A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
hát ha te a mélyhûtõvel játszol, akkor mélyhûtõs vagy...
😄

ember
minden hajszárítós köcsög
UNREG
nem minden pc-s konzolos, de minden konzolos pc-s! a jelenlevõkrõl beszélek ugye. 😊)

aabyssx
Ne okoskodj hülye hajszárítós! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

ember
itt nõttem föl vazze 😄

ps3 emulátor készülget?
UNREG
mi az hogy pc-s? egyszer elmagyarázhatná valaki.
csak mert ez az elnevezés eléggé idétlen, hiába én is használom sajnos. a pc ugyebár egy közönséges tárgy, ha én egy tárgyat használok, akkor olyan leszek? pc->pc-s, hajszárító->hajszárítós, mélyhûtõ->mélyhûtõs. ugye milyen hülyén hangzik?

aabyssx
"És te min irsz éppen?szal te is pc-s vagy!"

Vaze', én is PC-rõl írok (meg még sok mást végzek vele), de NEM játszok PC-n.
Akkor én is PC-s vagyok? Jaj istenem (atyám 😉, azonnal fejbelövöm magamat!!! Váááááá! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
inkább ugy tûnik hogy több a köcsög konzolos

Sir Quno Jedi
Látom, te is megtalálod a hozzádvalókat, ha itt vagy ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ember
szasztok népek.

látom még mindig megvan a szint
Sir Quno Jedi
Csatlakozom !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Krinyo
aham.És te min irsz éppen?szal te is pc-s vagy!
LOL mekkora kocka vagy...pff..

ollie
nem minden köcsög pc-s... ismerek konzolosokat is. de hát tudod a titoktartási kötelezettség...
😄

aabyssx
Inkább mondd meg szegény srácnak az X-Box topikban, hogy miért szaggatnak a játékai.

Hadd röhögjek! >😉

www.youtube.com/aabyssx

versio
minden pc-s egy nagy seggdugasz

Krinyo
lol konzolos...

Sir Quno Jedi
Ja, az más ! 😄DD

aabyssx
Vaze' ez már annyira primitív, hogy még most is röhögök. 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

versio
te kukajancsi

aabyssx
Nincs vita, Te is köcsög vagy! Nem érted?!? 😉))

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
LOL

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
nah kibujt a szög a zsákból!
Aha a Pcsek szoktak flémelni..persze.
Te egy igazi seggfej vagy.nincs rá szebb szó!

Sir Quno Jedi
Finoman baze, mer' én is PC-s vagyok, csak én már sokat és szorgosan vétkeztem konzollal is ! 😄DD

versio
köcsög pc-sek !!!!

Sir Quno Jedi
Pl. hívhatnák zokninak is, végül is ahhoz is kb. ennyi köze volna ! 😄DDD

aabyssx
És ezt konzolnak tervezik majd hívni?

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Ez több szempontból is király ! Vehetsz egy konzolt ami PC, de már aznap elavult és fele pénzbõl bõvíthetsz jobbat magadnak, ha te pakolod össze, a videolejátszásról és hasonlókról nem is beszélve, mialatt õk jogdíjat nem kapnak, az ár magas, a technológia ismert, az egész meg szar ! Konzolos nem fogja megvenni, mert ugyanazokat a PC-s gammákat kapja amiket amúgy is rühell, a PC-snek meg van PC-je, minek mégegy ! Az XBOX-ra legalább vannak exkluzív gammák és még talán konzolos feelingû is egypár, mégis nehezen veszi rá magát jóérzésû konzolos, hogy beszerezze, hát még erre az új esztelenségre ! Gratulálok a marketinges észkombájnnak aki ezt a baromságot kitalálta ! 😄DD

Kérdés: HA installálni, update-elni, frissíteni, buzgerálni kell és PC-s gammákat futtat akkor mitõl konzol ?!! Ja, hogy ráírják ?!!

"Orankent masfel mondat, laza unalom..."
CHEAPBOY_GA
A szarra is sok legy szall, erre monduk azt hogy ennyi legy nem tevedhet tuti jo? Igy van ez ezzel a tevhittel is, igenis nagyon sok GC game van s semmive sem kevesebb fenotteknek szolo, mint a tobbire.
Csak ahogy nyilatkoztak is nem kap akkor afigyelmet, a hulye sajto bassza el, a csurhe meg megy utana... mar aki a fejenel fogva vezetheto.

Sztem a mátrix2 nem lett rossz, túl sokat vártak tõle! Az igazán elgondolkodtató sztorit lezárták nagyrészt a matrix1ben, mivel a testvérek nem kaptak pénzt a trilógia megfilmesítésére. Igen,trilógiának indult a mártix,csak nem kaptak rá pénzt anno. Most a második részt sztem azért húzzák így le,mert megpróbálja a már nagyrészt befejezett gondolatiságot tovább vinni, viszont ezt nem univerzális szinten,hanem csak sztori szinten.Magyarázom: a mátrix1 után az ember elgondolkodott azon,hogy tényleg mi van ,ha...? Viszont a mátrix2 nem ezt a gondolatot spirázza tovább,hanem már a film sztoriját egészíti ki nagy gondolatok nélkül.
Tehát lényeg a lényeg: folytatásként a mátrix2 megállja a helyét, viszont nagyságban már nem ér fel az elsõ gondolatvilágához. Valszeg a trilógia együtt fog megint nagyon nagyot szólni.
Az egész természetesen szvsz.

