A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konzolos, hmmm...akkor előveszem én is az Atari 2600-amat, hátha jobban leköt a Pacman mint a Yuri's Revenge:-)))))))))
ember
ezt figyeled!!!!!

csak nálam van konzolos logója a nevem helyén?
Konzolos
nem akarok, nincs pénzem

ami lesz azt meg inkább költöm dvd-re, cd-re

aztán jövőre meg kell hw-re, meg havidíjra az online RPG-khez 😊
versio
mért van az hogy pc-n ha rádugom a billre az egeret
kiirja hogy nincs elég energia az egérnek

ps2-n meg rádugom és megy

?????????????

Konzolos
Ebben van valami...
Ja,meg a másik hogy most rengetegen vesznek Ps2-öt,pláne ahogy lezuhant az ára 80 rongyra.
Tényleg ember&Pyrex nem akartok beruházni egyre?
Egy kicsit belekostolhatnátok az önfeledt szorakozásba egyenes adásban.
versio
én adtam esély a pc-nek
miota megvan csak azt csinálom
de ami nem megy azt nem kell eröltetni
azt hiszem 8 év szenvedés után megérdemlek egy jobb rendszert

Vers, a te dumáddal nem csoda, meggyőzöd azt , aki hardverügyekben tök nincs otthon... de ha kipróbálja, ne legyél a közelében, nehogy fejsérülést szerezzél, (a fejedhez vágja..)
ember
mármint a mgs?

kb ugyanaz a típus nálam, csak a half-life-nak annyira jól eltalált hangulata van, hogy azt nehéz utólérni. az ilyenek még tényleg le tudnak kötni amiknél ennyire eltalálják a hangulatot, mindegy hogy kell-e gondolkodni.

csak ilyenből azért kevés van.
Konzolos
Végig mentem elég sok stratégián&Rpg-n Pc-n,de már nem köt le egyszerüen.
Valahogy a konzolnak jobb feelingje van,és valahogy ez az egész "Ütős",összeszedett egy program,jol játszható,látványos,stb.
PyRex
Dehogynincs... Ha nem latod akkor nagyobb a baj, mint gondoltam 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

versio
amit mondtam abban nincs ellentét
olvasd el még párszor talán felfogod

PyRex
Most akkor dontsd mar el hogy konnyu vagy nehez a PS2-t programozni... Lamer vagy, legalabb magadnak ne mondj ellent 😊

PyRex

ember, azért a Half-Lifetól elég messze van....
ember
version, nem kötelező minden enter előtt berakni kétezer szmájlit, mondták már?
PyRex
Bocs, de az alabbi 2 kep, amit belinkeltem ugy odaveri a szarba a GT3-at (grafikailag IS) mint annak a rendje, namost innentol kezdve... 😊

PyRex

ember
Na erről van szó.

csak éépen én mindkét fajta játékkal játszom, te meg elvből nem adsz esélyt egy Civilizationnek, pedig ki tudja, talán még tetszene is.
konzolos, ha mindenki így gondolkodna ahogy te, akkor csak kvékklónokból állna a játékpiac... Szerencsére ez nincs így... Úylátszik a többség máshogy gondolkodik...
versio
ma vett egyik programozo haverom is ps2-t 😊)))))))

azt mondta a pc-re nem szeret munka után ránézni 😊))

ember
Ja és a MGS számomra valahol a két kategória között helyezkedik el, nem kell sokat gondolkodni, de elég összetett és jó a történet, hogy el lehetssen benne merülni, meg esetleg még végiggondolni a történteket.

Konzolos
Én erre már csak azt toom mondani hogy mindenki más(más az izlése&mást szeret),és ezért ilyen színes a világ.
Mára tölem ez a végszó,jóéjszakát mindenkinek!
Tudnám ezeket hogy számolják ki...
Ez meg ez tízszer jobb ennél meg ennél... mint az óvodában...
ember
Na ebben asszem nem értünk egyet. Meg még elég sok ember van, aki szintén nem értene egyet veled.

valahogy nem tud lekötni az, hogy két másodpercet gondolkodom hogy mit kell csinálni, aztán lövök tovább.

