A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem hozhattok 30 ért kurvajó gépet... adok érte 50et is😊 20 huf haszon...na??😊 fogadjunk nem lesz....
szija drágám már irtam hogy nemtom megvenni...széjjelbuliztam a felét.. a másik felét ma költöm el matrix 2 re😊))))) sorry.. van még mani de az másra kell...majd jöhet a gamma persze ezt add el...nem egy honapon belül fogom ezt megvenni..mert ha vége minden vizygának akkor jön az uj pcre való összegyûjtés..aztán jöhet a gc...bár lehet hogy majd karácsony környékén megveszek mindent olcsón😊))))))))
Na ha frankon tudsz hozni kell egy😊))
😄 lopjal, csaljal hauzdjal nekem olyan kartyat hozzal..😊)
😄 lopjal, csaljal hauzdjal nekem olyan kartyat hozzal..😊)
"A kilencvenes évek meghatározó konzol gép és játékforgalmazója a Sega hat év után elõször ismét nyereséges, derült ki a kimutatásokból.
Mint ismeretes a japán óriásvállalat az igen népszerû MegaDrive korában még vezetõ szerepet töltött be, ám már a következõ-generációs gépüknél a Saturnnál sem tudták megismételni a korábbi sikereiket, hiszen elvesztették az árháborút a Sony által gyártott PlayStation ellen. A késõbbiekben forgalmazott PlayStation2 pedig, totális vereséget mért a Sega nagy reménységére, a DreamCast-ra, ezzel, mint konzolgép forgalmazót szinte teljesen kiszorítva a japán céget a piacról.
A bukás óta a tokiói vállalat csak játékok kiadásával foglalkozik, ez idáig kevés sikerrel. Ennek bizonyítéka, hogy másik két mamutvállalat fel is akarta õket vásárolni, elõbb a Sammy, majd a Namco próbálkozott, ám mindkét aukció meghiúsult, mivel a feltételekrõl egyik esetben sem tudtak mindkét félnek megfelelõ módon megegyezni. A jelenlegi kimutatás szerint azonban - ami március 31-el zárult le - 26 millió dolláros nyereséget ért el a Sega, ezzel próbálva kompenzálni az ezt megelõzõ 1,7 milliárd yenes veszteséget"
Mig a Nintendo evro evre fogja az evi 500-1,2milliard dolaros bevetelt a konzolocskakbol, s meg van valakinek esze ilyet alitani hogy csodbe jutnak mint a Sega?😄
Aha....
Mint ismeretes a japán óriásvállalat az igen népszerû MegaDrive korában még vezetõ szerepet töltött be, ám már a következõ-generációs gépüknél a Saturnnál sem tudták megismételni a korábbi sikereiket, hiszen elvesztették az árháborút a Sony által gyártott PlayStation ellen. A késõbbiekben forgalmazott PlayStation2 pedig, totális vereséget mért a Sega nagy reménységére, a DreamCast-ra, ezzel, mint konzolgép forgalmazót szinte teljesen kiszorítva a japán céget a piacról.
A bukás óta a tokiói vállalat csak játékok kiadásával foglalkozik, ez idáig kevés sikerrel. Ennek bizonyítéka, hogy másik két mamutvállalat fel is akarta õket vásárolni, elõbb a Sammy, majd a Namco próbálkozott, ám mindkét aukció meghiúsult, mivel a feltételekrõl egyik esetben sem tudtak mindkét félnek megfelelõ módon megegyezni. A jelenlegi kimutatás szerint azonban - ami március 31-el zárult le - 26 millió dolláros nyereséget ért el a Sega, ezzel próbálva kompenzálni az ezt megelõzõ 1,7 milliárd yenes veszteséget"
Mig a Nintendo evro evre fogja az evi 500-1,2milliard dolaros bevetelt a konzolocskakbol, s meg van valakinek esze ilyet alitani hogy csodbe jutnak mint a Sega?😄
Aha....
Pixel fill rateben a ps2 a legerosebb, poligonokbol is rengeteget lo ki, de azt mindenfele efffektus azonnal a GC szintje ala csokkenti. Xbox Processzora vicc, GPUja jo, kb vagy icipicivel jobb mint GCje, bar ezt az eddig szaggato (olyan nVidiasan) Box gamek a valosagban nem tamasztottak ala... szal papiron lehet barmi (vegulis) amit a masinak mutatnak abban a GC nyer. (itt nem fos porttokrol van szo ugyebar)
"a kockabol a rendszerbol annyi jon ki, mely tobb mint a ps2, illetve az Xboxe."
