A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
igen csak azt a minden mást lehet csinálni gef 3 nélkül is és abbol vehetsz konzolt pl...
Ennel az MP siman tobbet tudott... Azert birom ezt a ps2faction nevu helyet is... Vagy belyeg meretu a kep, vagy ronda...

Alien!
Mondjuk ez a dolog már rég nem a könnyű programozásról szól...Mivel van egy kis üzleti vonzata a dolognak(arra a gépre fejlesztenek ami a legtöbb profitot hozza)...Érdekes ahhoz képest,hogy mindenki anyázta a Ps2 programozását,most ugyanezek a cégek vadul fejlesztgetnek horror mennyiségű játékokat...És ezek közül is jó pár megmutatta,hogy bizony bika a hardver(jó,valszeg a feature-buzikat ez nem elégíti ki),persze sajnos ehhez tényleg komoly kóderek kellenek..

Sosem felejtem el amikor megjelent a Dreamcast,azt hittem csappannak a psx játékok,de nem így lett,pedig a hardver nagyon király volt,és mégsem...Folytatódott tovább a játékdömping....Semmi másért csak azért,mert még akkor is sokkal többen vették a psx-et mint a Dreamcastot...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Optikushoz mi? Gondolom,most ott ülsz mindkét konzol előtt és összehasonlítottad élőben őket,vagy megint(és ez az általánosabb),az internet által vagy túlművelt....Majd ha élőben láttad,és nem a photoshopos képekre políroztad a bohócot,akkor térjünk vissza a témára...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
Laza: Te 576-nál vagy?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"A hónap dumája: Nem mindenben értek 1et Bazskával! Igen, sajnos egyre ocskább játékok jönnek PC-re. Én nagyon kevés használhatót lelek. Ebben segít az 576!"

Szerencsére 576-ról már pár éve leszoktam az egyik leggagyibb újság a piacon.

"Az FF8 kapcsán lettem figyelmes annak idején a konzolokra. A legnagyobb játékélményem PC-n! (Tomb Raider mellett!)"

Természetesen aki ilyen gamákkal játszik annak én sem a PCt ajánlom.

" Elkesztem érdeklődni irántuk és vettem a Konzol-t. Rá kellett ébrednem, hogy a legjobb játékok mind-mind elkerülik a PC-t, mert azokat a japán fejlesztőcsapatok készítik és a japánok szarnak a PC-re!"

Húúú hát ez megint tök szubjektiv mert szerintem a világ legjobb játékait franciák és amerikaiak készítik és nem a japánok.

"A Sega, Konami, Namco, Squaresoft, hogy csak a legfontosabbakat említsem!"

Namost speciel ezeknek én még egy jó játékával sem találkoztam, de úgy általában véve sem láttam még jó japán játékot dehát izlések és pofonok.

"A haldokló DC-n jobb gamék vannak mint ezen a átkozott számítógépen."

A haldokló DC nem véletlen haldoklik az átlag játéktermés rá most 2játék/hó. És az sem a minőségéről híres. Erről ennyit.

"A PC-s!!! játékipar (szerintem) azért "beteg", mert PS2-n 1 hét alatt csak Japánban 2 millió FF10-et tudnak eladni!"

Persze, ha valakinek a japán vackok jönnek be akkor oké. Szerintem azért elég sokan vannak akiknek nem az jön be, sőt. Ez olyan hogy a Hollywoodi filmek a legnagyobb kasszasikerek mégsem lehet mondani hogy az európai film haldokolna, sőt asszem az elmúlt évek bebizonyitották hogy mindent képesek lekörözni (Taxi1-2, Farkasok szövetsége, stb)

"E mellett nagyon kevesen fognak PC-re fejleszteni, Nem? Több, nagyobb, jobb fejlesztőcsapatok, több, szebb és mérföldekkel jobb játékok lesznek (vannak) konzolon!"

Ezt azért kétlem. A nagy kiadók minden platformra dolgoznak PS-re Pcre mindenképp.

