A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Hehheh 😊 Nekem tök halk a gépem igy jól lehet vele filmet nézni. Én is ezen nézem a dvdket, csak felvázoltam hogy egyik sem az igazi megoldás, nekem azonban (mostmég) elég...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébként a Pc-DVD-vel nekem személy szerint egy gondom van,a H+ -omon halkan nem jó filmet nézni,mert a ventillátorom hangja sajnos kétszer olyan hangos,mint az ami nyáron hűtötte a levegőt a szobába...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Érdekes hogy PCn mindenkit zavar a felbontás ami már most is háromszor nagyobb mint a Ps2é de jövőre megint cserélni kell ha négszer akkora felbontást akarsz... mhm konzolon nem zavar a töpörödött felbontás? ott miért nem akarsz minden évben cserélni hiszen már most sem normális a felbontás.
A viszonyitás csak azért volt hozzá, mert itt az volt a példa. Elhiheted hogy én semmit nem hasonlitok a sonyhoz és nem azért mert szar hanem mert túlárazott és nem azért túlárazott mert jó.
"Ez a walkman 20 volt de ugyanannyit tud mint a sony amelyik 40 -be kerül."
Ez szerintem teljesen korrekt vagy te kifizeted a 20e Ft különbséget azért mert rá van irva hogy sony? A másikra meg "csak" Panasonic?
"Akkor a 20ezres walkman-t is csak az vegyen, aki olcsóbban akar venni egy "nem a leggyengébb" walkman-t."
Nemnem ez olyan dolog hogy ha meg 40e Ftom van akkor meg már kapok kétszer olyan jó walkmant mint a 40e Ftos sony. Akkor megintcsak nem értem hogy miért venném az utóbbit.
"Ez kb. olyan mintha meglátnék egy nike dzsekit, ami mondjuk 45ezerbe kerül, aztán meg a piacon tudok venni 10 ért egy hasonlót."
Látod most jól fogalmaztál mert az mondtad hogy a piaci hasonló és nem ugyanaz!! Viszont mi a walkmanes példánál maradva nem azt mondtuk hogy hasonlokat tud hanem ugyanolyan minőség vagy még jobb. A piaci példádat követve ez úgy nézett volna ki hogy ha van egy nike kabát 40e Ftért meg a piacon egy Wotenglee kabát 40e Ftért akkor melyiket veszed meg? A wotenget? akkor gratulálok...
"És az O.K. hogy mondjuk megveszem olcsóbban de attól még a nike is jó, csak max nincs rá pénzem."
Én meg inkább összegyűjtöm rá és akkor nem csak két hónapig lesz jó az a kabát.
"Én sem fogok 1.500.000-ért venni cd lejátszót, de attól még tisztában vagyok vele hogy jó, és nem erőltetem, hogy az én 35ezres cd lejátszóm ugyanazt tudja."
Ezt senki nem erőltette itt mindösszesen arról van szó hogy a 80e Ftos sony cd lejátszód ha kettészakad sem fog ugyanugy szólni mint egy 80e Ftos marantz cd lejátszó. És ezt nemcsak én mondom. Persze a 120e Ftos cd lejátszó már szól úgy mint a 80e Ftos marantz de akkor meg minek venném a sonyt?
Én irtam ilyet még pedig azért, mert nem sok embernek van ilyen lejátszóra pénze, és van egy konkurens technika amit úgy hivnak DVD és jelen pillanatban (és várhatóan a jövőben is) sokkal nagyobb népszerűségnek örvend és mily meglepő még jobban is szól. A lejátszó pedig cirka 3-400e Ft ami megfizethető főleg hogy még videot is nézhetsz rajta.
Ezaz. De ha jól emléxem akkor nem a PCsek jöttek a házimozival hanem éppen a konzolosok, akik szerint a PS2-vel jól lehet házimozizni. Persze a PCsekre hárítani minden konzolos beirást már ebben a topicban is divat. Én speciel az elsők között irtam hogy a normális házimozi meg eleve a dvd nézés az nem PS2n és nem PCn zajlik, de akkor a kettő közül már jobb az utóbbi, és ez pedig tény.
1. Túl gyengusz voltál te még az én fél éves karakteremhez!
2. Player lill csak wildernessben van!
De akarni azt lehet 😄"
Félreolvastad. Nem téged akartalak lecsapni hanem mások engem. Amikor beszéltünk hogy te most szörnyeket irtasz. Én meg bóklásztam néha megtámadtak, utána eltévedtem oszt kész...
Természetes, hogy másra is jó, hisz elsősorban másra lett kitalálva és csak később fejlődött oda, ahol most tart.
Az 50e-t gondolom a videkártyára érted, igaz? Amit kb 1 év múlva ismét le kell cserélned (már ha normálsi felbontásban akarod játszani a gamékat), tekintve azt a tendenciát ami az utóbbi években kezdődött.
időzítettem=időzítette
WoW még mindig :P
Inkább rúgjanak kétszer fejbe, mint hogy letöröljék a vinyómat!
(Nem gondoltam volna, hogy egyszer leírom ezt a mondatot, számomra aszem ez az informatikai időszámítás kezdete 8-)
(nemtom, ez most személyeskedés?)
