es ez az outrun 2 szep, latvanyos, de egyebkent egy nagy rakas szar...😊 Jo nem szar, de a burnout 2 sem.

CHEAPBOY_GA
Mer butan allsz hozza😄
A tores nem minden, s az a szanalom hogy atvalt mas nezetbe ami kizokkent a gamebol egy rakas szar fos fos fos fos!

CHEAPBOY_GA
CSOCSO ennyi full masina felesleges.
Hidd el, m afasznak?

2 ferrari eleg azt csá.

A tobbi max probara kolcsonbe de orokre?😄

Minek, hiaba olajsejk fija baratunknak telik😄

CHEAPBOY_GA
ubereli sokkal, ezerrel, nem is egy kategoria a fos burnout1-2 es a kira Outrun 2!!!

CSOCSO
ezzel nem értek eggyet.. tö9bbet érsz ezzel vagy azzal..szerintem kurvára nem ugy vett autot hogy mi éri meg😊))))))))))))))
ha neked annyi manid lenne nem 10 milláért vennáél szaros audit...hanem te is nyomatnád...azt hogy miért hungaryba van a csávó azt talán csak õ tudja.. de akkor õ lesz az aki hivatalosan megvette itthon az elsõ murciélagot
MOst éppen a "nem-kötözködõs" hetem van

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Teljesen igazad adok neked.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bugos kocsi kinek kell? 😊

CSOCSO
akkor te is rohadj meg ha ezeket az autokat minden nap láthatod... az embert meg kérlek lõdd le helyettem!!PLS!!!!!!!!!!!!!!!
Alien!
hááát ezt nemmondanám......

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

cloud.strife
Bocs, én súlyos Sega és Sony mániában szenvedek!!! 😊)

www.digimomentsvideography.com

CSOCSO
Hát hallod.. szószerint elmehet a tetves k. anyjába ez a kis geci!!!!!!!!
rohandoj széjjel a bele, és hujjon' ki a haja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FUJJ BAZMEG!! nem bírom továbbnézegetni a képeket
barret
hali,te még megvagy??

Bérbe vehet? reklámfelület...

CSOCSO
kösz lesem
gergou
Udv Cheapboy, a Timesplitters 2 rol meselhetnel nekem, hogy neked ugy mennyire tetszik...😊

Ment mail a számmal!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

CHEAPBOY_GA
Adje gy telszamotmeginn mailben mer az ujat eltuntwttem😊
felhivlak s megbeszeljuk.

Mail-re válaszolj pliz, mert csütörtökig - ha összejön belõle vmi - akkor találkozni kellene!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

😊

Király!

CHEAPBOY_GA
Holnap?

Filmet mikorra tudnád hozni?

Sok értelme nem lenne, nincs idõm játszani mostanában tartalmas játékokkal 😞
Maradnak a fél órára is berakható cuccok 😞

CHEAPBOY_GA
kõõõcsönözd ki😊

CHEAPBOY_GA
😄DD

naaaaaaaaa....😊

Ezt egy pillanatig nem vonom kétségbe!
Az elsõ konzolos játékom a Zelda 1. volt, úgyhogy azóta is komálom a cuccost.
Ha valaha GC-t fogok venni, akkor az egészen biztosan a Zelda miatt lesz.

De ez nem mostani terv 😞

Mert jobb is 😄

CHEAPBOY_GA
"The French website Nintendo Difference has informed us that the GameCube's price in Europe will be lowered to 99 Euros from October 1st"

Na vazze a GBA Sp mar dragabb nala😄D

CHEAPBOY_GA
Azt Te honnan veszed hogy Xesek nem allnak at GCre?😄D

mohus
így van

az FFX nekem NTSC...és azok a moviek hibátlanok...SÕT😊best amit valaha láttam

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
neked is köszike

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
köszike...

Ez azért több dologtól is függ.
Ha valakinek van egy erõs pc-je, akkor az x-es kínálat nem foja annyira lenyûgözni, mert a nagyobb nevek 70%-a elõbb-utóbb úgyis megjön pc-re.
Ugyanakkor GC-nél ez nem mondható el.
Én ha vennék, akkor ps2-pc páros mellé csak GC-t vennék.

Ami miatt mégsem teszem, az a warez (hiánya) 😞

Mario + Link.
Nem bántani akarlak, de ha az eddigi célzásokból nem jött le, hogy kikre gondolok, akkor súlyos Sony-mániában szenvedhetsz 😄

Rincewind
Ez a koma egy beképzelt faszkalap... 😛