Ez nem így van. Számolásban a PS2 a leg erõsebb, mert ott van erre legkönyebben használható erõforrás. Ha pedig a GPU teljesítményét nézzük, akkor az X nyer. A GC egy jó átlag.
Ez nem így van. Számolásban a PS2 a leg erõsebb, mert ott van erre legkönyebben használható erõforrás. Ha pedig a GPU teljesítményét nézzük, akkor az X nyer. A GC egy jó átlag.
www.youtube.com/aabyssx
Draga jo idokozben normalissa valt ME2 jut az eszembe hozzaszolasaidat olvasva.... aztan lehet Te O vagy csa unreg nickkel, ahogy mondtad volt. oszlatod itt a homalyt...?😊)
Figyelj turha, a mai zsinorbam elkovettett szvsz tokeletesen rohej hozzaszaloasaid alapjan nem lesznek itt sokan (ehh eddig volt is egyaltalan vki?😛 akik egyaltalan figyelembe veszik hozzaszolasaid komolysagat. JO pojjen volt. THX.
Aha persze😊) akkor 5-6 eve miert neztek ki olyan rondan a Ps gamek a GCsekhez kepest? Miert a GCs jatekok vittek el eledig a legszebb grafixu jatekok dijat (minden pCs gamekat is beleertve) nem ertelek.. de hat nem is kell ertselek, pl egy kacsat se kell erteni, 😊 Hulyek azt kesz😊
Na szia, veled mara befekeztem.
Na szia, veled mara befekeztem.
szvsz nem arrol van szo hogy honnan jon a 10Gflops, a kockabol a rendszerbol annyi jon ki, mely tobb mint a ps2, illetve az Xboxe. s szvsz nem semmi adat. Enyivel lehet dolgozni, tehat tudja, ez a lenyeg. S ha azon gamek amit CSOCSO irt mennek (mennek hat) megy a HL2 meg a DOOM 3 is. Mert a GC nagyon is tudja a grafix effektusokat.
és akkor mi van ha a gc procija csak 1 gflopsot tud a többit meg az ati adja?? he? tudja és kész...nem ugy mint a ps2..ez van... ha egy resi4 et vagy metroid 2-t vagy rs3 at elbír akkor egy HL2-t is elbír...doom3at is elbírná...kojima úr mondta hogy bump mapping az megy a GC-n rendesen
meg szep hogy nem 2001es a kicsi csecsemo😊 nm 2003as kamu adatokkal teletuzdel 300millio poligont tudo (peeersze) videokartya adatok😊
..... mert vot itt ma egy sracz Xboxos , vitte a masinat s allitotta hogy a Wolfeinstein a lgszebb konzolos game Xboxra, berakjuk hat nem egy leanyalom (pcs szebb) meg meg szepen olyan Xboxosan szaggat, na erre mondom neki ne hulyits ez a fos, nedd meg a haz elejet, berakomm a Metroid primeot, hat alla leesik, de tovabbra is allitja hogy akkor is XBox igy meg ugy, mert az mekkora ISten hogy arra lehet iratni GCre van ket game, s kulonben is ..... a hulyektol a falra maszom egy ido utan ha egy nap sok van beloluk 😊)
Miért nem veszed fel?.....

ROFLMAO!😊))))))
A Te számodat tudom! :-DDD
" Na szal nem zavar mert en FPSt konzolon eleve viccnek tartom a kontroller miatt igy nem is vennem meg, meg ha 10szer szebb is lenne. "
Látod, ebben egyetértünk !
Bár volt nekem olyan konzolos ismerõsöm, aki be akarta magyarázni, hogy a kontroller szászor alkalmasabb FPS irányítására, mint a billentyûzet és az egér ! LOL !
Látod, ebben egyetértünk !
Bár volt nekem olyan konzolos ismerõsöm, aki be akarta magyarázni, hogy a kontroller szászor alkalmasabb FPS irányítására, mint a billentyûzet és az egér ! LOL !
