A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sosem felejtem el amikor megjelent a Dreamcast,azt hittem csappannak a psx játékok,de nem így lett,pedig a hardver nagyon király volt,és mégsem...Folytatódott tovább a játékdömping....Semmi másért csak azért,mert még akkor is sokkal többen vették a psx-et mint a Dreamcastot...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szerencsére 576-ról már pár éve leszoktam az egyik leggagyibb újság a piacon.
"Az FF8 kapcsán lettem figyelmes annak idején a konzolokra. A legnagyobb játékélményem PC-n! (Tomb Raider mellett!)"
Természetesen aki ilyen gamákkal játszik annak én sem a PCt ajánlom.
" Elkesztem érdeklődni irántuk és vettem a Konzol-t. Rá kellett ébrednem, hogy a legjobb játékok mind-mind elkerülik a PC-t, mert azokat a japán fejlesztőcsapatok készítik és a japánok szarnak a PC-re!"
Húúú hát ez megint tök szubjektiv mert szerintem a világ legjobb játékait franciák és amerikaiak készítik és nem a japánok.
"A Sega, Konami, Namco, Squaresoft, hogy csak a legfontosabbakat említsem!"
Namost speciel ezeknek én még egy jó játékával sem találkoztam, de úgy általában véve sem láttam még jó japán játékot dehát izlések és pofonok.
"A haldokló DC-n jobb gamék vannak mint ezen a átkozott számítógépen."
A haldokló DC nem véletlen haldoklik az átlag játéktermés rá most 2játék/hó. És az sem a minőségéről híres. Erről ennyit.
"A PC-s!!! játékipar (szerintem) azért "beteg", mert PS2-n 1 hét alatt csak Japánban 2 millió FF10-et tudnak eladni!"
Persze, ha valakinek a japán vackok jönnek be akkor oké. Szerintem azért elég sokan vannak akiknek nem az jön be, sőt. Ez olyan hogy a Hollywoodi filmek a legnagyobb kasszasikerek mégsem lehet mondani hogy az európai film haldokolna, sőt asszem az elmúlt évek bebizonyitották hogy mindent képesek lekörözni (Taxi1-2, Farkasok szövetsége, stb)
"E mellett nagyon kevesen fognak PC-re fejleszteni, Nem? Több, nagyobb, jobb fejlesztőcsapatok, több, szebb és mérföldekkel jobb játékok lesznek (vannak) konzolon!"
Ezt azért kétlem. A nagy kiadók minden platformra dolgoznak PS-re Pcre mindenképp.
"A nagy PC-s címeket átírják"
Meg lehet nézni azoknak a minőségét. (lásd: Quake, Unreal, stb)
"Mert, ha a sok PC-s fan észreveszi, hogy GeForce3 helyett vehetne 1 PS2-t és feltűnik neki annak játékkínálata, akkor lehet temetni a számítogépes játékokat."
Mint itt többen tudják kersztül megy rajtam szinte az összes megjelent PS2 játék, de én eddig egy darabot sem láttam ami miatt vennék PS2t. Én pl most Civ3-at, Strongholdot és Empire Earthöt nyomom.
"Én mindenesetre gyüjtök! És remélhetőleg majd játszok! Hogy DoA3-mal vagy MGS2-vel vagy Mario-val, az majd elválik."
Nahát erről az a véleményem hogy egyik rokon megkérdezte milyen gépet rakasson össze amivel a gyerekek tudnak játszani. Gondolkodás nélkül a PS2t mondtam és lebeszéltem számitogépről, mert tudom hogy a srácok autóznak lőnek és ugy általában olyan gamékkal játszanak ami PS2n jó. Azonkivűl nem lett volna kedve hetente átmenni hogy a srácok elálítottak valamit a gépen nézzem meg. Viszont ők nem is akarnak mást csinálni. Én rengeteg dolgot csinálok a Pcmen, és a játék másodlagos, egyértelmű hogy akkor eleve Pcn fogok játszani annál is inkább mivel konzolon nem tudok mivel. Ha van 15 perc szabadidőm akkor megnézem a napi hireket stb, a neten, és nem állok neki játszani. (mint konzolon) Ha viszont van időm játszani akkor nekiülök délután és lehet hogy reggel hagyom abba hogy pár órát aludjak. Ez van PCn.