"A nagy PC-s címeket átírják"

Meg lehet nézni azoknak a minőségét. (lásd: Quake, Unreal, stb)

"Mert, ha a sok PC-s fan észreveszi, hogy GeForce3 helyett vehetne 1 PS2-t és feltűnik neki annak játékkínálata, akkor lehet temetni a számítogépes játékokat."

Mint itt többen tudják kersztül megy rajtam szinte az összes megjelent PS2 játék, de én eddig egy darabot sem láttam ami miatt vennék PS2t. Én pl most Civ3-at, Strongholdot és Empire Earthöt nyomom.

"Én mindenesetre gyüjtök! És remélhetőleg majd játszok! Hogy DoA3-mal vagy MGS2-vel vagy Mario-val, az majd elválik."

Nahát erről az a véleményem hogy egyik rokon megkérdezte milyen gépet rakasson össze amivel a gyerekek tudnak játszani. Gondolkodás nélkül a PS2t mondtam és lebeszéltem számitogépről, mert tudom hogy a srácok autóznak lőnek és ugy általában olyan gamékkal játszanak ami PS2n jó. Azonkivűl nem lett volna kedve hetente átmenni hogy a srácok elálítottak valamit a gépen nézzem meg. Viszont ők nem is akarnak mást csinálni. Én rengeteg dolgot csinálok a Pcmen, és a játék másodlagos, egyértelmű hogy akkor eleve Pcn fogok játszani annál is inkább mivel konzolon nem tudok mivel. Ha van 15 perc szabadidőm akkor megnézem a napi hireket stb, a neten, és nem állok neki játszani. (mint konzolon) Ha viszont van időm játszani akkor nekiülök délután és lehet hogy reggel hagyom abba hogy pár órát aludjak. Ez van PCn.

Zalavári Peti

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Konzolos
Újabb komoly game Ps2-re:
KLIKK
Konzolos
Nemtom mit erölködtök a GC-al,hisz tudva levö hogy a Nintendo mindig elront mindent.
1-2 apukának valo játékot csinálnak,az is full arcade-lesz,a többi a gyerek közönséget fogja meg,mint anno a N64,ráadásul esély sincs a backup-okra,ugyhogy max 2 évet adok neki,mint a DC-nek.
Laza
az neked az egy ev, hogy most jelentek meg a kozeljovoben?!?!? azaz mar vannak... comprende...

es mar ez is van... erre mond hogy low texturak... nyomom ezerrel...
(ne a kepre, hanem nezd meg a gammat)
...

...

...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
ez sem rosz😊))))

Szevasz tegyé má be a zújságba. A zújság egyébként Király. CD a francnak kell.
J.G.
CSOCSO
figyelem kbyte magazionl való pc-s gamer!!:

Hú de várom a Conditional Zero-t! Igen klassz játék lesz! (ja, én is asszem!)
A hónap dumája: Nem mindenben értek 1et Bazskával! Igen, sajnos egyre ocskább játékok jönnek PC-re. Én nagyon kevés használhatót lelek. Ebben segít az 576! Az FF8 kapcsán lettem figyelmes annak idején a konzolokra. A legnagyobb játékélményem PC-n! (Tomb Raider mellett!) Elkesztem érdeklődni irántuk és vettem a Konzol-t. Rá kellett ébrednem, hogy a legjobb játékok mind-mind elkerülik a PC-t, mert azokat a japán fejlesztőcsapatok készítik és a japánok szarnak a PC-re! A Sega, Konami, Namco, Squaresoft, hogy csak a legfontosabbakat említsem! A haldokló DC-n jobb gamék vannak mint ezen a átkozott számítógépen. A PC-s!!! játékipar (szerintem) azért "beteg", mert PS2-n 1 hét alatt csak Japánban 2 millió FF10-et tudnak eladni! E mellett nagyon kevesen fognak PC-re fejleszteni, Nem? Több, nagyobb, jobb fejlesztőcsapatok, több, szebb és mérföldekkel jobb játékok lesznek (vannak) konzolon! A nagy PC-s címeket átírják (Xbox-ra mindenképp), viszont Metal Gear Solid 2 soha nem lesz ezen a platformon ! Nem értem, hogy lehet ilyet írni: "Szerencsére rengeteg gyártó átpártolt már a gyorsabb sikert és nyereséget igérő konzolok piacára." Szerintem ez elég szar! Már annak akinek nincs valamilyen új konzolja. Én, tehát Bazskával ellentétben nagyon pesszimista vagyok a PC-s játékok jövőjével kapcsolatban! Mert, ha a sok PC-s fan észreveszi, hogy GeForce3 helyett vehetne 1 PS2-t és feltűnik neki annak játékkínálata, akkor lehet temetni a számítogépes játékokat. Én mindenesetre gyüjtök! És remélhetőleg majd játszok! Hogy DoA3-mal vagy MGS2-vel vagy Mario-val, az majd elválik.
Zalavári Peti
CSOCSO
hehh most beszéltem a GC-s haverommal azt mondja olvasta az SW-s interjut.. néha kijön a gc böl a 12 millio poligon a gamezban ha nagyon megeröltetik magukat kitudják hozni belőle a 20 millio poligont effektekkel!!!!!!!!!!! ezt hogy fogják megoldani nemtom
Konzolos
Az 1 éve=az nálad a most ezexerint?
Laza
hihetetlen...