egy részletesen kidolgozott világ, ahol döntéseket hozhatok és minden cselekedetemet meg kell gondolnom, mert van hatásuk, és ezerféle dologra kell ügyelnem egyszerre, nem csak a HP-ra és az ammora, na EZEK le tudnak kötni (pl RPG-k, Civ, MMORPG, kalandjátékok)

valószínűleg el sem tuod képzelni, hogy milyen király a fallout világában elolvasni egy hátrahagyott üzenetet, vagy egyszerűen beszélgetni az emberekkel úgy, hogy az egészet csak kiírja a képernyőre, egy lövés sem dördül, nem ugrálok sehova, semmi ilyen.

kb olyan, mintha elolvasod mondjuk az 1984-et, ahelyett hogy megnéznéd a Mátrixot a tv-ben.

egyébként rosszul mondtam, az első kategória is le tud kötni (főleg ha multiplayer), de még csak egy dimenzióban sincs azzal az élménnyel, amit egy Fallout vagy Civilization tud nyújtani.
Konzolos
De viszont a GC nem jobb a Ps2-nél,és a kör be is zárult.

(Amugy ha pl:több fejlesztö&kiadó kötelezné el magát a GC mellett,és nem "Pokemon,és tsai bandák",akkor szerintem még a Ps2-öt is lenyomná fél éven belül)
De szerencsére a havi 30-40 megjelenö igényes játékáradat Ps2-re megerösiti azt hogy a GC-nak nincs sok esélye,nembeszélve a 8 cm-es miniCD-megoldásrol&DVD-tlenségröl...
versio
a gamecube 10-szer jobb az xbox-nál vazze !!!!

Konzolos
Ok,látom azért van önkritikád,ez is egy becsülendö dolog.
részemröl sincs komment....
Hagyd szegény versiont, totál magába roskadt, mikor meglátta a képeket:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Konzolos
Elöször én is azthittem hogy milyen jó lkesz,pre-renderelt robo anim,stb,de egy nagy átvágás az egész.Hittem én is a reklám dumának,de mostmár látom hogy Dreamcast-szintü játékok fognak (grafika terén)megjelenni erre a gépre,nem hiába kötelezte el magát a SEGA a szoftver részével az X-box iránt magát...
konzolos, erre már nem lehet semmit mondani... no comment:-)))))))))))))))))))
LOL
ember
version, elakadt a lemez?

remélem van ott valaki, aki továbblöki a tűt, mert különben ezt hallgatjuk napokig...
Konzolos
Gondolkozni épp elég a munka során,minek fárassza magát fölöslegesen az ember "játék"-cimén.A játék arrol szol hogy ellazulva egy jot játszunk,szorakozzunk egy mind látványban,mind játszhatoságban maximálist nyujto game-el.Azthiszem a játék szó ezt takarja.
Ha háborus,vagy hodito stratéga akarsz lenni menj el hadügyminiszternek...
versio
nagy égés lesz ez az xbox
de ez csak kiadás után derül ki

szegény gyerekek akik erre gyüjtöttek rendesen megbánják 😊))))))))))))))))))

de megérdemlik nem hallgatnak az okosabbra 😊)))))))

ember
version, elég ránzéni, látszik hogy többet mint a Gt3
ember
a civilization benne van minden idők tíz legjobb játéka között (bármilyen összesítést nézel), elárulom, hogy ez a piszmogás 100x jobb, mint bármilyen autós idiótaság... hmm, hát ugyebár ez csak 100-as iq fölött ajánlott... Tudod, gondolkozni kell (ugyanis a gondolkodás scúcsa nem ott van, hogy milyen irányból kerüljem ki az őrt, vagy hogy hányas számú gumit rakjam az autómra..)
Könyveket sem olvasol, mert sokáig tart? Tv rulz?