Zalavári Peti
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
KLIKK
1-2 apukának valo játékot csinálnak,az is full arcade-lesz,a többi a gyerek közönséget fogja meg,mint anno a N64,ráadásul esély sincs a backup-okra,ugyhogy max 2 évet adok neki,mint a DC-nek.
es mar ez is van... erre mond hogy low texturak... nyomom ezerrel...
(ne a kepre, hanem nezd meg a gammat)
...
...
...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szevasz tegyé má be a zújságba. A zújság egyébként Király. CD a francnak kell.
J.G.
Hú de várom a Conditional Zero-t! Igen klassz játék lesz! (ja, én is asszem!)
A hónap dumája: Nem mindenben értek 1et Bazskával! Igen, sajnos egyre ocskább játékok jönnek PC-re. Én nagyon kevés használhatót lelek. Ebben segít az 576! Az FF8 kapcsán lettem figyelmes annak idején a konzolokra. A legnagyobb játékélményem PC-n! (Tomb Raider mellett!) Elkesztem érdeklődni irántuk és vettem a Konzol-t. Rá kellett ébrednem, hogy a legjobb játékok mind-mind elkerülik a PC-t, mert azokat a japán fejlesztőcsapatok készítik és a japánok szarnak a PC-re! A Sega, Konami, Namco, Squaresoft, hogy csak a legfontosabbakat említsem! A haldokló DC-n jobb gamék vannak mint ezen a átkozott számítógépen. A PC-s!!! játékipar (szerintem) azért "beteg", mert PS2-n 1 hét alatt csak Japánban 2 millió FF10-et tudnak eladni! E mellett nagyon kevesen fognak PC-re fejleszteni, Nem? Több, nagyobb, jobb fejlesztőcsapatok, több, szebb és mérföldekkel jobb játékok lesznek (vannak) konzolon! A nagy PC-s címeket átírják (Xbox-ra mindenképp), viszont Metal Gear Solid 2 soha nem lesz ezen a platformon ! Nem értem, hogy lehet ilyet írni: "Szerencsére rengeteg gyártó átpártolt már a gyorsabb sikert és nyereséget igérő konzolok piacára." Szerintem ez elég szar! Már annak akinek nincs valamilyen új konzolja. Én, tehát Bazskával ellentétben nagyon pesszimista vagyok a PC-s játékok jövőjével kapcsolatban! Mert, ha a sok PC-s fan észreveszi, hogy GeForce3 helyett vehetne 1 PS2-t és feltűnik neki annak játékkínálata, akkor lehet temetni a számítogépes játékokat. Én mindenesetre gyüjtök! És remélhetőleg majd játszok! Hogy DoA3-mal vagy MGS2-vel vagy Mario-val, az majd elválik.
Zalavári Peti
eddig a konzolok fikazasa ment... most meg az megy, hogy mejjjk konzol a jobb... tiszta dili itt mindenki... 😊)))))
azt nem ketlem (en szemely szerint) hogy erosebb lesz talan az Xba, de majd ugy is az fog donteni, hogy mijjjen, es mennyi gamma lesz ra...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egy ÉVE!?!?!? Elég szerény lehet a termés konzolon.
A PS2-ről van szó? Ha az eddigi 3 évben nem tanultak meg rá programozni, 4 év alatt miért sikerülne? Pláne úgy, hogy itt a következő generációs, nagyobb tudású és jobban programozható konzolok, szarakodás és szenvedés helyett inkább megírják azokra a játékokat és örömmel elfelejtik ezt a lidérces álmot: a PS2-t.
Tapasztalt szemnek nem is annyira nehéz, a fényforrás(ok) helye hamar behatárolható a fény-árnyék viszonyokból. Ezek után már ritka szerencsés elhelyezkedésű textúrának kellene lennie, hogy BM-nak lehessen nézni.