eddig a konzolok fikazasa ment... most meg az megy, hogy mejjjk konzol a jobb... tiszta dili itt mindenki... 😊)))))

azt nem ketlem (en szemely szerint) hogy erosebb lesz talan az Xba, de majd ugy is az fog donteni, hogy mijjjen, es mennyi gamma lesz ra...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

XHumano
"azert ez a ket gamma, mert ezek most aktualisak..."

Egy ÉVE!?!?!? Elég szerény lehet a termés konzolon.
XHumano
Tudod, néha fáj az az igazság... de hát ez a vesztesek sorsa... 😊
XHumano
"Ha 1 év múlva jelent volna meg,már biztos bírná,akkor már fognak tudni rá programozni...."

A PS2-ről van szó? Ha az eddigi 3 évben nem tanultak meg rá programozni, 4 év alatt miért sikerülne? Pláne úgy, hogy itt a következő generációs, nagyobb tudású és jobban programozható konzolok, szarakodás és szenvedés helyett inkább megírják azokra a játékokat és örömmel elfelejtik ezt a lidérces álmot: a PS2-t.
XHumano
"Képről elég nehéz megmondani egy "gyanús" textúráról, hogy van e rajta BM, vagy csak pl. detail textúra....."

Tapasztalt szemnek nem is annyira nehéz, a fényforrás(ok) helye hamar behatárolható a fény-árnyék viszonyokból. Ezek után már ritka szerencsés elhelyezkedésű textúrának kellene lennie, hogy BM-nak lehessen nézni.
XHumano
Fura mert úgy látszik, egyre gyakrabban kell mindenhol elküldeni a PS2 fanokat optikushoz, mert inkább vakságot fogadnak, semmint hogy lássák amint a gépüket grafikailag körbealázza egy MS konzol. 😊
XHumano
Megint lámáskodsz ezerrel, nincs most hangulatom magyarázni inkább bekoppantom az eredeti cikkből. Bár gondolom az IGN-en sem látott senki még soha bump mappingot, ahogy én sem. A világ tele van hülyékkel, csak version az okos... bazz már a zártosztályon is van nethozzáférés???

"First off, let's start off with the technique known as bump mapping. This graphic technique enables developers to give textures a very real-life look. For example, check out the screen below:

Yes, you can click the image above for a larger picture, but you should be able to see the rough almost felt-like texture of her shirt as well as the netting texture of her gauntlet. This is bump mapping in effect and it gives the character models an impressive amount of detail." -IGN-

Ha még most sem érted, mi az a bump mapping, én is csak egy látszerészt tudok javasolni...

"If you STILL think DOA 2 looks like DOA 3 after this... we know a number of a good optometrist." -IGN-
Laza

...

...

...

...

...

...