Performance
Floating-point Arithmetic Capability
10.5 GFLOPS (Peak)
Geometry Engine, HW Lighting Total
)Manufacturing Process
0.18 micron IBM Copper Wire Technology
Clock Frequency
485 MHz
CPU Capacity
1125 Dmips (Dhrystone 2.1)
Internal Data Precision
32-bit Integer & 64-bit Floating-point
External Bus
1.3 GB/second peak bandwidth
32-bit address space
64-bit data bus
162 MHz clock
Internal Cache
L1: Instruction 32KB, Data 32KB (8 way)
L2: 256KB (2 way)
System LSI
Custom ATI/Nintendo "Flipper"
Manufacturing Process
0.18 micron NEC Embedded DRAM Process
Clock Frequency
162 MHz
Embedded Frame Buffer
Approx. 2 MB
Sustainable Latency: 6.2ns (1T-SRAM)
Embedded Texture Cache
Approx. 1 MB
Sustainable Latency: 6.2 ns (1T-SRAM)
Texture Read Bandwidth
10.4 GB/second (Peak)
Floating-point Arithmetic Capability
10.5 GFLOPS (Peak)
Geometry Engine, HW Lighting Total
)Manufacturing Process
0.18 micron IBM Copper Wire Technology
Clock Frequency
485 MHz
CPU Capacity
1125 Dmips (Dhrystone 2.1)
Internal Data Precision
32-bit Integer & 64-bit Floating-point
External Bus
1.3 GB/second peak bandwidth
32-bit address space
64-bit data bus
162 MHz clock
Internal Cache
L1: Instruction 32KB, Data 32KB (8 way)
L2: 256KB (2 way)
System LSI
Custom ATI/Nintendo "Flipper"
Manufacturing Process
0.18 micron NEC Embedded DRAM Process
Clock Frequency
162 MHz
Embedded Frame Buffer
Approx. 2 MB
Sustainable Latency: 6.2ns (1T-SRAM)
Embedded Texture Cache
Approx. 1 MB
Sustainable Latency: 6.2 ns (1T-SRAM)
Texture Read Bandwidth
10.4 GB/second (Peak)
Tisztelettel atyám, de ha valóban érdekelné, már utánanézett volna, atyám !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mi is a számod?😊))
Õszintén: 30ebõl össze lehet rakni egy pct az alapoktól?? Sztem nem nagyon.
Mondjuk nem zavar, csak ismet irom erdekessegkent irtam hogy elioras vajon (szvsz is az) s utan termeszetesen megint a konzolosok kezdtek a beszologatast😊) haat perszeee😄DDD
Na szal nem zavar mert en FPSt konzolon eleve viccnek tartom a kontroller miatt igy nem is vennem meg, meg ha 10szer szebb is lenne.
Na szal nem zavar mert en FPSt konzolon eleve viccnek tartom a kontroller miatt igy nem is vennem meg, meg ha 10szer szebb is lenne.
Kérlek sorold az alkatrészeket az alapoktól kezdeve! Borzasztóan kíváncsi vagyok!
Menjél már a picsába hany eves vayg 10 hogy ekkra egetvero fassagokat irsz??? Menjel el orvoshoz, ocsem!
Hozza nekem legyszi 30ert radeon 9700Prot, (dobozosat mert a kocka is dobozzal van ugye) meg 512Mb DDR ramot (333asat, az meg megteszi) ennyire volna csak szuksegem a szar gamekhoz. VArom jelentkezesed mester😊
a GC technikai tudasat olyan aron jelenleg semmi nem tudja hozni... nezz mar meg egy keszulo GC gamet, nincs az a 30ronygos PC ami azt kipakolja.
Hozza nekem legyszi 30ert radeon 9700Prot, (dobozosat mert a kocka is dobozzal van ugye) meg 512Mb DDR ramot (333asat, az meg megteszi) ennyire volna csak szuksegem a szar gamekhoz. VArom jelentkezesed mester😊
a GC technikai tudasat olyan aron jelenleg semmi nem tudja hozni... nezz mar meg egy keszulo GC gamet, nincs az a 30ronygos PC ami azt kipakolja.
Ez attol meg valtozhat, illetve mondom lehet eliras, nem is tenykent irtam be hanem hogy lehet, aztan jott az elos agyas fikazo hogy jajj el se birna... innen indult utjara a fléém😊
Bogaraszok vmit. 😊
valami hivatalosat.
persze turha baratunknak tuti nem lenne jo a nintendo.comrol leszedett adat mert az biiztos kama😊
LOL.
valami hivatalosat.
persze turha baratunknak tuti nem lenne jo a nintendo.comrol leszedett adat mert az biiztos kama😊
LOL.
Ne basszal jon Xboxra, is, illetve lehet ha az IGN igazat ir GCre. Plane hogy au ATi standjan is virotott a HL2, eselyes a GC atirat nagyon.