"First off, let's start off with the technique known as bump mapping. This graphic technique enables developers to give textures a very real-life look. For example, check out the screen below:
Yes, you can click the image above for a larger picture, but you should be able to see the rough almost felt-like texture of her shirt as well as the netting texture of her gauntlet. This is bump mapping in effect and it gives the character models an impressive amount of detail." -IGN-
Ha még most sem érted, mi az a bump mapping, én is csak egy látszerészt tudok javasolni...
"If you STILL think DOA 2 looks like DOA 3 after this... we know a number of a good optometrist." -IGN-
...
...
...
...
...
...
vagy tegyunk olyanokat, amik meg meg se jelentek?!???
miert nem birja a PS2?!?!?!?
hogy lehet ilyen hulyeseget leirni...?!
erdekes, az enyem birja... lehet valami gond van azzal a geppel amin lattad...
lattad egyaltalan???????????
IGN.comrol szedett hír és az nyilatkozta aki csinálta ps2 re a tony hawk ot!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Meg ahogy elnézem kihasználják a dupla vertex shadert, úgyhogy a pc-n való emulálás még kicsit várat magára... majd kiderül. "
F1-2001 van PCre is ugyanezt a grafikát nyomja azzal a különbséggel hogy bármekkora felbontásra állíthatod. Ezért kár konzolt venni. Elárulom azonban hogy maga a játék félelmetesen rossz!
Én az ilyen kötözködő balfácánokon csak röhögni tudok . "
Viszont azt nem mondhatod hogy nincs igaza...
nembaj, talan majd a PS3

a bump mapping lényege hogy csak akkor müködik
amiko a fény változtatja a helyét
ez egy verekedös játékban nem áll fenn
igy nincs értelme bump mappingot használni,
a képeken csak sima textura van !!!!!!!!!!!!!!!
- All drivers, tracks, and teams from the official FIA 2001 Formula One Championship.
- Realistic weather model.
- Pit crew-to-driver communication.
- Interactive Pit Stops.
...The AI should be stronger than last year's PS2 attempt, at least EA is promising that all racers will fight, battle, and react to maintain their position in the line, while being aggressive about overtaking opponents. Anyone that's screeched around a track in an F1 game knows that a boneheaded AI can take out all the realism from an F1 racer, particularly when it comes to opponents that realistically overtake and guard their positions. EA's also promised realistic weather, from the way your cars react to the little details, such as umbrellas popping up when a rainstorm starts on the track...
...The interactive pit crew will keep you updated with the weather report, so you'll be able to anticipate rough conditions and react accordingly. The Pit will communicate with you about more than the weather, however. You'll hear updates on your competitor's performance and positions, just like a real driver...
...Even the Pit is an interactive experience, meaning that you'll have to actually work with the Pit to get your car back up to speed, rather than sweat and wait to get back into the race. You need the extra exercise, anyway. To make things even more realistic, your Pit will actually make mistakes and move at different speeds depending on how long the race has gone on, and related to the stress that they're under..."
Hát ha mindez igaz lesz, lehet vennem kell egy konzolt! 😊
Meg ahogy elnézem kihasználják a dupla vertex shadert, úgyhogy a pc-n való emulálás még kicsit várat magára... majd kiderül.
"...
In an interview a few months back, Itagaki said that after playing Dead Or Alive 3, he couldn't go back to playing Dead Or Alive 2. We didn't believe him back then but after seeing the glory of DOA 3 ourselves, we couldn't agree more. However, there's rather a number of you who still don't think DOA 3 looks that much better than DOA 2. So instead of calling you ludicrous and blind, we're going to show you the visual differences between DOA 3 and DOA 2 so you can call yourself ludicrous and blind..."
http://xbox.ign.com/news/39775.html
most a sony meg a m$ kivégzi
utána meg nagy lesz a harc a sony xbox között
majd meglátjuk melyik gyöz
Game Boy Advance
Midnight Club - Q4 2001
Grand Theft Auto 3 - Q4 2001
Smugglers Run - Q4 2001
Tiger Woods 2002 PGA Tour - Q1 2002
Medal of Honor - Underground - Q1 2002
Formula-1 Racing - Q2 2002
Supercross - Q2 2002