Laza
azert ez a ket gamma, mert ezek most aktualisak...
vagy tegyunk olyanokat, amik meg meg se jelentek?!???

Laza
"tenyleg jo a GTA3...kar,hogy nem birja a PS2"

miert nem birja a PS2?!?!?!?
hogy lehet ilyen hulyeseget leirni...?!

erdekes, az enyem birja... lehet valami gond van azzal a geppel amin lattad...

lattad egyaltalan???????????

CSOCSO
az SW-s GC gamezban van a legszebb BM!!!én még nem láttam olyan gamezt semmira amiben annyi bump map van és olyan nagy területen mint az sw ben..
CSOCSO
Cubists will be happy know that Neversoft hasn't sloppily whipped together a port of Tony Hawk's Pro Skater to Nintendo's next-generation console -- it has, in fact, done its homework and catered toward the system's abilities. The studio has been in possession of GCN development hardware for more than six months now and the Nintendo version of the game is running only three weeks behind the PS2 one, according to producer Scott Pease. "The full-screen anti-aliasing looks extremely nice on the GameCube, and many of our special effects have been rewritten for the GCN," he notes. "Because we had the advantage of learning from the PS2 engine, the GCN engine is faster, and we don't have to LOD as much. Pedestrians, cars, and objects are always drawn at their highest level of detail on the GameCube."
CSOCSO
mindjárt elolvasok mindent amugy megint a ps2 röl csak ennyit!!
IGN.comrol szedett hír és az nyilatkozta aki csinálta ps2 re a tony hawk ot!
Evil
unom mar hogy allandoan gt3 gt3 gt3 ,mgs2 mgs2 mgs2.Ez ket darab jatek ps2 re.Es a tobbi?Azok nem monitorkepesek vagy nem mertek beloluk kepeket rakni?Ja persze csak a reklamanyagot nyomjatok ide de ha megjeleni akkor meg csak szivjatok a faszt.Megerdemlitek.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

narumon
"Hát ha mindez igaz lesz, lehet vennem kell egy konzolt! 😊
Meg ahogy elnézem kihasználják a dupla vertex shadert, úgyhogy a pc-n való emulálás még kicsit várat magára... majd kiderül. "

F1-2001 van PCre is ugyanezt a grafikát nyomja azzal a különbséggel hogy bármekkora felbontásra állíthatod. Ezért kár konzolt venni. Elárulom azonban hogy maga a játék félelmetesen rossz!

narumon
"" ismétlődő téglatextúra "

Én az ilyen kötözködő balfácánokon csak röhögni tudok . "

Viszont azt nem mondhatod hogy nincs igaza...

Alien!
Ha 1 év múlva jelent volna meg,már biztos bírná,akkor már fognak tudni rá programozni....Lásd Psx: Ridge Racer,rá 1,5 évre a Rigde Racer 60FPS-es változata....Ugyanaz a két játék,csak az utóbbi úgy söpör mint a játéktermekben...

tenyleg jo a GTA3...kar,hogy nem birja a PS2
nembaj, talan majd a PS3
Efreet
Kasumicicaaaaa 😊))))))))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

versio
szerintem te még nem is láttál bump mapping-ot

XHumano
Csak itt a szabólegények helyett sonylegények vannak... 😊
XHumano
A király új konzolja... 😊
XHumano
Szinte előre sejtettem, hogy vers számára láthatatlan lesz az Xbox bump mapping effektje, ő ezeket csak PS2-n látja (ahol meg amúgy nincs)...
XHumano
Nincs több kérdésem...
versio
á bocs mozgo tárgyakra ez nem vonatkozik..

de ezeken a képeken nincs bump mapping

versio
tudom
a bump mapping lényege hogy csak akkor müködik
amiko a fény változtatja a helyét

ez egy verekedös játékban nem áll fenn
igy nincs értelme bump mappingot használni,
a képeken csak sima textura van !!!!!!!!!!!!!!!

XHumano
Ezek után már csak egy kérdésem van hozzád:
tudod te mi az a Bump Mapping?
XHumano
Features:
- All drivers, tracks, and teams from the official FIA 2001 Formula One Championship.
- Realistic weather model.
- Pit crew-to-driver communication.
- Interactive Pit Stops.