Avp2: nem játszottál vele, legfeljebb a demóval, innentől 0-t számít a véleményed.
versio
LOL 😊)))))))))))))))))))))))

xbox suxxxxxxxxxxxxxx

versio
most olvastam

megkérdezték mennyi poligont nyom ki a gotham

nem válaszoltak rá azt mondja a coder már elfelejtettem 😊)))))))))))))))))))))))))))))

"Civ3 full piszmogás"
Ja, meg nem is a Civilization volt minden idők legsikeresebb stratégiai játéka...Meg talán a legtöbb gépre átírt game...Még C64-es verziója is volt...
Konzolos
Látom engem sem kimélsz,pedig szinte még meg sem szolaltam.
Ugylátom ez a Le-lámázás a sok Counter-Strike-ba örült Pc-sektöl származik,ebböl is látszik mennyire eggyügyü beszükült a szokincs,ill. a viselkedés...
Konzolos
Civ.3=full piszmogás honapokig miniatür ábrákkal.
Avp2=ugyan olyan mint az 1. rész,a single player mod még gyengébb,szinte csak multira van kiélezve,ennyi.Gratula
J.hét Smugglers Run 2=Anno az 1.rész Ps2-n az idáig legjobb fizikával megoldott autós-üldözéses game,profin kialakitott gép-AI-val,ill Driver szerü feeling-el,és küldetésekkel,észbonto grafikával,pörgö játékmenettel,mindemellett érdekes változatos missziókkal.
Tony Hawk 3-erröl csak annyit hogy a Gamespot fennálása ota ez az a játék,ami 10 pontot,azaz maximumot kapott!
Konzolos, asszem, kicsit idősebb, mint te:-)))
Egyébként 25...
Ha érdekel...
De ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen láma vagy...
Konzolos
Tök mindegy hogy akad vagy nem,a Dreamcast-os Metropolis Street Racer átirata,csak más néven,ami a 3. pálya után dög unalom,mert annyibol változik a dolog hogy másképp van elkeritve egyes utcaszakasz,és vagy idöre kell megtenni,vagy 1.kell lenni,ugyhogy gyökér az egész ugy ahogy van.Ja,és auto fejlesztés nuku,ill.80% éjszakai pályák...
ember
bassz jöjjön már le az AvP 2 hogy kipróbálhassam...

most már megvárom, ha reggel lesz, akkor is.

aztán persze a civilization 3 jön...
milyen gyenge játékok!
ember
Egyébént a motion blur-t meg lehetne oldani egész jól, ha lenne rá igény, pl a Motorheadben is volt anno voodoo1-gyel, igaz hogy nem jó minőségű, de ugyanazt egy mai gép nyilván jó minőségben is tudná.
Meglátjuk hogy benne marad-e a GTA3-ban.
Konzolos
Látod erröl a fajta önégetésröl beszéltem,hány éves is vagy Att,vagy inkább szolitsalak Attikának... 😊)
PyRex
JA, ezen enis jot rohogtem, version ilyen jol alatamaszt:

"konzolos ne higgy nekik ugy akad mint az állat
nézd meg rola a videokat

30 fps meg még akad is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!44"

Ez aztan rohadt nagy hozzaertesre vall 😊

PyRex

"alátámaszt technikai dolgokat, szakértő a témában..."
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOl
LOL
LOL
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Konzolos
A legujabb Electronic Arts-os F1-2001-ben (játszottam már vele Ps2-ön) ugyancsak real tükrözödések vannak,pl:ha egy hirdetö tábla mellett elmegy az auto,egy az egybe visszatükrözi real time-ban.Ja,és az elmaradhatatlan motion blur itt is egy különleges élményt nyujt amikor elkezd az auto gyorsulni alacsonyabb sebességröl,ilyen sebesség-érzetet még szinte a valós életben sem lehet megélni!
ember
oké, motion blur lehet hogy nem. viszont ha a többi mind marad, akkor azért mi sem egy trágyával fogunk játszani..
PyRex
"konzolos ne higgy nekik ugy akad mint az állat
nézd meg rola a videokat

30 fps meg még akad is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!44"

Te hulye vagy bazmeg, ossze vissza beszelsz es hazudodol. Mi az hogy 30fps es meg akad is? Te nagyonhulye lamer barom: egy MOV file nem lesz soha 100fps. Olvasd el a www.teamxbox.com-on, mit irnak a jatekrol, aztan pofazz!

PyRex

Konzolos, a lázadat mérték már?:-)))))))))))99
Komolyan aggódok érted:-)))))))))))))99
ember
kösz, hogy kivételnek tekintesz.

viszont ha kicsit visszaolvasol akkor láthatod hogy version milyen "technikai adatokkal" akarta bizonygatni hogy szaggat az x-box.. na azok után te sem vennéd komolyan.