Tényleg, mekkora lenne ha mindenki a hozzászólása végén jelezné, hogy mely pontokat szegte meg, sőt be is jelölné magát, hogy azt majd törölni kell. Mekkora 5let!!! 😊
6-4-11 X-Delete
Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott Hardver fórum/Moderálás topicban lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén. "
Ezek a moderálási alapelvek. Melyik pont alapján lettek törölve a mostani hozzászólások ?
egyébként ha már valaki agytalan,az az, aki 500e-t költ a PC-jére, hogy azon játszon 1280*1024-es felbontásban... mert ettől még nem lesz nagyobb a játékélmény.
Írd rövidebben: az agytalan sznoboknak.
Hát ha valaki RPG-vel szeretne játszani, megveszi mert ugye ráírták a dobozára, aztán otthon berakva lát egy sima hack'n'slash-t annak lényeges lesz, hogy már megint átbaszták a konzolon. Ja, hogy óvatosnak kell lenni!? Jó nagy ez a konzolos játékpiac...jó nagy parasztvakítás.
Idézett:
Azzal a számítógép felhasználok is tisztában vannak, hogy a számítógép arra a svájci bicskára hasonlít, amivel lehet reszelni, köszörülni, lyukat fúrni, dugót húzni, vágni, fűrészelni, és konzervet nyitni. De azért az igazi mesteremberek inkább külön reszelőt, köszörűt, fúrógépet használnak, a konyhában pedig csak van egy csak erre a célra szolgáló dugóhúzónk, konyhakésünk, és konzervnyitónk. Vagy is, ami sokk dologra jó, attól jobbak azok a dolgok, ami csak arra jó, amire kitalálták.
Ugyanígy a számítógépet is lehet használni házimozizáshoz, és játékra, de……….
Ezt nem a fórumba beíró kóklerek írták.
Erre nincs mit mondani."
Először is az idézet a cikkhez tartozik, azaz itt a házimoziról van szó.
Ha csöppnyi lövésed van a dologhoz akkor ezt neked is látnod kellett volna, ugyanis a pécé sok téren olyan eszköz, hogy nincs alkalmasabb nála (gy.k. irodai alkalmazások, internetezés, CAD, webdesign, oktatás, online játék, szimulátorok...) és lassan felzárkózik a DTP és 3D-rendering területen is. Ez azért elég érdekes bicska lenne.
Ja és a PS2-n való DVD-zést meg el is lehet felejteni, mert akkor az olyan mint a konyhakésre felcelluxozott dugóhúzó. A PS2-linuxról már nem is beszélve...na meg a netezésről...na meg a hálózati játékról...na meg az értelmesebb játékokról.
A konzol egy házi rágógumi játékeszköz gyerekeknek, ebben tényleg sokkal jobb mint a pécék, jól van meggyőztél.
Akkor azt miért nem veszi be a gyomrod, hogy az 500ezres pécé grafikában erősebb mint a 120ezres PS2?
Pénz-pénz-pénz. Persze, hogy ha egy pc-konfig árának ötszöröséből raksz össze házimozit, az jobb minőséget nyújt, de mi köze ennek pl. a konzolokhoz?
De ha a grafikát nem nézzük, a GT3 tényleg nagyon jó game és semmi bajom vele, vagy azzal akinek tetszik. Az is tény, hogy PC-n manapság még csak hasonló sincs, annyi munka fekszik benne, hogy egy ekkora projekt elég kockázatos lenne a pc játékpiacon, PS2 esetében pedig tudták, hogy viszik majd mint a cukrot.
Aztán szóba került itt a törésmodellezés hiánya. Ezt is megértem, mert ennyi cég közül biztos volt aki nem járult hozzá, hogy roncsként ábrázolják autóikat, innen kezdve milyen lenne már ha némelyik kocsi szarrá törne, a másik meg meg se karcolódna.
Egyszóval csak annyit akartam összegezni, hogy játékélményt tekintve a GT3-hoz hasonló jelenleg nincs pécén, ez így akkor oké?
A grafikát meg hagyjuk most inkább, nincs kedvem harmincadszor is ezen a huszadrangú kérdésen vitázni.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
háááát, nem tudom. ennyire kevés memória kell a többi komponenshez (gameplay cuccok)?
mellesleg miért kell egyszerre két frame buffer?
azért is nincs olyan sok poligon a pc-s játékokban"
ez hülyeség, mivel a pályák adatait még előbb tölti be a program, a vertexek kiszámolását pedig a GPU végzi, ott csinál sok adatot. ott pedig már sok gigabyte/sec-es sávszél van.
mellesleg van annyi poligon mint ps2-n, szóval nem tudom miről beszélsz 😄
"és a 32-64 mega se olyan sok ekkora felbontásokhoz( 1024=< )"
miért ne lenne? ezt sem az AGP-n kell ártvinnie, ezt is csak a GPU számolja
RAS:
Te sem gondoltad komolyan, hogy bárki írni fog neked csak, hogy utána tele spammeld reklámokkal az e-mail postaládáját! Ha már másokból hülyét akarsz csinálni, legalább válasz másik mail címet. Másrész ez a topic nem erről szól, ha nem tünt volna eddig fel.
Topic on...