En is valami ilyesmire gondoltam, hogy szaraabb minosegu aszfalt v. mitomen mi lehet, de hat azert ott is mentek autok jo par napig. Kulonben meg mibe telik hogy szarabb vagy jobbb minoseg? Meg 8x-a az arat? Es, hogyan tud ugy tervezni, hogy ez az ut meg pont annyira legyen jo hogy forgatasig kibirja, de utana mar nem nagyon lehet hasznalni? Valami itt santit, nalunk akkor is k...va draga az autopalya es gyanitom hogy itt egy-egy km felepitese nem a szegeny mexikoi csaladok hazanak felepiteseben jelenik meg hanem mashol. Na mind1 ezt csak azert mondtam hatha csinal valaki egy autopalya-epito szimulatort es abban majd benne lesz, hogy aki mar tetemes vagyonnal rendelkezhet az epithet sajat autopalyat esetleg Magyarorszagon is 😊))).
Alien!
igen mondjuk eléggé elkanyarodtunk...😊
meghát eléggé offtopic is...
csak az a gond,hogy a zsebemet érinti a kérdés,nem is kicsit...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nincs így rendjén, de nem ez volt az alapkérdés.
Kezdjük elõrõl (fiktív számokkal!).
Mao-n sok pénzért megtervezik a mondjuk 15 évre megfelelõ utat, és úgy hagyják 30 évig.
A Mátrix 2-ben kevés pénzért megtervezték az egy-két hétre megfelelõ utat, ami tényleg egy-két hétig jó.
Vili?

Amúgy már megint milyen fasz hülyeségeket vitatkozunk!? 😊)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Alien!
az egy dolog,de milyen gyakran kéne....? Ne hogy azt mondd,hogy ez így van rendjén....nem kevés papucsot/lengõkart/lökésgátlót basztam szét a magyar utakon...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Amiga
Itthon azért drágábbak az utak, mert már a gödröket, kerékvetõket és buckákat is beépítik. Azt meg külön meg kell tervezni, stb.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Miért, szerinted milyen gyakran újítják fel az autópálya-szakaszokat?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

?
Miért is lenne az?

Krinyo
Savanyú a szõlõ, mi? 😄D

ollie
hosszabb idõre építik, csak nem tart addig...
;D

Alien!
namer itthon az utak 30 évig jók ,mi?...

Nem, az a harmadik rész története lesz csak.

Neme.
És így tovább.. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Hacsaknem kiderül, hogy amit real world-nek hisznek, az is csak egy virtual world. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Errõl egyértelmûen már csak bõrt lehet lehúzni, nem tudom, az elsõ résztõl hova fejlõdhet még a sztori... Szvsz sehova.

CSOCSO
az emberek 90% lehúzza a filmet..legalábbis itt hungaryban
CSOCSO
láttam és tényleg szar a film😞((((((((((
Ja, meg egy héttel az elkészülte után lehetne is "kidobni" 😄
Azért ennyi, mert olyan minõségû is: nem harminc évre, hanem egy hétre van tervezve, építve.

ollie
neeeeeem is....
ez igazából megtörtént ;D

Alien!
pfffff....😊 ezek meghülyültek....:

Újabb konzol a láthatáron

A Digital Interactive Systems Corporation (DISC) bemutatta DISCover nevû konzolját, amelyen PC-s játékok futtathatóak.

--------------------------------------------------------------------------------

A technológia megoldja a konzolok körében is ismert „tyúk és a tojás” problémát: a konzolokat nehéz eladni játékok nélkül, de a nem keresett konzolokra játékot sem szívesen fejlesztenek. Mivel a DISCover PC-s játékokat futtat, így nem szükséges kifejezetten a konzolra fejleszteni a játékokat.
A készüléket a szórakoztató elektronikai cikkeket gyártó cégek és PC-gyártók fogják készíteni többféle változatban. Lesz „egyszerû” játékkonzol 300 dollárért (66000 Ft), és lesz digitális szórakoztató központ is, amely a játékok mellett filmeket, zenéket is lejátszik, valamint képes digitális videofelvételre. Ez utóbbiak legalább 545 dollárba (120000 Ft-ba) kerülnek majd. Ezekbe a leggyorsabb Pentium 4 processzorok kerülnek 512 MB memória és 120 GB-os merevlemez társaságában.
Az E3 kiállításon számos cég, köztük az SVA (az egyik legnagyobb ázsiai szórakoztató elektronikával foglalkozó gyártó), az ABS Computers és a Hyundai Electronics mutatott be DISCover konzolokat. Az AITech egy olyan készletet is árusít majd, amellyel a PC-ból konzol építhetõ (sajnos az árat nem közölték).
Érdekes próbálkozás, de kérdéses hogy mennyire képes versenyezni a „valódi” konzolokkal, ahol a játékok licencdíjából tudják a gyártók alacsonyan tartani a készülék árát, a DISCover esetében viszont ilyet nem tud beszedni a DISC.

Neme.
"Most nezem a _02.mov ot es 21 mp-nel egy akkora pakolas van benne"

Ja, úgy néz ki, olyasmi bounding volume technikát használnak, mint ami a Vice Cityben van. Itt már nem csak fákat kell kipakolni, hanem egy nagy rakás objectet. Mindegyiknek van egy határoló hasábja, ami ha eltakarja teljesen egy másik object hasábját, akkor azt nem rajzolja ki, elkerülendõ ezzel az overdraw-t (túl sok memória-hozzáférés feleslegesen). Valamit itt nagyon elcsesztek, mert a tégla alakú házaknál elég egyértelmûen lehet definiálni a bounding volume-ot...