...The AI should be stronger than last year's PS2 attempt, at least EA is promising that all racers will fight, battle, and react to maintain their position in the line, while being aggressive about overtaking opponents. Anyone that's screeched around a track in an F1 game knows that a boneheaded AI can take out all the realism from an F1 racer, particularly when it comes to opponents that realistically overtake and guard their positions. EA's also promised realistic weather, from the way your cars react to the little details, such as umbrellas popping up when a rainstorm starts on the track...

...The interactive pit crew will keep you updated with the weather report, so you'll be able to anticipate rough conditions and react accordingly. The Pit will communicate with you about more than the weather, however. You'll hear updates on your competitor's performance and positions, just like a real driver...

...Even the Pit is an interactive experience, meaning that you'll have to actually work with the Pit to get your car back up to speed, rather than sweat and wait to get back into the race. You need the extra exercise, anyway. To make things even more realistic, your Pit will actually make mistakes and move at different speeds depending on how long the race has gone on, and related to the stress that they're under..."

Hát ha mindez igaz lesz, lehet vennem kell egy konzolt! 😊

Meg ahogy elnézem kihasználják a dupla vertex shadert, úgyhogy a pc-n való emulálás még kicsit várat magára... majd kiderül.
versio
hol látsz te ezeken a képeken bump mappingot???

mert én egy darabot se látok

!!!!!

CSOCSO
mondjak vmit? nekem bejön a manga van is egy két filmem...
XHumano
Valahogy így kell kinéznie a hw-ből támogatott bump mapping-nak, a ruhák anyaga, érdessége jól látható. Szerintem durva.
XHumano
Ez a game mondjuk totál nem az én stílusom (mangafejű bunyós brrrr...), de a grafikai lehetőségeket azért le lehet mérni rajtuk:

"...
In an interview a few months back, Itagaki said that after playing Dead Or Alive 3, he couldn't go back to playing Dead Or Alive 2. We didn't believe him back then but after seeing the glory of DOA 3 ourselves, we couldn't agree more. However, there's rather a number of you who still don't think DOA 3 looks that much better than DOA 2. So instead of calling you ludicrous and blind, we're going to show you the visual differences between DOA 3 and DOA 2 so you can call yourself ludicrous and blind..."

http://xbox.ign.com/news/39775.html
versio
szerintem a nintendo nem fog több konzolt csinálni
most a sony meg a m$ kivégzi

utána meg nagy lesz a harc a sony xbox között
majd meglátjuk melyik gyöz

CSOCSO
a ps3 ról anniyt hoyg megint tui egy évvel elöbb jön ki igy megint szarabb grafja lesz mit bárminek.. amugy meg most nagyobb esélye van a többi konzolnak hogy nagy helyet foglaljon el a piacon aztán 5év alatt akármi is történhet.pl hogy midnenki nem a ps2-t fogja szeretni hanem mondjuk xboxot vagy mittom én netán GC2😊
CSOCSO
nem érkezett ma valami sok hozzászolás
CSOCSO
erről beszélek
Game Boy Advance
Midnight Club - Q4 2001
Grand Theft Auto 3 - Q4 2001
Smugglers Run - Q4 2001
Tiger Woods 2002 PGA Tour - Q1 2002
Medal of Honor - Underground - Q1 2002
Formula-1 Racing - Q2 2002
Supercross - Q2 2002
Road Rash – Jailbreak - Q3 2002
Need for Speed – Porsche Unleashed - Q3 2002
Baldur's Gate – Dark Alliance - Q4 2002
NBA 2002 Basketball - Q4 2002
Snood 2 - Q4 2002
Thunderstrike - Q4 2002
CSOCSO
ááááááááááá ez a GBA nagyon zoral!! mégha nem is jo grafikával de akor is jo gamezok jönnek rá!!! amivel azért pl én naponta tundáék játszani min 0.5-1 orát miközben megyek vagy jövök a munkahelyről...